8
jun
Seneste opdatering: 10/6-23 kl. 0204
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Lars Vilks og den spanske kunstner Abel Azcona udenfor Krudttønden 4.6 2013, © Snaphanen.dk

En påmindelse man får fra Google photos, når man har uploadet reservekopier af sine billeder dertil. Af og til er det billeder, man har glemt eller ikke har kunnet finde. Dette dukkede op i dag, og mindede mig om noget. Lars Vilks og den udsøgte, spanske kunstner Abel Ascona, som jeg gerne tager æren for at have opdaget i Danmark. En meget intens kunstner, der er formet af sin særlige skæbne, man kan læse om.  Uwe Max Jensen og Helle Merete Brix arrangerede selve mødet i Krudttønden, hvor også Bjørn Nørgaard var.

Ascona spiste en side af koranen før debatten. Han gumlede papiret langsomt for at spyttet kunne f’ølge med, og skyllede efter med et glas vand. Det var en dejlig sommereftermiddag den 4.6 halvandet år inden terrorangrebet. Heldigvis, for sikkerheden var lav, og det var gået os virkelig skidt, hvis Omar Abdel Hussein havde valgt den eftermiddag til sit hævnangreb mod Vilks.

I 2015 ved angrebet havde vi den “fordel”, at Charlie Hebdo angrebet var sket kort forinden, så sikkerheden var langt bedre bemandet. Den dag skulle jeg også have været der, for møderne i Krudttønden var altid meget interessante, men jeg havde fået taget en biopsi en uge inden, og samme lørdag morgen var jeg hundesyg af infektion høj feber og måtte blive indlagt om morgenen. Jeg fulgte hændelserne på TV i en seng. Hvilke fotos jeg dog ikke fik taget under det angreb, men Vorherre ville åbenbart ikke, at jeg skulle opleve det, og jeg er aldrig blevet enig med mig selv, om det nu var det rigtige af ham. For at få særlige billeder, er det nu engang nødvendigt af og til at gå over visse grænser.

Og hvor Vilks er savnet, dette helt usædvanligt begavede menneske, der fik sit liv vendt på hovedet i en alder af 61 år, og levede fornemt og produktivt med det til sin død 14 år senere. Vidende, morsom, varm, original, venlig over for alle og en fantastisk tegner og maler. Det, han ville, det kunne han. Det var et stort privillegium at kende ham i de 14 år og møde ham i alle sammenhænge, også hjemme i Nyhamsläge på Kullen, så længe han kunne bo der. Alle hans venner tænker ofte på ham ligesom jeg. Indbydelsen på Facebook: Can you Eat the Koran? Arts and Taboos, June 4, in Copenhagen.

Doc-TV: Ett möte med Elsa Widding

Det bliver en lille svensk afdeling med det, der har hobet sig op. Hans Rustad interviewer klimaeksperten Elsa Widding, der sidder i Riksdagen men har måttet medle sig ud ad SD, da de ikke støttede hende under underlødige angreb fra pressen og liberalernes Johan Pehrson for nylig. Blandt andet løj de lodret og medier om de to Covid-konferencer, hun havde deltaget i i Norge og Sverige her i foråret. “Der var Holocaustbenægtere til stede” hed det fuldstændigt grebet ud af luften. Det var meget, meget dumt af Sverigedemokraterna ikke yde lidt for at beholde hende. Måske et af partiets fem bedste begavelser

“Klimamålene er religion og ingenting andet”

Berber: ”Invandrare har mindre rätt till Sverige än svenskar!”

“Vesten har udset sig selv til sin egen værste konkurrent”

Tiri Kessai er berber, et oprindeligt, nordafrikanske folk, der i dag tæller mellem 55 og 57 millioner mennesker. “Fordi vi var splittede,” siger han, “var det nemt for muslimske arabere at overtage vores land og fordrive os op i bjergene.” Han frygter nu, at det samme vil ske med svenskerne. “Det er naturligt at civillisationer opstår og dør, men vores opgave er nu at forskyde det i tid, ikke skynde på det.”

Kiri Kessai, en invandrare från Berbien, älskar Sverige men är förfärad över hur vi svenskar missköter vårt land. Han ser postmodernism, fördumning, svenskt (omotiverat) självförakt och islamisering. Kiri är en mycket bildad tänkare, som förmodligen kan mer om Sveriges historia än de allra flesta svenskar.

Mikael Jalving: Så sagde vi, at Sverige skulle være Europas Amerika

Det gik ikke. Eller rettere: Det gik, som man kunne have forventet, hvis man havde lyttet til fordommene. De, erkendelsens spioner, fik ret. Åbner man sit land for muslimske og arabiske normer, så får man skridt for skridt et muslimsk-arabisk land.

Kombinationen af velstand og feminisme har i Sveriges tilfælde ført til en politisk dekadence, som efterkommerne allerede nu betaler prisen for. På en efterhånden legendarisk måde er det altid her, det ender i Sverige. Ingen tør se virkeligheden i øjnene. Ingen vil forstå, hvorfor det gik, som det gik. Ingen har nogen løsninger på noget som helst. Om mindre end 50 år vil der slet ikke være nogen nation at fejre den 6. juni. Jyllands Posten.

“Unnaked Lunch”

Kaldte jeg dette svenske sommerfrimærke, jeg fotograferede i 2006. Kunstneren hedder Irina Gebuhr. Det var dengang den multikulturelle panegyrik stadig var helt dominerende i offentligheden, undtagen hos mig og en lille foragtet kreds af kritikere. Det har ændret sig dramatisk og alt for sent. Jeg havde glemt billedet, men skrev dengang på bloggen:

Det hele begyndte med et postkort og et frimærke, jeg fik fra Sverige i 2006. Jeg tog et fotografi af frimærket. Nøgen badning i svenske skovsøer og svampefangst i de tilstødende skove, har altid stået mit hjerte nær, når jeg ikke lige var optaget af at hvæsse motorsav, fælde træer, lave porsesnaps eller spise kräftor eller elgkød – verdens bedste kød. Tøger Seidenfaden i Örkelljunga, har vist de samme præferencer, bar røv, svampe og natur.

ISIS trusler mod Sverige og Paludan

On March 12, 2023, the pro-Islamic State (ISIS) Al-‘Adiyat Foundation released a poster in Arabic, English, and French versions titled “We Say to the Swedish Effeminate Taghut [Un-Islamic Ruler],” showing an ISIS fighter brandishing a knife, along with Swedish Prime Minister Stefan Löfven and Danish-Swedish far-right politician Rasmus Paludan.

Calling Löfven a “little slave of the cross,” the poster accuses him of putting his hatred of the Prophet and Islam on display after allowing the January 2023 burning of the Quran. The poster text addresses the prime minister, stating that “you have declared a war against the nation of Islam” and threatening that “you will be defeated and your fate is like the fate of the disbeliever swine teacher of history”—a reference to Samuel Paty, who was beheaded in Paris in 2020 after showing students cartoons perceived as insulting the Prophet Muhammad.

The poster calls on all Muslims in Sweden and throughout Europe to attack the “Crusaders with bloodshed and rent off body parts! Build an edifice with their skulls […] besiege them and coerce them, tear their bodies apart in the streets, O Muslims torture them! […] There is no pity or mercy with those! so fight the leaders of disbelief and sever off the heads of evil […].”

On January 2023, Paludan, who leads the Danish nationalist Stram Kurs party, and Edwin Wagenfeld, Dutch leader of the far-right Patriotic Europeans Against the Islamisation of the West (PEGIDA) group, burned a copy of the Quran, causing outrage around the world and condemnation from jihadis, including ISIS supporters who called on Muslims in Europe to carry out attacks. MEMRI: Pro-Islamic State (ISIS) Media Foundation Threatens Swedish Prime Minister, Calls On Muslims In Sweden And Europe To Attack ‘Crusaders’

4.2 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Dan Christensen
Dan Christensen
10 months ago

I Danmark skal danskerne selv betale for alle udgifter i forbindelse med danskernes udskiftning af sig selv med islamiske herrefolk. Først inviterer magthaverne ubegrænsede mængder af parasitter til Danmark. Dernæst skal danskerne betale for alle de uintegrerbare nasseres udgifter til at etablere sig med børn og familie; lejligheder, møbler, klæder, mobiler, tv, transportudgifter, tolke, velspækkede bankkonti og plastickort – ferierejser og uddannelse. Danskerne skal også oplære parasitterne, så de kan overtage danskernes egne jobs til den halve løn – hvorefter danskerne fyres. Som et sidste spark til danskerne, sørger magthaverne for at de nassende altid får forrettigheder til alt fremfor… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
10 months ago

Knivangreb i Frankrig: Flere børn såret https://ekstrabladet.dk/krimi/knivangreb-i-frankrig-flere-boern-saaret/9803922 En gerningsmand er blevet anholdt efter et angreb på flere børn i den franske by Annecy Af Emmely Smith Mads Juul Flere små børn er torsdag såret i et knivangreb i den franske provinsby Annecy. Det beretter flere medier, heriblandt den franske tv-station BFM TV. Angrebet er også blevet bekræftet af landets Indenrigsministerium på Twitter. … Gerningspersonen er blevet anholdt, og vedkommendes identitet er endnu ikke bekræftet fra officiel side. Flere medier erfarer dog, at der er tale om en syrisk flygtning. Le Parisien beretter således, at politiet ifølge deres oplysninger skulle have… Read more »

S Jakobsen
S Jakobsen
10 months ago
Reply to  steen

Mener du stadig, efter dette angreb på små børn, at min retorik er for grov Steen???
Hvor jeg kommer fra kalder man en spade for en spade!!!
I flere mails til Mette F og andre ministre har jeg ikke holdt mig tilbage, og brugt et sprog som du kritiserer mig for. Så længe jeg ikke kommer med trusler over for dem, er det min ret at udtrykke min sande mening om dem!!!
Det burde også gælde herinde.
God dag til alle, hvis det er muligt efter sådan en hændelse.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
10 months ago

Mere “kulturberigelse” i Frankrig?
nu også imod 3-årige børn

Knivangreb i Frankrig – flere børn alvorligt såret

https://www.bt.dk/udland/knivangreb-i-frankrig-flere-boern-alvorligt-saaret

Knivangreb i Frankrig – flere børn alvorligt såret
SEBASTIAN FRØLICH BERIT HARTUNG

En mand har torsdag formiddag angrebet flere mennesker, herunder otte børn, med en kniv i en park i byen Annecy i det østlige Frankrig.

Dan Christensen
Dan Christensen
10 months ago

Konstruktivt forslag til EU: Send alle invaderende migranter i EU til Mexico med fly, meget tæt på grænsen til USA. Amerikanerne er helt vilde med illegale migranter; de kan simpelthen ikke få nok.
Mexicanerne kan bestikkes med en brøkdel af det beløb, det ellers ville koste europæiske skatteslaver at underholde de illegale migranter med kost, bolig, beklædning, læge, tandlæge og årlig ferierejse til det hjemlige taberland med.
EU slipper for migranternes belastning, amerikanerne deler gerne deres fattigdom og muslimerne får nyt land at besætte og erobre.

trackback

[…] det en ytring? Ville Søren Pind have fordømt det? Til stede var blandt andre Bjørn Nørgaard og Lars Vilks. Jeg tog en video af det. At vi kunne være blevet dræbt der i Krudttønden to år inden […]

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x