7
aug
Seneste opdatering: 7/8-23 kl. 0917
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

70.48 % af verdens befolkning er Covid-vaccineret. Lidt over 5 mia mennesker*

Bret Weinstein & Heather Heying on Dr. Paul Offit’s Admission of the Link Between mRNA COVID Vaccines & Myo/Pericarditis. “I believe what Paul Offit is doing is a ‘limited hangout’ designed to rescue the mRNA platform from the natural consequences of what we have now discovered at the cost of who knows how many lives globally. The mRNA vaccines should never have been injected into people. Myocarditis was an inevitable side effect—which could be understood from first principles, having nothing to do with the spike protein. They must have known, and they did it anyway.

Politikerne tier, medierne tier, lægerne tier

Hver dag dør tusindvis af mennesker af vaccinerne. Vi ved ikke, hvor mange, det holdes på mange forskellige måder skjult af medierne- Helt unge mennesker dør, ‘orke nej, det har intet med vaccinerne at gøre,’ siger medierne. Vi ser kun enkeltilfældene, ingen sætter dem i forbindelse med hinanden, for da ville et større, inkriminerende billede tegne sig.

De tier, politikerne tier, lægerne tier. Hvordan lægernes samvittighed kan holde til det, fatter jeg ikke. Hvad er der tilbage af dem, ved at gøre sig medskyldige? Det siger sig selv, at hvis vi om fem år har set, at en, to tre milliarder mennesker er døde, så er der ikke nogen, der har lyst til at stå frem og være medansvarlig for det. Vi de i mellemtiden fremture, og slå endnu flere mennesker ihjel med nye sprøjter? Kan de holde deres forbrydelse under låg? Vi ved det ikke, men årene indtil 2028 bliver i al fald mere interessante, end mange vil bryde sig om.

Beviserne mod vaccinerene kommer hele tiden frem, langsomt ganske vist, men hele tiden kommer tilbageholdt viden frem. Der er ingen grund til at betvivle dem længere, og de personer, der gør, gør det fordi de er psykiske tilfælde i en svær situation, der frygter invaliditet og død. De er vaccinerede, de  ønsker ikke at leve i den grumme virkelighed, og det forstår man sandelig godt, men lad dem ikke bistå medier og politikere med at kaste et røgslør ud over alle tiders største, medicinske forbrydelse.

Hvis ikke sandheden om dette kommer frem til sidst, har menneskeheden kun en fremtid foran sig i den dybeste løgn, ingen vil ønske at leve i.

*Our world in data

Bret Weinstein  og Heather Heying er professorer i evolutionsbiologi. Weinstein forklarer mRNA’s store fejl. Det er ikke umuligt at forstå for lægmænd.

Læs

Per Brændgård: Sandheden om coronavaccinerne kommer frem i Australien nu

Læs eller hør Er Long Covid i virkeligheden Long Vax?

After Long Silence on ‘Long Vax,’ Science Magazine Links Autoimmune Disorders to COVID Shots

4.2 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Danskerne mod nye afgrunde
Danskerne mod nye afgrunde
8 months ago

Om kort tid kommer endnu en mutation og endnu en kampagne.

Regeringen og myndighederne vil slå os ihjel, ganske få forstår det.

Staten er ikke din ven, staten er din fjende.

Margrethe
Margrethe
8 months ago

Per Brændgårds blinde plet over for en af de største trusler overhovedet mod vores samfund, vores frihed og sundhed, gør ham uinteressant som samfundsanalytiker i mine øjne. Covidvaccine skandalen er en snebold, der ér sendt ned af bjerget og nu ruller stort set af sig selv. Jo jo, den kan stadig påføre os massedød, fattigdom og blive vejen til de totalitære globalisters magtovertagelse. Men ved I hvad? – vi har set det hele før i Europa og overlevet det alt sammen. I form af massedød, som konsekvens af Middelalderens pestbølger og de totalitære ideologier, kommunisme og nazisme, rejste vi os… Read more »

Last edited 8 months ago by Margrethe
Margrethe
Margrethe
8 months ago
Reply to  steen

Præcis. Derfor er det mig ufatteligt, at man ikke kan se, hvad det virkelige formål er med masseimporten af muslimer. Men jeg ser desværre den blinde plet hos mange religiøse i modstandsbevægelsen.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
8 months ago

Glimrende kronik af Henrik Dahl i JP i dag 😉 https://jyllands-posten.dk/debat/kommentar/ECE16330574/den-vestlige-verden-skal-holde-op-med-at-hade-sig-selv/ … Et langt større problem er, at den danske regering helt åbenlyst accepterer, at en forening af udemokratiske og dobbeltmoralske lande blander sig i Danmarks indre anliggender. ”At blande sig i et indre anliggende” er det tætteste, man inden for diplomatiet kan komme på at sige ”luk røven”. Og hvis der er noget, OIC-landene og deres venner i Rusland og Kina er gode til, så er det at bede enhver, der taler om antisemitisme eller forfalskede valg eller etniske udrensninger i en fjern, islamisk provins, om at erindre, at… Read more »

Svend Giønge
Svend Giønge
8 months ago
8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x