28
maj
Seneste opdatering: 30/5-23 kl. 2044
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Søborg Kirke (år 1140) syd for Gilleleje i pinsen 2023.© Snaphanen.dk

I Sverige er klansamfundet på vej tilbage og det er landsforræderi

Af Lars Hedegaard

Den svenske økonom Jan Tullberg siger det, som det er: Hvad politikerne har præsenteret svenskerne (og os andre) for de seneste 50 år, er landsforræderi. Trods massiv folkelig modstand gør de intet forsøg på at standse masseindvandringen af kulturfremmede. Om få årtier er svenskerne et mindretal i deres eget land. (I Danmark tager det lidt længere tid, men politikerne arbejder på sagen.)

Tullberg refererer til en engelsk undersøgelse, der viste, at kun 2 pct. af politikernes beslutninger stemte overens med befolkningens holdninger. I Sverige ønsker 70 pct., at kriminelle indvandrere skal smides ud af landet, men det får ingen konsekvens for den førte politik.

Han peger også på det mærkelige fænomen, at det kun er i Vesten, man tillader den slags masseindvandring. Andre steder prøver magthaverne at tage vare på den nationale identitet og særegenhed.

Tullberg kan ikke give nogen egentlig forklaring på, hvad der får vestlige politikere til at handle, som de gør. Jeg kan heller ikke. Man kan spekulere, men må nok nøjes med at konstatere, at politikerne åbenbart ikke mener, at Vesten er noget at samle på, og at ingen djævel skal få dem til at ændre kurs mod afgrunden.

Den svenske middelklasse vil blive stadigt mere forarmet, mens den knokler for at betale for uproduktive fremmede, som hader dem.

Som Tullberg påpeger, vil det få interessante historiske konsekvenser. Det Sverige, man kendte for et par generationer siden, var resultatet af et opgør med det gamle klan- eller stammesamfund, hvor man tog sig selv rette, fordi der ikke var nogen øvrighed til at håndhæve en retsstat.

Vi kender fænomenet fra de islandske sagaer, som beskriver et samfund, hvor storfamilierne måtte træde til og hævne mord og andre overgreb, da der ikke fandtes nogen offentlig ordensmagt.

Det samfund er nu ved at vende tilbage i form af indvandrergrupper, som med sig bringer en klankultur, der pĂĄ ikke sĂĄ langt sigt vil umuliggøre retsstaten. De mellemøstlige og afrikanske tilvandrere medbringer ogsĂĄ det, som Tullberg kalder en “voldskapital”. Der, hvor indvandrerne kommer fra, er man vant til at sætte sig igennem med vold, og hvad skulle animere indvandrerne til at opgive denne kultur, nĂĄr den svenske stat intet foretager sig for at dæmme op for den?

Snart vil det heller ikke være muligt, fordi indvandrergrupperne bliver så stærke, at den svage ordensmagt ikke kan stille noget op, selvom den havde viljen.

Der befinder Sverige sig (næsten) allerede.

Spørgsmålet bliver, hvordan svenskerne – og især de unge i den kampdygtige alder – vil reagere: De har to muligheder: De kan tilpasse sig den realitet, at retssamfundet er gået i graven, og at fremmede har taget magten, eller de kan gøre oprør.

Det sidste ville indebære, at svenskerne mobiliserede en voldskapital. Og det bliver svært i et gennemfeminiseret land.

Jan Tullberg: Vi är utsatta för landsförräderi

Fortvivl ikke, for der er gode nyheder

Af Lars Hedegaard

I tider, da vi bliver bombarderet med dårlige nyheder, hver gang vi tænder for fjernsynet eller åbner en avis, er det let at overse de gode nyheder. Men ofte har de gode nyheder større betydning end de dårlige. Hvis det ikke var sådan, ville menneskeheden for længst være gået til grunde.

I dag kan vi blandt andet glæde os over, at de traditionelle medier – anført af de amerikanske – er ved at miste grebet over befolkningen. Det er virkelig forunderligt: Jo mere gammelmedierne fremstår som en samlet politisk front, des mindre stoler folk på dem.

I praksis har de amerikanske medier i ĂĄrevis udgjort en arm af det demokratiske parti, og i takt med, at partiet er blevet stadigt mere venstre-ekstremistisk og antivestligt, har medierne fulgt med.

Medierne skal nok overleve – i det mindste nogle af dem – men de er blevet menighedsblade for et forbitret segment af utilfredse, som ikke har noget bedre at bestille end konstant at råbe op om ”racisme”, ”sexisme”, ”hvidt overherredømme”, og hvor ond ”højrefløjen” er. Bagsiden af mediernes succes er, at de nu er fanget af enklaver af borgerne, som de selv har bidraget til at opfostre.

Medierne kan ikke pludselig vende om og erkende, at de i årevis har holdt befolkningen for nar med deres fantastiske historier om Trump-Putin-sammensværgelsen. De kan ikke begynde at kalde forbrydere for forbrydere og deres ofre for ofre, når de år ud og år ind har underholdt deres seere og læsere med den fortælling, at forbryderne er de egentlige ofre. Der kan ikke chokere deres læsere ved at påpege, at børn har det bedst i familier med en mor og en far, der går på arbejde, når de har fornøjet deres brugere med drag shows og børns ret til at få fjernet deres bryster og tissemænd. Osv.

Medierne er fanget i deres eget spind, og de fleste tror ikke længere på dem.

Efter at have dækket over Joe Bidens evidente demens må selv hans journalistiske hjælpere gyse over en ny meningsmåling, der viser, at 66 pct. af amerikanerne betragter en ny præsidentperiode for den lallende olding som enten skadelig for landet eller den rene ulykke.

Symptomatisk for mediernes svigtende anseelse er, at Floridas guvernør, Ron DeSantis, valgte at bekendtgøre sit kandidatur til præsidentposten på Twitter. Før i tiden ville en kandidat have sammenkaldt til et pressemøde, hvor medierne kunne stille ham dumme spørgsmål i håbet om at få ham ned med nakken og bane vej for en demokratisk kandidat. I stedet viste DeSantis i et glimt, hvordan kandidater kan nå ud til vælgerne i en verden, hvor medierne har mistet enhver troværdighed. Ignorer dem! Synes at være budskabet.

I Den Dybe Stat hersker panik. Nu har de sammensvorne i Washington, medierne, Big Tech og på Wall Street gjort alt for at lukke munden på alternative og uafhængige kanaler til nyheder og meningsdannelse, og så må de finde sig i, at vælgerne lytter mere til de alternative end til de statsgaranterede.

De traditionelle mediers deroute blev indvarslet af Donald Trump, der på massemøder begyndte at kalde dem ”fake” og ”fjender af folket”, og efterhånden som den ene af deres løgne efter den anden bliver afsløret, vil flere af de amerikanere, der ikke lever i de demokratiske meningsghettoer, give ham ret.

Ifølge en meningsmåling fra Harvard/Harris i sidste uge er de fleste amerikanere klare over, at beskyldningerne mod Trump for at have rottet sig sammen med Vladimir Putin beroede på svindel. De ved også, at indholdet af Hunter Bidens computer ikke var russisk ”disinformation” – som hævdet at 51 efterretningseksperter. Og sandelig, om ikke flertallet er bevidste om Biden-klanens udsalg af amerikanske interesser til fremmede magter.

Hvilken begmand til de medier, der har gjort deres yderste for at afvise enhver kritik af det demokratiske parti og Biden-syndikatets korruption.

Det må være en ringe trøst for de amerikanske medier, at enhver historie om Trumps ondskab og Joe Bidens fortjenester stadigt går som varmt brød i Danmark.

4.3 12 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

22 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
H.nielse
H.nielse
10 months ago

Medierne overlever via tvangsbetaling fx i Danmark. Det er ikke bedre end i Nordkorea

Margrethe
Margrethe
9 months ago

Nu har jeg fĂĄet et aha-svar pĂĄ et fænomen, der tit har undret. Hvis man møder dem personligt, der altid ævler om at “hjælpe” alle, det er synd for, i hele verden, sĂĄ fremstĂĄr de ofte afstumpet og uden vilje til at hjælpe et menneske, der stĂĄr lige foran dem, med akut behov for en hjælpende hĂĄnd. Hvorfor det store misforhold mellem ord og gerninger? Jeg kan, som eksempel, nævne en veninde, hvis Enhedsliste-kæreste, i bogstavlig forstand, smed hende ud fra den ene dag til den anden, fordi en bedre model var fundet. Hun var selv medlem af samme parti(med… Read more »

Last edited 9 months ago by Margrethe
Nielsen
Nielsen
10 months ago
Boje over fra nr. 15
Boje over fra nr. 15
9 months ago

Danskerne er udsat for krigspropaganda 24/7. 98% af befolkningen ved ikke hvad der foregår. Desto større bliver chokket når det hele kollapser.

Limewood
Limewood
9 months ago

Danmarks Radio har for eksempel i weekenden brugt mange ressourcer pĂĄ at fortælle om det neo-kommunistiske Enhedspartis (kaldet Enhedslisten) landsmøde. Store artikler med overskrifter som “Her er syv ting du skal vide om Enhedslisten lige nu”, “Maj Villadsen tordnede mod regeringens politik…”, “Enhedslisten siger nej til stjernekrig..”, “Per Clausen vil kæmpe for…”, og for Se og Hør-segmentet fĂĄr man at vide, at samme Maj er gravid, og den renskurede “strateg” Pelle-ANTIFA-Dragsted fĂĄr masser af spalteplads….Billedsiden fortæller en helt egen historie. Maj Villadsen pĂĄ talersolen foran ordet Frihed…! Man føler sig hensat til 1970erne eller firserne bĂĄde hvad angĂĄr Danmarks Radios… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
10 months ago

Det er da helt i orden, at medier har ekstreme fascistiske holdninger – sĂĄ længe de er demokratiske i deres grundsubstans – dvs. de accepterer anderledes demokratiske holdninger som ligeværdige. De fleste medier virker i dag totalt døvblinde mht. deres egen rolle i samfundet: Holdningen er, at de alle anser sig selv som grundlæggende objektive og neutrale. Egentlig mangler vi en fælles ordning med klassifikation af mediernes politisk/sociale standpunkter, som et panel af kommunikationseksperter kunne enes om at karakterisere og offentliggøre, efter en eller anden fælles mĂĄlestok. Et offentligt vurderings- og klassifikationspanel kan hurtigt finde ud af, hvad medierne prøver… Read more »

Chrborgs politik er undergangens og dødens politik
Chrborgs politik er undergangens og dødens politik
9 months ago

Dan C. idĂ© om en offentlig instans (med statstilskud?) til at vurdere mediernes kvalitet, er vist noget teoretisk. Skulle instansens sammen- sætning sĂĄ bestemmes af Borgen? Det er da nok hĂĄbløst. Det eneste der virker, er at private, ærlige borgere og individualister gĂĄr sammen for at fĂĄ sandheden frem om hvad politikerne har gang i. Snaphanen, Hodja og Aamund m.fl. har vist vejen. Eller mener Dan C. med ordet “offentlig” blot at instansen skal informere offentligheden? Ja, men sĂĄ er det mĂĄske et udmærket forslag. For det er da rigtigt at pressen og radio/tv uafbrudt arbejder pĂĄ at misinformere, fortie… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
9 months ago

IdĂ©en med mit oplæg er den simple, at vi mangler en “demokratiets vogter” pĂĄ aviser, internet og æterbĂĄrne medier. En sĂĄdan ‘vogter’ kan realiseres pĂĄ flere mĂĄder – gerne med klagemulighed. Det vigtige er, at offentligheden kan fĂĄ en slags “varedeklaration” om varens indhold. Ikke som censur, men som information om hvordan avisen, tv-kanalen eller hjemmesiden er positioneret i kulturel/politisk henseende. Man kunne eksempelvis vedligeholde en liste over relevante emner. PĂĄ listen kunne man anføre relevans, faktatjek score, troværdighed, almen interesse, mĂĄlgruppe, ejerforhold, etc. for publikationen. Ganske analogt til enhver anden vare, der falbydes. Nogle steder kan man finde ‘deklarationer’… Read more »

Anders
Anders
9 months ago

Den fladpandede læser, vil altid ligge under for et statsstøttet medies slet skjulte holdningsmassage. Med eller uden medie-vogtere.
Drop hellere mediestøtten, så redaktionerne selv skal tænke tanker og tjene til dagen og vejen.

J. Pøleå
J. Pøleå
9 months ago

et panel af kommunikationseksperter kunne “
Et offentligt vurderings- og klassifikationspanel kunne “

Det du efterspørger, har vi allerede i rigelige mængder og i forskellige udformninger og navne, men det ændrer intet, sĂĄ længe staten betaler – styrer staten.

Hvem skal vælge kommunikationseksperterne og klassifikationspanelet?

De bliver de samme, som bestemmer, hvad der er disinformation og ikke.

Kommunismen “kunne” ogsĂĄ være god og retfærdig, men den har efterhĂĄnden fĂĄet nogle forsøg og det ender altid i fattigdom, ulighed og gulag

Dan Christensen
Dan Christensen
9 months ago
Reply to  J. PøleĂĄ

De bedste til at overvĂĄge pressen, vil nok være pressen selv. Ud fra den betragtning, at medierne ikke under hinanden noget. De er jo i skarp konkurrence med de andre løgnhalse i branchen. Mediebranchen kunne passende betale for tilsynet med nogle af de fede skattebetalte statstilskud; som betingelse for at fĂĄ statstilskud. Endelig kan det pĂĄ sigt kun være i mediernes egeninteresse, at publikum eksponeres for reelle, objektive og neutrale nyheder. Fortsætter medierne som de hidtil har gjort, med løgne, fortielser og tyndskidt propaganda, styret af magthaverne, bliver det mediernes død. Herefter gider folk kun læse nyheder pĂĄ nettet, hvor… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
9 months ago

Citat: “Tullberg kan ikke give nogen egentlig forklaring pĂĄ, hvad der fĂĄr vestlige politikere til at handle, som de gør. Jeg kan heller ikke…..”. En mulig forklaring eksisterer ved at henvise til interessante fortilfælde. Eksempelvis nazisternes fremmarch i Tyskland efter ww1, som førte til ww2. Hvad fik almindelig tyskere til opgive modstand mod nazismen til sidst? Det gjorde mindst 3 faktorer: 1) Massiv hadsk propaganda mod anderledes tænkende. 2) Konstante voldelige angreb pĂĄ modstandere af nazismen. 3) Nazistisk Infiltration af samfundets magtbaser. Tyskerne blev udsat for angreb fra alle 3 fronter og de ydede (suicidalt) ringe modstand. De vestlige politikere… Read more »

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
9 months ago

Ingen presenterar tankar om hur man skall strypa pengaströmmen till PARASITERNA,
socialisternas blodomlopp?
Vem var Henry GRUNBAUM?

ino
ino
9 months ago

Søborg Kirke er faktisk Gillelejes gamle sognekirke – næsten sĂĄ stor som en domkirke! Jeg besøgte parkeringspladsen med noget familie før coronahalløjet. Kirken skulle være ĂĄben hver dag, men ikke lige den dag jeg kom forbi.

Dan Christensen
Dan Christensen
9 months ago
Reply to  steen

NĂĄr man nu er i Søborg kirke, bør man titte ind pĂĄ Søborg slot lige ved siden af. Det er et af Danmarks bedre borgruiner fra 1100 tallet med masser af historisk arvegods og det er gratis. Margrethe I, kejserinde af Skandinavien, blev født pĂĄ Søborg slot i 1353, for 670 ĂĄr siden. Siden da er det gĂĄet en del skævt for den svenske provins i KalmarUnionen. Sverige burde genindmelde sig ind i kejserriget; sĂĄ kunne Margrethe II moske hjælpe svenskerne af med islam. De 3 svenske kongekroner indgĂĄr stadig i det danske rigsvĂĄben, som symbol for KalmarUnionen. MĂĄske det… Read more »

jdm
jdm
9 months ago

Det kan da ogsĂĄ ske i Danmark hvis man vil.

First Trump, then DeSantis prove that open hostility to agressive left wing cultural warfare is a viable strategy. Do the old bipartisan GOP and Dem politicians have any freedom of action remaining?

What the Left once thought was impossible; the emergence of a militant antithesis to their ideology that could **not** be suppressed by labeling it fascist, proved possible after all. The inconceivable has occurred.

https://twitter.com/wretchardthecat/status/1662341238887153664

Allan G larsen
Allan G larsen
9 months ago

Ja, hurra for de alternative!!!!.

jdm
jdm
9 months ago

Dem som er vĂĄgne (hvad de ellers hedder pĂĄ dansk) er ogsĂĄ begyndte at føle et tilbageslag. Unge, tatoverede, “fejl-farvede” unge mænd klager over tøj der sælges til børn i Target (ligesom Bilka)

https://twitter.com/ForgiatoBlow47/status/1661861660351516674

Skjoldungen
Skjoldungen
9 months ago
Reply to  jdm

De er sĂĄ sandelig ikke vĂĄgne. De er derimod “vakte”. Ligesom i Indre Mission og Jehovas Vidner.

Dan Christensen
Dan Christensen
10 months ago

“Fortvivl ikke, for der er gode nyheder”:
Er sognegården på Slotsholmen i Kjøvenhavnstrup blevet helt tom, fordi det nu er blevet løgnhalse forbudt at komme der?

22
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x