13
jul
Seneste opdatering: 13/7-23 kl. 2020
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Torben S Hansen (tv) og Tim Pallis på Gl. Kongevel 90, 2014. © Snaphanen.dk

Ghetto eller Qasbah? Forkludret retorik lammer nødvendig indsats mod fjenden

Af: Torben Snarup Hansen, historiker. medforfatter på I Krigens Hus, 2003

Hvordan ville Europas politikere og medier reagere, hvis millioner af nazister – med skrårem, støvler, brune skjorter og armbind med hagekors – besatte byerne? Hvad ville de offentlige institutioner gøre, hvis en sådan fjende blokerede trafikken, afbrændte biler, kirker, skoler og butikker, voldtog kvinder og børn, pryglede, udplyndrede og udsatte tilfældige forbipasserende for morderisk terror, mens de råbte “Sieg Heil!” – og i øvrigt indoktrinerede børn og unge til at føre krig mod demokrati og personlig frihed?

Naturligvis ville stat og samfund – og højre og venstre – øjeblikkeligt slå hårdt tilbage. Fjendens provokation ville være velkendt og gennemskuelig, og i de enkelte nationalstater ville borgerne og politikerne hurtigt blive enige om at tilintetgøre fjenden.

Dette er selvfølgelig et 100 procent fiktivt billede, da nazismen og fascismen blev knust og udryddet for længe siden. Men i dag er de omtalte blodige aktiviteter daglig kost i store dele af Europa. Blot er uniformeringen fra Hitlers tid udskiftet med symboler og kampråb fra en imperialistisk religion, som bemeldte herre selv beundrede og assisterede. “Allah-u-akbar” er nu kampråbet fra Malmø til Marseilles.

Staten ødelægger samfundet. Værst i Sverige, Frankrig og England

Der er en slående lighed mellem fortidens nazistiske praksis og nutidens revolutionære profettroende, som i fire årtier har blandet sig med velfærdsimmigranterne, der invaderer de “vantros” lande – og stadig strømmer over Middelhavet fra Afrika og Asien. Men i Vesteuropas stater nægter beslutningstagerne at standse invasionen og de aggressive profetdyrkere.

Værst står det til i Sverige, Frankrig og England. Hvorfor handler politikerne i de nævnte stater ikke effektivt mod denne fjendtlige overtagelse, der også er begyndelsen på en befolkningsudskiftning? Hvorfor tillader de samfundets ødelæggelse i stedet for at beskytte det? Hvis kriminalitet og terror ikke var så alvorlige emner, kunne de mange års omkostningstunge forsøg på “integration” og tilhørende absurditeter samles under overskriften “now look what a fine mess you’v got us into!” (jvf. de gamle film om de klodsede Gøg og Gokke).

En mere seriøs henvisning kunne genopfriske afdøde Niklas Luhmanns påvisning af velfærdsstatens iboende svaghed: Den råder kun over to midler: “Geld und Satzung” – penge og dekreter. Som Alexander Maistrovoy skriver i Indsigt-Udsyn 3/2018, bestræber politikere og journalister sig på at tilsløre den daglige terror og genere dem, der prøver at advare mod fjenden.

Hvem er ofre?

Enorme pengesummer hentet fra Vesteuropas skatteydere overføres år efter år til diktatorer og ritualmorderne i Gaza og det territorium, den “Palæstinensiske Myndighed” behersker, og til horder af såkaldt “udsatte” velfærdsimmigranter i de “vantros” byer. Her klumper de sig sammen og afkapsler sig fra den omgivende befolkning, og i stigende omfang lader de sig styre af ulema, imamer og andre religiøse pligtkyndige, som kolporterer Allahs forbud og påbud fra div. tekster. Meningsmålinger viser, at store mindretal af de profettroende i Vesteuropa ønsker at indføre shariaens strammeste regler, skønt disse i mange tilfælde blev ignoreret i de lande, indvandrerne kommer fra. Derfor hypnotiseres børn og unge af grænsen mellem profetreligionen og de urene “vantro” tyskere, svenskere, danskere osv. Resultatet er kriminalitet og terror.

I stater som Ægypten eller Marokko ville en sådan opførsel øjeblikkeligt medføre voldsom afstraffelse. Her er frygt det vigtigste middel til at opretholde orden og sikkerhed. Men i Vesteuropas offentlige institutioner praktiseres en ganske anden opfattelse af straf. På ledelsesniveau gælder et dogme, der siger, at beklagelig opførsel fremprovokeres af de “vantros” racisme eller fravær af “inklusion” og “integration”. De anklagede og dømte fremstilles som “udsatte” for kriminalitet og terror, og de skal behandles terapeutisk. Ofrene er derimod ikke “udsatte”. De livsfarlige tilvandrere, som stilles for en dommer, risikerer i værste fald fængsling, hvor den dømte har adgang til at “uddanne” sig til en fremtid som hellig kriger.

Politikeres og bureaukraters retorik afslører den terapeutiske tankegang. Afdøde topsocialdemokrat Svend Auken meddelte, at “vor tids jøder er muslimer”. I dag strømmer muslimer til Europa, mens jøderne flygter fra Sverige og Frankrig. Alligevel har rabiate profetdyrkere held til at påtage sig offerrollen. Auken var ikke ubegavet, men han og en stribe politikere – fra både højre og venstre – har forgæves prøvet at moralisere truslerne væk.

Nøgtern og udtømmende beskrivelse og analyse af folkevandringen afviser de stadig, og de får kun ringe assistance fra universiteterne. Den danske regering er ikke seriøs og udviser ikke rettidig omhu. Formørkelse og forvirring er det “budskab”, statsminister Lars Løkke og hans partifælle Bertel Haarder leverede nytårsaften 2017. Den første vil rive bygninger ned – ikke udvise kriminelle – for at dæmpe bilafbrænding, skyderi, voldtægt og anden skadegørelse, og Haarder mener, at det danske samfund spænder ben for asylimmigranter – såkaldte “flygtninge”. De holdes ude fra arbejdsmarkedet. De er ofre!

Hvad er en ghetto?

Det italienske ord “gettare” betyder at kaste eller støbe. I år 1516 besluttede den suveræne republik Venezias byråd at samle jøderne i et nedlagt støberi – en “ghetto”. Det var tvang. Men jøderne kunne og turde ikke gøre modstand. De vidste, at her var de i sikkerhed, og byrådet ønskede at beholde dem på grund af deres færdigheder, men de måtte ikke leve sammen med kristne. At betegne nutidens komfortable boligbyggerier, som velfærdstilvandrere selv vælger som ghettoer, er egentlig absurd. Et kvarter som Vollsmose, Gellerup og Mjølneparken burde i stedet kaldes en “kasba” – Qasbah.

Parallelsamfund

En ghetto og en kasba var og er etniske parallelsamfund. Men så ophører ligheden. Kasba / Qasbah er et nordafrikansk ord, som betyder en fæstning med omliggende boligbebyggelse. Kernen i havnebyen Alger i det forhenværende franske Algeriet var det arabisk/muslimske kvarter – le Kasbah. Det var bastion for terrorbevægelsen FLN, “den nationale befrielsesfront”.

Da et fransk elitekorps – les parachutistes (faldskærmstropper) – i 1957 besatte kvarteret og udslettede terroristerne med uhørt brutale metoder, blev FLN stort set knust. Dramaet blev senere filmatiseret af Gillo Pontecorvo med titlen La Battaglia di Algeri / La Battaille d’Alger. Sammen med den venstresnoede presses fordømmelse af regeringens antiterror fik Pontecorvos produkt stor betydning ved at demoralisere politikerne og befolkningen, og til sidst kastede præsident de Gaulle håndklædet i ringen. I 1962 trak Frankrig sig ud af Algeriet.

Herefter foretog de nye magthavere et ubeskriveligt massemord på hundredetusindvis af modstandere – især etniske berbere. Siden da har andre oprør og massakrer fundet sted. Disse katastrofer er stort set ukendte i Europa. Men det franske nederlag og parallelsamfundenes nuværende sejrsmarch i vesteuropæiske stater forklarer et langt stykke, at kasbah’er ikke blot får lov til at brede sig, men endvidere modtager betydelige summer og anden service fra regeringer og kommuner.

Bertel Haarder og andre “venligboere” er med i flokken af pionerer, som alene ved deres passivitet forbereder en befolkningsudskiftning i Danmark.

Torben Snarup Hansen – Danskeren Indsigt/Udsyn nr. 4 2018, side 3

3.7 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
H.P.
H.P.
9 months ago

“Hvordan ville Europas politikere og medier reagere, hvis millioner af nazister – med skrårem, støvler, brune skjorter og armbind med hagekors – besatte byerne?”. “Naturligvis ville stat og samfund – og højre og venstre – øjeblikkeligt slå hårdt tilbage”. Lodret forkert ! Som i 1940 ville de europæiske folk med undtagelse af englænderne, kun yde enten ingen eller kun latterligt ringe modstand. Italien var allierede med tyskland, spanien var neutralt de skulle ikke have noget klinket, frankrig prøvede at yde modstand men blev løbet over ende, holland og belgien ydede heller ikke nogen nævneværdig modstand,kræmmernationen danmark var en decideret skændsel… Read more »

Last edited 9 months ago by H.P.
Dan Christensen
Dan Christensen
9 months ago
Reply to  H.P.

Der er kun ét at gøre. Tyskland & Frankrig skal hurtigst muligt samle en befrielseshær for at frelse England ud af sin selvforskyldte dumhed med at overgive sig til islamiske besættelsesstyrker. Det skylder de England, som frelste dem, da andre end islamiske nazister besatte næste hele Europa. Vesteuropa skal landsætte tropper i hele sydEngland, der skal trænge de unge plyndrende islamiske migranthanner tilbage til lukkede enklaver, hvorfra de kan sendes tilbage til deres taberlande. Det vil sende et signal til de brutale islamiske styrker i resten af Europa om, at de er uønskede folkevandrere, der pronto skal repatrieres til deres… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
9 months ago

Man må kunne fremstille et AI program, som kan virke som fejlfri løgnedetektor.
Alle kandidater til folketingsvalg skal testes af denne AI-løgnedetektor. Kun de som godkendes af løgnedetektoren må opstille til folketingsvalg. Dumper man, må man vente til næste folketingsvalg for at prøve igen.
En traditionel fysisk målende ‘polygraf’ kan levere rådata til AI-løgnedetektoren.
Det eneste problem er, om der så overhovedet er kandidater nok til folketingsvalg efter indførelse af en AI-løgnedektor eksamen?

Godtroende danskere siger ja til alt
Godtroende danskere siger ja til alt
9 months ago

Det punkt hvor en polygraf kunne være et redskab er passeret. Medlemmer og de fleste kandidater til Folketinget er så hjernedøde at polygrafen ikke vil kunne opfange et signal.

Preben M.Jacobsen
Preben M.Jacobsen
9 months ago

Næsten fuldstændigt korrekt (medlem af DDF) 3 store forbryder ideologier Nationalsocialisme og Kommunisme begge modbydelige destruktive menneskefjendske nøjagtig identisk med islamisme som i dag hærger alle Vestlige lande til stor begejstring for samtlige landes landsforræderiske ubegavede politikere og primært formentlig >90% af den uoplyste massivt indoktrinerede svage befolkninger som ikke evner selvtænkning refleksion og konsekvens vurdering. Gid alle disse uansvarlige politikere snarest møder konsekvens.

Allan G larsen
Allan G larsen
9 months ago

Vi mangler et Polen og Ungarn til at dække hele Europa. De to lande har forstået faren.
Gid resten af Europa gjorde det samme!.
Eneste løsning, ud af EU, streng grænse kontrol og et eklatant opgør med konventionerne.
Kan EU klare dette,NÆPPE!!!!!!.

Trustnohuman
Trustnohuman
9 months ago

Vi går mod Nazisme her i vesten som den eneste løsning til den selvforskyldt ødelæggelse af sund fornuft. Vi er blevet narret endnu engang præcis som det tyske folk før anden og første verdenskrig. Vi skal alle sammen i støvlerne igen for nu skal vi hele vesten marchere mod Kreml og udslette dem en gang for alle. Broder der dræber broder. Vi er hvide idioter eller useful idiots som Yuri Besmenow kaldte folk der ikke forstod at de arbejder mod egen udryddelse. Eliten ved at vi ikke frivilligt vil købe deres lort så vi bliver mishandlet til vi vælger deres… Read more »

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x