4
aug
Seneste opdatering: 4/8-23 kl. 1738
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Kan I huske Stefan Ritter?

Han udmærkede sig for 15-20 år siden ved at turde ringe til Ring P 1’s venstreorienterede tågehorn Täppas Fogelberg og advare om islam, for han var en af de meget få i landet, der vidste noget om den bevægelse. Når Ritter ringede, så kom selvfede Sveriges Radio på glatis. Man må huske, at svenskerne er 20 år bagud i viden om islam. De har indtaget 1-2 millioner muslimer uden at vide et klap om den voldelige ideologi/religion. Det var fordi øvrigheden – politikerne og medierne – betragtede det som “racisme,” overhovedet at diskutere eller kritisere islam. En dårlig undskyldning for, at de slet ikke ønskede deres ugerninger beslyst.

Man mærker tydeligt, at danskerne kom til at kende flere af islams kernebegreber og ideer under Muhammedkrisen i 2005-2006,  hvor svenskerne bare fik at vide af deres medier, at danskerne var en samling racister, og at svenskerne  aldrig kunne blive sådan. Nu har svenskerne muhammedkriser på en perlerække, af den enkle grund, at jo mere islam, desto flere kriser har man sendt bud efter.

Forleden sprang bombe nummer 100 i Sverige i år, og svenske politikere skal til at løbe stærkt, hvis de ikke vil drages til regnskab for den ødelæggelse, de har tilføjet landet på rekordtid. Det er Roger Sahlström, der har denne gode samtale med Ritter. Det var Sahlström, der i 2010 slog sig ned på Lars Vilks’ græsplæne for at bevogte hans hus i Nyhamsläge som en medborgergarde. “Jag ringde Lars Vilks och erbjöd mig att vakta huset och han blev jätterörd och sa att vi var välkomna.”

Vi ønsker ikke islam i vores land. Punktum. Det betyder koranbrændingerne.

Tusinder af fornuftige kronikker har tryglet politikerne om at stoppe indvandringen fra den 3 verden, inet har hjulpet. Pludselig taler noget til det, danske politikere har ignoreret i 40 år. De talte befolkningen efter munden op til valgene, og bagefter var de mest optaget af at ødelægge Danmark for at gøre EU og FN glade.

Koranafbrændinger er en protest imod islams tilstedeværelse i Danmark, og de er især en protest imod de politikere, der har forrådt deres landsmænd. “Multikulturen” handler om at opløse nationen Danmark, så EU og senere en verdensregering kan tage den politiske magt fra det efterhånden noget beskårede demokrati – og hvis ikke det er forræderi mod en af verdens ældste nationer, så ved jeg ikke hvad det er. Uden et folk, intet folkestyre. Det er hensigten, og pludselig er der noget, der kan råbe politikerne op: Koranbrændinger.

Uanset partifarve, så er de samlede danske politikerbangebukse enige om, at islam ikke må provokeres, for så vil islams voldelighed minde den danske befolkning om, hvilken fare disse politikere har bragt alle kommende generationer af danskere i, og de kunne få den tanke, at nogle burde straffes for det. En glimrende ide, synes jeg, og derfor mener jeg ikke, man kan brænde koraner nok. Det er – modsat af hvad der siges – en meget artikuleret og præcis protest, der er sat ind lige der, hvor den skal. Koranbrændinger rammer politikere og muslimer lige præcist. Det er meget godt udtænkt, når nu alle andre metoder til at stoppe disse forrædere, har kunnet ignoreres af dem.

Statsministeren mener ikke, “det er en ytring”, – en lovlig kreativ tolkning – men det mener jeg, og den betyder: Afsæt og retsforfølg landsforræderne gennem 40 år! Havde nogen gjort noget lignende i 1940, 1848 eller 1659, havde alle vidst, at der var tale om landsforræderi, og de skyldige var røget i fængsel på livstid. Mindst. Gør ansvaret personligt, sæt dem til at rydde op efter sig, eller sæt dem i fængsel.

“Koranen er en terrorbog. Nu hører kongen det måske”

Nu vet kungen (om han var hemma?) och några andra vilken djävulsk soppa islam är!. Ett framtida offer tar här till orda.

Det skrev min meddeler om denne persons tale på Slottskajen foran kongeslottet i Stockholm. Hen ved også en hel del om islam, og den fare islam udgør for kvinder og seksuelle minoriteter. Hen trodser regnvejret og leverer et brag af en tale mod islam. Der tales på svensk og undertekstes på engelsk.

Swedish Trans Activist: ‘Qur’an is a Terror Book for Racists, Mass-Murderers, who Exterminate Cultures and Religions’

Er unge svenske mænd allerede kanonføde? Et muslimsk domineret Sverige kan være meget nærmere, end vi tror.

Det er meget, meget sent, at gøre oprør mod islam i Sverige med helt op til 2 mio muslimer, men hvis viljen er tilstede, så er det nu og allersidste chance for at bevare en svensk Sverige og undgå en blodig kamp om den politiske magt i landet senere i dette århundrede. Hvad der skal til, er massiv repatriering, intet andet.

Ellers kommer det til at afhænge af unge, svenske mænds krigsvilje- og evne om 30 år, og det bliver svært, for allerede i dag er 15-44 årige af fremmed herkomst ved at være et flertal i Sverige, så den krig er formentlig allerede tabt i dag. Svenske mænd i krigsfør alder er antagelig allerede nu solgt som kanonføde af de  sidste 40 års politikere.

Svenskerne skal være villige til at gennemgå en probat og ubehagelig kur nu, for at sikre et godt og fredeligt land for efterkommerne, og som man kan høre Stefan Ritter sige øverst, så er det et fejt og konfliktangst folk, der givetvis hellere vil forholde sig passivt nu, og forårsage en katastrofe om en generation. At redde Sverige nu i 2023, vil stille de allerstørste krav til mod og organisationstalent, man kan forestille sig, og hvem vil ofre sit nutidige liv for et land og for generationer, man ikke selv kommer til at leve i?

Og hvem ved blot nogenlunde, hvilke ubehageligheder man kæmper for at undgå? Hvorfor ikke bare håbe, at det ikke kommer til at gå med islam og dens vold og dominans, som det plejer? Hvorfor ikke håbe, at islam har ændret sig lidt siden sidst, den erobrede og dominerede?

Sverige kan snart få svaret, for som Stefan Ritter siger, “der skulle kun ti procent muslimer til at dominere Spanien (Al-Andalus) i 800 år.” Et muslimsk domineret Sverige kan være meget nærmere, end vi tror, og det er ikke et naboskab, man kan anbefale Danmark, Norge og Finland. Det bliver vores Gazastribe.

Men det bliver selvfølgelig langt værre for svenske kvinder, jøder, homo- og transseksuelle. De vil flygte fra landet i stort tal, og de vil illustrere, at når røde idealister engagerer sig politisk, så opnår de altid de modsatte af det, de ville.

Jonas Nilson: “Sharia skal indføres, når vi er mange nok.”

Læs i dag Britta Mogensen: Hykleri: Regeringen siger, den vil passe på Danmark, men fortsætter med at øge antallet af muslimer, der er imod danske værdier.

4.2 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anders
Anders
9 months ago

Bemærk at den nu øgede grænsekontrol i Danmark skyldes “koran-afbrændinger” – og ikke de voldsomme trusler som kommer fra “fredens religion”.
Politikerne manipulerer som 5-årige. De hører hjemme bag tremmer.

Last edited 9 months ago by Anders
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
9 months ago

Middelalderlige mellemøstlige tilstande af hedenskab af vold – voldtægter – terror – krig, ayatollah i Iran opfordrer nu Sverige “undersøge hvordan det er at være i krig imod islam”, men han taler for døve ører, ligesom os andre vi advarer dag og nat men for døve ører, det danske folketing – den svenska riksdag nægter at kalde det krig, for ikke selv at ende for en krigsret. Ansvar ligger hos de politikere der bevidst lader dette ske, fremavler og dyrker hedenskaben den islamiske voldsspiral, Sverige – Danmark ude i selvdestruktion, et ta selv bord for ond islamisk terror, vore folkevalgte… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
9 months ago

Du mener “Jernalder”, ikk?
År 622 er li´som århundrede før år 1047…

Dan Christensen
Dan Christensen
9 months ago

De politikere i folketinget, som ikke ønsker forbud mod afbrænding af koranen, burde sætte sig sammen og forsøge at fratage islam dens anerkendelse som lovlig religion. De fleste med fungerende forstand, øjne og ører kan se, at islam aldrig vil kunne opfylde betingelserne for anstændighed og ordentlighed. En kommission, nedsat af folketinget, bør undersøge på hvilket grundlag at dræberreligionen islam blev officielt anerkendt og hvad der kræves for at forbyde islam i Danmark. Hvis da islam overhovedet er officielt anerkendt som lovlig religion? “Det haver så nyeligen regnet, det har stormet og pisket i vor lund; frø af ugræs er… Read more »

Søren Jakobsen
Søren Jakobsen
9 months ago

Flere af de partier som ikke ønsker koran🐷afbrænding, har været med til at importerer utøjet, og vil fortsætte med det!
De andre partier DD, DF og NF er for svage.

Anders
Anders
9 months ago

Den augsburgske bekendelse, som endnu gælder, har allerede taget skarp afstand fra alle hedenske kætterier. Deriblandt muhammedanerne:
“… fordømmer alle kætterier, som er opkomne mod denne artikel, såsom manikæerne, der antog to grundvæsener, et godt og et ondt, ligeledes valentinianerne, arianerne, eunomianerne, muhamedanerne og alle deres lige.”

Summa summarum: Islam har intet at skaffe iblandt civiliserede mennesker.
Og derfor er vore politikere i færd med at afvikle Danmark som kristen civilisation.
Vi skal derimod tilbede “de folkevalgte” – de nye guder.

ino
ino
9 months ago

I Danmark anerkendes religioner som sådan ikke. Det er vigtigt at holde sig det for øje. Det er religiøse foreninger/forsamlinger med formænd og bestyrelser osv. der “anerkendes” og derved kan få fx skattefritagelse, ret til at vie personer osv.
Islam er således ikke anerkendt i Danmark og bliver det heller aldrig. Ligeså lidt som katolicismen, buddhismen og alle de andre.
Men en stribe muslimske/katolske/buddhistiske foreninger/trossamfund er anerkendte.
En anerkendelse kræver bl.a. foreningen ikke overtræder dansk lovgivning. Læs mere hos Kirkeministeriet, https://www.km.dk/andre-trossamfund/anerkendelse/

Dan Christensen
Dan Christensen
9 months ago
Reply to  ino

Grundlovens paragraf 67: Borgerne har ret til at forene sig i samfund for at dyrke Gud på den måde, der stemmer med deres overbevisning, dog at intet læres eller foretages, som strider mod sædeligheden eller den offentlige orden. Alle love skal overholdes og hvem garanterer at foreningen Islam overholder lov paragraf 67’s begrænsninger og hvad sanktioneres lovovertrædere med? Der må være en eksplicit godkendelsesprocedure et eller andet sted, ellers er p.67 ikke en lov, men alene en from hensigtserklæring. Men vi bør kunne ramme islam på alle parasitters ømmeste sted = pengepungen. 1) Med borgerne menes formentlig statsborgerne. 2) “dog… Read more »

ino
ino
8 months ago

Mette Bock erstattede i sin tid som kirkeminister stort set grundlovens par. 67 med et sæt nye regler, bl.a. er det der med “usædelighed og offentlig orden” erstattet af reglen om at man skal overholde dansk lov. Ingen jurister synes i dag at kende den oprindelige betydning af ordet “sædelighed” (som i 1849 bare betød “god opførsel” – efter dansk sæd og skik naturligvis). Jeg husker en radioudsendelse fra 1960’erne hvor professor Alf Ross gjorde sig lystig over anvendelsen af begrebet “sædelighed” i par. 67; han kendte tydeligvis kun til den moderne betydning af ordet, altså at sædelighed kun har… Read more »

Limewood
Limewood
9 months ago

Her er en artikel af Giulio Meotti: Han skriver bl.a. dette: The European Court of Human Rights in Strasbourg – which has jurisdiction over 47 European countries and whose decisions are binding on all 28 EU member states – has ruled that a feminist who interrupted a Catholic mass and “aborted” Jesus on the altar (topless) had the right to freedom of expression, while the same Court ruled that the Austrian activist found guilty of having “denigrated the religious teachings” of Islam was not entitled to the same right to freedom of expression. Sagen ang. kvinden der forstyrrede den katolske… Read more »

Nielsen
Nielsen
8 months ago

Skal vi ikke snart have en danmarksindsamling? Vi plejer at købe aflad for vores synder ved hjælp af Danmarks Ramadanradios ivrige raslebøsse agitatorer. Hjælp. Hjælp. Hjælp. Du behøver ikke hjælpe dine nærmeste. Hvis du kan yde hjælp til nogen aldeles ukendte tusindvis af kilometer, gør det dig til et godt menneske. Lad os få alle de der Martin Krasnikker på banen og gerne nogle flere apparatnikker, som Jakob E. Jensen på banen, til at hjælpe os af med vores spareskillinger. Således, at de kan blive dirrigerede over i Vladimir Zelenskij’s lommer. Dagens superhelt, som kort før Ruslands forsvarskrig mod North… Read more »

Nielsen
Nielsen
8 months ago

Indtil nu har statsminister Mette Frederiksen været tavs om den sag, nationen diskuterer: om det i fremtiden skal være ulovligt at afbrænde koraner. Nu siger statsministeren sin mening: At brænde bøger er ikke en ytring, mener hun. Og det er ikke en indskrænkning af danskernes ytringsfrihed at gøre det ulovligt at sætte ild til hellige skrifter. Til gengæld er regeringens kommende lovændring helt nødvendig, hvis Danmark ikke skal blive “isoleret på den internationale scene”,advarer statsministeren. Så meget står at læse i den click bait som te-ve-2 linker til. Hvis du vil læse mere, koster første måned en krone. Skulle du… Read more »

Danskerne mod nye afgrunde
Danskerne mod nye afgrunde
9 months ago

Når transseksuelle skal forsvare frihedsrettighederne i Skandinavien så siger det sgu en hel del om hvor langt mænd er faldet.

Faktisk chokerende.

De skandinaviske mænd ligger hjemme hos mor og drikker babsmælk.

Dan Christensen
Dan Christensen
9 months ago

Man undrer sig sommetider over, hvor køligt islams troende entiteter modtager den bastante og kontante kritik, der hagler ned over ørkensekten. Det må kræve en god del monoman fanatisme, at ignorere den svidende haglbyge af massiv afvisning der vælter ned over islam.
Islamisterne ryger direkte ind i offerrollen og konverterer alle former for saglig kritik til hadsk islamofobi i egen indbildning.
Hvor blev den berigende udveksling af synspunkter mellem religionerne af, som ikke ender i skrig, skrål og rablende raseri? Den forsvandt, da de rettroende degraderede de vantro til efterkommere af aber og svin!

Dragen
Dragen
9 months ago

Jeg er imponeret over , hen trans-sexuelle der taler som hen gør . Det kræver mod og vilje at stå der . Begynder Sverige at vågne ? . Er det hvad vi ser her ?.

Søren Jakobsen
Søren Jakobsen
9 months ago
Reply to  Dragen

Det kræver nosser af stål, og det har “host” “hun” “hen” også!

Nielsen
Nielsen
8 months ago

Det der inaudiable, bør vi kunne hjælpe ham der RAIR med. Han var oprindelig en selvmordsbomber, som heldigvis vågnede før hans dåd. Jeg husker ikke hans navn, men han er palistinenser eller pestilenser, som Hodja m.fl. kalder dem. At de temmelig ofte er det, kan der næppe herske tvivl om.

Danskerne mod nye afgrunde
Danskerne mod nye afgrunde
9 months ago

Blasfemi paragraffen bliver genindført, det er målet.

Dan Christensen
Dan Christensen
8 months ago

En uimodståelig “Off Topic” under Vestens sammenbrud:

Joe and Jill were spotted at a seafood restaurant the other night in Delaware.
Here’s what happened:

Waiter: “Hi! I’m your waiter Bob. Can I take your order please?”
Jill: “I’ll have the Snow Crab Legs with baked clams”
Waiter: “And your vegetable?”
Jill: “Oh – He’ll have the same”

20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x