25
aug
Seneste opdatering: 31/8-23 kl. 1055
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!


Hans Rustad & Snaphanen, You Tube censurer videoen hårdt.

Zelenskij har allerede en villa i Toscana, som han lejer ud for 50.000 euros

El Gouna er et luksusresort i Egypten, hvor velhavende individer køber luksusvillaer, herunder også udlændinge. Den 16. maj 2023 blev der underskrevet en købskontrakt for en villa til en værdi af 5 millioner dollars (34.5 mio danske kroner). Køberen var Olga Kiyashko. Dette er det samme navn som Volodymyr Zelenskyjs svigermor. Det er den egyptiske undersøgende journalist Mohammed Al-Alawi, der har opdaget, at Zelenskyj-familien ejer en luksusvilla ved Det Røde Hav. Dette er politisk meget ubehageligt for Zelenskyj.

Mohammed Al-Alawi præsenterer fotodokumentation af kontrakten. Han siger, at han har fået oplysningerne fra pålidelige kilder. Det bør ikke udelukkes, at det er efterretningskilder, enten egyptiske eller udenlandske, der ønsker, at denne information skal blive offentlig kendt. Hvis det er sandt, at Zelenskyjs svigermor er køberen, er hun sandsynligvis en front for familien, og pengenes oprindelse kan muligvis ikke tåle dagens lys.

Der er en storslået ejendom i VIP-feriestedet El Gouna, der ofte kaldes Egyptens Venedig, ved kysten af Rødehavet. Ejendommen er en luksuriøs villa med smukke indretningsdetaljer og en swimmingpool. Den ligger ved kysten og giver ejerne en fantastisk udsigt over havet og en strand til rekreation.

Der er mange luksus ejendomme i Egypten, skabt til velhavende borgere og udlændinge, så der ville ikke være noget bemærkelsesværdigt ved denne villa, hvis det ikke var for én lille detalje. Den nye ejer af denne villa er den ukrainske borger Olga Kiyashko, som har præcis samme navn som moren til konen til den ukrainske præsident Volodymyr Zelenskyy.

Korruptionen i Ukraine er legendarisk. Den når niveauet af Rusland. Men moralsk set har Ukraine befundet sig i en særlig position. Derfor har USA og europæiske lande givet store summer, ikke kun til krigsmateriel og træning, men også til pensioner og sundhedsvæsen i Ukraine. Hvis det viser sig, at pengene bliver ført ud af landet og brugt til personlig luksus, kan det få en ødelæggende effekt på både velvilje, opbakning i opinionen og kampmoralen.

Det er kun godt en uge siden, lederen af rekrutteringskontoret i Odessa blev anholdt. Han havde taget 5 millioner dollars i bestikkelse fra familier, der ønskede at købe deres sønner fri fra fronttjeneste. Pengene var blevet brugt til køb af huse i Spanien.

Zelenskij trådte frem og fordømte korruptionen. Siden har der været ransagninger ved rekrutteringskontorer over hele landet.

Hvis det skulle vise sig, at Zelenskij er skyldig i det samme som dem, han netop har afskediget, kan det få en ødelæggende virkning.

Zelenskij har allerede en villa i Toscana, som han lejer ud for 50.000 euros, men den blev købt, før krigen begyndte.

Historien er publiceret i Punch: Luxurious Villa owned by Ukrainian President Volodymyr Zelenskyy’s Family Discovered On Egyptian Coast

4.3 7 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Prins knud
Prins knud
8 months ago

Og vores Quislinge regering, har lige givet vores luftforsforsvar væk til denne “rotteligende” leder af verdens mest korrupte land.
Jeg mangler ord, der kan beskrive vores regerings handlinger, når det gælder, ytringsfriheden, vacciner og islam.
Tænk engang at de sammenlignede hans besøg med Montgomerys befrigelse af Danmark.

Danskerne, uoplyste lemminger påsat lammehale
Danskerne, uoplyste lemminger påsat lammehale
8 months ago
Reply to  Prins knud

Du har så evigt ret. Alt er komplet på hovedet. Der er bare ikke meget at glæde sig over for tiden, fremtiden der sort ud for Danmark og Vesten. Vi balancerer på kanten af en atomkrig.

Dan Christensen
Dan Christensen
8 months ago

Dette hus er sandsynligvis et af flere skjulesteder, han kan søge hen til når ukrainerne gerne vil hente ham til en alvorlig samtale. Man bør søge efter lignende gemmesteder på Rivieraen, i Hollywood, i Florida eller måske endda i Delaware?
En god ræv har mange udgange. God jagt.

Anders
Anders
8 months ago

Australien inkluderet, har jeg ladet mig fortælle.

Danskerne, uoplyste lemminger påsat lammehale
Danskerne, uoplyste lemminger påsat lammehale
8 months ago

Han eller familien kommer aldrig til at bruge disse villaer, men mon ikke MSM undersøger sagen?

🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡

Danskerne, uoplyste lemminger påsat lammehale
Danskerne, uoplyste lemminger påsat lammehale
8 months ago

Ironi blev anvendt, Nej det kommer der ikke et pip om.

Nielsen
Nielsen
8 months ago

Før Ruslands svar på NATOs aggressioner, var han den mest korrupte nationsindehaver ifgl amerikaanske kilder. Nu er han vores allierede. Allerede tidligt i denne opstart til 3. verdenskrig, blev det kendt, at han brugte pengene, som vi i vores grænseløse dumhed gav ham, til indkøb af fast ejendom i Schweiz. Jeg er ikke fan af Putin og jeg tror alle vil være bedst tjent med at komme af med både ham, Selenskij, Mette Forræderiksen og Biggest Idiot Democrats Ever Nominated. M.a.o. regeringer vil altid være vores værste fjender. Det ligger i tyrannens natur. Og jeg tror ikke nogen kan pege… Read more »

Danskerne, uoplyste lemminger påsat lammehale
Danskerne, uoplyste lemminger påsat lammehale
8 months ago
Reply to  Nielsen

Du tar fejl af Putin, havde Rusland haft en leder ala Biden, Johnson, Macron, Frederiksen så havde du ikke kunne nyde din morgenkaffe lige nu, så havde der for længst været udbrudt atomkrig

Putin er en erfaren, stoisk leder, som vil Rusland det bedste, men aldrig gribes af hysteri og følelsesmæssige udbrud.

Det er Nato/USA, der driver denne konflikt ikke Rusland.

Dan Christensen
Dan Christensen
8 months ago

Her går det godt, fru kammerherreinde:
Biden har meget ondt i hovedet, når han er vågen. Johnson er kravlet tilbage under sin sten. Macron kvækker og hopper rundt som en frø. Frederiksen paraderer som altid forvirret rundt i herretøj.
Alle de vestlige julepyntsbehængte Nato-generaler tonser immervæk rundt og leder efter nogen de kan slå ihjel.

H.P.
H.P.
8 months ago

Præcis beskrivelse af Putin. Han er uden sammenligning den største statsmand i verden. Alle den vestlige verdens ledere er forkælede pattebørn med en grandios selvforståelse og total mangel på moral, der desværre har fået magt.
Putin voksede op i et Skt. Petersborg der var stærkt præget af ww2.
De for os forkælede vesterlændinge ufattelige lidelser og rædsler som indbyggerne i Skt. Petersborg gennemlevede under 900 dages belejring er nærmest en del af Putins dna.
Han er et mandfolk modsat alle den vestlige verdens forkælede kvinder af
begge køn.

Last edited 8 months ago by H.P.
Dan Christensen
Dan Christensen
8 months ago

Når zElendigskij turnerer med tiggerskålen i Vesten medbringer han altid et dokument, som de glade giverlande skal underskrive. Dokumentet er en såkaldt “sikkerhedsgaranti” der forpligter underskriverne på i al fremtid at levere bjerge af våben uden faktura og revision til nazisterne i Kiev.
Den tidligere premierminister i Italien meddeler, at han ikke ville give zElendigskij ret til at bestemme hvorledes, hvornår og under hvilke omstændigheder der skal afholdes fredsforhandlinger. Så den meget kortbenede præsident i Ukraine skal nok overveje at pakke kuffert og huske sparegrisen.

Mads kering
Mads kering
8 months ago

Så dens rævefjæs passer til dens person!

Peter Krogsten
Peter Krogsten
8 months ago

Det er ikke noget nyt. Få måneder efter Zelinskyy som han nu kalder sig, på mirakuløs vis vandt præsidentvalget med 76% af stemmerne efter 4 måneder i politik, blev det afsløret at sammen med chefen for sikkerhedsstyrkerne Ivan Balanov styrede han et net af selskaber i skattely, der blandt andet ejede dyre ejendomme i London. Det blev grundigt beskrevet i The Guardian, danske mediers hovedkilde, men ikke citeret ret meget om overhovedet. På det tidspunkt var Zelenskyy allerede helgenkåret.
Zelinskyy er plumrådden, og ikke en del af løsningen, men en del af problemet.

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x