27
maj
Seneste opdatering: 30/5-23 kl. 0013
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Vaccine Stories You Were Never Told

En oplysende og bevægende dokumentar, der havde premiere 19 maj. Den kan ses i sin helhed på Epoch.tv. Den kan også ses her. Jeg beklager, at hele filmen har været væk i et par dage og erstattet af en trailer. Man må lede lidt på de ucensurerede videokanaler, hvis disse skulle forsvinde.

Blandt læger, sygepejersker og mange vaccineofre medvirker også Dr. Peter McCullough, dr.Robert Malone, dr. Paul Marik, dr. Pierre Kory, senator Ron Johnson og Steve Kirsh.

Jeg har nu undersøgt dette i over to år, og efter den indledende tvivl, er jeg blevet stadig mere overbevist om, at det jeg har viderebragt, er den rene sandhed og virkelighed. Der er selvfølgelig elementer i hele pandemihistorien, som er en ren politisk historie, der er så utrolige, at jeg længere har måttet opretholde et kritisk blik, inden jeg overgav mig.

Det gælder f.eks. depopulationen, som dr. Vernon Coleman her taler med Rainer Fuelmich om. Coleman er ikke i tvivl om, at “de vil slĂĄ os ihjel,” og at det ogsĂĄ er derfor USA/Nato er i færd med at sende os ud i atomkrig ved kun at eskalere Ukraine. Det bidrager altsammen til eugenikernes ønske om Lebensraum, hvis der kunne stryge et par milliarder i nogle paddehatteskyer over Paris, London og Berlin. Flere og flere hælder til det samme, og jeg har stadig sværere ved at afvise det, og til efterĂĄret kommer den næste “pandemi,” sĂĄ kan vi jo se, om laboratorierne har brygget noget farligere sammen end SARS Cov-2. Ganske rart at vide, hvornĂĄr pandemierne kommer, ikke sandt? Nu har vi ikke rigtigt haft nogen i 105 ĂĄr. Og regeringen Frederiksen har fedtet sig ind i hele forbrydelsen – læs Asger Aamund i dag. om Frederiksen og den senile mand i det Hvide Hus. Det kunne ikke stĂĄ i en dansk avis i dag, hvilket siger alt om dem og den interesse, de kan pĂĄkalde sig, hvis man vil forstĂĄ sin samtid.

Uansvarlige samfundsborgere

Jeg er derfor ganske kold overfor hvad de mennesker, der fordi MSM groft har forsømt deres pligt med dette emne, kalder mig. Jeg skal ikke frelse dem. Hvis de overvældende beviser, der nu foreligger for deres sandhedsværdi, ikke kan overbevise dem, er der intet jeg kan gøre. De må endda gøre med deres liv, som de vil, selvom det desværre koster det danske samfund og hele Vesten ufattelige milliardbeløb. Det skal dog siges, at jeg betragter dem som uansvarlige samfundsborgere. Det er så også det hele. De må tage, hvad der kommer til dem. Jeg er ikke i debat med dem, andet end ved det, jeg posterer her. Det er spild af kostbar tid.

Hvis nogle siger, at man skal lade sig vaccinere for at beskytte andre, sĂĄ ved jeg, at de er misinformerede af MSM. De ved ikke, at 95% af dem, der er indlagt eller fĂĄr Covid, er vaccinerede fordi vaccinerne gradvist ødelægger immunforsvaret, sĂĄdan at disse fĂĄr Covid langt oftere end uvaccinerede. SĂĄ det er os andre, der skal beskyttes mod dem af flere grunde. De giver f.eks. blod, der giver vaccinen videre, eller de “shedder”, dvs. giver de farlige spike proteiner videre ved berøring, samleje, kys eller luftbĂĄrent. De ved heller ikke, at WHO har løjet groft gennem “pandemien”, og at vaccinen slet ikke virker eller forhindrer videresmitte. OgsĂĄ takket være de kronisk løgnagtige medier.

Det vil tage mange, mange år, inden sandheden vinder over løgnen

Det mest overraskende i filmen er ved minut 60:00, hvor den unge vaccineskadede Brianne Dressen fortæller, at hun ved sine talrige henvendelser til U.S. Food and Drug Administration, der hører under sundhedsministeriet, får at vide, at de udmærket kender til de talrige neurologiske, alvorlige bivirkninger, og at de også kan hjælpe hende med en kur for dem. Hun må blot ikke fortælle det til pressen. Hun virker således kureret, selvom hundredetusinder af andre, altså ikke skal opleve det samme privilegium.

Det vil tage mange, mange år, inden sandheden vinder over den løgn, vores autoriteter har indhyllet os i. Der er investeret så ufattelige mængder prestige og penge i den, at der skal kæmpes for hver meter af den. Tilbagetoget for disse autoriteter vil også være en svær øvelse at gennemføre. Det skal gøres uden at det bliver det selvmord for dem, det burde blive.

Her trækker den alternative presse ikke mindst i USA det store læs, ved at formidle alle de fagfolk, der er udelukket fra de statskontrollerede medier, men en dag vil de vinde, hvad “vinde” sĂĄ ellers betyder til den tid. Uafhængige medier er eksploderet i USA, behovet for dem styrer den udvikling, og de vil stadig være der, hvis der bliver manipuleret yderligere med  ytringsfriheden pĂĄ internettet. Det bliver til omdelte tryksager, som Lars Hedegaard skriver.

Det er en fremragende film. At dansk TV ikke viser sådan noget, siger mig hvad jeg behøver at vide om dansk TV, og minder mig om, hvorfor jeg ikke har haft tv i 22 år. Filmens hjemmeside er Unseencrisis.com.

4.3 6 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Danskerne, i flok på vej ud over Møns Klint
Danskerne, i flok på vej ud over Møns Klint
4 months ago

Jeg ser intet hĂĄb for Vesteuropa. Jeg er færdig med at argumentere for mine synspunkter overfor venner og bekendte og hvem man ellers møder pĂĄ sin vej. Hvad angĂĄr danskerne er der foregĂĄet sĂĄ intensiv hjernevask og indoktrinering at man kan sammenligne det med den propaganda, som foregĂĄr under en krig. Hvad angĂĄr pandemien sĂĄ mener jeg, at det vi sĂĄ gennem medier og via pressemøder fuldt ud kan beskrives som militærpropaganda. Intet under at mere end 80 % hoppede pĂĄ limpinden. Da propagandaen virkede er vores regering og politikere klar til at gĂĄ videre med stor risiko for at… Read more »

Last edited 4 months ago by Danskerne, i flok på vej ud over Møns Klint
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
4 months ago
Reply to  steen

Campbells siger ligeud et spørgsmål om liv og død, sjældent at se Campbells så oprørt han der ellers aldrig hidser sig op.
Ja til WHO er en overmĂĄde morderisk plan, en regulær udryddelseskampagne, massemord, folkemord pest og kolera konstrueret til lejligheden af WEF – EU – WHO af vores egne folkevalgte vores egne helsemyndigheder, havde der været en velvilje at redde sin egen befolkning, men en sĂĄdan velvilje at redde vore liv findes ikke.
Campbells siger det ligeud et spørgsmål om liv og død! ( Se den! )

Nielsen
Nielsen
3 months ago

FDA, NIH, det løgnagtige underdelegerede Ventura, Giftfabrikkerne Pfizer og Moderna svarede ikke pĂĄ forespørgsler efter kommentarer til filmen. CDC’s svar indeholdt: Der er tungtvejende troværdige videnskabelige beviser for at covid-nitten vaccinerne er sikre og effektive. Hvilket de jo nok mĂĄ siges at være. De har sikkert givet kill Bill en 20% større formue og de har effektivt aflivet eller invalideret en svimlende mængde mennesker. CDC skriver videre: While serious side effects that could cause a long term health problem are extremely rare… the benefits of COVID19 vaccines outweigh known and potential risks. I slutningen kan vi erfare, at Moderna har… Read more »

ino
ino
3 months ago

Interessant nyt fra The Epoch Times:
https://www.theepochtimes.com/health/majority-of-covid-hospital-deaths-were-due-to-untreated-bacterial-pneumonia_5294482.html?utm_source=goodeveningnoe&src_src=goodeveningnoe&utm_campaign=gv-2023-05-28&src_cmp=gv-2023-05-28&utm_medium=email&est=S2QkRpLSFselE2PXmu1i4pji44rqEpaYHe5oFdMVSnK3h50M2zj0c2tMNdZ9FhAh%2Fes%3D
PĂĄ dansk:
“Op mod 58% af Covid-19-tilfældene skyldtes mĂĄske vejrtrækningsproblemer (43% bakteriel lungebetændelse, og 16% andre problemer med vejrtræningen). Disse fik ingen behandling, da de skulle behandles som “Covid-19-patienter”! Og altsĂĄ ifølge dr. Fauci – skulle de i respirator nĂĄr de ikke længere kunne trække vejret selv.”
Så hvis nogen har undret sig over at der ikke var lungebetændelser i 2020, skal man ikke undres længere. Lungebetændelser i 2020 blev kaldt Covid-19 (men det har dr. Vernon Coleman vist hele tiden sagt).

trackback

[…] Dokumentar: The Unseen Crisis « Snaphanen.dk” […]

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x