6
aug
Seneste opdatering: 6/8-23 kl. 1118
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“De ville kun det bedste”

Af Lars Hedegaard

I tidsrummet 29.7. – 4.8. har Sverige oplevet 8 mord – altsĂ„ et om dagen, svarende til over 300 om Ă„ret. Danmark har ca. 45 mord om Ă„ret.

I samme tidsrum har Sverige haft 10 mordforsĂžg, 3 skudskadede, 4 knivskadede, 9 skudepisoder, 5 bombesprĂŠngninger og 6 mordbrande.

Den svenske syge kan fĂžres tilbage til Ă„ret 1975, da en enstemmig Riksdag besluttede, at politikken herefter burde ”prĂŠges af en bestrĂŠbelse pĂ„ at skabe lighed mellem indvandrere og svenskere”. MĂ„let for svensk politik skulle ikke lĂŠngere vĂŠre at assimilere indvandrere, men at lade dem leve i overensstemmelse med deres medbragte kultur. Sverige blev sĂ„ledes officielt multikulturelt. Og det var den svenske elite meget stolt af – sĂ„ stolt, at politikere, medier og kulturpersonligheder jĂŠvnligt pegede fingre ad Danmark, fordi vi ikke var hurtige nok til at Ăžge indvandringen og tilpasse os de fremmede.

Det har med andre ord vĂŠret en bevidst svensk politik, at Sverige ikke lĂŠngere skulle vĂŠre svensk, men et blomstrende landskab af mangfoldige nationer, kulturer og sprog.

Og det er, hvad man har fĂ„et – bortset fra at blomsterne for lĂŠngst er visnet.

Den officielle multikulturelle politik medfĂžrte nemlig, at kriminaliteten begyndte at eksplodere efter 1975, fordi visse af de importerede kulturer ikke var sĂ„ fredelige, som man troede i Stockholm, men det var der jo ikke noget at gĂžre ved, eftersom alle kulturer antoges at vĂŠre lige gode – med undtagelse af den svenske.

Fra officielt hold blev den gryende utilfredshed imĂždegĂ„et med pĂ„stande om, at den skyldtes racisme, og i mange Ă„rtier fik ”racisterne” ikke et ben til jorden. Den overklasse, der pĂ„tvang den underdanige svenske befolkning den vidunderlige mangfoldighed, har vist nok ikke fortrudt, selvom den er blevet mere mundlam – efterhĂ„nden som resultaterne begynder at indlĂžbe.

Hvad skal de ogsÄ sige? At Sverige er fortabt, men at det ikke er deres skyld, fordi de kun ville det bedste?

4.2 5 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Dan Christensen
Dan Christensen
8 months ago

Interessant, hvis man kunne pĂ„vise en korrelation mellem islams fremtrĂŠngen og det fĂŠnomen, at SVT1 samt SVT2 begge bliver ekstremt feminiseret. Begge ‘store’ svenske TV-kanaler tolererer efterhĂ„nden kun programmer, der har en eller anden relation til kvindekĂžnnet. De viser fortrinsvis film og anden optrĂŠden, hvor kvinder er hovedpersoner eller dominerer i antal. Speakere og anmeldere skal helst vĂŠre kvinder, som bevidst hellere omtaler og anmelder kvindelige politikere, forskere, opdagere, idrĂŠtsudĂžvere, analytikere osv., end mandlige. Der en ganske pĂ„faldende tendens til kĂžnssegregering i begge kanalers sendeflade. SpĂžrgsmĂ„let kan sĂ„ stilles, om dette er et tilfĂŠlde, en politisk styret udvikling, en almindelig… Read more »

Danskerne mod nye afgrunde
Danskerne mod nye afgrunde
8 months ago

Svensk politis tals”mĂŠnd” er altid kvinder.

Jari Norvanto
Jari Norvanto
8 months ago

OK… dags för en repris, mĂ€rker jag: ‘MĂ„ngfald berikar’

Justice for DJT
Justice for DJT
8 months ago

Blomsterne er ikke alle visnede. De ligger pÄ ofrenes grave! Fredrik Reinfeldt skal vidst vÊre glad for at vÊre skaldet. Ellers var der mÄske nogen, der kunne finde pÄ at krumme et hÄr pÄ hans forrÊderiske hoved.

Dan Christensen
Dan Christensen
8 months ago

Er bemeldte herre ikke den svenske variant af lille Lars fra GrÊsted, bevidst naiv og bondesnu pÄ samme tid?

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
8 months ago

Lille Lars “knivstikkere” fra Graested mener du?

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
8 months ago

VĂ„gar snart inte skriva kommentarer dĂ„ Sverige fĂ„r full “bolsjevism” pĂ„ svenska!
Kampen kommer att stÄ mellan muslimer och en liten fanatisk grupp svenska marxister, de blir huvudet kortare i slutÀndan, socialisterna/marxisterna.

Dan Christensen
Dan Christensen
8 months ago

I Danmark samler ‘bolsjevikkerne’ sig i partiet ‘Enfoldighedslisten’, fordi partiets medlemmer er kendt som enfoldige bolsjehoveder.
Sverige er en “Humanistisk stormagt” fordi “Errare humanum est”. Den stĂžrste fejl svenskerne begĂ„r, er dog at glemme afslutningen “(sed) perseverare diabolicum”.

Allan G larsen
Allan G larsen
8 months ago

Ja, jeg husker tydeligt den tidl. svenske statsminister, Fredrik Reinfelt, da han sagde, svensker, Ă„bn jeres hjerter for alle, som kommer til vort land. Jo godmorgen!.â˜č

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x