20
aug
Seneste opdatering: 20/8-23 kl. 2013
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af Lars Hedegaard

En undersøgelse fra Københavns Universitet (omtalt på facebook af Jens Olaf Pepke Pedersen) viser, at danskerne kun vil deltage i ”klimakampen”, hvis den ikke koster noget. Det har skabt bestyrtelse i visse kredse, og hvad mon grunden til den manglende kampvilje kan være?

For det første den overbevisning – som også deles af FN’s klimapanel – at Jordens undergang ikke ligger lige om hjørnet. Men hertil kommer det mere fundamentale, at et beskedent befolkningssegment ikke tror, at klimaændringer har ret meget med menneskelige aktiviteter at gøre – og at de ”grønne” afgifter kun er til for at opfede en hoben klimaspekulanter og give politikerne noget at rutte med.

Folk ville sikkert gerne give en skærv til bekæmpelse af skovtrolde, hvis de troede, at der var skovtrolde.

I mellemtiden har den fortrinlige website, Climate4you, udsendt sin klima-opdatering for juli 2023. Dens hovedkonklusioner er uændrede fra tidligere rapporter, nemlig at Jordens temperatur de seneste 40 år er steget med 0,152 grader pr. årti. Med en uændret stigningstakt vil Jorden i 2100 blive 1,2 grader varmere. Altså langt fra det kogende helvede, som klimasvindleren Al Gore råber op om, når han er til møde med Klaus Schwab i Davos. Havenes vandstand vil, hvis stigningen fortsætter som nu, være vokset med 8-16 cm.

Climate4you’s allervigtigste konklusion fortjener at blive udbredt i en større kreds: Nemlig at ændringer i mængden af atmosfærisk CO2 FØLGER ændringer af den globale temperatur og ikke omvendt. Naturlige ændringer af CO2-mængden overstiger langt, hvad mennesket bidrager med, hvorfor alle de ”grønne” tiltag kun har perifer indvirkning på klimaet.

Man kan naturligvis sagtens gå ind for ”den grønne omstilling” af andre grunde, f.eks. at den er bedre for miljøet og luftkvaliteten, at der er penge at spare ved at opsætte solceller på taget, eller at man af sikkerhedspolitiske årsager står sig ved at gøre sig uafhængig af energi fra diverse slyngelstater.

Men alt dette har intet med klimaet at gøre.

climate4you.com

**********************

I dag kan man på Swebbtv høre Klimatskrämseln är historiens största bluff! – Sture Åström, f.d. div. chef, ledare för Klimatsans

3.5 8 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anders
Anders
8 months ago

Op i r…. Med politikernes fantasi-kriser.
Der kommer altid en ny.

Cat Girl
Cat Girl
8 months ago
Reply to  Anders

Jeg vil udvide den betragtning til at sige op i r…. med politikerne, det såkaldte “repræsentative” “demokrati” og den såkaldt internationale verdensorden. Jeg ved godt hvad jeg vil gøre med alle disse “repræsentanter” og deres beslutninger

Last edited 8 months ago by Cat Girl
Nielsen
Nielsen
8 months ago
Reply to  Cat Girl

Det vil jeg også (-:
https://www.youtube.com/watch?v=aG29veiSAjs
Se også Robert Kennedys samtale med Dane Wigington
https://youtu.be/bqSkbHKSnjI
Begge videoer kan også findes på Rumble eller Bitchute

Prins Knud
Prins Knud
8 months ago
Reply to  Anders

Eller også laver man en. Det ser meget mistænkeligt ud, det der er sket på Maui. Se video: https://rumble.com/v387pxr-the-hawaii-wild-fires-and-others-could-be-direct-energy-weapon-attacks.html Et minut inde i videoen ser vi noget som forklares som DEW. Jeg må indrømme, at på mig ser det sgu rigtigt ud. Det er meget svært filmisk, at få det til at se virkeligt ud. BLA. derfor ser film fra firserne og halvfemserne tit mere virkelige ud, fordi de har brugt rigtige eksplosioner af virkelige ting i stedet for nutidens computer tegenefilm. Vores medier lyver og tilbageholder oplysninger hver dag og dog er de enige om stort set alting. Derfor… Read more »

Last edited 8 months ago by Prins Knud
Margrethe
Margrethe
8 months ago

“Ham der Marx er sgu svær at få smidt ud” for nu at lave en mere opdateret version af Øjet:

Klimahysteri som toppen af kommunisme.JPG
Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
8 months ago
Reply to  steen

Inte “hela världen” – notabelt är att det endast är västvärlden som låter sig styras. D v s ca 10% av världens befolkningar. Den stora majoritéten och majoritéten av världens ekonomier är kallsinniga och klarsynta.

Danskerne, uoplyste lemminger påsat lammehale
Danskerne, uoplyste lemminger påsat lammehale
8 months ago

Voksne mennesker taler om klimakrise, som ikke findes samtidig med at vi balancerer på kanten af en atomkrig.

Det siger bare det hele, og er endnu en begrundelse for at jeg ikke stemmer ved et folketingsvalg igen.

Lad os lege der var noget galt med klimaet, mon ikke en atomkrig burde værre mere relevant at afværge.

Allan G larsen
Allan G larsen
8 months ago

Det man kan gøre er at satse på kernekraft(thorium), og lytte til Henrik Svensmark. Ham med teorierne om solens indflydelse på klimaet.( Klimarealisme.dk).

Lennie
Lennie
8 months ago

OT – det er en stor Skændselens dag, en Skammens dag, at man modtager en bestemt fyr fra Ukraine på de bonede gulve idag!! Hvor ER det dog et intetvidende og forblindet folk. Man fortæller jo ikke fra sjovnalisternes eller Hoppeborgens gymnasters side, at Rusland i november 2021 forsøgte at få et møde m nato og usa pga de stadige udvidelser af militærbaser langs grænsen ind mod Rusland. Man nævner heller ikke, at mindst 13.000 civile ukrainere fra 2014 og frem har mistet livet ved feje terroangreb, som bedst kan sammenlignes med palæstinensisk terrorisme, på almindelige grøntsagsmarkeder, boligblokke og ligefrem… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
8 months ago
Reply to  Lennie

Ukraine og Danmark er bindegale Bidens mest lydige køtere – altid lystrende det mindste vink af den kolde kriger i det hvide skur i Washington. Kanonkongen fra Kiev og minkmordren fra Ålborg er tydeligt begge slagteren fra Delawares ydmyge slaver.
Én ting undrer – Danmark skulle skifte fra F16-morderfly til F35-morderfly, fordi F16 var forældede og nedslidte efter den danske værnemagts mening.
Hvorfor skal vasalstaten Ukraine nu belemres med udrangerede morderfly, når Danmark nu udrangerer F16 skrotmaskinerne ?

Lennie
Lennie
8 months ago

ja, det er et godt spørgsmål. Der er et billede på tv2 hjemmesiden nu, hvor Mette står og rager op over ham fra Ukraine, og sidstnævnte har et rævegrin på, næsten som om han tænker: “holddafast, hvor ER danskerne bare dumme!”

Dan Christensen
Dan Christensen
8 months ago
Reply to  Lennie

Voldemort kan vel sælge de dersens F16- dræberfly som reservedele til Taleban i Afghanistan, som helt sikkert fik en par eskadroner forærende, da Foxy Proxy Biden stak halen mellem benene og gik i flyverskjul i rævegraven i Delaware.

Danskerne, uoplyste lemminger påsat lammehale
Danskerne, uoplyste lemminger påsat lammehale
8 months ago

Det er kun personer på offentlig forsørgelse, som prædiker denne klimareligion. Det være sig, SU, førtidspension, kontanthjælp, folketingsløn osv. Ikke nok med vi skal høre på det og leve med konsekvenserne af idiotien, vi betaler også tåbernes forsørgelse.

Cat Girl
Cat Girl
8 months ago

OT – Hvis der er nogen der vil vide hvem der styrer alt på denne planet, så er her en person der har godt fat i essensen:

(JUXTAPOSITION) NATO COMMANDERS AND FORCES (OPERATION GLADIO) ONE WORLD ORDER
https://www.bitchute.com/video/k0K2jDYpRAln/

Hvis man har adgang til TOR (hvis ikke, så skal man skaffe det), så er der mere fra totalcensurerede patentudviklere som kan give et vigtigt resume af hvordan det hele er gået så galt de seneste årtier her:

ELON MUSK
https://www.bitchute.com/video/k0K2jDYpRAln/

Dan Christensen
Dan Christensen
8 months ago

“Klimakampen” synes mest af alt, at være en religionskamp, hvor religionen hedder ‘klima’. Det er sandsynligvis ikke specielt smart at ophøje ‘klima’ til ‘religion’, hvis der virkelig er et seriøst klimaproblem. Det ville være meget mere konstruktivt og opbyggeligt, hvis man argumenterede på et faktuelt oplyst grundlag omkring, hvad man ser som klimatiske problemer. Folk reagerer fornuftligt, hvis de tager afstand fra følepornografiske udsagn og bombastiske trusler om dette og hint, hvis man ikke følger den rette ‘tro’. Jeg vil anbefale, at de mest fagligt kyndige indenfor klima, går sammen og sætter sig på ‘klimakampen’ som stridspunkt. Rationel information er… Read more »

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x