10
aug
Seneste opdatering: 10/8-23 kl. 1516
27 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Vore Faldne i dansk og allieret krigstjeneste 1940 – 1945, Kongeporten, Kastellet.© Snaphanen.dk

Af Lars Hedegaard

Vores civilisation lakker mod enden. Enhver med øjne at se med må erkende, at vore magthavere – enten af frygt eller beregning – er i færd med at sælge os til islam. Og hvad har vi at stå imod med? Vi stemmer på politikere, der ikke aner, hvad de har med at gøre. Og hvis de (dunkelt) aner det, er de ligeglade, fordi har mere nærliggende interesser at tage sig af så som deres karriere og kommende indtjening.

Et skoleeksempel på en moderne politiker er Lars Løkke, der justerer sine udmeldinger efter, hvad der tjener hans interesser på ethvert tidspunkt. Som Klaus Ewald bemærker på 24NYT, lagde Lars ud med at bedyre sin omsorg for den umistelige ytringsfrihed efter attentatet på mig i 2013. Dengang var det om at gøre at optræde som frihedskæmper, fordi kun få danskere syntes, det var en god ide at slå mig ihjel.

Men tiderne er skiftet, og i dag er samme Lars Løkke redskab for kvindeundertrykkere og halshuggere. Klaus Ewald spekulerer på, om muslimerne har noget på ham. I hvert fald blev han for nogle år siden eftersøgt for mord, efter at han havde optrådt som jihadist i Afghanistan. Hvem ved?

Vi ved imidlertid, at den danske regering og EU, hver gang de har et valg, bestemmer sig for at fremme islams interesser. Kritik af islam og modstand mod muslimsk masseindvandring bliver snart forbudt, og de opsætsige, der udtrykker sådanne tanker, bliver censureret og straffet med klækkelige bøder.

Som så ofte fører Tyskland an i offensiven mod friheden. Stadigt flere repræsentanter for det tyske regime kræver nu et forbud mod partiet Alternative für Deutschland, der vil sætte ind mod masseindvandringen og islamiseringen. Det er lige oppe over, for AfD står til 23 pct blandt de tyske vælgere, men hvem har sagt, at vælgerne skal blande sig?

Jeg har vist skrevet det før, men tiden er kommet til at overveje, hvad vi gør, når vores civilisation er brudt sammen.

Valget er underkastelse eller modstand.

Klaus Ewald: Har muslimerne noget på Løkke?

4.5 11 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

27 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
8 months ago

Ak ja. Hvis det så bare var sådan, at man ikke havde et sekunds tvivl i sindet om, at danskerne var et folk med så store, iboende kvaliteter, at de var værd at risikere liv eller helbred for. Nu talte jeg med en af racen, som var helt op i det røde felt over de koranafbrændinger. Skyldes vreden at islams sande natur, er blevet afklædt ved de afbrændinger? Næ nej. Vreden gik på, at nu turde de ikke bestille ferie til Egypten her til efteråret, bare fordi den idiot, skulle brænde koraner af. “Tænk hvis vi bliver sprunget i luften?”… Read more »

Sebastian
Sebastian
8 months ago
Reply to  Margrethe

<i>”Jeg var lige ved at sige, at i så fald var der et par idioter mindre i denne verden.” </i>

Det ville der i så fald. 

<i>”Eller rettere danskere. Men det kan jo komme ud på ét.”</i>

Du modbeviser din egen generalisering Margrethe. Danskere kommer ikke ud på ét.

Margrethe
Margrethe
8 months ago
Reply to  Sebastian

Hvem er de ikke-generaliserede danskere, du konkret tænker på? Alle dem, der aldrig møder op til demonstrationer mod islamiseringen? Jeg har deltaget i samme de seneste 20 år, og ikke registreret nogen positiv udvikling i antal deltagere, nok tvært i mod. Dengang Paludan holdt en ikke koranafbrændende demo lige uden for det terrortopsikrede Christiansborg, tror jeg vi stod omkring 10 mennesker, plus det løse, der kom sivende forbi. Er det alle de danskere, der ikke engang gider lette røven for at deltage i en demo, som du mistænker for at sætte foden hårdt ned, når det kommer til at sige… Read more »

Anders
Anders
8 months ago
Reply to  Margrethe

“Hvor er alle de danske, danskere, hvis vilje til at kæmpe for egen eksistens, blot venter på at blive sluppet løs?”

De sidste dages hellige, blomstrer frem i talrige myriader, når vinden er vendt og sejren er hjemme.
Ligesom i foråret 1945, hvor alle båtnakkerne dukkede op, iført trenchcoats, armbind og med en blikdåse på hovedet.
Store helte, alle som en.

Sebastian
Sebastian
8 months ago
Reply to  Margrethe

Du har ret! En kompakt majoritet af danskerne er nogle kujoner. 
Men…

Den sørgelige kendsgerning er at dette ikke er et særligt dansk fænomen. Tværtimod. Danskerne er i front hvad angår forsvaret for ytringsfriheden. 
Har man ikke i en årrække beskæftiget sig intenst med generaliseringer (det har jeg), kan det sikkert virke paradoksalt, at et stort flertal af danskerne agerer decideret udansk konfronteret med islamistisk intimidering. 

Det er helt fint at du kritiserer kujonerne, men kritiser dem ikke for at være for danske. Problemet er at de ikke er danske nok.

Last edited 8 months ago by Sebastian
Ole Mejlstrøm
Ole Mejlstrøm
8 months ago
Reply to  steen

Faktisk var der langt flere, som meldte sig til Waffen-SS og andre tyske militærenheder end modstandsbevægelsen kunne opstille!
Man regner med 2-3000 partisaner…mod minimum 10.000 frivillige på den anden side!
Dette vendte så først i maj 1945, hvor selv blinde og døve kunne se, hvem, der vandt krigen!
Jeg er født i 1958 og har altid hørt om den fantastiske modstandsbevægelse, som ALLE minus de forargelige nazister naturligvis støttede!
Løgn løgn og løgn!
Næ, danskerne dukkede sig som under den nuværende besættelse og flød med strømmen som døde fisk!!!

Margrethe
Margrethe
8 months ago
Reply to  Ole Mejlstrøm

Den skævvredne fordeling mellem pro et contra, var jeg slet ikke klar over. Dybt beskæmmende. Men denne forudgående historie forklarer måske en hel del om, hvorfor vi står i den katastrofale situation, vi gør. “Andre” kommer nok og løser det for os.

Denne her gang, går den bare ikke. Der kommer ingen og redder os. De, der gjorde sidste gang. kæmper selv mod samme druknedød. Og når danskerne ikke selv vil, hvem skal så?

Ole Mejlstrøm
Ole Mejlstrøm
8 months ago
Reply to  Sebastian

90% af vælgerne er i alle tilfælde helt udenfor enhver pædagogisk påvirkning, så det kan sgu være ligeggyldigt med deres liv og velbefindende!
Når tåberne nu på 40-50. år dumstædigt ved hvert eneste manipulerede valg stadig sætter X ved de samme landsforræderpartier, som har bragt os ud i uføret, så tillader jeg mig at anse dem for fortabte!

Bastardo
Bastardo
8 months ago
Reply to  Margrethe

Det skulle du have sagt!

Margrethe
Margrethe
8 months ago
Reply to  Bastardo

Nej. Det skulle jeg ikke. For er der noget, jeg har lært, især af de seneste tre år, så er det, at man skal vælge sine kampe med meget nøje omhu. Ellers bliver man slidt ihjel. Det samme monstrum er jabbed x 3 eller hvor meget det nåede op på under sidste mord- og invalideringsrunde. Da jeg, før hun besluttede sig for de injektioner, opfordrede hende til at se et interview med læge Vibeke Manniche for at nuancerer synet lidt på coronas farlighed, var vi nær kommet op at slås. Der ér bare mentale undermålere, der må gå ned med… Read more »

Dragen
Dragen
8 months ago
Reply to  Margrethe

Man skal vælge sine kampe med omhu . For ellers går man ned . Det er et unødvendigt slid på en selv , og som kun man selv mærker følgerne af ( og ens børn , og alt det der forsømmes pga stress’et fra de pågældende situationer ) Men jeg må sige , at jeg har stået i situationer som den du skildrer her , og bare holdt inde med hvad der lå lige for at sige , og når jeg læser din skildring vælder det op i mig . Og jeg får lyst til at få luft . Kombinationen… Read more »

Dragen
Dragen
8 months ago
Reply to  Bastardo

Det synes jeg også . Men jeg kender “tilbage-holdtheden” fra mig selv . Som jeg ser det her på skrift fra Margrethe , får det mig til ,at overveje, om ikke også jeg bare skulle “speak out loud” hvad jeg i virkeligheden allerede tænker ? .

ino
ino
8 months ago
Reply to  Margrethe

Egentlig kunne jeg da godt tænke mig at blive sprængt i luften:

  • Død med det samme
  • Ingen regninger
  • Ikke noget med at dele arv og gæld
  • Ingen problemer
  • Intet at frygte
  • Bare død, stilhed, fred og ro

Måske jeg alligevel skulle overveje at se pyramiderne…

Nielsen
Nielsen
8 months ago
Reply to  Margrethe

O.T. Lidt sent ude måske. Udenrugsminister Sverige Tobias Bildström er en gemen løgner, når han i et brev til islamiske landes otganisation, skriver, at politiet ikke giver tilladelse til at brænde sine bøger. Han bør ikke på vegne af svenskerne, tolke politivedtægten efter hvordan det passer til hans leflen for barbarerne. Må skam ramme ham, når han forhåbentlig bliver gjort bekendt med hans forræderi. -Set på seneste Henrik Jönsson.

John Lau Rasmussen
John Lau Rasmussen
8 months ago

Hvad gør vi.Vi leder efter et nyt hjemland. Jeg vil i første omgang foreslå at vi løsriver Lolland og døber den Exodus Island. Jeg mener det!!! Jeg har allerede udnænvt mit hus i Albertslund til russisk provins. Jeg kan slet ikke se mig selv som dansker i denne nordlige eu- islamiske zone.

Nielsen
Nielsen
8 months ago

“Hvad gør vi når …”
-Så beder vi til allah, om han vil bringe os vores Gud tilbage, medens vi betaler vores skat til herrefolket: Muhammedanerne, som skal ses op til.
Hvis vi ikke vil det, bliver det værst for os selv.
Jeg er ikke den første, som har gjort opmærksom på dette faktum!

Danskerne, uoplyste lemminger påsat lammehale
Danskerne, uoplyste lemminger påsat lammehale
8 months ago

Spekuler ikke over fremtiden for Danmark for der er ingen.

Vi er under 10 % patrioter.

Dan Christensen
Dan Christensen
8 months ago

Når 50.000 unge muslimhanner har organiseret sig, samlet våben og befæstet sig i en islamisk enklave, vil de sandsynligvis forlange gidsler for at indgå i forhandlinger om Danmarks overgivelse.
Danmark bør da udlevere de islamofile folketingspolitikere som gidsler til jihadisterne. De islamofile må stå i første linje, da et islamisk oprør naturligvis er de islamofile politikeres ansvar.

Danskerne, uoplyste lemminger påsat lammehale
Danskerne, uoplyste lemminger påsat lammehale
8 months ago

Har I lagt mærke til det?:

“Er pludselig revet bort” “Er uventet død”.

Det er i vækst igen

Danskerne, uoplyste lemminger påsat lammehale
Danskerne, uoplyste lemminger påsat lammehale
8 months ago
Ole Mejlstrøm
Ole Mejlstrøm
8 months ago

Det næsten allerværste er, at EU har udstukket ordrer til de nationale regeringer og politikorps, at man skal finkæmme og anklage så mange gode borgere som muligt, anklage dem for racisme og dernæst slæbe dem gennem først inddragelse af våbenpåtegninger på jagt/foreningsvåben og dernæst gennem en retssag, hvor ventetiden iøvrigt er flere år, så disse formastelige borgere rigtigt kan mærke diktaturets snærende bånd for dernæst at blive idømt samfundstjeneste eller ubetinget fængsel!!! Sådan behandler regimerne i Europa sine ellers lovlydige borgere! Pga en bemærkning på et socialt medie!!! Vi er solgt til stanglakrids og kan ikke engang rejse os mod… Read more »

Nielsen
Nielsen
8 months ago
Reply to  Ole Mejlstrøm

Hørt !

Allan G larsen
Allan G larsen
8 months ago

Hvis de liberale ikke havde opført sig som de har gjort, så havde det yderste højre heller ikke fået den gennemslagskraft som de har fået,men da det er sket, så anser jeg dette som den eneste chance for at redde vesten, derunder Europa fra den totale undergang. Jeg håber at den såkaldte, politiske midte vil vågne op eg indse dette, inden det er for sent.

27
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x