12
jun
Seneste opdatering: 15/6-23 kl. 1212
30 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Det har aldrig været farligere at være uinformeret”

“Winning is 6-12 months away.” Ed Dowd tror ikke på, de skyldige slipper afsted med dette, som ikke er drab, ikke er mord, men massemord. Når vi har en kronisk overdødelighed i alle vaccinerede lande, der nøje følger vaccinationsmønstret. Overdødeligheden er lav i Danmark i øjeblikket, da de seneste sprøjter er noget væk i tid.

 Egentlig er det vel også temmelig naivt, at de skyldige politikere tror, at det hele bare går væk fordi de ikke vil tale om det, og fordi medierne adlyder den statsmagt, der financierer dem, og fortier den silende strøm af døde og invaliderede og derved gør sig medskyldige i manges død. Jeg kan ikke sige, jeg er lige så optimistisk. Statsministeren og to sundhedsministre bør sidde forrest på anklagebænken til den tid. Jeg kan love Mette Frederiksen at alle hurtigt vil glemme alt om 17 mio mink.

Myndigheder, politikere og medier ser selvfølgelig den samme overdødelighed, alle vi andre ser. Når der er så knäpptyst om det, er det noget for påfaldende, det vidner om, at de står med tilbageholdt åndedræt, stive af skræk for at bomben skal eksplodere under dem. Derfor fortsætter de også idag deres strategiske tilbagetog fra skylden: Sundhedsstyrelsen hæver aldersgrænsen fra 50 til 65 år til de personer, som bør lade sig vaccinere.

Overdødeligheden er lig med vaccinedræbte

Udover at tie, så er taktikken at skyde skylden på overdødeligheden på Covid, hvad der er fuldstændigt tåbeligt med en virus med en dødelighed nede i promillerne. 15-20 millioner på to år sætter Sky News den i dag til, hvad jeg tror passer. Jeg har hørt en læge sige, det var selvmord, hvilket er tåbeligt, da det som Dowd siger, i høj grad er yngre mennesker i arbejde, der dør. Det er de sundeste, og det er dem, der mindst begår selvmord. Tværtimod er der en del fortvivlede, vaccineskadede, der begår selvmord.

Se dr. Campbell, der i dag har en kort video om overdødeligheden, hvor det ironisk hedder: “Det er en skam, vi ikke har en orgaisation der er ansvarlig for helbred i verden.” Ja, det har vi jo, men det er en kriminel organistation, der er ejet af bla. medicinalindustrien og er medansvarlig for massemord siden 2021. Denne organisation giver det danske Folketing snart magt – og ansvar – for de næste pandemier. Sådan tror politikerne også, at de slipper for en tiltale for medvirken til massemord.

Invaliderede i arbejdsstyrken

Man ser, hvordan tallet stiger brat i foråret 2021 samtidigt med, at sprøjternes introduceres. Derefter følger sprøjtekurven helt nøjagtigt invaliditetskurven. Grafikken er Ed Dowds.

Eurostat – overdødeligheden i EU landene 16 maj 2023

Overdødelighed Danmark og EU-gennemsnittet 16 maj

This is a murderous attack on humanity

Denne er en måned gammel, men den må lige med. Michael Yeadon taler på Truth be Told i London. En kort, stærk tale, jeg desværre kun har fundet på Facebok.

4.6 10 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

30 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anders
Anders
5 months ago

Christiansborg tænker at folket glemmer både tyranni og vaccine-mord, hvis bare politikerne vedbliver at opdigte nye kriser; hokus pokus – nyt fokus.
Men vi glemmer dem ikke. For straffes, det skal de.

Danmark, uvidenhed og frivilligt tårnspring
Danmark, uvidenhed og frivilligt tårnspring
5 months ago
Reply to  Anders

Det kan du fandme tro de skal og listen vokser hver dag.

Poul
Poul
5 months ago
Reply to  Anders

I glemmer alt når den næste omgang X-factor eller landskamp begynder, og både i og politikerne ved det. Hver anden artikel på snaphanen burde jo resultere i store demonstrationer foran christiansborg, men der sker intet som helst nogensinde.

H.P.
H.P.
5 months ago
Reply to  Poul

Enig. Danskerne er et æreløst folk. Kujoner og slapsvanse. Jeg må igen henvise til en udtalelse af Knud Tolstrup som var nedkastningschef i danmark under krigen. Han var jagtet af Gestapo og indtil 1943 også af det danske politi, som tyskerne så sendte i KZ lejr. Så sad politifolkene der og jamrede og havde ondt af sig selv. At de selv havde været medvirkende til at mange gode danske mænd og kvinder var blevet torturet og henrettet af tyskerne havde de ikke dårlig samvittighed over. Døden åndede Tolstrup i nakken hver eneste dag. Han var den højest dekorerede dansker efter… Read more »

Last edited 5 months ago by H.P.
Anders
Anders
5 months ago
Reply to  Poul

Du kan springe X-faktor over, hvis det skader din hukommelse.

Smilende danskere, i tårnspring fra Møns Klint
Smilende danskere, i tårnspring fra Møns Klint
5 months ago

Sådan var det jo også i KZ lejrene. “Jeg fulgte bare ordre, jeg har ikke gjort noget forkert”. Det har nu ikke friholdt nogen, selv 90 årige sekretærer dømmes her 75 år efter.

Som vi havde et retsopgør efter besættelsen skal vi også have et retsopgør efter vaccineskandalen, de ansvarlige for folkedrabet skal dømmes og straffes hårdest muligt.

Sundhedspolitik eller folkemordspolitik?
Sundhedspolitik eller folkemordspolitik?
5 months ago

Har for få dage siden hørt en ret kendt professor eller
lignende fra vistnok sundheds-styrelsen der anbefalede
at børn 3-6 år blev covid-vaccineret. Det var i P1 radioen.
Andre, f.eks. Søren Brostrøm, har for ret kort tid siden
sagt at det er klogt at få flere Pfizer eller Moderna stik
til både børn og voksne. Nok klogere IKKE at få flere!

Anders Bo
Anders Bo
5 months ago

Var det ikke Brostrøm der i første omgang hævede barren fra 12- til 50 år?

H.P.
H.P.
5 months ago

Der var IKKE noget retsopgør efter “besættelsen” som jo helt åbenlyst bestod i at de danske politikere havde aftalt med tyskerne at de uden at møde nævneværdig modstand , kunne vandre ind i landet. Iøvrigt var langt de fleste danskere, ikke mindst landbruget , godt tilfredse med at lurepasse og tjene fedt på samhandel med tyskerne. Feks . stemte 97% !! af danskerne på tyskvenlige samarbejdspolitikere ved valget i 1943. Kun 3 % stemte på dansk samling der var på de allieredes side. Så det der med besættelse er et lodret bedrag. Efter krigen derimod var de danske politikere pludselig… Read more »

Danmark, uvidenhed og frivilligt tårnspring
Danmark, uvidenhed og frivilligt tårnspring
5 months ago
Reply to  H.P.

Joh det var der, men ja det var i den milde nærmest latterlige ende. Samtidig var der ting, man slet ikke tog stilling til, det var nok for ømtåleligt.

https://www.academicbooks.dk/da/content/retsopg%C3%B8ret-efter-bes%C3%A6ttelsen

Danmark, uvidenhed og frivilligt tårnspring
Danmark, uvidenhed og frivilligt tårnspring
5 months ago

Vi taler meget om Marburg, med vi mener jeg os, som gider tænke selv, men jeg tror slet ikke den næste plandemi er oppe i den farlighed, det er slet ikke nødvendigt. Mine venner, famile og bekendte (vaccinerede) er her midt i det gode sommervejr ramt af forskellige lidelser. En håndværker jeg har kendt i mange år sagde så sent som i dag, at han de seneste par uger var begyndt sove 12 timer i døgnet og stadig følte sig træt og energiforladt. En anden har hostet i 3 uger i streg og en god ven jeg spiste en middag… Read more »

Dragen
Dragen
5 months ago
Reply to  steen

Bill Gates profetiske evne kan betale sig .

Dragen
Dragen
5 months ago

Jeg oplever de samme ting som dig. Meget sygdom . Træthed der aldrig slutter . Uforholdsmæssigt mange der ældes på uforholdsmæssigt kort tid . Enormt mange cancer-tilfælde. Der er pludselig og aggressiv. Og så lugten . Det mimder om harske fedtstoffer. Ikke helt som det , – men det nærmeste jeg kan komme i tanke om . Den lugt – den stank , glemmer jeg aldrig. At vores myndigheder ikke taler om alt det her – de mange døde , “long-covid” dvs vaccine-skadet, de neurologiske skader , alle de underlige autoimmune reaktioner , alle kræft tilfældende mm. Det fortæller mig… Read more »

Margrethe
Margrethe
5 months ago

Måske skal vi lære at betragte al elendigeden som en gave. Et tilbud om at vågne op af illusionen om det gode liv, som værende lig med et mageligt liv. Den illusion kan danskerne klamre sig til lidt endnu, før det for alvor bryder sammen. Man kan ofte høre folk, der er blevet alvorligt syge, tale om, at det var den sygdom, der skulle til, for at de vågnede op og erkendte, at alt i deres liv, alle deres prioriteringer, var forkerte. Derfor kan de beskrive deres sygdom som gaven. Gaven over dem alle til os er Mette Frederiksen. Hun… Read more »

Dragen
Dragen
5 months ago
Reply to  Margrethe

Jeg forstår hvad du mener . Særligt det med , at det gode liv IKKE er lig med det magelige liv . Den , tror jeg danskernes netflex , sofa, øl og pizza liv – har meget at lære fra . Men fru Frederiksen som en gave ?. Arggghh. Den er svær at tage til sig . Hade-gave? . Der trænges til opvågning og erkendelse . Livets dybbere klang kommer ikke til mennesket uden en opvågning . At vækkes egentligt , – sker sjældent uden smerte.

Dragen
Dragen
5 months ago
Reply to  Margrethe

Ja , den grænseløse ondskab findes . Og ordet gen- erkendelse betegner det godt . Det er et on- going forhold i livet og eksistensen . Det slutter aldrig . Vi glemmer det i perioder . Og gen opdager eller snarer som du beskriver det – gen-erkender det . Det er som noget ny-opdaget vi aldrig burde have haft glemt , før det pludseligt dukker op igen , og slår så meget stærkere igennem , fordi vi glemte at huske det .

Dragen
Dragen
5 months ago

Vaccine-dræbt. Vaccine-lemlæstede. Vaccine masse-mord. Vaccine-holocaus. Der er mange nye ord der kommer til os ligeså stille . For øjeblikket er jeg mest optaget af de vaccine-skadede. De der dør ,- de døde kroppe , kommer man jo ikke i længden uden om. Som også Steen (og Ed. Dowd) flere gange har gjort opmærksom på . De døde kroppe komme til at veje tungt. Men jeg spekulerer en del på alle de neurologiske skader. De ruller ind langsomt . Som Altzheimers pg andet der ligner bygger det op langsomt . Hjernen og nerve systemet søger at kompenserer indtil det ikke lader… Read more »

Margrethe
Margrethe
5 months ago

Sakset fra Twitter:

retsssager mod injektioner i Tyskland.JPG
Dragen
Dragen
5 months ago
Reply to  Margrethe

Hovsa. Hold da op. Det kommer vist til at gå meget meget stærkt , – lige pludseligt.

Cat Girl
Cat Girl
5 months ago

Vi træder vande med så store dele af befolkningen rystende uvidende og benægtende. Intet bedre kunne have sket os end at de angreb på denne måde, intet bedre er sket i 7000 år, men det ser godt nok ud til at det stadig ikke var nok

KAREN KINGSTON & DR. ANA MIHALCEA – AI EXTERMINATING HUMANS THROUGH SYNTHETIC BIOLOGY KAREN KINGSTO
Kingston er vist fra Pfizer. Jeg er holdt op med at prøve at gennemskue hvilke kanaler der er fake og kontrollerede synes bare Zeee lyder oprigtig i denne opfordring:

https://www.bitchute.com/video/OTrPq3vYbfto/

Dragen
Dragen
5 months ago
Reply to  steen

…træde vande …Jeg tror heller ikke der går så lang tid . Noget brister snart . Alt for mange sidder med en nagende fornemmelse , af noget der trykke . Noget der må erkendes . Men det er ikke rart.

Anders Bo
Anders Bo
5 months ago
Reply to  steen

Er det andet end et bud, at Marburg bliver Vanvid-23?

trackback

[…] Dette innlegget er hentet fra det danske nettstedet Snaphanen […]

trackback

[…] Ed Dowd: Overdødeligheden er et horror show […]

Anders Bo
Anders Bo
5 months ago

Nu synes jeg li-i-i-ige “vi” har taget nej-hatten på, og fokuserer for meget på det negative. Overdødeligheden placeret på aldersfordelingen vil bevæge sig op – over kortere tid – nok inden 01.01.2027; altså indenfor 5 år efter Danmark påbegynde Pfi-Jab. Dette vil sænke udgifterne til aldersrelateret overførselsindkomst – betydeligt – og give mere “luft” i mulighederne for at erhverve leje-, andel, og ejebolig for unge og yngre danskere, der endnu ikke har fået etableret millionopsparing. Dét er er da REN win-win! i januar 2022 tilhørte jeg aldersspændet 55-59 år, hvorfor jeg bed mærke i Sundhedsstyrelsens oplysninger, om kun 4% i… Read more »

Last edited 5 months ago by Anders Bo
30
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x