30
jun
Seneste opdatering: 30/6-23 kl. 1015
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Steve Kirsh rejse til Lancaster County i Pennsylvania. Han fandt kun en, der måske døde under ‘pandemien,  og måske døde han bare af at komme på hospitalet og blive behandlet som alle andre.

Here is how they did it. No lockdowns, no masks, no social distancing, no vaccines. There were just 5 Amish people who died from COVID in the entire Lancaster country. This means that the Amish, who didn’t follow any CDC guidance and did not get vaccinated, died from COVID at a rate that is 90X lower than the rest of the US!!! Why aren’t we putting them in charge of the next pandemic?

Boosterne virker så godt…….

at de booster din chance for at få Covid med med en tredjedel. Mark Steyn interviewer patologen Clare Craig. “Jo flere doser du får, jo mere Covid-19 får du. Så de giver dig det modsatte af, hvad de lover.”

Viral Shedding

Det betyder udskillelse af virus, som kan ske på forskellige måder. At man altså kan blive smittet ved samleje, berøring, kys, udånding med videre. Når dr. Peter McCullough mener, at Covid-19 kan smitte på disse måder, hælder jeg til at tro på det. Det bedste middel vi i øjeblikket kender imod det, er det japanske Natokinase, der kan fås i håndkøb.

One of the most common questions I am asked from the unvaccinated stems from concerns over “shedding”… mRNA vaccines are indeed gene therapy products and should have been submitted to excretion studies by DARPA funded researchers long ago.

Sadly, these careful development steps were skipped from the beginning in our military-style vaccine development program, and now the public is grappling with the issue of nucleic acid and Spike protein shedding as a potential concern among those who have worked so hard to remain healthy and free of COVID-19 vaccination.

Fertig et al, have shown mRNA is circulatory in blood for at least two weeks with no reduction in concentration out to that time point. Likewise, Hanna et al, have found mRNA within breast milk. Less data exist on Spike protein shedding but it is not a far stretch to understand this is well within the realm of reality.

“Nattokinase is an enzyme is produced by fermenting soybeans with bacteria Bacillus subtilis var. natto and has been available as an oral supplement. It degrades fibrinogen, factor VII, cytokines, and factor VIII and has been studied for its cardiovascular benefits. Out of all the available therapies I have used in my practice and among all the proposed detoxification agents, I believe nattokinase and related peptides hold the greatest promise for patients at this. Dr. Peter McCullough: Understand Spike Shedding Before It’s Too Late

4.2 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
SMV politik: fattigdom, tyranni, død og undergang
SMV politik: fattigdom, tyranni, død og undergang
11 months ago

Det er blevet afsløret at pandemien var falsk, WHO havde manipuleret med definitionen, og “vaccinerne” var også falske. covid-19 var ligeså farlig eller ufarlig som en almindelig influenza. For mennesker med et almindeligt helbred var den ufarlig. Men milliarder af dollars er blevet tjent på at skræmme folk til at tro på at den var en moderne udgave af den sorte død, den pest der hærgede i 1300-tallet. Nogle politikere eller myndigheder synes bestukket til at deltage i det snedige projekt. Eller de har været for dumme eller overfladiske til at gennemskue at Big Pharm var i gang med Big… Read more »

Nielsen
Nielsen
11 months ago
Reply to  steen

Det er som G Edward Griffin sagde: Når de har alle penge i verden, hvad vil de så stræbe efter? -Kontrol.

Margrethe
Margrethe
11 months ago

Amish og Mennonitter er ofte blevet både latterlig- og mistænkeliggjort, lige som vores Jehovas Vidner. Måske ler den bedst, der ler sidst. De har ikke gjort sig afhængig af al det ragelse, vi andre har. Hvis psykopaterne, i et desperat forsøg på at slette alle spor efter sig, destruerer adgangen til både el og IT, så er vi færdige. De andre kan nok leve i flere dage, før de begynder at undre sig over, hvor al den leben uden for deres eget samfund, er blevet af.

Nielsen
Nielsen
11 months ago

En sund sjæl i et sundt legeme, er værd at stræbe efter.
I øvrigt opfordrer Lone Nørgaard til at der skrives til Lars Andersen, som sidder fængslet i Vejle arrest.
Lars Kragh Andersen
Vejle arresthus
Skolegade 3B
7100 Vejle
Hvis du sriver fra udlandet, skal du tiføje Denmark som en sidste linie.

Anders Bo
Anders Bo
11 months ago
Reply to  Nielsen

Hvad sidder han fængselt for.

Dragen
Dragen
11 months ago
Reply to  Anders Bo

At gøre myndighederne utilpas på flere forskellig måder. Se kanalen ytringspligt på youtube.

trackback

[…] Amish døde 90 gange mindre end resten af USA […]

Danmark, 95 procent debile
Danmark, 95 procent debile
11 months ago

Myndighederne i USA har ved flere lejligheder været ude efter amish-folket og de andre traditionelle folk. Blandt andet forsøgte flere stater (Democrats selvfølgelig) at gøre deres salg af fødevarer ulovligt og dermed smadre økonomien. Amish mv. har nogle fantastiske gårdbutikker ja nærmest som store gamle købmandsbutikker hvor man kan købe en lang række af deres fremragende råvarer og også syltede ting mv. Heldigvis fik de ikke skovlen under dem denne gang.

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x