28
jul
Seneste opdatering: 28/7-23 kl. 1813
28 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Jeg er blevet angrebet af et amerikansk, biologisk våben, og jeg er døende. Den begyndende lineære dødskurve er nu på vej til at blive eksponentiel. Jeg er et levende eksempel på en døende person.”

Pascal Najadi er fra en bankfamilie med rødder i Iran og senere Bahrain og Malaysia, der bor i Schweiz og Paris. Hans far, Hussain Najadi, tidligere formand for Malaysias Centralbank, blev myrdet ved et attentat i Kuala Lumpur i 2013. Han har lagt sag an mod den schweiziske sundhedsminister for sine skader. Den er antaget, og den kører. Hans sociale position forklarer en del af hans referencer og de personer, han er i kontakt med. Af sikkerhedsgrunde kan han ikke vise sig i Malaysia, men når man bor i Schweiz og i Paris 8 arondissement, har man midler nok.

Noget af det Najadi fortæller og blandt andet Trump, Biden og DARPA (som den svenske oversætter aldrig har hørt om), og hvem der har magten i USA, er så fantastisk, at jeg hvis jeg ikke kunne nikke genkendende til meget af resten af interviewet, ville afvise ham som fantast. (Det er fra min. 15:24). Men jeg har hørt en del inteviews med ham, og må betragte ham som troværdig i den udstrækning, jeg kan bedømme det. Jeg må derfor fremlægge det til orientering. Her er virkelig nogle nye oplysninger.

Han har lagt sag an mod den schweiziske sundhedsminister, for de Covid sprøjter han har fået, og han har lægers ord – bla. Sucharit Bhakdi – for, at han formentlig ikke lever så mange år endnu, men han siger: “Hævnen er på vej.”  Det er engelsk og tekstet på svensk med temmelig mangelfuld stavning. videolink

Najadi gør det rigtige, de fleste andre gør det, myndighederne håber

Det vi næsten alle oplever i disse år, er at alle de mange, der er vaccineret, de vil enten ikke tale om det, eller også forsvarer de vaccinerne ved at afvise selv de mest etablerede fakta om dem. Heri får de jo støtte af de købte, danske medier og deres skriverkarle, ikke af politikerne, da disse har valgt at gå fuldstændig i hi om dem, indtil det hele er drevet over – som de synes at tro, det gør. De afslører deres svære psykologiske situation, som kan være fuldt forståelig, ved at pille hår ud af suppen på Facebook. Lad dem. Spild ikke tid på dem.

Jeg kender kun to vaccinerede, som aktivt tager nye oplysninger ind og samtidigt har modet til at forholde sig til virkeligheden. De reagerer adækvat med vrede. Resten vil ikke leve i virkeligheden, og om dem siger Najadi: “I gør det, myndighederne håber, I gør.”

Hvis man altså sendes i graven af disse myndigheder og politikere, så ville jeg foreslå at bruge sin sidste tid på noget rationelt og til menneskehedens bedste: Afslør dem! Angrib dem på skrift! Slæb dem for en domstol! Don’t go gentle into that night. At forsvare dem, er sygt.

Det store flertal svigter sig selv, sandheden og alle andre. Også de, der endnu ikke er ramt af denne forbrydelse. Når man ikke vil kæmpe for sit eget liv, er der intet, man vil kæmpe for. Så er man som de jøder, der passivt lod sig gasse.

Men det holder kun en begrænset tid, for der er ingen steder at gemme sig. I dag kan man læse den tidligere N.Y.T. journalist Alex Berenson om den sag, jeg havde i forgårs:

Covid jabs have caused silent heart damage to tens of millions of people and don’t even know they’ve been hurt.

Moderna’s Covid booster caused 1 in 35 people to have heart injuries detectable with blood tests, Swiss doctors report. Will the Centers for Disease Control or American researchers take note?

The vaccinated people did not show obvious signs of heart damage. But when researchers ran blood tests three days after the jabs, they found high levels of troponin, a protein the heart releases when it is injured, in many recipients.

“Subclinical mRNA vaccine-associated myocardial injury is much more common than estimated based on passive surveillance,” the researchers concluded. The paper was published last week in the peer-reviewed European Journal of Heart Failure.

Over 1 billion people have received mRNA jabs. The study suggests tens of millions of them may have suffered heart damage – and don’t even know they’ve been hurt.

The study contained another striking finding. The researchers reported that 20 of the injured recipients were women, while only two were men. Even adjusting for the fact that more women were tested, women were almost five times as likely to have elevated troponin. Alex Berenson.

Man kan også se det glimrede Epoch Times’ tv-indslag: 1 in 35 Recipients of mRNA Boosters Got Heart Damage: Shocking Study.

For ikke at fortvivle helt, vil jeg foreslå de ramte, at de interesserer sig for dr. Mc Culloughs metode til at bekæmpe de farlige spikeproteiner. Document  interviewer i dag dr. Mc Cullough, og han omtaler metoden sidst i interviewet. Den kan også findes mange andre steder ved en søgning.

4 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

28 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Danskerne mod nye afgrunde
Danskerne mod nye afgrunde
4 months ago

Generelt er jeg ikke fortaler for selvtægt, tværtimod, det er ikke sådan skyld og straf skal fungerer i en retsstat. Men når ens egen regering begår overgreb på befolkningen så er befolkningens hævn mod politikere, myndigheder og andre skyldige ikke selvtægt, men derimod en retfærdig frihedskamp særligt når samtlige MSM medier fortier sandheden. De tavse medier og regeringens uvilje mod at få sat undersøgelser igang må være ekstremt provokerende for de ramte. Når først låget ryger af trykkogeren vil mange skyldige få deres fortjente straf og der er ingen ankemulighed. PS har I lagt mærke til hvor mange, der er… Read more »

Vores "demokrati" er totalt degenereret
Vores "demokrati" er totalt degenereret
4 months ago
Reply to  steen

Undskyld, men hvad er det Najadi heller ikke er?

Har I forresten læst om kartoffelmanden, hvor det
ser ud til at “systemet” er ved at hævne sig på ham
ved brug af “1984”- eller “nordkoreanske” metoder.
(hvor man gør borgere der vover at tænke selv, til
ikke-mennesker, med digitale og bureaukratiske
metoder. Nedlukning af mandens bankkonto osv.)

Vores "demokrati" er totalt degenereret
Vores "demokrati" er totalt degenereret
4 months ago
Reply to  steen

Videoen med Najadi er virkelig værd at se. Og bedømt ud fra et overvældende antal vidneudsagn fra forskere, læger, virologer, eksperter, pårørende og nobelprismodtagere i fysik, kemi, biologi og medicin, er det særdeles sandsynligt at Najadin har sandheden på sin side. Alt tyder på at man har brugt Pfizer og Moderna “vaccinerne” som et totalitært og ondskabsfuldt våben mod menneskeheden, i den hensigt at skabe kaos og forfald overalt, så de uden modstand kan tilrive sig verdensherredømmet. Globalisterne mener at der bør etableres en een verdens regering. De betragter nationerne som forældede, og vil have verden som “den globale landsby”.… Read more »

Lennie
Lennie
4 months ago

Tag endelig IKKE ‘influenza’ vaccinen nogensinde igen. . . Mit gæt: fra efteråret bliver det for alvor slemt. Jeg holder afstand til vaccinerede fra 1 oktober og et par mdr frem.

Niels Thyge Riisgaard, DK
Niels Thyge Riisgaard, DK
1 month ago
Reply to  Lennie

Hvorfor ikke tage influenza vaccine igen?
Forklaring udbedes!
Er der tale om ny slags vaccine med fare for bivirkninger a la Covid19?
Hvem ved noget om emnet?

Margrethe
Margrethe
4 months ago

Jeg kender en brasilianer, der var sygemeldt et par måneder på grund af blodpropper i hver lunge og det ene ben. Dengang kendte jeg intet til hendes “vacinestatus” men det behøver man heller ikke, når forholdsvis unge, sunde mennesker, pludselig bliver alvorlig syge af blodpropper. Så behøver man ikke være læge – jeg var lige ved at skrive tværtimod! – for at stille diagnosen. Hun bærer på frygtelige bekymringer. Da Bolsonaro var ved magten, så det lyst ud. Økonomien blomstrede og brasilianernes optimisme og tro på en bedre fremtid var i top. Med Lulas valgsvindelsejr er økonomien brast sammen og… Read more »

Dragen
Dragen
4 months ago
Reply to  Margrethe

Jeg er enig med dig . Når man ser bort fra lande som Danmark hvor forkæletheden er tårnhøj , må der ligger en verden af vrede , der når den går af , virkeligt går af . Mht straf . Jeg hører af og til Ann Barnhardt podcast . Hun er en meget ilter katolsk dame . Hun er finansiel rådgiver ifht særligt landmænd og landbrug . I en af hendes podcast har de behandlet emnet dødsstraf . Der har man en meget anden baggrund at forstå tingene fra end den Lutherske . Da er dødsstraf en anderkendelse af fangens… Read more »

Vores "demokrati" er totalt degenereret
Vores "demokrati" er totalt degenereret
4 months ago
Reply to  steen

Staten kan man ikke stole på. Før eller siden vil dødsstraf blive misbrugt mod politiske modstandere. Eller der kan ske fejl. I USA producerede en kvindelig anklager eller rets-ekspert falske beviser, for at fremme sin karriere. Uskyldige blev dømt. Livsvarig indespærring i en lille celle uden tv, radio eller underholdning, vil også være en meget hård straf. Og den burde bruges mere i Danmark end tilfældet er. De allerværste forbrydere fortjener ingen medlidenhed. Henrettes en islamisk terrorist, vil man kun opnå at han bliver martyr, og det vil inspirere til endnu mere terror. I USA har dødsstraf vistnok ikke nyttet… Read more »

Dragen
Dragen
4 months ago
Reply to  steen

Breivik virkede psykotisk/skizofren, fra første gang der blev offentligt gjort billeder af ham . Jeg tror oprigtigt talt ikke mange var i tvivl . At der skulle flere hold af psykiatere til for , at få den “korrekte” vurdering af ham – fortæller hele historien , om det du selv har døbt teater-demokratiet . At så mange stilfærdigt bøjer nakken og accepterer , tror jeg skyldes den generelle fremmedgjorthed i tiden og samfundet , og angsten for at træde ved siden af . Konformiseringen og lemminge-mentaliteten har været længe undervejs . Ved Nürnberg domstolen brugte man vist mest hængning som… Read more »

Dragen
Dragen
4 months ago

You couldn’t make it up.

Danskerne mod nye afgrunde
Danskerne mod nye afgrunde
4 months ago

Udenfor emne, men jeg har et spørgsmål om “kartoffelmanden”. Der skrives at hans MitID blev lukket ned under varetægtsfængslingen. Nu er det sådan at når man er varetægtsfængslet så har man ikke adgang til nettet, så hvad var formålet? Hvis den blev lukket kender nogen så begrundelsen?

Fra velfærd til tyranni og undertrykkelse
Fra velfærd til tyranni og undertrykkelse
4 months ago

Mit gæt er at hans MitID stadig er lukket ned. Og behandlingen
af ham ligner undertrykkelse i kinesisk stil. Samme metoder har
været brugt af Trudeau i Canada og Democrats i USA. Og vi
risikerer at få nordkoreanske tilstande i hele Europa og Dan-
mark hvis globalisterne, WHO, WEF og S-V-M regeringen
får sin vilje.

Danskerne mod nye afgrunde
Danskerne mod nye afgrunde
4 months ago

Det er et godt bud, umiddelbart er der ikke hjemmel til at suspendere eller lukke den ned, men jeg ville gerne vide mere, måske udtaler han sig på et tidspunkt.

Hans
Hans
4 months ago

Extinction Rebellion, som har lavet meget mere kaos ved at blokere veje i København, sker der derimod intet ubehageligt. De ender med sinecure stillinger i det offentlige.

Bastardo
Bastardo
4 months ago

PanikMette gjorde det ikke af ondskab, så tilgiv hende.
Man skal ikke indfortolke ondskab, når simpel uvidenhed og dumhed er tilstrækkelig forklaringsmodel.

H.P.
H.P.
4 months ago
Reply to  Bastardo

En ting er at fejle det gør vi alle men at nægte at erkende det og bede om tilgivelse når det er åbenlyst at man fejlede er ondskab. Det er vores adelsmærke som mennesker at vi har et ansvar for hvad vi foretager os til forskel fra dyr som kun kan følge deres drifter/instinkter.
Hvis man nægter at påtage sig dette ansvar så reducerer man sig selv til et dyr og det er ondt.

Last edited 4 months ago by H.P.
Danskerne mod nye afgrunde
Danskerne mod nye afgrunde
4 months ago
Reply to  H.P.

Så hvis Hitler havde undskyldt folkedrab så havde det været det?

H.P.
H.P.
4 months ago

Iøvrigt lader det til at du ikke ved ret meget om hvem der var de gode og hvem der var de onde i ww2. Alene det at du pr.automatik bruger Hitler. Hvorfor ikke muhammed,stalin,pol pot eller feks. det engelske kongehus eller de gamle finansdynastier der startede og tjente gigantiske summer på ww1, ww2 og alle andre krige lige siden incl. krigen i ukraine.

Last edited 4 months ago by H.P.
H.P.
H.P.
4 months ago

Man kan godt erkende at man har fejlet og bede om tilgivelse OG tage straffen også dødsstraf.

Margrethe
Margrethe
4 months ago
Reply to  Bastardo

Som eksempel på hvor lidt panik, de er over hendes handlinger, så bestilte hun maskiner til aflivning af mink halvanden måned før, hun pludselig i “panik” skulle redde os alle fra en forkølelse, der skulle have floreret blandt minkene. Mærkelig nok ikke blandt dem, der passede dem. Nej du. Hun er drevet af kold og kynisk magtbegær. Hvorfor ellers den iver med at slette SMS’er om samme sag? Hvor meget betalte kineserne hende for at rydde deres største konkurrent inden for produktion af minkpels af vejen? Hun er så skyldig og ansvarspådragende, man overhovedet kan være, og bør straffes der… Read more »

trackback

[…] Pascal Najadi: Højforræderi og hævn […]

28
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x