2
jun
Seneste opdatering: 2/6-23 kl. 1130
28 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Nordkorea valgt til WHO’s Executive Board

En god samtale med dr. John Campbell. Vi bliver som bekendt indlemmet i traktaten, hvis vores politikere ikke aktivt protesterer. Jeg tror ikke, de vil gĂžre det, for at skrive under vil spare dem for ikke at adlyde ‘det internationale samfund,’ og samtidig vil de slippe for den ubehagelige pligt, det vil vĂŠre at tvinge os til at indtage tvivlsomme, farlige vacciner og sanktionere os, hvis vi ikke vil gĂžre det de nĂŠste ti Ă„r. Det vil WHO’s overtagelse af vor suverĂŠnitet gĂžre for dem.

Christiansborg kan slĂ„ ud med armene og sige “internationale forpligtelser.” AltsĂ„ at WHO, der for 86 procents vedkommende er financieret af private interesser som Bill Gates og medicinalindustrien, skal diktere dele af dansk sundhedspolitik. Ikke-valgte personer med sĂŠrinteresser i at sĂŠlge medinalprĂŠparater. Velbekomme, Danmark! PĂ„ det netop overstĂ„ede 76. mĂžde i WHO, er  Nordkorea, et land der sulter sin befolkning  ihjel, netop valgt til WHO’s Excecutive Board. Velbekomme igen.

Relaterede historier: Rob Roos (MEP) advarer mod pandemitraktaten, – Actor Jamie Foxx had a stroke leaving him partially paralyzed & blind after being forced to take a COVID-19 vaccine, – Patients Using EBOO/RHP/ Ozone Recirculatory Hemoperfusion Treatments Are Seeing Strange Blood Clots, – og Bad batches of Pfizer COVID-19 mRNA vaccines: 4.2% of Pfizer vaccine doses are deadly, but what about the rest? Mange fĂ„r som Jamie Foxx ovenfor smĂ„ blodpropper i Ăžjnene og bliver mere eller mindre blinde af vaccinerne. Ofte nĂŠvnes det japanske Natokinase som middel mod det, ogsĂ„ profylaktisk. Det kan fĂ„s i hĂ„ndkĂžb.

Jeg har bragt alle de mange film fra Covid-topmÞdet i Europaparlamentet den 3 maj, og efter at have set de fleste, mÄ jeg sÊrligt anbefale dr. David Martins indlÊg og Nick Hudson, formand for Panda.

Globalismens plan med indvandringen

Lara Logan: 100 millioner fremmede skal ind i U.S.A.

Jeg ved ikke, at personer der er orienteret af danske medier, er klar over at Biden-regimet allerede har lukket 6.5 mio illegale indvandrere ind over landets sydlige grÊnse. Der er selvfÞlgelig en konkret grund, og Lara Logan har den fra personerne bag invasionen. Den ene grund er at oplÞse befolkningen politisk, sÄ globalistkulten kan gribe magten, og den anden er at republikanere aldrig mere skal kunne vinde valg.

Det lille klip plukket ud af det lĂŠngere interview Lara Logan joins Steve Bannon on War Room. EU er en globalistisk frontorganisation, der i Ă„rtier har haft samme planer med Europa, hvorfor vi ser dem undlade at bevogte Europas ydre grĂŠnser og lukke fremmede ind i en lind strĂžm, blot i langsommere tempo end i USA.

Vi kan derfor ikke forsvare vores lille land, sĂ„ lĂŠnge vi er i EU. Det bĂžr stĂ„ alle danskere klart. Folketingspolitikernes taktik har lĂŠnge vĂŠret at snakke befolkningen efter munden ved valgene, for derefter at adlyde EU’s politik mellem valgene.

Den danske belfolkning synes tilfreds med at blive nedlagt pĂ„ den mĂ„de, og vi mĂ„ efterhĂ„nden konkludere, – 40 Ă„r efter 1983 – at vi ikke kan stoppe indvandringen med stemmesedlen. (Videoen er et Facebook klip, nogle mĂ„ske bedre kan ses her.) I dag meddeler Berlingske, at Ny befolkningsfremskrivning: 22 procent af Danmarks befolkning vil vĂŠre indvandrere eller efterkommere i 2070

En invasion, der er en del af en langsigtet plan

I dag har vi ogsÄ en svensk udsendelse, der dementerer MSM journalistikkens pÄstand om, at World Economic Forum ikke betyder noget. Hans Erixon ved nemlig noget om det.

Sanningen bakom World Economic Forums planer för vÀrldsherravÀlden

4 4 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

28 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Dan Christensen
Dan Christensen
10 months ago

Fra nettet i dag: En imam i Canada stĂ„r og fortĂŠller offentligt, at vantro er ligesom kĂžer, der grĂŠsser pĂ„ en mark. De aner ikke at de skal fĂžres til slagtning fordi de er umĂŠlende dyr – Allan har befalet at de rettroende skal hade de vantro.
Hvordan muslimer kan fĂ„ dette morderiske ĂŠvl til at blive om “fred og kĂŠrlighed” overgĂ„r simpelthen min bovine forstand.

Mette lover en rar fremtid, men holder lĂžftet?
Mette lover en rar fremtid, men holder lĂžftet?
10 months ago

Meget af det som sker i denne tid, er sĂ„ skĂžrt og utroligt, at man nĂŠsten ikke kan tro pĂ„ at det er rigtigt, at det er virkeligt, at det snart kan ramme en som et slag med en forhammer eller som et kafkask mareridt. Er det hele ikke bare avishistorier eller en ond drĂžm? Men tĂŠnk sĂ„ pĂ„ at kommunister, nazister og islamister har terroriseret og myrdet millioner af mennesker i over 35 lande. Ja, deres ondskab og mordlyst har vĂŠret sĂ„ ekstrem, at snesevis af millioner af sageslĂžse og fredelige civile borgere blev mishandlet og slĂ„et ihjel. Og… Read more »

Mette lover en rar fremtid, men holder lĂžftet?
Mette lover en rar fremtid, men holder lĂžftet?
10 months ago

PS: Det lusede stykke affalds-papir der kalder sig Berlingske, har igen leveret en sort lĂžgn. Om at fĂžrst om 47 Ă„r nĂ„r vi op pĂ„ 22% asylanter, migranter og evighedsturister. AltsĂ„ kan vi roligt slappe af indtil 2070 iflg. den ynkelige tryksag. Men sandheden er at der nu er mindst en million kulturfremmede i vores land, overfor godt 4Âœ million danskere. Den fremmede befolkning er altsĂ„ allerede nĂŠsten kvart sĂ„ stor som den danske, ca. 1 eller 1.2 fremmed for hver fire danskere. Og den fremmede befolkning vokser langt hur- tigere end den danske. Politikerne er i fuld gang med… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
10 months ago

Jeg hat nok “stempler ud” – lĂŠnge! – fĂžr 2070…

Mads kering
Mads kering
10 months ago
Reply to  Anders Bo

Du bliver genfþdt ifþlge reinkarnation
. Du husker intet, men elendigheden ville kunne mérkes alligevel!

JHS
JHS
10 months ago

Det er da uendelig meget mere skrÊmmende, at vestlige fruentimmere og skvat af mÊnd opdraget til samme, rent faktisk tror pÄ den samme lÞgn!!! Men selv de hÞjt besungne, demokratiske grÊkere vidste, at det var farligt at give stemmeret til kvinder!!!

Margrethe
Margrethe
10 months ago

Jeg ville hellere deltage i en virkeliggjort Stephen King film end det amoralske, morderiske morads, vi stÄr i dags dato.
Sakset fra Twitter:

SjĂŠlden hjerne abscesser hos bĂžrn.JPG
Last edited 10 months ago by Margrethe
Dragen
Dragen
10 months ago
Reply to  Margrethe

CNN nÄr det et vÊrst. Kan det blive vÊrrer ? . Er lavpunktet ikke ved at vÊre nÄet ?.

Nielsen
Nielsen
10 months ago

Det er let at opdage, at jo mindre kontakt man har med lÊger/sygehuse og jo mindre man har fÄet gjort indgreb i sin krop, des raskere er man. Ligeledes er det ogsÄ til at fÄ Þje pÄ, ast mennesker som aldrig har vÊret vaccinerede lever et lÊngere og sundere liv.

Anders
Anders
10 months ago

“Vi bliver som bekendt indlemmet i traktaten, hvis vores politikere ikke aktivt protesterer.”

Christiansborgs dikkende lammehaler, fĂžrer lydigt danskerne til slagtebĂŠnken.
For “verdens Ăžjne”, hviler som bekendt pĂ„ hr. Og fru Jensen, mĂ„ vi nok forstĂ„.

Dragen
Dragen
10 months ago

OT . Interviewet med Stew Peters, af bbc- journalister er en fornĂžjelse og dyb dyb glĂŠde og al mulig herlighed, fornĂžjelse , fryd og endnu mere begejstring og og og – at se . Fordi han giver dem sĂ„ eftertrykkeligt mange smĂŠk . Se det . Vreden , raseriet og hvad ved jeg , fĂ„r her et meget vĂŠrdigt og nogenlunde sikkert udslip. Jeg kan ikke lige nu finde det ,- jeg tror det var et link et sted. Jeg ser det gerne en gang til . Se det , – jeg lover det bringer lindring.

Dragen
Dragen
10 months ago
Reply to  steen

Tak . Man mĂ„ tage de fornĂžjelser man kan fĂ„ . De er smĂ„ . Men hvis de er der, bĂžr de nydes i fulde drag. Det her – ER en af dem .

Nielsen
Nielsen
10 months ago
Reply to  Dragen

Du har fuldstÊndig ret. Det er noget der kan fÄ det gode humÞr et par grader i vejret. Lidt i stil med da Tommy Robinsom afslÞrede Steen NÞrskov.

Dragen
Dragen
10 months ago
Reply to  Nielsen

PrĂŠcis.

Margrethe
Margrethe
10 months ago

Det er egentlig fascinerende at tĂŠnke pĂ„. 179 mennesker er faktisk en del. Men ikke en eneste, ikke Ă©n, har taget sit gode tĂžj og er gĂ„et og smĂŠkket dĂžren efter sig med den salut, “de her iscenesatte myrderier og invalideringer bliver ikke med mig som medspiller. SĂ„ hellere leve af at sĂŠlge is pĂ„ Bellevue Strand!”.

BÊrmen er godt nok blevet skummet, da partitoppen, med fÞrt hÄnd, nÞje udvalgte rosset, der skulle ind og sidde for at trykke pÄ en af to knapper. (Et job de i Þvrigt alle sammen fÄr stress af, ifÞlge dem selv)

Dragen
Dragen
10 months ago
Reply to  Margrethe

Jeg har tĂŠnkt noget lignende . Hvorfor er der ingen af dem, der bare gĂ„r ? “nok er nok” er da tidspunktet

Nielsen
Nielsen
10 months ago

Sortsynet er over os
https://jyllands-posten.dk/debat/kommentar/ECE15797093/integration-er-opfundet-for-at-daekke-over-virkeligheden/
Michael Jalving
For ordens skyld vil jeg sige, at jeg er enig med ham.

Dragen
Dragen
10 months ago
Reply to  Nielsen

Det Jalving skriver her , er mĂ„ske nok de dystre men reelle og virkelige udsigter . Jeg er helt enig med ham . For mig et det en lettelse , at vi kan tale om virkeligheden som den er . SĂ„ kan vi ogsĂ„ begynde , at tage hĂžjde for den . Adskilte boligomrĂ„der ville vĂŠre et godt sted at starte. Tryghed i dagligdagen – i hjemmet er forudsĂŠtning for at stoppe oplĂžsningen og undermineringen og nedbrydningen af vores kultur af vores Nation og os selv som folk.

Boje over fra nr. 15
Boje over fra nr. 15
10 months ago
Dan Christensen
Dan Christensen
10 months ago

Det rygtes, at tyske eks-soldater i tidsubegrĂŠnset forvaring uddanner “illegal aliens” ved grĂŠnsen til Mexico i at omgĂ„ USA’s migrantlove.
Under ww2 migrerede mange unge tyske mĂŠnd illegalt til Sovjetunionen, hvor de bar samme slags tĂžj og lĂŠnge opholdt sig uden visum og opholdstilladelse. Deres erfaringer kan de nu videregive til unge latinoer i Mexico.

Boje over fra nr. 15
Boje over fra nr. 15
10 months ago
Dan Christensen
Dan Christensen
10 months ago

SydSlesvigs luft er kun ren, nĂ„r vinden er fra nordlige retninger. NĂ„r vinden er fra sydlige retninger kommer der en stank af kamelurin og gedeprutter – om Ă„rsagen udforsker de tyske klimaforskere, meteorologer, hjernevridere, vĂŠmliboere og migrantmyndigheder intenst.

Cat Girl
Cat Girl
10 months ago

AWAKENING IS NOT FOR THE FAINT OF HEART
https://www.bitchute.com/video/BV2sv2iyqM3c

Cat Girl
Cat Girl
10 months ago
Reply to  Cat Girl

Bevis:

DAVID ICKE: THE ORIGINS AND SYMBOLISM OF THE EUROPEAN UNION (2009)
https://www.bitchute.com/video/Qj6rouOfMWtV/

Dan Christensen
Dan Christensen
10 months ago

Globalismens plan med indvandringen: Nu har Vesten, anfĂžrt af USA, allerede overflyttet en stor del af vareproduktionen til Kina og Østen; for dĂ©r findes den billige arbejdskraft. Vestens pengedrenge siger nu Hovsa – hvorfor kopierer vi i Vesten ikke fra Kina og Østen. AltsĂ„ fremskaffer vi en gigantisk hĂŠr af kulier og proletarer til Vesten, ved at importere primitiv muslimsk slavearbejdskraft i ubegrĂŠnsede mĂŠngder. Kan Kina og Indien overleve med en samlet befolkning pĂ„ 2,5 milliarder slavearbejdere, kan Vesten gĂžre det samme og slĂ„ Kina/Indien pĂ„ hjemmebanen. Derfor skal alle grĂŠnser Ă„bnes i Vesten (EU og USA) for alle der… Read more »

28
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x