9
aug
Seneste opdatering: 10/8-23 kl. 1649
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Prosessor: “Det var ikke en konventionel eksplosion”

Hele præsentationen af professor Benjamin Brown er her Nordstream Bomb was not 0.000125 kt TNT equivalent but 2.5kt TNT equivalent. It was a “mini2-nuke. Denne har jeg ikke set endnu, den varer godt en time.

Benjamin Brown er professor i teoretisk fysik og ‘material sciences’. Seismiske data viser, at sprængningen har været målbar så langt væk som Nordkap, og vandtemperaturen i Østersøen har været forhøjet i måneder efter.

Man kan høre Swebbtv’s Magnus Stenlund to kommentar til det, og han føler sig overbevist om, at det er sandt, hvad Brown siger. Og hvis det er, kan der af gode grunde kun være én stat, der har gjort det. MSM er helt tyst om det.

Det USA vi har i disse år “under Biden” – i realiteten under en kriminel klike – der har kuppet sig til magten, er livsfarligt, og man ville ønske at Europa og Danmark indrettede sig efter det i stedet for at fortsætte som om, alt var normalt.

Om sprängningen av Nordstream

Indslaget varer fra minut 00 til minut 29:04

3.7 6 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Danskerne, uoplyste lemminger påsat lammehale
Danskerne, uoplyste lemminger påsat lammehale
8 months ago

Tænk af vi støtter et regime i USA, som er dybt kriminelt og ødelægger vores infrastruktur og kaster os ud i en enorm økonomisk krise. Et samarbejde med Rusland, respektfulde diplomatiske bånd til landet ville have sparet hundredtusinder af liv og milliarder af kroner. Desværre fortæller MSM dag ud og dag ind at russere er onde mennesker, som skal bekæmpes. Det er det modsatte, som er tilfældet, USA er styret af den mest modbydelige junta i verdenshistorien. Vi kan være glade for at Putin har den erfaring han har og kan analysere situationen korrekt, havde det været en mindre erfaren… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
8 months ago

Jo mere trængt Biden bliver, desto farligere bliver han for verden. Alt hvad Old Joe rører ved, bliver til L… & Aske. Ukraine bliver hans nemesis. Familien Biden er indsyltet i de kriminelle oligarkers udplyndring af deres eget land, Ukraine. Samtidig sender Biden for over 100 milliarder dollars dræberudstyr til Ukraines inkompetente bondehær. Ukraine er ved at bryde sammen militært og kan ikke tage flere klø fra den store nabos militær. I den situation kan en desperat præsident finde på alt for at redde ansigt – inklusive fingere et russisk atomangreb, som kræver øjeblikkelig gengæld med WW3. Verden kan blive… Read more »

Chrborg: hurra for alt der skader danskerne
Chrborg: hurra for alt der skader danskerne
8 months ago

Det er helt udelukket at der blev brugt en brintbombe.
Der er også steder på nettet der gør sig selv til grin
ved at spekulere i at rummænd fra andre galakser
eller solsystemer er landet på jorden, og at deres
rumskibe nu opbevares af USAs militær. Selv den
ellers seriøse net-avis Redacted har optrådt med
med rum-nonsens og de bruger en mand med hvide
briller der ligner en klovn fra et billigt egns-teater.
Er næsten hele verden på vej ind i fjollet vanvid?

Dan Christensen
Dan Christensen
8 months ago

Brintbomber kan ikke findes i mini størrelse, alene af den grund at de skal trigges med en atombombe; men de ved de fleste ikke. Med “lille brintbombe” menes måske en såkaldt “dirty bomb”, som reelt blot er en normal bombe, der spreder radioaktivitet.
I øvrigt er alle jordmennesker også ‘rummænd. For 10.000 år siden befandt jordkloden sig et helt andet sted i rummet og hele vores galakse ‘mælkevejen’ er på vej mod galaksen ‘Andromeda’ med en fart på 110 kilometer/sekundet.
Vi er alle fanger i rummet. Der findes faktisk ikke en hujende fis udenfor ‘rummet’.

Chrborg: hurra for alt der skader danskerne
Chrborg: hurra for alt der skader danskerne
8 months ago

PS: Dan C. har ret i at situationen er farlig. Hvad Biden angår synes han styret af Obummer. Som slet ikke er den man troede, ifølge nye oplysninger på nettet. Alene det at man er kommet så langt ud på overdrevet, at man får en mentalt svækket og syg person “valgt” til officielt at varetage USAs og Vestens økonomi og sikkerhed, hvad han slet ikke magter, er uhyggeligt. Og at det nok er Obummer og Hillary mv. der er bagved, er jo ingen garanti for at Biden ikke finder på at beslutte og igangsætte noget på egen hånd. Og hvor… Read more »

Allan G larsen
Allan G larsen
8 months ago

Påstanden om at det er russerne, som har sprængt de to ledninger i luften lyder lidt for luftigt. Hvilken interresse skulle de have i at sprænge deres egne installationer i luften, nej vel!!!!!!.

Dan Christensen
Dan Christensen
8 months ago

Både USA, Storbritannien og hele NATO-alliancen har gentagne gange sagt, at de vil gøre, hvad der er nødvendigt for at besejre Rusland, hvis en verdenskrig udbryder.
Dumme USA, dumme UK, dumme NATO-alliance!
Hvis en verdenskrig bryder ud, vil det ikke være teknisk muligt for USA, UK og NATO at gøre hvad der er nødvendigt for at besejre Rusland.
De kan forudsige “den gensidige totale udslettelse” med en sandsynlighed på 99,9%.
USA, UK, NATO narrer kun sig selv. Lad et AI program udregne overlevelseschancerne; helst inden den gamle med voksenbleen begynder at trykke på de store knapper i USA.

Dan Christensen
Dan Christensen
8 months ago

Cui Bono ?
Kun U.S.A., som dermed forsøgte at gøre især Tyskland afhængig af amerikansk LNG (flydende naturgas).
Store amerikanske flådefartøjer lagde bomberne ud om sommeren, parate til sprængning når den senile bavian i Washington gav ordren. Et af fartøjerne, “USS Gunston Hall” brugte København (Nato’s lokale våbenlager) som forsyningsbase under et Nato styret skinangreb mod Kaliningrad.

Oslo/Norge
Oslo/Norge
8 months ago

Var det ikke 2 eksplosjoner med 17 timers mellomrom?

Skjedde ikke dette på 2 steder med nær 100 kilometers avstand mellom seg?

Nielsen
Nielsen
8 months ago

Hvad det var, som ødelagde gasledningen fra Rusland til Tyskland, er nok mindre vigtigt (selv om vi har vores gæt) end hvorfor vi bøjer os for NATO, politikere og globalisterne i fjolsetinget og Danmarks Ramadanradio. Hvornår får vi nok? Nu er omkring tyve procent af os blevet aflivede af Melinda og Bill og deres cash cow WHO. Giver vi nogensinde satanerne på christiansbår og i rodhusene den modstand, som de fortjener?

Felix Krull
Felix Krull
8 months ago

Det korte svar er nej. Først og fremmest fordi der ikke findes nogen tænkelig grund til at bruge eksotiske våbentyper til et simpelt sabotagejob, og for det andet fordi der ikke findes mini-brintbomber i virkeligheden.

Desuden: trykbølgen fra et atomvåben bevæger sig meget hurtigere end trykbølgen fra en konventionel eksplosion, så en atomeksplosion kan ikke skjules for seismograferne.

trackback

[…] er på 312 sider og koster 295 kr + porto. (Porto Danmark 44 kr og Udland 79 kr)-Bestil på [email protected] og husk navn, adresse og telefonnr. og modtag bogen bilagt […]

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x