8
aug
Seneste opdatering: 8/8-23 kl. 1419
24 kommentarer - Tryk for at kommentere!

For enden af denne appeasement-politik venter et samfund, hvor kristne og andre vantro mĂĄ slĂĄ blikket ned, nĂĄr de passerer en muhamedaner pĂĄ gaden.

Af Lars Hedegaard

Den danske ambassadør i Iran er atter blevet kaldt til skideballe og må bede om undskyldning for, at Firoozeh Bazrafkan har taget livet af en Koran med et rivejern. Ambassadøren skal altså stå skoleret for et regime, der indfanger 16-årige piger, torterer og massevoldtager dem for til sidst af slå dem ihjel, fordi de har kritiseret præstestyret.

Vores islamofile udenrigsminister kunne naturligvis aldrig finde på at indkalde den iranske ambassadør i Danmark for at bede ham forklare, hvorfor hans regering er så barbarisk. Man kan indvende, at de indre forhold i Iran ikke vedkommer den danske regering, men den danske regering mener tydeligvis, at de indre danske forhold er et anliggende for styret i Teheran.

Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige vil have det påtænkte forbud mod Koran-skændinger sendt til folkeafstemning. Det er nok en dårlig ide, da de fleste danskere ikke synes synderligt interesserede i landets fremtid og næppe har noget imod at afstå en del af vores suverænitet til profetens forkæmpere. Herregud, vil mange sige, skal vi have ballade, når vi kunne undgå den med en lille indrømmelse. Vi vil have fred og ro og sovs og kartofler.

De fleste politikere og store dele af befolkningen forstår ikke, at hvis vi genindfører blasfemiparagraffen efter påtrykning og trusler fra muslimske herskere og den mellemøstlige gadepøbel, har vi åbnet en ladeport, som muslimerne vil marchere igennem med flere krav. Hvorfor skulle de ikke, når vi netop har demonstreret, at vi kan presses?

Det næste krav er lige på trapperne i form af et generelt forbud mod islamkritik. FN har allerede vedtaget, at det er udslag af en ny sygdom ved navn ”islamofobi”, som er opfundet i Iran. Og når det krav er efterkommet, vil flere følge i en lind strøm: krav om muhamedansk indflydelse på udlændingepolitikken, om statsbetalte moskebyggerier og offentlig aflønning af imamer, om muslimsk vetoret over pensum i skolerne, om forbud mod svineavl og krav om tvungen halal-certificering af alle varer, om forbud mod at ringe med kirkeklokker …

For enden af denne appeasement-politik venter et samfund, hvor kristne og andre vantro må slå blikket ned, når de passerer en muhamedaner på gaden. Med andre ord: præcis som i Iran og de fleste andre muslimske lande.

Lyder det hysterisk? Vanvittigt? Ekstremistisk? Det var også, hvad jeg og andre fik at høre, da vi for over 20 år siden temmelig præcist forudså konsekvenserne af den muslimske tilvandring.

Jeg har i mellemtiden (næsten) mistet troen på, at det er muligt at råbe politikerne og befolkningen op. I den kommende tid vil vi se skive efter skive skåret af salamien – indtil der ikke er mere tilbage.

4.6 11 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

24 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Allan G larsen
Allan G larsen
8 months ago

Jeg mener at det er pĂĄ tide at rage denne fladpandede, primitive og lavinteligente religion ned fra den piedestal den er sat op pĂĄ.
Hvornår fatter mennesket at den er ved at kvæle os langsomt, først når det er for sent.

DK er som en jumbojet med hashrygende piloter
DK er som en jumbojet med hashrygende piloter
8 months ago

Der er en underlig, kortsynet MANGEL pĂĄ sammenhold blandt danskerne. De prøver hver især at fægte sig vej gennem et samfunds-landskab som mere og mere ligner et absurd teater, et bizart landskab, et wild west omrĂĄde eller en jungle. Men hvad kan den enkelte stille op mod en stat, et samfund der er gĂĄet amok i bureaukrati og stupid og menneskefjendsk politik? Hvis det ikke snart gĂĄr op for danskerne at der er brug for SAMMENHOLD, vil det gĂĄ dem ilde. Ihvertfald 85-95% af dem vil komme til at betale en høj pris for ikke at slutte sig sammen for… Read more »

DK er som et eksprestog pĂĄ vej mod afsporing
DK er som et eksprestog pĂĄ vej mod afsporing
8 months ago

Blandt de giftige virkninger som manglen pĂĄ sammenhold giver, er retsløshed pĂĄ mange omrĂĄder. For politikere, myndigheder og sagsbehandlere har kun ringe respekt for enkeltpersoner. Ofte har de slet ingen respekt. Det resulterer i mishandling af patienter, børn, ældre, hjemløse, arbejdsløse, voldsofre, trafikofre, fraskilte mænd, bilister, husejere, vaccineofre, folk pĂĄ landet og brugere af tog og busser. Kort sagt, alle og enhver og hele folket vil blive behandlet uartigt og hensynsløst hvis det finder sig i alt, og ikke gennem sammenhold tvinger politikerne til at opføre sig ordentligt. Magthavere der har mistet respekten for folket, kan finde pĂĄ alt, fra… Read more »

Fra velfærd til løgn, kollaps og aktiv dødshjælp
Fra velfærd til løgn, kollaps og aktiv dødshjælp
8 months ago

Man kan tilføje at ikke alene har de gamle partier INGEN respekt for vælgerne/ danskerne. Nej, de foragter os, ser ned pĂĄ os, hader os, griner ad os og betragter os som stemmekvæg og malkekvæg. Det fremgĂĄr af at de ĂĄbenlyst pisser pĂĄ os igen og igen. De bryder deres løfter, de snakker uldent og forblommet, de bruger ordene til at skjule deres virkelige hensigter, de vender pĂĄ en tallerken straks efter et valg. Siden ĂĄr 2000 har de ikke bestilt andet end at forringe vores livsvilkĂĄr, velfærd og folkesundhed. Plus at de har sat gang i en folke- udskiftning… Read more »

Anders
Anders
8 months ago

I en ikke sĂĄ fjern fremtid, sĂĄ invaderer Rusland vel Europa og afslutter politikernes “italesættelse” af den totale verden.
Evnen til at forsvare vores del af verden er i hvert fald helt og aldeles væk, takket være den politiske klasses ulidelige tyranni og komplet håbløse fantasterier.
Mon ikke det danske særpræg, ville have bedre chancer under den russiske paraply?

Viktor Børge
Viktor Børge
8 months ago
Reply to  Anders

Jeg er bange for, at det er unge mænd med en IQ. på under 80 og med et tomt blik i øjnene, der bliver vores banemænd.
Russiske unge mænd i værnepligtig alder, er vist ved at være en mangelvare i Russland.

Anders
Anders
8 months ago

Vores politikere er vores banemænd(kvinder).
Rusland har netop ændret værnepligten til at gælde alle mænd imellem 18 og 30 år. Og alle russiske skoleelever modtager nu obligatorisk træning i drone-betjening. Der er ved at komme damp på kedlerne.
Som det gamle ordsprog siger, så vågner den russiske bjørn langsomt. Men når den endelig er vågen, så gælder det om at være langt, langt væk.

Anders Bo
Anders Bo
8 months ago
Reply to  Anders

Pu´n tør ikke invaderer Europa.
Han er BANGE for alle muHhadanerne!

Dan Christensen
Dan Christensen
8 months ago

Fordøm og forbyd alle religiøst styrede retssystemer og fratag alle religiøse organisationer deres mulighed for tilstedeværelse i det offentlige liv. Gudstilbedelse må kun udøves under private former på private områder i små mængder. Det er absolut ikke i offentlighedens interesse at overvære, hvordan individer dyrker deres guder; lige så lidt som hvis folk går rundt i fuld offentlighed med rumpen bar.

Viktor Børge
Viktor Børge
8 months ago

Xi og Kina må være det rette sted for dig.
Jeg gĂĄr ind for ytringsfrihed og det frie ĂĄbne samfund, hvor individet kan udfolde sig.

Dan Christensen
Dan Christensen
8 months ago

Storsultanen og Mekka må være det rette sted for dig.
Enten er du for gud eller evig fordømt til helvede.
Guderne går ind for gudelig brægen og ufri hykleriske samfund, hvor individet kan udfolde sig med bodsgang og selvpiskning. Giv ham fingeren og bliv fri.

Viktor Børge
Viktor Børge
8 months ago

Ikke udpræget.
Men det der fĂĄr mig op stolen, er din modstand med “alle” religioner:

 fratag alle religiøse organisationer deres mulighed for tilstedeværelse i det offentlige liv”

Det du beskriver er status i Kina

Hinduer, jøder, kristne og buddister vil du virkelig sende politiet efter dem, hvis de viser sig offentligt i religiøse klæder?

Dan Christensen
Dan Christensen
8 months ago

Ikke hvis de viser sig enkeltvis – kun hvis de optræder i missionærstilling.
Folk hykler fromme, hvis det kan betale sig; ellers hykler de efter lyst og evne, ligesom de katolske prælater hykler med ukristen forkærlighed for næstens små børn, som de lader komme til sig.
Hvorfor skal det være så svært at forbyde missionering, når man kan nu forbyde dørsalg af snart alt. Jeg må dog tilstå, at min yndlingsperversion er at debattere med mormoner, jehovas og de andre skriftkloge ved hoveddøren.
Bliv derfor bare roligt siddende i stolen og nyd alle de sære religioners spassede klovnerier.

Viktor Børge
Viktor Børge
8 months ago

Hvorfor skal det være sĂĄ svært at forbyde missionering”
Fordi det er en ytring.
Du missionerer ogsĂĄ ligenu for et religionløst samfund – det er din gode ret.

Dan Christensen
Dan Christensen
8 months ago

Fra Store Danske: “Ytring er en sprogvidenskabelig betegnelse for et udsagn uden hensyntagen til dettes sandhedsværdi, grammatiske form eller funktion. Begrebet ytring, der med udgangspunkt i verbet ‘ytre’ principielt betegner et mundtligt udsagn, anvendes i praksis dog ogsĂĄ om skriftlige udsagn. Ytringer kan have form af sætninger eller sætningsemner og ….”. “Hvorfor skal det være sĂĄ svært at forbyde missionering” er sĂĄledes en ytring uden hensyntagen til sandhedsværdi, form eller funktion. Fordi denne spørgende udformede sætning ytres, ligger der derfor ikke i selve udsagnet, at den udtrykker en missionerende hensigt. At nogen opfatter sætningen som et udtryk for missionering, er… Read more »

Anders
Anders
8 months ago

Du har lige beskrevet den lutheranske tro.

Dan Christensen
Dan Christensen
8 months ago
Reply to  Anders

Luther var desværre en smutter.

Limewood
Limewood
8 months ago

Det undrer mig at det velmenende segment af kulturelitære og radikale velaflagte bedsteborgere pĂĄ samfundets dyrere matrikler siden sidste ĂĄrhundrede har prædiket for opløsningen af den “smĂĄborgerlige ægteskabs institution”, kvindens frigørelse, minoriteternes udspring, multikulti-samfund, fri abort, menneskerettigheder osv. osv….. i den grad har omfavnet Muhammed og koranens ideologiske/religiøse tilhængere – som jo i en eller anden grad repræsenterer det stik modsatte af hvad dette kultur/elitære/radikale segments selvforstĂĄelse byder. Det er sĂĄledes besynderligt, at det arrangerede tvangsægteskab mellem det før-moderne sadistiske øje-for-øje/nulsums-klansamfund og det moderne Vestlige samfund med vold og magt skal holdes sammen af en masochistisk, selvhadende elite – der… Read more »

Viktor Børge
Viktor Børge
8 months ago

Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige vil have det pĂĄtænkte forbud mod Koran-skændinger sendt til folkeafstemning. Det er nok en dĂĄrlig ide,”

Nej det er nok ikke en dĂĄrlig ide.
Så er de afhængige medier nød til at have debatten om islam.
Lars hedegaard mĂĄ tage sig sammen og tro pĂĄ demokratiet og ytringsfriheden.

Dragen
Dragen
8 months ago

Jeg tror , – Lars Hedegaard er tilbøjelig til at tro pĂĄ den konkrete virkelighed , – og de erfaringer den har givet de sidste mange ĂĄrtier. Med det udgangspunkt kunne Lars Hedegaards antagelser mht en evt. folkeafstemmning udfald – vise sig , at være tragisk realistiske .

Viktor Børge
Viktor Børge
8 months ago
Reply to  Dragen

Så vi skal bare lægge os ned på ryggen og give op?
Eller har du tænkt dig at starte en væbnet kamp?

Valget stĂĄr mellem den demokratiske vej, væbnet kamp eller helt at give op – jeg ved godt hvor jeg stĂĄr

Dan Christensen
Dan Christensen
8 months ago

“SĂĄ vi skal bare lægge os ned pĂĄ ryggen og give op”.
Det er hvad man kalder for ‘missionærstillingen’ og er yndet blandt islamofile politikere og andre feminine væsener.

ino
ino
8 months ago

Man skal ikke tro på at medierne udfylder deres rolle. De er jo overgået til at være propagandister hele bundet. Uafhængige er de langt fra. Det var i gamle dage.

24
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x