4
jun
Seneste opdatering: 6/6-23 kl. 0740
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

The Great Awakening

Filmen havde premiere i nat kl. 02 dansk tid ved en opulent fest i Austin, Texas, der lignede en Oscar-uddeling. Egentlig havde jeg bestemt mig til at ignorere den, for jeg synes der er for meget irriterende, flommefedt, amerikansk fÞleri i den, men der er altsÄ ogsÄ gode ting. I der vil, skal have muligheden for at se den. Mikki Willis trÊder vande, er ukonkret og for optaget af at vÊre fÞlsom mand. Der er allerede gÄet industri i de folkelige grÊsrÞdder endnu inden de har vundet nogen sejr.Mine norske venner har haft en medarbejder i Texas for at overvÊre showet: Doc-TV: Den store oppvÄkningen, vil det briste eller bÊre? Det er under alle omstÊndigheder meget flot!

Jeg vil hellere henlede opmĂŠrksomheden pĂ„, hvad der skete til WHO’s 76 ‘assembly’ i Geneve i sidste uge. Typisk for det, der skal listes ned over hovedet pĂ„ os uden at vi opdager det, har jeg ikke kunnet finde Ă©t eneste ord om det i danske magtmegafoner, der kalder sig medier, selvom jeg ganske vist ikke har Infomedia her hvor jeg befinder mig. Selvom Danmark har haft en minister og en delegation pĂ„ cirka 20 mennesker dernede og forhandle suverĂŠnitetsafgivelse, sĂ„ er der ikke et klap i medierne om det.

Men sĂ„ er der heldigvis andre, der giver det en grundig behandling. HĂžr fĂžrst og fremmest James Roguski, der mener at noget peger hen pĂ„ at FN’s generalsekretĂŠr skal vĂŠre politisk leder af en verdensregering i ‘nĂždstilfĂŠlde,’ dvs. nĂ„r ‘pandemier’ bryder ud. Det er ikke nogen nyhed for os, der kender WEF’s og globalismens planer, nemlig en verdensregering via FN og en oplĂžsning af folkestyrerne. Jeg synes, vore ledere og medier skulle fortĂŠlle befolkningen, at Danmark er i fĂŠrd med at skifte styreform. Det kunne vĂŠre, nogle syntes, det var interessant.

WHO: “Behov for at indskrĂŠnke personlig frihed”

In a recent video produced by Roguski, he described the new text as “good news, as it seems the WHO has finally revealed its true plan” — but also, “bad news, as it is absolutely dystopian in its scope and its cleverness.”

World Health Assembly Cites Need to ‘Restrict Personal Liberties’ and Expand WHO’s Emergency Powers. The World Health Organization this week concluded its 76th World Health Assembly without ratifying a new pandemic treaty or the proposed amendments to the International Health Regulations, but members did issue new calls to “restrict personal liberties” during health emergencies.

One of the most chilling aspects of the new bureau’s text is Article 18, on “Communication and public awareness,” according to Roguski, who said the article “would empower the World Health Organization to tackle false, misleading, misinformation or disinformation.’”

The text of Article 18 states:

“The Parties shall strengthen science, public health and pandemic literacy in the population, as well as access to information on pandemics and their effects and drivers, combat the infodemic, and tackle false, misleading, misinformation or disinformation, and including through promotion of international cooperation.”

Article 18 calls for “regular community outreach, social listening, and periodic analysis and consultations with civil society organizations and media outlets,” “effective measures to increase digital health literacy among the public and within the health sector” and “research 
 on factors that hinder adherence to public health and social measures in a pandemic.”

Hele artiklen World Health Assembly Cites Need to ‘Restrict Personal Liberties’ and Expand WHO’s Emergency Powers

4.4 7 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Dragen
Dragen
5 months ago

Jeg er enig med Steen i , at der er meget selvsmagende fĂžleri i dokumentaren her . Det gode ved den er , at den er let , at lytte til mens man laver noget andet . Samtidigt med at den strammer lidt op pĂ„ det generelle overblik . Der er sket ufatteligt meget , pĂ„ meget kort tid . Mit eget “fĂžleri” kan jeg sĂ„ ikke lade vĂŠre at komme med bemĂŠrkninger om her . Noget i mig tror pĂ„ , at nu er lĂžgnene sĂ„ store, sĂ„ betĂŠndte og opspĂŠndte , at noget kommer til at ske .… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
5 months ago

Hvordan man identificerer en konspiration
HOW TO IDENTIFY THE PATTERN OF A SCAM

https://www.bitchute.com/video/QVJHaBLgXDPt/

Dragen
Dragen
5 months ago
Reply to  Cat Girl

Jeg havde – troede jeg – lagt reply op til cat girl for link til bitchute . Det er gĂ„et anderledes end jeg troede.

Margrethe
Margrethe
5 months ago

En metaltrĂŠt sĂžlvpapirshat:

MetaltrĂŠt sĂžlvapirshat.JPG
Margrethe
Margrethe
5 months ago

Tusindvis af franske lÊger har demonstreret mod medicinalindustriens korrumpering af det medicinske fagomrÄde:

https://www.bitchute.com/video/TAqQFjyOZ17p/

Dan Mark Jensen
Dan Mark Jensen
5 months ago

NÄr noget af MSM beskrives som misinformation sÄ ved I det er sandheden.

Dan Christensen
Dan Christensen
5 months ago
Reply to  steen

Hvad angÄr ulÞkkesfuglen Lille Lars, sÄ sagde engang den engelske vittighund Noël Coward om typer som Lille Lars:
“Never trust a man with short legs – his brain’s too near his bottom.”

Nielsen
Nielsen
5 months ago

Husk der blev tilfĂžjet (eller omformuleret, jeg er ikke jurakyndig) at censur ingensinde kan genindfĂžres i Danmark ! Ingensinde betyder det samme som aldrig nogensinde. Vi mĂ„ altsĂ„ sige og skrive hvad vi vil. Det er en ret vi bĂžr Ăžve hver dag. Hvad blev der for resten af big man Joes “build back better” ? Det er lĂŠnge siden jeg har hĂžrt den term brugt.Kan det mon tro have noget at gĂžre med at en vĂ„gen amerikaner havde lavet et fint skilt, hvor han (eller hun) havde skrevet: Joe and Hunter say Build Crack Better ? Nej det er… Read more »

Dragen
Dragen
5 months ago

Dit link er en rigtigt god , prÊcis og kort informativ video for det man skal lÊgge mÊrke til nÄr propagandaen er ved at forfÞre , snyde og forblÊnde . I en travl og fyldt hverdag giver den gode hÄndgribelige vÊrktÞjer.

Dragen
Dragen
5 months ago
Reply to  Dragen

Det var repley’et til cat girl

Cat Girl
Cat Girl
5 months ago
Reply to  Dragen

Tak , Drage. Nu har jeg lést det 🙂

Dan Christensen
Dan Christensen
5 months ago

“…vore ledere og medier skulle fortĂŠlle befolkningen, at Danmark er i fĂŠrd med at skifte styreform.”
Danmarks magthavere (bosiddende i USA?) er i fĂŠrd med at omlĂŠgge styreformen fra “Formelt demokrati i et kernedansk kulturomrĂ„de” til “ReligiĂžst diktatur i et arabidsk stammeomrĂ„de” (bosiddende i Mekka).
Vore ledere og medier skal nok holde kaje om, at Danmark er ved at afskaffe sig selv – men vore ledere og medier bĂžr vide, at de dermed ogsĂ„ afskaffer sig selv.
Gud bevare Danmark – men vore ledere og medier foretrĂŠkker Ă„benbart “Allah bevare kalifatet Danmarkistan”.

Nogle beskylder SMV for kynisme og magtmisbrug
Nogle beskylder SMV for kynisme og magtmisbrug
5 months ago

Der skal nok vĂŠre mange borgere som ikke har fulgt ret meget med i politik, som synes at FN er et pĂŠnt og rart foretagende som forsvarer menneskeheden og dens vĂŠrdier og rettigheder. De tager nok ikke i betragtning at FN i dag er noget helt andet end i 1950, 60, 70 og 80. For FN er nu blevet til et redskab for isĂŠr arabiske, afrikanske og muslimske lande, der foragter demokrati og menneskerettigheder. Og WHO, WEF og EU vil heller ikke hvide mennesker og Vesten noget godt. Og hvordan ser det ud med Chrborg og medierne? Vi danskere er… Read more »

trackback

[…] Plandemic III […]

Nogle beskylder SMV for kynisme og magtmisbrug
Nogle beskylder SMV for kynisme og magtmisbrug
5 months ago

Det kan godt vĂŠre at det er mig der ikke
forstÄr noget, men er det rimeligt at de
fĂžrst skrevne indlĂŠg havner helt nede i
bunden hvor ingen lĂŠser dem? Hvorfor
ikke som pÄ andre blogs tilfÞje senere
indlÊg sÄ der bliver en rÊkkefÞlge som
hos Hodja og Aamund?

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x