24
aug
Seneste opdatering: 24/8-23 kl. 1037
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Slagteren, Irma Østerport, fredagstilbud © Snaphanen.dk

Hvor mange danskere skal elimineres, hver gang kineserne bygger et nyt kulkraftværk?

Af Lars Hedegaard

De Radikale ”betræder ny jord”, meddeler partiets politiske leder, Martin Lidegaard. Af hensyn til klimaet skal der lægges en afgift på tøj. Og den radikale næstformand, Samira Nawa, lægger heller ikke fingrene imellem: ”Det er ikke rimeligt, at vores generation efterlader klimaregningen til den næste generation. Det er ansvarsløst, tankeløst og dybt uretfærdigt”, siger hun. Hvis de radikale idealister får deres vilje, skal manufakturhandlerne til at veje tøjet og pålægge det en afgift på 50 kr. pr. kilo, som skal gå til Martin Lidegaards kommende projekter.

Men det udtømmer langt fra De Radikales iderigdom. Også varer som okse- og kalvekød, biler, cement og emballage skal holde for, foruden naturligvis flyrejser og bilkørsel. Og sandelig om der ikke også skal lægges afgift på biomasse til el og varme. Man troede ellers, at biomasse var så klimavenlig, at det var til at blive grøn i hovedet af.

Man forstår De Radikales bekymring over det danske ”klimaaftryk”. Indien og Kina bygger kulkraftværker på livet løs, og hvis man tror, at klimaet styres af menneskeskabt CO2, er det klart, at danskerne må kompensere for indernes og kinesernes svineri.

Men bliver det ikke for indviklet og bureaukratisk med alle disse afgifter? Hvad med i stedet at arbejde på at sænke danskernes gennemsnitlige levealder? Det kunne man f.eks. gøre ved at afgiftbelægge medicin, lægebesøg og hospitalsophold samt afskaffe folkepensionen. En sådan reform ville hurtigt resultere i mindre bilkørsel, formindsket indtagelse af kød og et mindre tøjforbrug.

Nu mangler vi blot en udregning, der viser, hvor mange danskere, der skal elimineres, hver gang kineserne bygger et nyt kulkraftværk.

Det radikale svindelnummer

De taler om klimaet morgen, middag og aften, og der er ingen ende på de afgifter, de vil pålægge os, og på alt det, de vil forbyde.

Trænger man ind bag propagandaen, vil man se, at ”klimakampen” har meget lidt med klimaet at gøre, men des mere med gammeldags klassekamp i form af de riges kamp mod de fattige.
Når de f.eks. vil begrænse bilkørslen og flyrejserne, er det almindelige menneskers bevægelsesmuligheder, de taler om. Selv har de naturligvis ingen planer om at afskaffe deres firma- og ministerbiler eller at cykle til Davos, når de mødes for at høre Klaus Schwab tale om Zæ Great Reset eller Al Gore brøle om havet, der koger.

Afgifter rammer alle, kan man indvende, men de rammer især almindelige lønmodtagere og pensionister, som i forvejen har svært ved at få pengene til at række. Folk, der lever i overflod, eller politikere, der selv kan bestemme deres indkomst, kommer aldrig til at lide nød, men kan glæde sig over at have fået krammet på dem dernede, som de har fyldt med snak om klimaet, og som derfor bliver ved med at stemme på dem.

Engang truede præsterne almuen med Guds straf, hvis den satte sig op mod øvrigheden. I dag er Gud erstattet af klimaet. Effekten er den samme.

*****************

World Economic Forum vil afskaffe privatbilismen. Se eller gense Thou Shalt Not Drive

PS: Til kommentatorne:

Af og til er jeg mere end de nomale 30-60 minutter om at godkende kommentarer. Det forgangne døgn for eksempel, da var jeg til månedlig kontrol og behandling på hospitalet for min kræftsygdom, hvorefter jeg gerne sover 12-13 timer af behandlingen. I denne tid kan jeg selvsagt ikke godkende kommentarer.

5 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lennie
Lennie
8 months ago

De vil jo gerne lukke os inde i 15 minutters byer, som planen var/er med Lahaina, og så kan de rigtigt sprøjte gader m biovåben eller simpelthen lige justere frekvensen på de mange 5g tårne, og vupti! Så svitser man lige fx hele kbh på under een time, som ved en mindre atombombe. Om de benytter HAARP og eller Starlink også, vides ikke, men at deres våben sandsynligvis kan ‘hooke up’ med folks smartgrej og gps i biler og på mobiltelefoner, det er mit gæt, for hvordan skulle de mange biler i kø ellers pludseligt kunne antændes, og metallet smelte?… Read more »

Bastardo
Bastardo
8 months ago

De ‘gode’ radikale burde arbejde for en afgift på bilbatterier. De kræver som bekendt kobolt.
Stoffet udvindes som bekendt især i DR-Congo af sorte børneslaver i kinesisk drevne miner. Kina er næsten enerådende i minering og oparbejdning, samt i batteriproduktion.

Men de ‘gode’ radikale elsker jo også El-biler, så må man lukke øjnene for børneslaver og afhængighed af Kina. Det er også nemmere at nedlægge dansk kødproduktion – danskere har jo efterhånden lært at hade landmændene, der producerer jordens mest bæredygtige fødevarer.

https://dm.dk/bio/artikler/alle-artikler/raastoffer-og-ressourcer/koboltmangel-truer-om-faa-aar/

Nielsen
Nielsen
8 months ago
Reply to  steen

Nu vi snakker om Congo. Det var der belgiske vaccineudviklere brugte abers organer til at dyrke bakteriekulturer i. Sjovt nok falder tidspunktet (start – midt halvtredsernne) sammen med ebola sygdommens første tilfælde. Tilfældighed? Muligvis. Men det er da noget af et tilfælde, som de 3 rige amerikanere, som ikke ville have en centralbank døde på Titanic, som Rockefeller havde inviteret dem med på. Han dukkede aldrig selv op til afsejlingen. Tilfældighed? Også muligvis. Men der er gennem historien temmelig mange begivenheder kaldet tilfældigheder, som falder smmen med større katstrofer. Desuden har medicinalfirmaerne i Danmark såvel som i andre lande fat… Read more »

Danskerne, uoplyste lemminger påsat lammehale
Danskerne, uoplyste lemminger påsat lammehale
8 months ago

Afgifter på biler! Der ER afgifter på biler endda den højeste i verden når vi taler om de rigtige biler. Ikke nok med det der er også afgifter på alt omkring bilen. Kig på din forsikringspolice, din regning fra værkstedet (miljøafgift), parkeringsafgift, brændstofafgift, stilstandsafgift (ejerafgift).

Hvad angår tøj og kød, så er det belagt med verdens højeste moms.

Men det er godt for det offentlige, som kan hyrer tusindvis af miljøinspektører og skatteopkrævere.

Danskerne, uoplyste lemminger påsat lammehale
Danskerne, uoplyste lemminger påsat lammehale
8 months ago

DR-Congo er DRs nye satsning, som kommer næste år. Programchefen bliver Hella Joof, som sammen med bla. Melwin skal lave programmer om, af og for negere.

Den nye kanal er reklamefri, bortset fra enkelte gæsteoptrædender fra Brdr. Price, som laver egnsretter i Afrika og samtidig får gratis reklame for deres restauranter. Adam vil traditionen tro igen forsøge at finde en ny kone, som senere ansættes på DR på evig offentlig forsørgelse.

Der er noget at glæde sig til.

Anders
Anders
8 months ago

Hvordan skulle det dog også gå Hella og vedhæng uden licensmidlerne.
Godt for dem at de bare kan stjæle løs i danskernes lommer.

Limewood
Limewood
8 months ago

Næstformanden Samira Nawa – muslimen uden “men´er” – kunne jo begynde med at propagandere for at hendes i sommervarmen meget påklædte trosfæller skulle smide noget eller al tøjet – niqab, tørklæde, chador og så videre. Og at heldragter i bade-sammenhænge skulle reduceres. Sjovt nok er der ikke mange offentlige interviews med små Samira. Foreløbig efterplabrer hun blot De Radikales politik – Som Mona Sheik, der også kendte den kulturradikale lingo lyder Nawas som et intetsigende propaganda-statement  ”Det er ikke rimeligt, at vores generation efterlader klimaregningen til den næste generation. Det er ansvarsløst, tankeløst og dybt uretfærdigt” Medierne har på ingen… Read more »

Piotr
Piotr
8 months ago

De radiGALE alias “den OIKOFOBE sekt” er i en sjælden grad syge i hovedet! Jeg håber & beder til at deres tid er overstået. Hvis der findes en Gud vil han høre mine bønner og gennemføre dem. Hvad der er mindst ligeså skræmmende, er at der faktisk findes folk/vælgere som stemmer på denne ondsindede sekt, der er drevet af en af-art af sadomasochisme. OG, korrekt at denne sekt, nyder godt af fredningen, MSM tildeler dem. (tænk at være DDRs darlig) Det varmer mit hjerte, at denne afghaner Samira har så travlt med danskerne liv, hvad vi går ret & forkert.… Read more »

Nielsen
Nielsen
8 months ago

Helt rigtigt L.H. Lidegaard er en dummerik, som hopper på Al Gores og retharderede Gretas vanvittige vrøvl. Det er fanden gale mig ikke koprutter og diesel røg, som skader naturen. Nej årsagen skal primært findes i den vejrmanipulation, som har været udført allerede fra slutningen af 2, verdenskrig. https://rumble.com/v3aiogu-the-dimming-2020-full-length-documentary.html https://rumble.com/v2ly9ke-magnetic-rain-activist-video.html Og virkningerne af “grøn” omstilling, kan ses i filmen Planet of the Humans

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x