11
aug
Seneste opdatering: 12/8-23 kl. 0938
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Massive cheating in the 2024 election will prevent Trump or Kennedy. jr. from winning

“…Se på disse mennesker på forsiden af Trends Journal. De er vanvittige, de er onde, dæmoniske, psykopatiske og patologiske løgnere.” Det er disse, som det danske Folketing og de danske medier har allieret os med, og der er ikke én person i Folketinget, der tør sige sandheden om det globalistiske kup af magten i U.S.A. eller massemordet med vaccinerne.

Der er derfor heller ingen grund til  at stemme i disse år, i ‘valg’ der intet har med demokrati at gøre. Valg der kun promoverer forrædere af demokratiet, der beriger sig selv. Medierne er købt og politikerne er betalt, og det hele er en teaterforestilling beregnet på de dummeste vælgere, der ganske åbenbart er i flertal. (Greg Hunter taler om sit nylige interview med Edward Dowd, det anbefales.)

“Washington is driving the world to the final war”

Renowned trends researcher and publisher of “The Trends Journal,” Gerald Celente, says the trend for the world is very dark because of the increasing prospects for a World War. Celente pointed out a year ago to an unsuspecting public that “World War III has already started.” There is no end in sight to the Ukraine war, and it is only getting more intense. Celente says, “We are at the end of civilization.. . .Let’s talk about the Ukraine war. Thanks to the U.S. and NATO, they ramped up a situation that would have been over a year ago if we minded our own business. Now, it’s bombs away in Moscow with the drones they are sending in . .

World War III has begun, and we are on the verge of nuclear annihilation. Look at these people on the cover of the Trends Journal. They are out of their minds. They are evil, demonic, psychopathic, pathological lying freaks.”

Since 2014, Celente and his Trends Journal has been warning “Washington is driving the world to the final war.” Looks like we are in the final war now. Celente says the people currently in office in Washington D.C. will do anything to hold on to power. This includes massive cheating in the 2024 Election and jailing Trump if the Deep State can pull it off. Despite the fact Donald Trump is leading the GOP field for the White House in 2024, Celente says they will make sure he does not return to office by cheating him out–once again. Celente also says that Bobby Kennedy Jr. looks like he is trending higher, but he, too, will have to contend with the cheating.

If the cheating does not look like it’s going to work, Celente says, “When all else fails, they take you to war.” Celente says he would not be surprised if a war does not ramp way up before the 2024 Election.

In closing, Celente says, “People need to get prepared physically, mentally and spiritually because you are in a fight for your life. . . . United we stand and divided we die.” There is much more in the 53-minute interview. We Are at the End of Civilization – Gerald Celente

Bemærk hvad Celente siger om RFK jr’ s sikkerhedssituation: RFK Jr. says Biden administration rejected his request for Secret Service protection in 2024 race.

En af Trends saftige forsider. “Presstitutes” er et alt for ukendt ord.

3.4 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Dan Christensen
Dan Christensen
10 months ago

I ordet “trends” ligger noget uforpligtende. Trends er nogenlunde ligesom meteorologi; den gode hensigt udfindes af kloge hoveder med fine måleinstrumenter. Alligevel fejler meteorologerne med cirka halvdelen af forudsigelserne. Reglen er; jo længere tidshorisont for spådommen, desto mere upålidelig er den. Men bud på tendenser er ikke desto mindre en nødvendighed. Hvad vi ved i dag, kan give os et bud på morgendagen. Den mest belastende tendens om verdensfreden er det faktum, at USA er ved at eksplodere i indre politiske magtkampe, som når som helst kan gå over i voldelige kampe. USA er potentiel farlig, mest fordi at demokraterne… Read more »

Danskerne, uoplyste lemminger påsat lammehale
Danskerne, uoplyste lemminger påsat lammehale
10 months ago

Biden har ikke adgang til nogetsomhelst ud over knappen til isvafler. Den virkelig magthaver er den homoseksuelle Obama, eller rettere hans sponsorere.

Danskerne, uoplyste lemminger påsat lammehale
Danskerne, uoplyste lemminger påsat lammehale
10 months ago
Reply to  steen

Vi står i en meget, meget alvorlig situation. Jeg er bange for der kommer til at ske uhyggelige ting frem mod valget til november næste år. Jeg har fulgt amerikansk politik siden Reagan og det vi er midt i nu er foruroligende i en grad som aldrig før. Valget kunne stå mellem RFK jr. og Trump, men efter sigende kommer det ikke til at ske, en helt anden er udpeget til at blive den næste præsident.

Biden er efter sigende skrevet helt ud af fortællingen.

Jeg har meget svært ved at navigere i denne situation.

Danskerne, uoplyste lemminger påsat lammehale
Danskerne, uoplyste lemminger påsat lammehale
10 months ago

Celente er en rigtig newyorker, her lægges der ikke fingre imellem. Altid spændende at læse og høre ham.

PS Stilmæssigt ala Danny DeVito.

Last edited 10 months ago by Danskerne, uoplyste lemminger påsat lammehale
Dan Christensen
Dan Christensen
9 months ago

Det demokratiske parti i USA kvalificerer sig ikke længere til betegnelsen “politisk parti”. Partiet er blevet til et symptom for perverse anfald af massepsykotiske udskejelser – styret af en gerontologisk zombie, som igen er styret af bizarre narkotiske oligarker i det abebur, som nogen i venlige øjeblikke kalder “United Bluff”.

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x