7
aug
Seneste opdatering: 7/8-23 kl. 1725
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af Lars Hedegaard

Brian Saugberg nævner eksemplet med en 16-årig iransk pige, der blev indfanget, torteret, gruppevoldtaget og derefter myrdet, fordi hun protesterede mod præstestyret. ”Det er dem, som stats- og udenrigsministeren nu mener, at vi skal bøje os for”, skriver han.

Har vi overhovedet noget fortilfælde for disse samvittighedsløse politiske spekulanter, der vil tvinge os til at bukke og skrabe for fremmede herskere, som ikke under deres undersåtter ringeste frihed, demokrati, trosfrihed eller retssikkerhed?

Jeg kan komme på én, nemlig den danske rigshofmester Corfitz Ulfeldt, der efter omfattende bedragerier gik i svensk tjeneste og i flere år arbejdede på at ophidse den svenske regering mod Danmark.

Da det i 1657 kom til krig mellem Danmark og Sverige sluttede Ulfeldt sig til den svenske hær og forsynede den svenske konge Karl Gustav med 150.000 rigsdaler, som han formodes at have stålet fra den danske statskasse. Han døde i 1664 i en båd på Rhinen som ludfattig og forfulgt. Ingen ved, hvor han ligger begravet.

Der er dog visse forskelle på Ulfeldt og Mette Frederiksen og Lars Løkke. De sidste to er ikke gået i svensk tjeneste, men optræder som redskaber for langskæggede barbarer fra Muhamedanien. De har så vidt vides heller ikke taget af kassen, men håber sandsynligvis på, at deres tjenester vil blive belønnet på anden måde.

Se på Facebook – Uwe Max Jensen: Lars Løkke Rasmussen involveret i muslimsk asylsvindel

4 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Dan Christensen
Dan Christensen
9 months ago

Der burde opstilles en skamstøtte på Gråbrødre Torv i København med inskriptionen:
 “Lars L Rasmussen forræderen, Till Æwig Spott, Skam og Skiendsel”.
Hvad med en landsindsamling til formålet. De 50 millioner, der bliver i overskud bør gives til ofre for muslimske forbrydelser.

Niels Thyge Riisgaard, DK
Niels Thyge Riisgaard, DK
9 months ago

Udenrigsministeren er kun en moderat landsforræder, som troskyldigt lader eftersøge et ‘juridisk værktøj’ til at beskære danskernes grundlovssikrede frækhedsrettigheder. Han kan også godt selv tage affære og rejse til Marokko for at underskrive en traktat i Marrakesh med kun symbolsk betydning, men alligevel svanger med juridisk fortolkningsmulighed til gavn for folkevandringen til Europa. Det dertil passende juridiske værktøj kan fingernemt fremstilles i det juridiske maskinrum. På bestilling. Keine Hexerei, nur Behaendigkeit.

Limewood
Limewood
9 months ago

Lille Lars fra Græssted, ex-PET Bonnichsen, social-demopaten Husted og diverse medier fører en kognitiv krig mod det folk, hvis interesser de skulle varetage. De agerer som villige redskaber og nyttige idioter for islams angreb mod ikke bare Danmark, men den Vestlige verden. Angrebet er flere-strenget. Der er dels et missionerende (da`wa) og mere eller mindre ikke voldeligt angreb. Dette udspiller sig på mange planer i form af jihad i skrift og i tale, i relationen mellem mennesker – dvs. i ægteskaber mellem islams kvinder og mænd som er ikke-islamtilhængere som kræves, at konvertere for at få deres udkårne. Der kræves… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
9 months ago
Reply to  Limewood

Der er intet besynderligt ved religion – det er bare et gement magtinstrument med andre magtmidler end fysisk vold – nemlig psykisk vold. Hvor religionen går ind går forstanden ud, fordi religioner har den indbyggede higen efter at tage patent på ‘sandheden’. Religiøse uenigheder er grundlæggende magtkampe om kontrollen over folks sjæleliv – og derigennem over deres pengepung. Våbnene i disse ‘kampe’ er uhyrlige beskyldninger, rygter, sladder- og løgnehistorier indrettet til at smadre fjendens offentlige ‘image’. Hvad rager det almindelige mennesker om der er en eller flere guder – det må guderne sgu’da slås om indbyrdes. Ingen kan bruge dogmer,… Read more »

Limewood
Limewood
9 months ago

Jeg er ikke enig med dig i at religion kun er et magtinstrument og et middel til at berige sig – det gælder for den organiserede religion. Religion er primært et instrument til, at forklare det uforklarlige som også primært er et åndeligt forehavende og som giver et bud på tilværelsens mysterier. Samtidig er det også en måde at regulere forholdet mellem mennesker. I den forbindelse er Muhammed og koranens ideologi/religion unik da den ikke synes at indeholde de store åndelige udfordringer, men er en lovreligion/ideologi (sharia, halal/haram-ideologi) med en påstået streng monoteisme (allah/Muhammed) og et umætteligt imperialistisk behov for… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
9 months ago
Reply to  Limewood

Ufatteligt mange år er spenderet af menneskeheden på at løse mysteriet om menneskers forhold til hinanden. Løsningen, de kloge er kommet frem til, er at indføre ‘lovgivning’ og civile retssystemer til sikring af loves overholdelse. Det var et gigantisk spring fremad, fra de primitive religiøse gudsbestemte regler, til de rationelle sekulære lovsamlinger. De islamiske lande er endnu på det dyriske stade i juridisk henseende, da de fortsat lader en bussemand foroven bestemme hvad som ret eller uret. Det tog de kristne lande et par tusinde år at smide deres luftige guddomme på lossepladsen. Nu venter den civiliserede verden på, at… Read more »

Margrethe
Margrethe
9 months ago

Sidder der andet end Ulfeldter i det nuværende Folketing?

Allan G larsen
Allan G larsen
9 months ago

Jeg har hørt et sted, radioen, tror jeg nok, at Lars Løkke kan have en drøm om en toppost i EU, når han engang er færdig son udenrigsminister, kan det passe?.

Anders Bo
Anders Bo
9 months ago

Kære Steen

Hvorfor slår du “dette” op?

Nielsen
Nielsen
9 months ago
Reply to  steen

Jeg har kgget lidt på den der hastosee side. Der er en linksamling, som bl.a. indeholder dem du nævner. Hvis du tror Ralf Pittelkow og Karen Jespersen er bag hastosee, skulle det være muligt at kontakte dem på mail. Selv om de ikke er de store litterater, er de dog smarte nok til at lægge navn til deres arbejde. Hvis du sender c.c. til de øvrige link, kan du nok koge hjemmesideejeren ned til den du ikke får svar fra. God presseetik, er vel at man spørger om man må linke til andres artikler, for at opnå en hel eller… Read more »

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x