5
jun
Seneste opdatering: 6/6-23 kl. 0931
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af Las Hedegaard

Mens ligene hober sig op i Ukraine, som er ved at blive bombet sønder og sammen, bruger venstrefløjen juni måned til at marchere omkring for at reklamere for Pride. Krig taler de ikke om, men det er dem om at gøre at vise deres stolthed over diverse seksuelle variationer.

Det er besynderligt. Ikke en sjæl vil forhindre nogen i at dyrke deres præferencer. Ingen bliver forfulgt, fordi de er LBTQ+ (eller hvad det nu hedder), så hvad er der at være stolt af? Skal man også være stolt af at være heteroseksuel og at have sat børn i verden? Nej, det skal man ikke, for så er man racist.

I 1960’erne og 70’erne var der sikkert lige så mange homoseksuelle og dyrkere af andre variationer, men venstrefløjen var mere optaget af krigen i Vietnam.

Jeg var ven med en af USA’s mest effektive antikrigsledere, Fred Halstead fra det trotskistiske Socialist Workers Party, som jeg også var medlem af. Fred og hans kammerater gjorde, hvad de kunne, for at få sat en stopper for den amerikanske krigsindsats. I dag kan man diskutere, om vi havde ret, men i det mindste beskæftigede vi os med tidens vigtigste problem.

I dag er venstrefløjen optaget af sex og giver fanden i krig.

Det er ikke længere farfars kapitalisme

Af Lars Hedegaard

Jeg ved godt, at jeg har skrevet om det før, men jeg bliver ved med at vende tilbage til en af de seneste to hundrede års mest skelsættende omvæltninger, nemlig at kapitalismen ikke længere ubetinget er styret af profitmotivet, men at kapitalisternes handlinger i stigende grad dikteres af politik og ideologi. Endog når det går ud over indtjeningen.

Alternativt afhænger de mest lukrative investeringer af politiske beslutninger, og profitabiliteten garanteres ikke af det frie marked, med af Den Dybe Stats forordninger og forbud.

I USA har ølgiganten Anheuser-Busch og forretningskæden Target oplevet kraftige fald i omsætningen og aktieværdien, efter at de er gået over til at reklamere for ”Pride”, transkønnethed og sparkedragter med plads til tissemænd for babypiger – undskyld: babypersoner.

Disse og andre ligesindede virksomheder må have vidst, at deres overgang til det yderste woke ville fremkalde negative reaktioner hos en betydelig del af deres kunder, men noget andet har været vigtigere for dem. Og man forstår, hvad det er, ved at studere en rapport, som American Accountability Foundation udsendte i 2022.

Den viser, at de såkaldte ”tre store” investeringsselskaber på Wall Street – BlackRock, Vanguard og State Street – styres af venstreorienterede aktivister. Pengene er ikke deres egne, men tilhører bl.a. institutionelle investorer så som pensionsfonde, hvis investeringer de bestyrer.

Tilsammen udøver disse selskaber en magt, som mange regeringer må misunde dem, og de bruger magten til bl.a. at tvinge andre virksomheder til at indrette sig efter “klimakravene”, der går ud på, at enhver udledning af CO2 skal ophøre senest i 2050.

Som rapporten understreger, er der tætte forbindelser mellem De Tre Store og inderkredsen i det demokratiske parti, så det er svært at se, hvor den ene begynder, og den anden ender. Men det er fuldt forståeligt, fordi de ultimativt har de samme mål – nemlig en revolution, der vil give dem total kontrol over borgerne.

Få virksomheder vover at trodse en sådan magtkoncentration, når de får ordre til at reklamere for den rabiate venstrefløjs seneste, perverse indfald.

Engang kunne man affærdige klimahysterikerne som overklasseløg, der ikke havde noget bedre at foretage sig end at rende rundt og blokere trafikken og ødelægge kunstværker. Men efter venstrefanatikernes erobring af den politiske magt, er det blevet big business at sætte pengene på de projekter, der beordres af statsmagten. Det er nærmest umuligt at tabe penge, når Den Dybe Stat står klar til at kompensere for ethvert tab.

Pointen er, at der på det seneste er sket en sammensmeltning af kapitalen og staten, sådan at den ene knapt kan skelnes fra den anden.

En af metoderne til at få uartige kapitalister til at danse efter socialisternes pibe er opfindelsen ”ESG”, der står for ”Environmental Social Governance”. Den kan karakteriseres som en slags karakterbog, der belønner virksomheder, som agiterer for den venstre-ekstremistiske ideologi og dagsorden. De skal for alt i verden bevidne, at køn er en social konstruktion – og altså ikke noget medfødt. Og hvis de slår på tromme for påstanden om Jordens snarlige undergang og glæden ved at bortoperere børns bryster og penisser, får de ESG-point, hvilket fører til særbehandling, når kapitalmastodonterne skal placere deres penge.

I sin årlige rapport for 2020 pralede BlackRock af at have identificeret 244 virksomheder, der havde gjort ”utilstrækkelige fremskridt i form af at integrere klimafaren i deres forretningsmodel”.

Det skulle nok få de 244 til at rette ind.

Stat-kapiltals-konglomeratets endemål er at eliminere enhver forhindring for deres totalitære tyranni.

Besynderligt! Venstrefløjen lagde ud med at kæmpe for menigmand mod kapitalistisk udbytning. Den er nu smeltet sammen med sin tidligere modstander.

Og det er unægteligt en stor historie.

“You have to force behaviours”

sagde Black Rocks Larry Fink i 2017

4.1 9 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Dan Mark Jensen
Dan Mark Jensen
10 months ago

Jeg har for længst opgivet Vesten og vestens leder Democrats i USA også kendt som the Sopranos. Vi er midt i et totalt sammenbrud ikke blot økonomisk, men også moralsk, som er endnu farligere end det økonomiske kollaps. Bøsse, trans- og dragshows vises for små børn, voksne mænd optræder i g-streng og tegneserierne har figurer med lange ustyrlige pikke, det hele med støtte fra os skatteborgere. Sagen med Target i USA er jo blot et udslag på alt dette. Bøssetøj til små knægte påtrykt politiske homobudskaber. Dette er snart en realitet i Danmark også. Vores politikere inviterer arabere, negere ind… Read more »

Claus
Claus
10 months ago

Du har sikkert ret Lars, money talks. Det er ikke nogen ny analyse, som du også selv er inde på, og jeg tror også hurtigt at vi kan blive enige om at demokratiet mest er til for syns skyld. At det så ikke er almen viden, at politikerne såvel som virksomhederne arbejder for deres ejere, kan man jo begræde, men that’s the way its works. Jeg ved heller ikke, om det er nyt at venstrefløjen har skiftet side. Er det ikke altid sådan at når socialister kæmper for at få magten er de på folkets side, og når de har… Read more »

Nielsen
Nielsen
10 months ago
Reply to  Claus

Gør som vi andre Claus, bliv ved jorden og lev et nøjsomt liv, med din familie og dine interesser. Familien vil altid være mere værd end kræstjansborg og dets tyveknægte.

Felix Krull
Felix Krull
10 months ago

Pointen er, at der på det seneste er sket en sammensmeltning af kapitalen og staten Sagt på godt dansk, så bestikker, truer, belønner og afpresser nogle meget rige mennesker (som i kun meget få tilfælde er danskere) hver evig eneste politiker i Danmark, plus en stor del af embedsværket. Der er ikke tale om en syntese: staten og demokratiet er overtaget af kapitalen rub og stub, politikere, journalister og langt de fleste akademikere, er at betragte som skuespillere der har en drejebog de følger. Mette Frederiksen er ikke statsminister af Danmark, hun er en globalistisk statholder i et lille lorteland… Read more »

Last edited 10 months ago by Felix Krull
Piotr
Piotr
10 months ago
Reply to  Felix Krull

@ Felix K. “Man er til grin, hvis man stemmer.” JA! Det du omtaler kalder jeg for Regimet. Regimet har afskaffet RetsStaten samt demokratiet. Men, ifald at under 2/3 af de stemmeberettigede stemmer ved et FT-valg, så skal valget kendes ugyldigt. OG, hvad så? Hvilke procedure træder i kraft? Vi har ikke en Forfatningsdomstol, hvem skal styre denne proces om et eventuelt omvalg? eller den nuværende Justitsminister? OBS: Stemmesedler er udfyldt forkert og derfor ugyldige, tælles med som afgivne stemmer, for at holde stemmeprocenten oppe. Altså, selvom de er ugyldige. (smart) Skal det være kolbøtterne på borgen, med MetteFUSK som… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
10 months ago

Citat: “BlackRock, Vanguard og State Street – styres af venstreorienterede aktivister”. Sorry; ‘leftists control’ U.S. capital when pigs fly. Venstrefløjen er ikke smeltet sammen med kapitalistiske udbyttere! Det er nok mere sandsynligt, at unge smarte pungulve fra Wall Street har set en fidus ved at iføre sig fåreklæder og positionere sig som venstrefløjsere. Intet er lettere, end at indtage en solidarisk positur med latinamerikas tabere og give den som ‘demokratisk’ og woke globalist. Det er et klamt utroværdigt rollespil, alene for at gengive “rå udnyttelse af billig arbejdskraft” som “humanistisk kristen næstekærlighed”. Vi kender det her fra Danmark med ‘væmligboerne’… Read more »

Nielsen
Nielsen
10 months ago

Jeg har altid godt kunnet lide det Lars Hedegaard skriver. Men jeg kunne godt en gang imellem ønske mig, at han ville udvide hans horisont lidt. Han skriver så meget om Amerika, USA isærdeleshed. Men jeg oplever en ignorance i forholdet til det som han og mange andre refererer til som “terrorangrebet” i 2001 på New Yorkere. Hvis han kradsede blot en smule i overfladen på den historie han og mange andre ganske naive og blåøjede, som hopper i mediernes løgnespind er blevet bundet på ærmet af Philip Zelikow (NIST rapporten) vil han snart opdage, at der er noget som… Read more »

Allan G larsen
Allan G larsen
10 months ago

Fjerner vi CO2 totalt, så dør vi alle sammen af iltmangel . Tissemænd=tisse personer. Hvad behar?!.

Nielsen
Nielsen
10 months ago

Vi har en farfar i familien, som sammen med mormor lavede nogle uovertrufne unger. Jeg er temmelig sikker på at nogen af dem er blevet botanikere og biologer Heldigvis er ingen af dem gået meteorologivejen.

Bastardo
Bastardo
10 months ago
Reply to  Nielsen

Lavede farfar og mormor unger sammen???

Nogle beskylder SMV for kynisme og magtmisbrug
Nogle beskylder SMV for kynisme og magtmisbrug
10 months ago
Reply to  Bastardo

Nielsens og Bastardos sidste kommentarer
virker sgu ret overflødige, eller dumme og platte,
i betragtning af det dystre emne.

Nielsen
Nielsen
10 months ago

Plathed var nogle af vores kendetegn.
Men jeg giver dig ret.
Jeg vil dog holde mig til Piet Heins eller andens ord,
Den som kun tager sjov for sjov o.s.v.
Jeg kunne sagtens svare Bastardo, men vi er lidt uvenner for tiden.

Nielsen
Nielsen
10 months ago
Reply to  Bastardo

De gjorde det hver for sig.

trackback

[…] har hentet dette innlegget fra den danske nettsiden Snaphanen. Selv om vi på langt nær er enig i alle de betrakninger som fremkommer på denne nettsiden eller i […]

Cat Girl
Cat Girl
10 months ago

Her er den direkte forklaring på hvorfor sex indgår i overskriften på ovenstående artikel, som altså ikke nødvendigvis er relateret til mit tidligere link, men vedrører den kommunistiske psyop, som vedrører verdensanskuelses-psyopen:

Brug TOR for at se denne censurerede version
THE LBGDTTTIQQAAPP PSYOP EXPLAINED

https://www.bitchute.com/video/cn6C3Z1bZHm5/

Cat Girl
Cat Girl
10 months ago
17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x