11
jul
Seneste opdatering: 12/7-23 kl. 1416
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Part 1: ‘Destabilising a Decent Country’

Den fremragende svenske filminstruktÞr Pelle Taylor, har lige lavet en ny film, der netop i dag er hÞjaktuel. De svenskere, jeg plejer at vÊre enig med, er imod et svensk Nato medlemskab foruden at de er vrede over, at det kommer sÄ pludselig uden at befolkningen er blevet spurgt. De ser det, som endnu en aggressiv Nato ekspansion imod Þst, og en oplÞsning af en svensk-finsk neutralitet, der har tjent landene godt meget lÊnge.

Det er en udvidelse, der vil bringe de to lande i front for russisk interesse, hvor de fĂžr har tjent som buffer-stater Rusland ikke interesserede sig for. Da der ikke har vĂŠret nogen demokratisk debat i Sverige, er det indtil videre en gĂ„de, hvorfor landet pludselig efter 200 Ă„rs neutralitet, skal vĂŠre Nato-medlem. Jeg har ikke set nogen, der har forklaringen, men “af en eller anden grund, er jeg altid enig med det tabende standpunkt,” som en god veninde siger. Og vi er enige om alt.

Pelle Taylor har bandt andet lavet en film om Olof Palme og en om Sveriges pÄtvungne revolution, Dying to be Multicultural.

Part 2: The trap

Som et appendix kommer der en del 3, jeg poster her

Det dÀr med alliansfriheten

Neutraliteten har bidragit till att göra vĂ„ra politiker (och mĂ„nga andra) grötmyndiga och dryga i attityden till omvĂ€rlden. Den har fĂ„tt oss att tro att vi Ă€r en ”humanitĂ€r stormakt” som ser bortom gott och ont. Och det har varit förödande för vĂ„ra styrandes förmĂ„ga att fatta rĂ€tt beslut och dĂ€rmed ocksĂ„ för vĂ„r nationella sjĂ€lvkĂ€nsla. DGS

grötmyndig = vigtig, selvgod

3.2 6 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

22 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Dan Christensen
Dan Christensen
10 months ago

Sverige skal vĂŠre medlem af Nato, fordi det er en logisk fĂžlge af den nyere amerikanske imperialisme. Det startede omkring 1990, hvor Sovjet skiftede til Rusland og svĂŠkkedes takket vĂŠre USA’s uforsonligt evige russofobi. Efter ww2 blev Vesteuropa amerikansk vasalomrĂ„de. Nu er Østeuropa blevet amerikanske lydlande, med Nato som USA’s polititropper, som skal sikre USA’s hegemoni i regionen. USA imperiets nordlige flanke er delegeret ud til Skandinavien under militĂŠr kontrol af Nato. Derfor skal Finland og Sverige under Nato’ kontrol – disse lydstater var de manglende brikker i imperiets nordlige ekspansion. Som de siger i guds eget Wall Street: “Expand… Read more »

Nielsen
Nielsen
10 months ago

NATO = North Atlantic TERROR Organization Forskellen mellem handel (trade) og treaty (overenskomst) er til at fĂ„ Ăžje pĂ„. Men altsĂ„ nu skal der indlemmes nogle hundrede tusinder tyrker, nogle titusinder pakistanere for hvert len i krigsorganisationen. Hvad er der i vejen med at fĂžre krig? Er det ikke det vi lever for? Hvis en dag russere holder op med at vĂŠre fjender, opfinder vi fint nogen andre, som er de lede djĂŠvle vi mĂ„ og skal som demokratier bekĂŠmpe, eksempelvis kinesere. Dem er vi snart klar over er nogle bastarder, som ikke har ret til at leve pĂ„ jorden.… Read more »

Nielsen
Nielsen
10 months ago
Reply to  Nielsen

…lidt over 50…
og gud ved hvor mange afghanere, serbere, libyere og russere.

rettelse

Anders rasmussen var blotendnu et af medlemmerne af fjolsetinget, som var til fals for en fed bankkonto og lĂžfte om en gylden fremtid.

h.nielse
h.nielse
10 months ago

Politikerne er kĂžbte og bange for diktaturstaterne og de mega firmaer, der styres af WOKE-ism (og woke-ism er kommunisme forklĂŠdt som GODHED ). Politikerne lader som om vi kan redde hele verden.
Det kan vi ikke og nu har Sveriestan rekord i skuddrab OG voldtĂŠgter.

Stem ikke pÄ de rÞde. De rÞde Þnsker, at nationerne, familierne, religion OG KULTUR udslettes pÄ vejen hen mod det paradis som ogsÄ kommunismen tror ligger for enden af regnbuen, MEN se pÄ MellemÞsten og Afrika. Det er sÄdan det bliver. Vi kan ikke integrere 90 mio nigerianere. De Þnsker at komme til EUROPA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dan Christensen
Dan Christensen
10 months ago

Forholdet mellem lille Sverige og store Rusland har altid vĂŠret prĂŠget af konkurrence, med Sverige som den forudsigelige taber. Fra 1300-tallet var Finland en svensk provins og Sverige fortsatte sin Ăžstlige ekspansion ind i Baltikum og Rusland, delvis finansieret af pengehjĂŠlp fra Frankrig og fra massive plyndringer af isĂŠr Polen. I 1654 annekteres Ukraine og derefter erobrer Rusland sine tabte territorier tilbage fra Sverige (Poltava 1709). Efter mange krige snupper Rusland hele Finland fra Sverige i 1809 og Baltikum. De seneste 400 Ă„r er Ă©n eneste ydmygelse af Sverige, bĂ„de militĂŠrt og geografisk, med Ruslands vestlige ekspansion som Ă„rsagen. Det… Read more »

Pelle Taylor
Pelle Taylor
10 months ago

bra kommentar

Dan Christensen
Dan Christensen
10 months ago
Reply to  steen

Efter lĂŠsning af ovennĂŠvnte artikel, kan jeg citere konklusionen pĂ„ civilingeniĂžr Peter LawĂŠtz’s seriĂžse behandling af spĂžrgsmĂ„let om Rurik:

“Hovedkonklusionen i denne artikel er, at den fĂžrste fyrste i Ladoga-omrĂ„det (i det nuvĂŠrende Rusland) Rurik var en dansk prins, hvis baggrund fĂžr 862 er kendt. Selv om der her er anfĂžrt mange gode argumenter for denne konklusion, kan man stadig forvente, at der vil blive fremfĂžrt andre lĂžsninger. Man mĂ„ sĂ„ hĂ„be, at der kommer indlĂŠg, der tager hensyn til de her fremfĂžrte forhold.”

Utlandssvensk
Utlandssvensk
10 months ago

“Rurik var en dansk prins”

Absolut! Danskarna grundade Ryssland! Sen fick man ta in en del svenskar som arbetskraft.

Hur Àr det med Erik den Röde? Var han ocksÄ dansk?

Ryssland, Kanada och USA Àr vÀl rimligen alla bara danska provinser?

Hur Àr det med Sydamerika? MÄnga hÀvdar att den kontinenten blev koloniserade av folk frÄn Spanien och Portugal, men jag utgÄr frÄn att de i verkligheten alla var danskar. Du kanske kan förtydliga.

Dan Christensen
Dan Christensen
10 months ago
Reply to  Utlandssvensk

Hvis jeg kan trĂžste dig, er russiske forskere meget uenig om Ruriks oprindelse. Mange opfatter ham som en almindelig slavisk figur, da der pĂ„ den tid var mange forskellige klaner og stammer i de vi kalder Ukraine. Den ĂŠldste russiske historiske kilde “Nestors KrĂžnike” = “Beretningen om de svundne Ă„r”. Denne krĂžnike er en kompilation af andre krĂžniker fra forskellige Ă„rhundreder og offentliggjort som Ă©t vĂŠrk sidst i 1300 tallet. Selv russiske historikere og filologer tĂžr ikke sige noget om Rurik med sikkerhed. Den svenske kandidat fra Roslagen er sĂ„ledes da ogsĂ„ en mulighed. Erik den RĂžde var en norsk… Read more »

Finn A. Skov
Finn A. Skov
6 months ago
Reply to  steen

Det er ogsÄ derfor jeg aldrig kalder svenskere skandinaver, men asiater.
Asien begynder pÄ den anden side af Øresund.

Utlandssvensk
Utlandssvensk
10 months ago

“Derfor er svenskerne lige sĂ„ russofobiske som de virkelighedsresistente yankier og svenskerne optrĂŠder nu nĂŠrmest fanatisk hadefuldt, som det nazistiske regime i Kiev; beskyttet af den store Imperialist i Washington” Ok, sĂ„ varför Ă€r det dĂ„ sĂ„ att det land i VĂ€steuropa som har gett störst stöd (som andel av BNP) till “det nazistiske regime i Kiev” Ă€r Danmark. Ni har gett nĂ€stan dubbelt sĂ„ mycket som Sverige, i relation till BNP https://www.ifw-kiel.de/topics/war-against-ukraine/ukraine-support-tracker/ Denmark total support for Ukraine: 0.515% of GDP, or 1.887 bio EUR Denmark total support for Ukraine: 0.313% of GDP, or 1.828 bio EUR SĂ„ Danmark ger… Read more »

Utlandssvensk
Utlandssvensk
10 months ago
Reply to  Utlandssvensk

Sorry, det blev fel. Ska vara:

“Sweden total support for Ukraine: 0.313% of GDP, or 1.828 bio EUR”

Dan Christensen
Dan Christensen
10 months ago
Reply to  Utlandssvensk

Du har totalt ret i Danmarks usympatiske hykleri. Sagen er den, at Natomedlemmer er forpligtet af Nato til, at anvende 2% af deres GDP ogsĂ„ til Nato relaterede “forsvarsformĂ„l”. Nu har Danmark sendt dine ovennĂŠvnte 0.515% af GDP til Ukraines nazi-regime. Dette fratrĂŠkker den danske Nato-lakaj de 2%, der blev lovet til Nato-forsvaret. Logisk set har Danmark dermed brugt Nato-penge til USA’s proxykrig i Ukraine. NĂ„r Danmark bruger Nato penge til Ukraines krig mod Rusland, er Danmark blevet krigsfĂžrende part pĂ„ Ukraines side, med penge beregnet til Nato’s forsvar. Af den Ă„rsag er Rusland nu berettiget til at starte Tredje… Read more »

Utlandssvensk
Utlandssvensk
10 months ago

“Nu kommer Sverige snart i samme shit – good luck!” Ja, men detta gĂ€ller nu i princip alla lĂ€nder i VĂ€st. Lyssa t.ex pĂ„ vad engelska politiker sĂ€ger. Eller tyska. Eller hollĂ€ndska. Sverige Ă€r bara en helt vanlig förnedrad och kastrerad USA koloni. Precis som Danmark och Finland och Tyskland och alla andra i VĂ€steuropa. Just pĂ„ grund av detta Ă€r det otroligt destruktivt att sitta och hacka pĂ„ varandra. Vem tror du att det gynnar om danskar brĂ„kar med svenskar och tyskar med hollĂ€ndare och britter med fransmĂ€n, osv. Som ett gĂ€ng slavar som Ă€r helt fokuserade pĂ„ just… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
10 months ago
Reply to  Utlandssvensk

Slaveejerne i USA blev indhentet af retfĂŠrdigheden, da den amerikanske borgerkrig stoppede slaveriet. Den franske underklasse fik valget mellem at dĂž af sult eller starte en social revolution. Det samme med de russiske og kinesiske sociale revolutioner.
Det tyder pÄ, at for at opnÄ forbedringer i den skala der krÊves, er Europas folk nÞdsaget til et gennemgÄ en voldelig revolutions lidelser.
Kan dettte virkelig passe i vores ‘oplyste’ ĂŠra, som MSM gĂžr alt for formĂžrke?
Sagt mere prĂŠcist – hvilken islam procent skal der til for at udlĂžse civilisationernes oprĂžr mod dĂždsreligionen?

Utlandssvensk
Utlandssvensk
10 months ago

“Det tyder pĂ„, at for at opnĂ„ forbedringer i den skala der krĂŠves, er Europas folk nĂždsaget til et gennemgĂ„ en voldelig revolutions lidelser. Kan dettte virkelig passe i vores ‘oplyste’ ĂŠra, som MSM gĂžr alt for formĂžrke?” Det Ă€r klart att det inte passar! Men vĂ€nligen notera att MSM uppnĂ„r mycket av sin mörklĂ€ggning genom att fĂ„ vanligt folk att fokusera pĂ„ annat. Som klimatet. Eller Covid eller Ryssland. Eller att folket i grannlĂ€nderna Ă€r idioter…… “Sagt mere prĂŠcist – hvilken islam procent skal der til for at udlĂžse civilisationernes oprĂžr mod dĂždsreligionen?” Jag vet inte, men det mĂ„ste… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
10 months ago
Reply to  Utlandssvensk

Kommentar fra Samnytt i dag: “Den som vĂ„gar öppna ögonen förstĂ„r att sanktionerna mot Ryssland Ă€r orsaken till att vi har det som vi har det just nu o den som vĂ„gar öppna ögonen lite till förstĂ„r att galningar som sprĂ€ngde Nord Stream försatt oss i en gigantisk energikris. Sverige o Europa Ă€r körda nu….”  Det skal nok passe, men er tungt at bevise, fĂžr lĂžbet er kĂžrt. Ret beset er Sverige en ‘frontnation’ i overlevelseskampen mod islam. Om civilisationen vinder over islam, eller om Sverige gĂ„r under, vil vĂŠre bestemmende for, hvad andre lande skal gĂžre. Kynisk sagt er… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
10 months ago

Vores problem er USA, som har gjort alt for at ĂždelĂŠgge Europa siden 2. verdenskrig

Politiske dumheder smadrer lande og befolkninger
Politiske dumheder smadrer lande og befolkninger
10 months ago
Reply to  Cat Girl

Det har de ikke, men efter at USAs demokrati blev afskaffet,
er det rigtigt at vi har fÄet en ny, grim og farlig situation.
Det var for mange og for dÄrligt gennemtÊnkte alliancer
og mobiliseringsplaner, der fik to skud i Sarajevo til at
udvikle sig til to verdenskrige. Men det lader til at nutidens
politikere ikke Ăžnsker at lĂŠre af de katastrofale historiske
fejltagelser.

Det tÄbelige der er sket i Finland og Sverige sket vist
pga. woke feministisk inflydelse.

Godtroende danskere siger ja til alt
Godtroende danskere siger ja til alt
10 months ago

Det burde vĂŠre ved at gĂ„ op for folk, at USA, og slet ikke under demokraternes ledelse, ikke lĂŠngere er the good guy, men derimod det prĂŠcis modsatte. Vesten er inde i et gigantisk moralsk kollaps hvor mĂ„let i den grad helliger midlet. USA, vestens leder, gĂ„r forrest, valgsvindel, lĂžgne, bagvaskelse af tidligere prĂŠsidenter, alle midler tages i brug ogsĂ„ anvendelsen af myndigheder som sĂŠttes ind mod politiske modstandere. Vesten er i oplĂžsning og desvĂŠrre fĂžlger Vesteuropa deres amerikanske leder direkte ud i afgrunden. At Nato Ăžnsker at udvide er logisk, stilstand kan ikke retfĂŠrdiggĂžre de gigantiske bidrag der forlanges… Read more »

22
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x