22
aug
Seneste opdatering: 24/8-23 kl. 1204
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Kardiologen Peter McCullough og vaccinespecialisten Geert Vanden Bossche, phd.

Der er nu 800 peer-reviewede studier, der beskriver vaccineforårsaget Myorcarditis. “Why is the Heart Targeted for Damage by COVID-19 Vaccines?”

Alle de unge, der falder om i videoens første minutter, er fra de seneste otte måneder. Nogle er vaccineret hele to år inden. To tredjedele af dem kan ikke genoplives, de dør mens de endnu er teenagere.

Der er talrige kunstværker, der beskriver den menneskelige civillisations undergang. Emnet har selvfølgelig fristet kunstnere til alle tider, og mennesket har ikke holdt sig tilbage med at levere stof til forestillingerne. Jeg tænker umiddelbart på Albert Camus’ “Pesten,” Thomas Mann’s “Døden i Venedig” og Eugène Ionescos skuespil Jeux de massacre, der havde flere titler undervejs, – “Pesten” og “Epidemien i byen” – men blev opført på Det Kongelige Teater som ballet af Flemming Flindt i 1971 under titlen Dødens Triumf.

Den endelige, franske titel, som er den malende “Jeux de massacre,” er navnet på et spil, som plejer at findes på markedspladser og i tivoli. Spillet går ud på at ramme og vælte bevægelige dukker. På en af de sidste sider i Camus’ bog står der:

”…at vi nogensinde havde oplevet denne afsindige verden, hvor det var lige så almindeligt at slå et menneske ihjel, som at slå en flue ihjel, dette velordnede barbari, dette beregnende afsind…”

Vi er disse dukker. Splittede og forvildede farer vi rundt og ved ikke, hvor døden rammer næste gang. Nogle er depressive, nogle uligevægtige, nogle forlystelsessyge. Mennesker falder døde omkuld på gader, idrætspladser og tv-skærme, de fleste aner ikke hvad der foregår, og nogle lyver om det. I al fald lyver samfundenes eliter og deres foragtelige megafoner – medierne. De er som Mann’s hotelejere i Venedig, der skal sørge for at turisterne ikke rejser hjem af dødsangst, så de går glip af deres indtjening.

Men vores eliter ved godt, at det er et gigantisk masseeksperiment med gain of function på menneskeheden, hvor to tredjedele af menneskeheden er involveret uden deres egen accept og vidende. Ingen aner, hvor mange af dem, der skal dø i de kommende år, mange er i fornægtelse, men ingen vil stoppe eksperimentet endsige tale ærligt om, hvad der er sket. Ikke engang lægerne.

Undergangstemaet er nu daglig virkelighed

Midt i september genoptages det på ny med en ny, fabrikeret virus. Igen vil vi blive pånødet en vaccine, der ikke bare ikke virker, men også er livsfarlig. Bliver vi tvunget denne gang eller først næste?

Når jeg tænker over denne tid og alle de døde, så ser jeg for mig scenen på Det Kongelige Teater i 1971 med alle de angste og døende mennesker fremstillet af balletdansere, unge og gamle, for jeg så nemlig forestillingen. Jeg var 20 år, og jeg syntes måske dens undergangstema var lidt søgt der lige efter de vilde tressere, men jeg skal love for, at jeg ikke havde forestillet mig, at jeg skulle opleve noget lignende i virkeligheden kun 50 år senere.

Hvor længe vil mareridtet vare, og hvor mange vil være i live, når det slutter? Vil de ramte vise deres vrede, mens de lever, ligesom Pascal Najadi i sin seneste video, eller vil de skælde ud på budbringerne, som en del synes at forestrække?

I dag kan man heldigvis på DR se en optagelse af den hele på video, så man selv kan se efter, om min association holder vand. DR Dødens Triumf, 1973.Tid: 01:19:27

Jeg har genset den, og den er fremragende! Jeg tør godt vædde på, at Det Kongelige Teater ikke tør genopføre forestillingen nu, selvom jeg synes, de skal invitere hele Folketinget og centraladministrationen ind og se den – gratis! Derefter kan DR sende sin optagelse af forestillingen til alle danskere på TV.

Skærmbilleder fra forestillingen

3 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
6 months ago

I øvrigt: Jeg kan ikke komme i tanke om et eneste historisk eksempel på, at det er lykkedes, med fornuftens stemme, at stoppe et grasserende vandvid i opløbet. Det stopper først, når trykkogeren er eksploderet, og de sidste på slagmarken segner udmattede eller bevidstløse om. Men ret mig endelig, hvis jeg tager fejl. Det kunne lette tungsindet en anelse.

Margrethe
Margrethe
6 months ago

Hvis nogen stadig tror, der i “Folke”-tinget sidder andet end maddiker, som æder sig store og glinsende i ligene fra “vaccinerne”, slagmarken i Ukraine, mink og døde minkavlere, så er her endnu et par søm til illusionens ligkiste.

For eksempel den liberale, frihedselskende komet, Alex et eller andet. Se klippet fra Twitter. Eller det store nationale fyrtårn, eller rettere skuespiller, Morten Messerschmidt. FBS liste over WEFs maddiker levner ikke mange illusioner tilbage:

https://fbf.one/wp-content/uploads/2021/08/Folketinget-og-WEF.pdf

Alex Vanopslags mening om coronavacciner.JPG
Last edited 6 months ago by Margrethe
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
6 months ago
Reply to  Margrethe

Ve’ de parlamentarikere og folkevalgte ved hvem vi nu bliver forrådt, bedre om de aldrig nogensinde var blevet født.

Da ville det være bedre for dem at få en møllesten lagt om halsen og kastes i havet, end at på dommens dag stå ansigt til ansigt med Gud.

Margrethe
Margrethe
6 months ago
Reply to  steen

“Vi passede bare vores arbejde”. Vi har hørt den før. De har hele betalte arbejdsdage, oceaner af tid og alt det andet, vi andre ikke har, til at sætte sig ind i tingene. I første runde kunne de undskyldes med at være blevet taget på sengen. Den går ikke længere. Som minimum er de respektive partiers sundhedsordførere forpligtet til at søge denne indsigt og give den videre til resten af partiet. Nu så jeg Henrik Dahls Twitter indlæg, hvor han stolt poserer med Zelenskyy med ordene “En politiker taler med en anden politiker” eller noget i den dur. Af alle… Read more »

Nielsen
Nielsen
21 days ago
Reply to  Margrethe

Et gæt. Alex Vanopslagh er en led snylter, som stjæler fra den almindelige dansker, og giver ham selv tyvekosterne og kalder det hans løn. Mens han bilder sig selv ind, at han går på arbejde, når han sidder i galeanstalten Christiansborg og fantaserer.

Margrethe
Margrethe
6 months ago

Hvis det skal leve op til nyhedskriterierne skal man efterhånden til kun at skrive, hvis de ikke dør. Det her er ved at blive en “hund bider mand” historie:

https://nypost.com/2023/08/16/olympic-swimmer-helen-smart-dies-suddenly-aged-43/

Dragen
Dragen
6 months ago

Sten !. Jeg kan ikke få lyd på High Wire fra rumble . Det går fint med Dødens triumf fra bonanza

trackback

[…] læst og lyttet, er indlægget så fint, at det vist godt kan tåle en gentagelse. Linket kommer her, og teksten til videoen følger […]

trackback

[…] læst og lyttet, er indlægget så fint, at det vist godt kan tåle en gentagelse. Linket kommer her, og teksten til videoen følger […]

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x