26
maj
Seneste opdatering: 26/5-23 kl. 2104
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Dansk mand får livstid for landsforræderi skrev DR

Af Lars Hedegaard

Navnet er Ahmad Salem El-Haj, og sandelig om han ikke er dansker, og denne landsmand er netop blevet idømt livsvarigt fængsel af et enigt nævningeting i København.

Sagen er, at den foretagsomme ungersvend, som ulykkeligvis sidder i kørestol efter en bombesprængning, i 2013 rejste til Syrien for at kæmpe for Islamisk Stat, som Danmark officielt var i krig med.

Den 2. maj blev denne kulturberiger kendt skyldig i landsforræderi under særligt skærpende omstændigheder og for at have forbrudt sig mod terrorparagraffen.

Han har også en onkel, der sidste år var den første syrienskriger, som blev dømt efter landsforræderiparagraffen og fik 14 års fængsel.

Unge El-Hadj meddeler, at han aldrig vil kunne komme til at gå, samt at han ikke har set sin kone og sine børn i over fire år. Den slags plejer at gøre indtryk på danske domstole, men altså ikke denne gang.

Blandt anklagerne mod El-Hadj, hvis omfangsrige familie opholder sig på Aarhus-egen, var, at han i august 2013 sammen med en flok andre hellige krigere skød til måls efter portrætter af bl.a. Anders Fogh Rasmussen, Naser Khader, Kurt Westergaard og Lars Hedegaard og lagde det ud på nettet. Sidstnævnte havde få måneder forinden været udsat for et attentat udført af en af landsforræderens ideologiske kammerater. Det udlagde byretten som en trussel om terror.

Dommen er naturligvis blevet anket til venstrefløjens højborg, Østre Landsret, så mon ikke den uheldige kriger klarer skærene?

Som en af dem, Ahmad Salem El-Haj ville til livs, ser jeg hans handlinger som en naturlig konsekvens af profetens budskab.

Her er jeg imidlertid i decideret mindretal.

5 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Knud Madsen
Knud Madsen
9 months ago

Må han rådne op i Helvede!

Dan Christensen
Dan Christensen
9 months ago

“…El-Hadj, hvis omfangsrige familie opholder sig på Aarhus-egnen….”

Hvad laver de der? Med sådanne familiemedlemmer kan Århus og Danmark aldrig blive den families naturlige habitat.
Danskerne bliver nødt til at forstå, at den der i bibelen med at “vende den anden kind til”, er helt psykedelisk og kun velegnet for suicidale bløddyr. De som praktiserer det, bør tildeles en “Darwin award” – og i sagens natur posthumt.

Nielsen
Nielsen
9 months ago

Jeps, det kunne jeg også tænke mig at vide. Ud med dem! Det kan kun gå for langsomt.

Chrborgs politik er undergangens og dødens politik
Chrborgs politik er undergangens og dødens politik
9 months ago
Reply to  Nielsen

Hvis han er landsforræder, hvad så med
flertallet af de 179? Hvad med dem som går ind
for WEF og WHO politik? Hvad med dem som lyver
om alt, undergraver alt og driver folkeudskiftningen fremad?

Chrborgs politik er undergangens og dødens politik
Chrborgs politik er undergangens og dødens politik
9 months ago
Reply to  steen

Man kan sige meget om Ekstra-bladet, men det har i det mindste bragt nogle portrætter af både Mette F og Lars L R som er alt andet end flatterende. De klædes begge af til skindet. Men hvis vælgerne så bare stemmer på EL, R, SF, DD eller lignende, er vi jo ligevidt. Eller hvis der svindles med optællingen af stemmer, er demokratiet stendødt. Planen om mere covid-propaganda og store vaccine- centre er aldeles forrykt. Og ondsindet. Endnu et angreb på folkesundheden. MVS regeringen er ekstremistisk og decideret folkefjendsk. Men hvis danskerne ikke forstår det, og blot fortsætter som søvngængere og… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
9 months ago

USA udenrigsminister besøger Norden. Blinken besøger Skrigeskinken. Hun kan bruges af Old Joe og Nato, ved at Blinken kvitterer for hendes ikke-eksisterende hemmelige ansøgning.
Blinken og Old Joe proklamerer hermed, at hvis ikke en kvalificeret ansøger til Nato-toppen snart melder sig, kan USA blive nødt til at tage Skrigeskinken ind som Nato’s øverste talerobot. Ryger Mette ind i Nato, møver lille Lars sig lynhurtigt ind på ledige statsministerpost. Vi kender ham.

Bastardo
Bastardo
9 months ago

Er det to millioner om året, det koster Danskerne at have sådan én, landsforræder, siddende i fængsel, i stedet for at landsforvise ham?
Nåååh nej, han er jo invalid, og koster derfor meget mere!

Boje over fra nr. 15
Boje over fra nr. 15
9 months ago

Der koster 1.5 mio om året at ha sådan en fyr siddende. Tænk på det når dine forældre eller bedsteforældre ikke kan få skiftet tisseble i denne uge

Fortsat go dag

Last edited 9 months ago by Boje over fra nr. 15
10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x