12
aug
Seneste opdatering: 12/8-23 kl. 1348
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Personalet spiller koranbønner i fællesrummet. “Er du racist?”

Marikas mor er dement og på en tre-årigs niveau. Hun går længe med et knoglebrud (hun har ikke noget sprog, der kan udtrykke smerte), men bliver endelig sendt til hospitalet for røngtgen alene i en taxi (hvor hun venter i otte timer). Hun kommer tilbage til alderdomshjemmet også i en taxi. Nøgen. Chaufføren har nådigt givet hende et tæppe over sig. Hun ved dårligt, hvad en bil er, og kan knapt komme ind i den. Mange i personalet kan ikke tale svensk, men de spiller i al fald koranbønner i fællesrummet.

Allerede svensk indvandringskritiks grand old man Jan Milld, spurgte for over tyve år siden: “Vart tog pengarna vägen?” Vi kender godt svaret. “Multikulturen koster fast svenskerne omkring 300 milliarder om året. Der røg velfærdssamfundet hen, og de første der betalte prisen var de umælende, de syge og de gamle. Deres pleje er blevet et ‘integrationsprojekt.’ Glæd jer i endnu unge danskere! Og så skal der også lige være et flercifret milliardbeløb til globalismens stedfortræderkrig mod Rusland.

Marikas mamma är dement och har alzheimers och bor på ett äldreboende i Uppsala. Situationen på boendet är allt annat än bra. Redan vid hennes mammas inflyttning startade problemen med att rummet var ostädat. På grund av ett fall fick mamman en fraktur och skickades helt utan ledsagare till akuten, trots att hon inte ens kan tala längre. När hon skickades tillbaka var hon helt utan kläder, iförd endast en blöja, trots att det var mitt i vintern.

Äldreboendet har fått flera anmälningar mot sig och har trots allmän brist på plats flera vakanta platser. Det förekommer ingen som helst stimulans för de äldre. Chefen för boendet hånar de anställda och använder regelbundet mobbing som ledarstil. Trots att facket har gått in och kritiserat situationen hålls chefen om ryggen av sin överordnade på kommunen.

Nurse reveals that the Covid vaccine killed nearly 20% of patients at her facility

But nobody noticed because it happened over a 3 month period of excess deaths and nobody was keeping track of the death rates.

Key points:

Nikki Hanna has been a charge nurse for 32 years.

In her 32 year history, she’s never seen anything like what has happened after the COVID vaccines rolled out.

100 person facility. Avg of 7 deaths per year when the facility is full.

During the pandemic, the facility often ran between 50 and 60 patients.

2020: 2 cases COVID but no deaths

COVID shots rolled out on Jan 15

90% took jab (staff and residents)

Over the next 3 months, 11 patients died, but normal expectation is 1 death over a 3 month period. So that’s 10 excess deaths and there were around 50 patients resident at the time which is a 20% excess death rate.

None of these people died from COVID.

Nikki said there is no other explanation for the 10X rise in the death rate.

At the time, everyone was so busy that nobody realized that there was a 10X excess death rate.

When the pandemic started 90% of the staff wanted to take the vaccine.

Today, 0% of the nursing staff will take the COVID vaccine. If it is forced, they will quit.

The Medicare records for deaths in her facility do NOT match what she personally observed. Hmmmm….Nurse reveals that the COVID vaccine killed nearly 20% of patients at her facility

3.7 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Knud Madsen
Knud Madsen
8 months ago

Mon ikke de samme uhyrligheder også forekommer på danske plejehjem, hvor muhamedanere især, hersker? Min gamle, nu afdøde ven, blev sat under hjemmeplejens gøren og laden. Der kom den ene mere umulige og uduelige muhammedanske hjemmeplejer efter den anden. Heldigvis for ham kunne hans hustru tage lidt affære, men vigtigst af alt, så er hans datter selv hjemmehjælper og hun tog så affære. Tog orlov fra sit job i en anden kommune og passede sin gamle, kræftsyge far i døgndrift. Vi kan alle fra det ene øjeblik til det andet komme ud for noget lignende. At klage, har vi set… Read more »

Chrborg: hurra for alt der skader danskerne
Chrborg: hurra for alt der skader danskerne
8 months ago
Reply to  steen

Uhyrligheder forekommer efterhånden mange steder, i plejehjem, på hospitaler, i børnehjem, i psykiatrien, i rets-systemet, i DR og avis-redaktioner, i folketinget og ministerierne, i jobcentrene, i klima-rådet osv. Danmarks smadremand nr. 1, buksetrolden, og andre af samme slags, Mette, Rosa Lund, Pernille Weiss, Ida Auken, Jelved osv., osv., har snigløbet og røvrendt danskerne så længe og så grundigt, at velfærdsstaten er en skygge af sig selv, og den er på vej mod sammenbrud. Store dele af velfærden, sundhedsvæsnet, demokratiet og retsstaten mv. ER allerede kollapset. Borgens samlede politik er en uhyrlighed, en kniv i ryggen på danskerne. Se også Hodja… Read more »

Dragen
Dragen
8 months ago
Reply to  Knud Madsen

Jeg nærer et stille håb om en “opdeling” i plejehjems-sektoren , hvor flere fri-plejehjem kommer til og , at det ligeså stille bliver “den oprindelige befolknings” plejehjem . Allerhelst at de – friplejehjemmene – har egen uddannelse , så at U-faglærte kan starte og langsomt læres op. Alle WOKE ideerne trives og dyrkes på ud-DANNELSES institutionerne , og resultatet bliver derefter . Også indenfor ældreplejen . Der tales aldrig om det , men vores sos-hjælper uddannelser er stort set fyldt op med kulturberigende mennesker . Mange MED slør og om få år, kan man spørge sig om, der er vil… Read more »

Margrethe
Margrethe
8 months ago
Reply to  Dragen

Det lyder som den rigtige vej at gå. Alternativt er der bare at sidde lammet tilbage og stirre på, vores kerneinstitutioner bliver eroderet og ødelagt af den invasive elendighed

Dragen
Dragen
8 months ago
Reply to  Margrethe

Ja , jeg tror det er en god vej at gå for , at stille noget op – realistisk – imod “den invasive elendighed”. Jeg tænker man skal kombinerer det med Henning Christoffersen gamle forslag om , “at lade pengene følge borgeren”. På den måde sikre vi , at de bedre plejehjemsforhold tager de dårligste med – OGSÅ . Det er med til , at åbne en dør vælgermæssigt , at de økonomisk dårligste danskere føler sig betænkt og taget hånd om . De ved godt at venstrefløjen/socialdemokraterne mm. Aldrig varetager deres interresser , – men sålænge ingen nationalt-sindede udtaler… Read more »

Allan G larsen
Allan G larsen
8 months ago

Jeg gad vist om man i Sverige/Danmark vil byde os gamle sådanne forhold i fremtiden.
Alt for migranterne, så skide være med resten. Globalisme, PYH!!!!!. Noget kan tyde på det.

Dan Christensen
Dan Christensen
8 months ago
Reply to  Allan G larsen

Her er fremtiden for Danmark, når islam får overladt demografien og kontrollen over simpel logik:

I koranen 2:256 står der, “Der er ingen ‘tvang’ i religion”.
Det skal naturligvis fortolkes således: Hvis en jihadist truer med at hugge dit hoved af, hvis du ikke konverterer til islam, udgør denne dødstrussel ikke ‘tvang’ – for du kan jo bare konvertere uden vrøvl i stedet for at vælge døden!

Morningstar
Morningstar
8 months ago

Hoppas inte Jan Milld hamnar på ett sådant hem. För omkring ett år sedan slutade han blogga på grund av stroken han fick för några år sedan. hamnar han på ett sådant boende får vi förmodligen aldrig veta det. Dessutom kan ju personalen behandla honom väldigt illa om de får reda på att han är “rasist”.

Morningstar
Morningstar
8 months ago
Reply to  steen

Han var en av de första jag började följa efter uppvaknandet till invandringsproblemen 2008. Saknar hans bloggande och hans fredags-filmer.

Chrborg: hurra for alt der skader danskerne
Chrborg: hurra for alt der skader danskerne
8 months ago
Reply to  steen

Man kan ikke kommentere hos Weston??

Dragen
Dragen
8 months ago

Jeg var ikke klar over , at Paul Weston var blevet debanked også. Det forklarer vel hvorfor han har været sålænge væk? Hvad gør man i den situation ? – når man bliver debanked? Hvordan ialverden gør de mennesker ? Det er et meget effektivt middel fra autoritære regimers side. Særligt når det er regeringer der ikke vil stå ved hvor diktatoriske og totalitære de er. Det totalitære tankegods blev der arbejdet med højrefløjen efter erfaringerne fra ww2 , men ALDRIG PÅ venstrefløjen eller hos socialdemokratiet . Apparatnikkerne og teknokraterne har vokset sig store og stærke ligesiden . Det er… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
8 months ago

“Marikas mor er dement og på en tre-årigs niveau”. Man skulle også tro, at de fleste svenske politikere også er demente på en tre-årigs niveau.
De pilrådne svenske politikere lader som om, at Sverige fungerer normalt, medens det svenske folks kultur langsomt bliver smadret af mellemøstlige smadremænd.
Ord skaber virkelighed, ligesom politikernes bedrag af folket forsøges tryllet bort med tomme ord i hule fraser. Hvad vil politikerne sige når hulemændende fra Østerland kommer og tager dem til sidst? Eller tror de, at de slipper hvis de konverterer?

Visse partier støtter idioti, slaveri og massedød
Visse partier støtter idioti, slaveri og massedød
8 months ago

Ingen tvivl om at vi regeres af en blanding af sinker
og psykopater. Men når vælgerne er så glemsomme,
godtroende og uvidende som de er, kan det jo næsten
ikke være anderledes. Det ender nok med at politikerne
og medierne ved fælles hjælp får os alle slået ihjel,
eller vi får lov til at leve nogle år endnu som stakler.
Allerede i denne og næste måned vokser truslerne
mod danskerne markant. (WHO, WEF og EU udspil)

Man kan ikke kommentere hos Weston ovenfor??

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x