26
maj
Seneste opdatering: 30/5-23 kl. 2107
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Man tager sit Parti — man havde ventet, at blive hvad man kalder Jordens Salt” *

Mobile Pay (+45) 3064 8164

Tak til dem, der mindede mig om det. Alt er blevet dyrere, og jeg burde have annoncer efter at Google Ads for mange år siden siden smed mig ud for at mene det forkerte.  Denne post bliver “sticky” og først fjernet om nogle døgn eller fem. Googles begrundelse i 2015 var en gribende og fantastisk bortforklaring af politisk censur. “Tragisk, følsomt og skadeligt.” Det var Snaphanen, og det gik jo ikke. Så kan man ikke være med i “fællesskabet.” Udstødt. Tak for kaffe!

Jeg skulle ikke tjene noget, i modsætning til dem, der stryger tidsånden med hårene, hvilket selvfølgelig også rækker vældig langt, når det er ting man tror på, ja ligefrem ved noget mere om end de fleste. Ingen kompensation for at blive svinet til for at sige de nødvendige, men ubehagelige ting.

Jeg havde fuldstændig ret om Sverige, og en del mere end jeg havde anet i 2001, så var det da ikke nyttigt at skrive det dengang trods den massive modvind? Om ikke andet, så for at udstille den misere, landet befinder sig i i 2023 og kvaliteten af deres beslutningstagere igennem årtier? Og lade Danmark forstå, hvad masseindvandringen uvægerligt ville føre til.

Det kunne endda være, jeg havde ret om andre ting, der er i massiv modvind i dag, og som mange der er enige med mig, tier om af hensyn til deres sociale anseelse. Vi der ikke har den at miste, er forpligtede til at sige de ubekvemme sandheder, synes jeg. Dette er, at være en god borger efter mine begreber. Det er at betale sin gæld tilbage, for alt det man har fået foræret.

Retssagen kostede 30.000 kroner

Og der er faktisk udgifter. Ikke så mange rejser  længere, men retssagen der strakte sig over tre år, og først slutte i oktober sidste år, kostede omkring 30.000 kroner, hvilket er en mindre formue for en folkepensionist.

Den kunne endda have kostet meget mere, havde tilfældet ikke sendt hjælp i form af tre gode venner af sagen og bloggen, jeg sent skal glemme, der mildnede det betydeligt, havde Snaphanen været historie nu og jeg havde spillet banko i den lokale pensionistforening og ikke skrevet andet end huskesedler til besøgene i Superbrugsen.

Alt for mange må “tage deres parti”, som det hedder i Adam Homos tiende sang *. Alle de der hensyn, der forhindrer os i at udtrykke, hvad vi tænker.

Så tragisk, det er lige, hvad Googles politisering netop er for såkaldte ‘demokratier.’ De ved, at man vinder en ideologisk magtkamp, ikke ved argumenter, men ved at berøve modstanderen financiering og iøvrigt nogen tilgang til offentligheden. Censur er dagens løsen. Dette er globalisters og venstrefløjseres “argumenter.” Bare luk munden på dem! Demokrati er kun er ord, vi bruger.

“Google tror meget på ytringsfrihed, men…” og så modtog jeg denne mail, der fortalte mig, hvad “en positiv brugeroplevelse” er for noget, og hvorfor den forhindrede mig i at tjene en øre.

Google does not allow the monetization of content that may be sensitive, tragic, or hurtful. While we believe strongly in the freedom of expression and offer broad access to content across the Web without censoring search results, we reserve the right to exercise discretion when reviewing sites and determining whether or not we are able to provide a positive user experience delivering contextually targeted ads to a site with this type of content.

4.7 13 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Cat Girl
Cat Girl
3 months ago

MOLOCH ON EURO NOTES

https://www.bitchute.com/video/WFyOl0eHUsWL/

WE ARE BEING INITIATED INTO A LUCIFERIAN CULT

https://www.bitchute.com/video/IuxgJDzRq0Rh/

Last edited 3 months ago by Cat Girl
Nielsen
Nielsen
3 months ago
Reply to  Cat Girl

Se sidste episode af The Highwire. Fra 2t. 15m. handler om Rashid Buttar, som du nyligt navnte blev myrdet. Det er særligt interessant, det han sagde om The Constitution og Doctor Benjamin Brock..

Nielsen
Nielsen
3 months ago
Reply to  steen

En anden interessant vinkel på vacciner: https://www.bitchute.com/video/5uGjOvcqMlZO/ Jaxen report delen af highwire er ligeledes fin.

Margrethe
Margrethe
3 months ago

At lave indsamling sidst på måneden – det er sgu da et dumt tidspunkt.
Vent med den slags til lige efter den første i måneden.

Anders
Anders
3 months ago
Reply to  Margrethe

Lige efter den første i måneden er pengene jo også væk 😉
Vi bliver jo flået for brugen af elsparepærer og Mette Minks proxy-krig i Ukraine.
Velfærd, du ved.
Og er der noget tilbage derefter – ja så er man rig.

Chrborgs politik er undergangens og dødens politik
Chrborgs politik er undergangens og dødens politik
3 months ago

“Elon Musk just exposed WHO”. Kan ses på
Youtube og Twitter. Der også har opsigtsvækkende
og chokerende videoer om “pandemien” og “vaccinerne”,
om Soros, Bill Gates, Hillary Clinton, Fauci, Biden og
krigen i Ukraine.

Samt om den voksende risiko for krig mellem Iran og
Israel og Kina-USA.

Nielsen
Nielsen
3 months ago
Reply to  steen

At USA er i fuld sving med at afvikle The Constitution til fordel for et overvågningssamfund ala det kinesiske og at vi ikke angriber vores politikere, når de begår grundlovsbrud, er vel lige så vigtige problemer, som USA’s og øvrige vestlige generalers sabelraslen. Desuden ved vi at krigene ikke ville kunne fortsætte uden centralbankernes evige falskmøntnerier, som de stupide bankfolk drager store fordele af. Som de tjener tykt på medicin- og våbenindustri.

trackback

[…] er på 312 sider og koster 295 kr + porto. (Porto Danmark 44 kr og Udland 79 kr)-Bestil på [email protected] og husk navn, adresse og telefonnr. og modtag bogen bilagt […]

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x