18
jul
Seneste opdatering: 18/7-23 kl. 1220
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Jeg føler mig opgivende. Patienterne dør og jeg kan ikke gøre noget”

In this video (26 min, Swedish with English subtitles), MD/pathologist Ute Krueger describes her findings on breast cancer and other cancers in the era of gene-based COVID vaccines. She finds increased numbers of cancers, in younger patients, which are larger in size and growing more rapidly and aggressively already at the time of the initial diagnosis. (sprog svensk/norsk med engelske undertekster)

Ute Krüger er en tysk patolog, der er uddannet på Humboldt Universität i Berlin, og har arbejdet længe på Kalmar og Lund sygehuses cancerafdelinger. Hun beskriver en øget forekomst af hurtigt voksende kræftknuder hos patienter helt ned i 30 års alderen, som hun tilskriver Covid vaccinerne. Det er tumorer op til 15 cm lange, der slår patienterne ihjel på få måneder. De forekommer hos patienter, der aldrig før har haft kræft, og hos nogle, der er helbredt for tyve år siden, hvor sygdommen genopblusser.

Hun beskriver også, hvor svært det er at få gehør for forbindelsen til Covid-vaccinerne hos kolleger og overordnede i hospitalssystemet, selvom mængden af den slags patienter har ført til overbelægning. Det er ikke noget man taler om i systemet, hvilket ikke er nogen rar tanke i en tid, hvor politikerne spiller læger til en pris af mange menneskeliv.

Politikerne burde kunne begribe, at jo længere dette kører, desto mere vrede spares der op, og hvis/når sandheden om det eksploderer, vil det være meget lidt rart at være i modtagerenden for den folkelige vrede, mange vil rette mod dem. Kort sagt: For hver dag der går, bliver hele situationen værre for alle parter. Der er ingen steder de skyldige kan flygte hen, når tavsheden og løgnen ikke rækker som beskyttelse længere. Jeg forestiller mig, dette også gælder de journalister, der har løjet hele vejen igennem.

–   Interview fra november 2022 lagt ud af Norwegian Doctors & HCWs’ Alliance.

Vax Die-Off for Next 3-5 Years. There Will Be Spectacularly Violent Reactions To Having Been Poisoned

Man kan sige, at dette er et mareridtscenarie, der ikke behøver indtræffe, men som ikke desto mindre ikke er usandsynligt. I Washington kunne man f.eks. se en bus med portrætter af ledende globalister, hvor disse blev “efterlyst for forbrydelser mod menneskeheden.” Det varsler ikke godt for dem.

Clif High is an Internet data mining expert who uses “Predictive Linguistics” and computer programs to sort through billions of bits of information on the Internet to predict future trends and events. Some of his most disturbing trends he has spotted in his data analysis surround the CV19 vax. High is seeing the vax narrative breaking down. It may only be a matter of weeks before the restrictions and coerced injections are over, but that does not mean it’s clear sailing. According to High, the worst by far is yet to come. High explains, “So, it’s breaking down. The real horror is yet awaiting us, and that’s when all of the people who have been harmed by these injections wake up and realize they have been harmed and will have the natural emotions that accompany that.” Vax Die-Off for Next Three Years.

4.2 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
massemord kan forklædes som sundhed og velfærd
massemord kan forklædes som sundhed og velfærd
4 months ago

Folk er i bred almindelighed forbavsende villige til at lade sig myrde og udrydde, når det bare er politikere der er morderne. Jøderne, armenerne, aztekerne, svenskerne og flere andre folkeslag ydede jo nærmest ingen modstand, efter at det var blevet klart at politikerne ønskede at slå dem ihjel ved brug af giftgas, sabler, bajonetter, geværskud, sult, mishandling eller folkeudskiftning. Her drejer det sig mere om “vacciner” og turbo- kræft, hjertebetændelse og blodpropper. Men det gør næppe nogen forskel. For DR, aviserne, TV2, S. Brostrøm, Lone S. og S-S “oplyser” jo dagligt om at en ny pandemi igen er på vej,… Read more »

Godtroende danskere siger ja til alt
Godtroende danskere siger ja til alt
4 months ago

Problem nr. 1, som overskygger alt andet er at de fleste danskere (7/8) 100 % tror på alt, simpelthen alt hvad der kommer ud af MSM. Jeg har ikke TV hjemme men er på besøg hos familie og ved et uheld så jeg i går nyhederne på TV2. Her kunne man se et indslag om hvor varmt det er i øjeblikket, der var indslag fra Rom, Athen og endda fra et eller andet sted fra de palæstinensiske områder. Texas blev også omtalt. Hey, det er sommer! Til sidst kom konklusionen: En eller anden “klimaforsker” reciterede vers fra klimabiblen, men her… Read more »

Godtroende danskere siger ja til alt
Godtroende danskere siger ja til alt
4 months ago
Reply to  steen

Du har helt ret Steen. Når man ser TV, hvilket som sagt sker sjældent, så hænder det at man får den tanke at det er en selv der er noget galt med. Vi kender sikkert også følelsen af at det er nemmere at være med flokken end mod. Heldigvis forsvinder denne følelse efter ganske få sekunder, man ved jo godt at det er flokken, som er på vildspor. Men, som du også er inde på, så får man også et kulturchock når man meget sjældent ser msm tv. Jeg tror det er sundt at få sådan et chock for her… Read more »

Søren Jakobsen
Søren Jakobsen
4 months ago
Reply to  steen

I USA har myndighederne brugt tv til at hjernevaske folk de sidste 50 – 60 år!

Søren Jakobsen
Søren Jakobsen
4 months ago
Reply to  steen

Mennesker idag har fået en fetish for at vise sig frem. Kan man ikke blive rock-stjerne, skuespiller eller idræts-stjerne, så kan man altid vise sit fordummende jeg frem i reality-tv, på sociale-medier eller blive politiker. Politikere er blevet stjerner på højde med andre kendis-tåber.
Verden er blevet omdannet til bon-bon land. Pøblen kræver underholdning, og det leverer politikerne, alt imens politikerne ødelægger alt de rører.

Anders Bo
Anders Bo
4 months ago

Hvornår er “Clif High Vax Die-Off” fra?
Tsunamien af “pludselige” hjertedødsfald vil – sandsynligvis! – EKSPLODERER i løbet af 2024 – moské så sent som 2025…

Ondskab og mord forklædes som sundhed og velfærd
Ondskab og mord forklædes som sundhed og velfærd
4 months ago
Reply to  steen

Globalisterne har nu planer om at oprette et verdensdiktatur. Det skal ske ved at skabe panik og frygt i snesevis af lande ved at påstå at nye pandemier og farlige virusser er i anmarch, ved at bilde folk ind at kolossale klimaforandringer er på vej, ved at genindføre nedlukninger og restrik- tioner, ved at lyve om at hvis ikke alle adlyder og underkaster sig, lader sig “vaccinere” og lader sig fratage al frihed og medbestemmelse, så vil vi alle få en frygtelig fremtid eller kloden vil brænde op. Det sidste var hvad FNs g.sekretær påstod fornylig. Men sandheden er at… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
4 months ago
Reply to  steen

Tak for linket, Steen!

Kender du aktivstoffet – Sulfaraphane – i Broccoli? Det skulle være noget af det mest POTENTE kræftbehandlingsstof overhovedet.
Og så kan man spirrer det hjemme i køkkenet på 5 dage…

Jeg har “no´en ting der vokser”, så jeg køber hjem til køkkenlandbrug i løbet af ugen.

Men nu for at blive ved det spændende: Britisk plan om at sende asylansøgere til Rwanda bliver til lov (berlingske.dk) Så må vi jo se, om Magtfuldkomne Moder Mette må for Bidske Barbara.

Anders Bo
Anders Bo
4 months ago
Reply to  steen

Dét havde jeg da helt glemt :-/
“Sulfaraphane” på youtube og du er i gang.
Man kan købe eller spirre selv – hvilket nok er det bedste – med kit fra Amazon.

Lad høre?

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x