3
aug
Seneste opdatering: 4/8-23 kl. 1712
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Multikultur handler om at opløse nationer. Alle skal være hjemløse

Jeg kan ikke lade være med at le råt, for tydeligere kan man vel ikke få illustreret verdens dårligste idé, multikulturen. Man skal antagelig være politiker, for at ryge med på noget så destruktivt og samfundsopløsende, og svenske politikere er dygtige, når de først går i gang. Ikke noget med at afvente, om ideen nu holder. Järvafältet var et militært øvelsesområde nord for Stockholm fra 1905-1970. Derefter blev noget af det til de berygtede ghettoer Rinkeby, Kista, Tensta, Hjulsta osv.

Svenske politikere har alvorligt ødelagt landet på en enkelt generation, og resultatet er så tragisk, at jeg ikke kan finde på andet end at grine – hysterisk og fortvivlet. Tilsæt et skævt islam, det perfekte sociale opløsningsmiddel og husk på, at 30 % af eritrianerne er analfabeter. 1000 eritreanere går til angreb på en masse andre “regimetro” eritreanere – men hvad laver begge grupper i Sverige, spørger folk nu? Og hvorfor er der hele 61.000 af dem?

De glemmer, at multikulturen ikke har noget med asyl og flygtninge at gøre, det er et dårligt påskud. Den handler udelukkende om at opløse nationer, om at alle skal være hjemløse. Natio (latin, hvor man er født, hører til).  Se det hele og le råt. Det er den guddommelige tåbelighed, og der er ikke andet at gøre, end at le. Og så holde sig på lang afstand af mareridtet.

Samnytt har tagit del av videomaterial som visar hela händelseförloppet av det eritreanska inbördeskriget på Järvafältet. Stora folkmassor stormar festivalområdet medan polisen står hjälplösa och tittar på. Se HELA eritreanska kriget på Järvafältet

VIDEO: Kaos under eritreansk festival – stenkastning mot polis

Orkar inte mer.. Vad fan har ni gjort med vårt land?

5 1 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Danskerne mod nye afgrunde
Danskerne mod nye afgrunde
9 months ago

Det ser sjovt ud når så mange negere render rundt på en mark i Sverige.

Svenskerne er mere hjernedøde end danskerne, utroligt det er muligt, og de fortjener hver eneste neger, araber, muhamedaner.

Hvis vi holder den kørende et par år endnu bliver vi vidner til Vestens sammenbrud.

Allan G larsen
Allan G larsen
9 months ago

Jeg husker i 50-erne, da det næsten var en sensation at se en neger på gaden, dengang var det ikke noget problem men der var heller ingen migrant invasion.
I dag er det helt anderledes da der er blandet religions fanatisme ind i det hele.
Nu er det sådan at islam ganske vist ikke er knyttet til en bestemt gruppe, men hovedparten findes blandt afrikanere og arabere, og det er det som er problemet da fanatisme mest findes i disse grupper samtidig med at de toneangivende , som forskræmte dyr, prøver på at få os ned med nakken.

Nielsen
Nielsen
9 months ago

järvafältet ? ?

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
8 months ago
Reply to  Nielsen

På Järvafältet har det bott människor i flera tusen år – gravfält från järnåldern och runstenar från vikingatiden har en lång historia att berätta, nu fördrivs ursprungsfolket svenskarna av islamisk invandring. Från början var detta en havsvik, full av kobbar och skär. Järvafältet gömmer en hel del av vår forntida kulturskatt från 600-talet och man hittat gravar från de närmsta århundradena efter Kristi födelse. Idag ligger flera stora islamisk kontrollerade bostadsområden runt Järvafältet: Järva är ett av landets mest brottsutsatta områden. Området består av stadsdelarna Hjulsta, Tensta, Rinkeby, Kista och Husby, är även ett av de områden i landet som… Read more »

Bastardo
Bastardo
9 months ago

Kan man mon håbe på, at nogen muhamedanere, der pt er bosat i Danmark, vil flytte til Sverige, når svealand er blevet sharialand?

Nej, for så er jihaden imod svealand jo fuldbragt. Så de vil fortsætte udbredelsen i Danmark.

Danskerne mod nye afgrunde
Danskerne mod nye afgrunde
8 months ago

Jeg har et eller andet sted læst (muligvis Welt), at kansler scholz i juni var i Kenya på charmeoffensiv for at lokke 250.000 negre til Tyskland som arbejdere, sygeplejersker osv. fordi de mangler folk. Nu er de fleste kenyanere, som er kristne, faktisk både dygtige og sympatiske mennesker, men så slog det mig, det vrimler med unge arabere i Tyskland som ikke laver noget som helst fornuftigt, var det ikke en ide at få disse luddovne amøber sat i gang? Og er det arbejdere til den industri tyskerne er ved at lukke ned på grund af sanktioner mod Rusland og… Read more »

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x