2
jun
Seneste opdatering: 2/6-23 kl. 1130
28 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Nordkorea valgt til WHO’s Executive Board

En god samtale med dr. John Campbell. Vi bliver som bekendt indlemmet i traktaten, hvis vores politikere ikke aktivt protesterer. Jeg tror ikke, de vil gøre det, for at skrive under vil spare dem for ikke at adlyde ‘det internationale samfund,’ og samtidig vil de slippe for den ubehagelige pligt, det vil være at tvinge os til at indtage tvivlsomme, farlige vacciner og sanktionere os, hvis vi ikke vil gøre det de næste ti år. Det vil WHO’s overtagelse af vor suverænitet gøre for dem.

Christiansborg kan slå ud med armene og sige “internationale forpligtelser.” Altså at WHO, der for 86 procents vedkommende er financieret af private interesser som Bill Gates og medicinalindustrien, skal diktere dele af dansk sundhedspolitik. Ikke-valgte personer med særinteresser i at sælge medinalpræparater. Velbekomme, Danmark! På det netop overståede 76. møde i WHO, er  Nordkorea, et land der sulter sin befolkning  ihjel, netop valgt til WHO’s Excecutive Board. Velbekomme igen.

Relaterede historier: Rob Roos (MEP) advarer mod pandemitraktaten, – Actor Jamie Foxx had a stroke leaving him partially paralyzed & blind after being forced to take a COVID-19 vaccine, – Patients Using EBOO/RHP/ Ozone Recirculatory Hemoperfusion Treatments Are Seeing Strange Blood Clots, – og Bad batches of Pfizer COVID-19 mRNA vaccines: 4.2% of Pfizer vaccine doses are deadly, but what about the rest? Mange får som Jamie Foxx ovenfor små blodpropper i øjnene og bliver mere eller mindre blinde af vaccinerne. Ofte nævnes det japanske Natokinase som middel mod det, også profylaktisk. Det kan fås i håndkøb.

Jeg har bragt alle de mange film fra Covid-topmødet i Europaparlamentet den 3 maj, og efter at have set de fleste, må jeg særligt anbefale dr. David Martins indlæg og Nick Hudson, formand for Panda.

Globalismens plan med indvandringen

Lara Logan: 100 millioner fremmede skal ind i U.S.A.

Jeg ved ikke, at personer der er orienteret af danske medier, er klar over at Biden-regimet allerede har lukket 6.5 mio illegale indvandrere ind over landets sydlige grænse. Der er selvfølgelig en konkret grund, og Lara Logan har den fra personerne bag invasionen. Den ene grund er at opløse befolkningen politisk, så globalistkulten kan gribe magten, og den anden er at republikanere aldrig mere skal kunne vinde valg.

Det lille klip plukket ud af det længere interview Lara Logan joins Steve Bannon on War Room. EU er en globalistisk frontorganisation, der i årtier har haft samme planer med Europa, hvorfor vi ser dem undlade at bevogte Europas ydre grænser og lukke fremmede ind i en lind strøm, blot i langsommere tempo end i USA.

Vi kan derfor ikke forsvare vores lille land, så længe vi er i EU. Det bør stå alle danskere klart. Folketingspolitikernes taktik har længe været at snakke befolkningen efter munden ved valgene, for derefter at adlyde EU’s politik mellem valgene.

Den danske belfolkning synes tilfreds med at blive nedlagt på den måde, og vi må efterhånden konkludere, – 40 år efter 1983 – at vi ikke kan stoppe indvandringen med stemmesedlen. (Videoen er et Facebook klip, nogle måske bedre kan ses her.) I dag meddeler Berlingske, at Ny befolkningsfremskrivning: 22 procent af Danmarks befolkning vil være indvandrere eller efterkommere i 2070

En invasion, der er en del af en langsigtet plan

I dag har vi også en svensk udsendelse, der dementerer MSM journalistikkens påstand om, at World Economic Forum ikke betyder noget. Hans Erixon ved nemlig noget om det.

Sanningen bakom World Economic Forums planer för världsherravälden

4 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

28 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

Fra nettet i dag: En imam i Canada står og fortæller offentligt, at vantro er ligesom køer, der græsser på en mark. De aner ikke at de skal føres til slagtning fordi de er umælende dyr – Allan har befalet at de rettroende skal hade de vantro.
Hvordan muslimer kan få dette morderiske ævl til at blive om “fred og kærlighed” overgår simpelthen min bovine forstand.

Mette lover en rar fremtid, men holder løftet?
Mette lover en rar fremtid, men holder løftet?
1 year ago

Meget af det som sker i denne tid, er så skørt og utroligt, at man næsten ikke kan tro på at det er rigtigt, at det er virkeligt, at det snart kan ramme en som et slag med en forhammer eller som et kafkask mareridt. Er det hele ikke bare avishistorier eller en ond drøm? Men tænk så på at kommunister, nazister og islamister har terroriseret og myrdet millioner af mennesker i over 35 lande. Ja, deres ondskab og mordlyst har været så ekstrem, at snesevis af millioner af sagesløse og fredelige civile borgere blev mishandlet og slået ihjel. Og… Read more »

Mette lover en rar fremtid, men holder løftet?
Mette lover en rar fremtid, men holder løftet?
1 year ago

PS: Det lusede stykke affalds-papir der kalder sig Berlingske, har igen leveret en sort løgn. Om at først om 47 år når vi op på 22% asylanter, migranter og evighedsturister. Altså kan vi roligt slappe af indtil 2070 iflg. den ynkelige tryksag. Men sandheden er at der nu er mindst en million kulturfremmede i vores land, overfor godt 4½ million danskere. Den fremmede befolkning er altså allerede næsten kvart så stor som den danske, ca. 1 eller 1.2 fremmed for hver fire danskere. Og den fremmede befolkning vokser langt hur- tigere end den danske. Politikerne er i fuld gang med… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

Jeg hat nok “stempler ud” – længe! – før 2070…

Mads kering
Mads kering
1 year ago
Reply to  Anders Bo

Du bliver genfødt ifølge reinkarnation…. Du husker intet, men elendigheden ville kunne mærkes alligevel!

JHS
JHS
1 year ago

Det er da uendelig meget mere skræmmende, at vestlige fruentimmere og skvat af mænd opdraget til samme, rent faktisk tror på den samme løgn!!! Men selv de højt besungne, demokratiske grækere vidste, at det var farligt at give stemmeret til kvinder!!!

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Jeg ville hellere deltage i en virkeliggjort Stephen King film end det amoralske, morderiske morads, vi står i dags dato.
Sakset fra Twitter:

Sjælden hjerne abscesser hos børn.JPG
Last edited 1 year ago by Margrethe
Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Margrethe

CNN når det et værst. Kan det blive værrer ? . Er lavpunktet ikke ved at være nået ?.

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Det er let at opdage, at jo mindre kontakt man har med læger/sygehuse og jo mindre man har fået gjort indgreb i sin krop, des raskere er man. Ligeledes er det også til at få øje på, ast mennesker som aldrig har været vaccinerede lever et længere og sundere liv.

Anders
Anders
1 year ago

“Vi bliver som bekendt indlemmet i traktaten, hvis vores politikere ikke aktivt protesterer.”

Christiansborgs dikkende lammehaler, fører lydigt danskerne til slagtebænken.
For “verdens øjne”, hviler som bekendt på hr. Og fru Jensen, må vi nok forstå.

Dragen
Dragen
1 year ago

OT . Interviewet med Stew Peters, af bbc- journalister er en fornøjelse og dyb dyb glæde og al mulig herlighed, fornøjelse , fryd og endnu mere begejstring og og og – at se . Fordi han giver dem så eftertrykkeligt mange smæk . Se det . Vreden , raseriet og hvad ved jeg , får her et meget værdigt og nogenlunde sikkert udslip. Jeg kan ikke lige nu finde det ,- jeg tror det var et link et sted. Jeg ser det gerne en gang til . Se det , – jeg lover det bringer lindring.

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  steen

Tak . Man må tage de fornøjelser man kan få . De er små . Men hvis de er der, bør de nydes i fulde drag. Det her – ER en af dem .

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  Dragen

Du har fuldstændig ret. Det er noget der kan få det gode humør et par grader i vejret. Lidt i stil med da Tommy Robinsom afslørede Steen Nørskov.

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Nielsen

Præcis.

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Det er egentlig fascinerende at tænke på. 179 mennesker er faktisk en del. Men ikke en eneste, ikke én, har taget sit gode tøj og er gået og smækket døren efter sig med den salut, “de her iscenesatte myrderier og invalideringer bliver ikke med mig som medspiller. Så hellere leve af at sælge is på Bellevue Strand!”.

Bærmen er godt nok blevet skummet, da partitoppen, med ført hånd, nøje udvalgte rosset, der skulle ind og sidde for at trykke på en af to knapper. (Et job de i øvrigt alle sammen får stress af, ifølge dem selv)

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Margrethe

Jeg har tænkt noget lignende . Hvorfor er der ingen af dem, der bare går ? “nok er nok” er da tidspunktet

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Sortsynet er over os
https://jyllands-posten.dk/debat/kommentar/ECE15797093/integration-er-opfundet-for-at-daekke-over-virkeligheden/
Michael Jalving
For ordens skyld vil jeg sige, at jeg er enig med ham.

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Nielsen

Det Jalving skriver her , er måske nok de dystre men reelle og virkelige udsigter . Jeg er helt enig med ham . For mig et det en lettelse , at vi kan tale om virkeligheden som den er . Så kan vi også begynde , at tage højde for den . Adskilte boligområder ville være et godt sted at starte. Tryghed i dagligdagen – i hjemmet er forudsætning for at stoppe opløsningen og undermineringen og nedbrydningen af vores kultur af vores Nation og os selv som folk.

Boje over fra nr. 15
Boje over fra nr. 15
1 year ago
Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

Det rygtes, at tyske eks-soldater i tidsubegrænset forvaring uddanner “illegal aliens” ved grænsen til Mexico i at omgå USA’s migrantlove.
Under ww2 migrerede mange unge tyske mænd illegalt til Sovjetunionen, hvor de bar samme slags tøj og længe opholdt sig uden visum og opholdstilladelse. Deres erfaringer kan de nu videregive til unge latinoer i Mexico.

Boje over fra nr. 15
Boje over fra nr. 15
1 year ago
Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

SydSlesvigs luft er kun ren, når vinden er fra nordlige retninger. Når vinden er fra sydlige retninger kommer der en stank af kamelurin og gedeprutter – om årsagen udforsker de tyske klimaforskere, meteorologer, hjernevridere, væmliboere og migrantmyndigheder intenst.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

AWAKENING IS NOT FOR THE FAINT OF HEART
https://www.bitchute.com/video/BV2sv2iyqM3c

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  Cat Girl

Bevis:

DAVID ICKE: THE ORIGINS AND SYMBOLISM OF THE EUROPEAN UNION (2009)
https://www.bitchute.com/video/Qj6rouOfMWtV/

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

Globalismens plan med indvandringen: Nu har Vesten, anført af USA, allerede overflyttet en stor del af vareproduktionen til Kina og Østen; for dér findes den billige arbejdskraft. Vestens pengedrenge siger nu Hovsa – hvorfor kopierer vi i Vesten ikke fra Kina og Østen. Altså fremskaffer vi en gigantisk hær af kulier og proletarer til Vesten, ved at importere primitiv muslimsk slavearbejdskraft i ubegrænsede mængder. Kan Kina og Indien overleve med en samlet befolkning på 2,5 milliarder slavearbejdere, kan Vesten gøre det samme og slå Kina/Indien på hjemmebanen. Derfor skal alle grænser åbnes i Vesten (EU og USA) for alle der… Read more »

28
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x