11
aug
Seneste opdatering: 11/8-23 kl. 2105
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af Lars Hedegaard

De fleste danskere – og i hvert fald alle medier – mener fortsat, at USA er et demokrati, selvom landet under den korrupte Biden-administration i stigende grad ligner en sydamerikansk eller afrikansk bananrepublik, hvor alle midler bliver taget i brug for at knuse magthavernes politiske udfordrere.

Det stÄr nu klart, hvordan Biden og hans hÄndgangne mÊnd og kvinder planlÊgger at spÊnde ben for Donald Trump. Det skal ske ved at tvinge ham til at tilbringe det meste af 2024 i forskellige retssale, sÄledes at han forhindres i at deltage aktivt i en rÊkke primÊrvalg og rejse midler til sin valgkamp.

Efter planen skal retssagen om Trumps pÄstÄede ansvar for urolighederne den 6. januar 2021 begynde i Washington D.C. den 2. januar. Den forventes at vare to mÄneder, og Trump er tvunget til at vÊre i retslokalet mandag til fredag under hele forlÞbet.

Fra slutningen af marts og gennem april mÄned skal Trump sidde pÄ bÊnken i New York, hvor den demokratiske og Äbent Trump-fjendtlige anklager, Alvin Bragg, vil prÞve at fÄ ham dÞmt for bogfÞringsfejl.

I maj begynder retssagen i Florida i anledning af beskyldningerne mod Trump for misbrug af hemmeligt-stemplede dokumenter (selvom en amerikansk prĂŠsident har uindskrĂŠnket ret til at afklassificere, hvad han vil).

For at gnide salt i sĂ„ret har justitsministeriets specialanklager, Jack Smith, fĂ„et en Obama-udnĂŠvnt dommer til at betegne Trump som en ”flight risk”. PĂ„standen er med andre ord, at Trump kan finde pĂ„ at flygte ud af landet. Smith har desuden fĂ„et dommeren til at udstede en kendelse, der giver ham adgang til Trumps twitter-konto.

Som det ser ud lige nu, mÄ man konstatere, at Donald Trump er frataget muligheden for at fÞre valgkamp, og det er naturligvis ogsÄ meningen med dette Äbenlyse misbrug af statens organer til at bedrive valgfusk.

Mens dette sker, sidder Joe Biden i Det Hvide Hus og slikker sig om munden ved tanken om de mange millioner, han og hans anlÞbne familie har fÄet fra korrupte politikere og pengemÊnd i stater som Rusland, Kina, RumÊnien, Ukraine og Kazakhstan. Da justitsministeriet, FBI, det meste af retsmaskineriet og nÊsten hele pressen er omdannet til afdelinger af det demokratiske parti, kan Joe slappe af.

Rundt om i verden mÄ der sidde diktatorer og Êrgre sig over, at de skal hÊnges ud, nÄr ingen krummer et hÄr pÄ hovedet af den mafia, der har taget magten i Vestens ledende land.

Tucker 15 om 6 januar

Ep. 15 Former Capitol Police Chief Steven Sund reveals what really happened on January 6th. Our Fox News interview with him never aired, so we invited him back.

I Danmark fĂ„r folk jo at vide af den statsbetalte globalistpresse, at Tucker er en vĂŠmmelig fyr. Bruce Bawer, der bor i Norge, har et helt andet syn pĂ„ ham. LĂŠs Inside Tucker’s World

3.7 3 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Allan G larsen
Allan G larsen
8 months ago

Nu er TV2 endelig begyndt at lÞfte slÞret for Hunter Bidens eskapader, det var sateme ogsÄ pÄ tide.
HÄber inderligt at Trump vil blive frikendt i alle anklagepunkter, sÄ USA endelig kan fÄ en ordentlig prÊsident.

Dan Christensen
Dan Christensen
8 months ago
Reply to  Allan G larsen

USA er et “dictatura stultitiae”.
Det traditionelle nationale motto, som var “E pluribus unum” skal rettes til “Hic omnis spes omittitur”.

Justice for DJT
Justice for DJT
8 months ago

Man hÄber inderligt, all Hell breaks loose, hvis det kommer til at gÄ som skitseret.

Dan Christensen
Dan Christensen
8 months ago

Fra nettet i dag:
“Kenes Rakishev, a Kazakhstani oligarch, wired $142,300 to Rosemont Seneca Bohai. The next day, a payment was made from Rosemont Seneca Bohai for a sportscar for Hunter Biden in the amount of $142,300.”

Mon ikke “fishy old Joe” ogsĂ„ fik en kĂžretur eller flere i den fine Ăžse ?

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x