27
aug
Seneste opdatering: 27/8-23 kl. 1615
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Why is this software guy ordering us around? I think Gates is an evil, mega crook. I hope he bumps into justice, in this life or the next.”

Det helt store problem i vor tid er, at en del af det der foregĂ„r, er sĂ„ utroligt, at nĂ„r man fĂžrst har brugt lang tid pĂ„ at sĂŠtte sig ind i, at det faktisk passer, sĂ„ er det nĂŠrmest umuligt at tale med andre om med fĂŠrre eller andre forudsĂŠtninger…..fordi det er sĂ„ utroligt. Og fordi den offentlige samtale er prĂŠget af hundrede procent politisk propagandarende hovedstrĂžmsmedier, der siger noget andet. Uanset at “klimadagsordenen” og den “grĂžnne omstilling” stort set er lĂžgn, sĂ„ skal det passe, fordi det tjener et vigtigt politisk formĂ„l: Den revolution globalismens rigmĂŠnd har i gang imod demokratierne. Fakta er fuldstĂŠndigt ligegyldige og helt uvelkomne, man kan pakke dem sammen og holde dem for sig selv.

Det har taget mig lang tid at indse, at Covid-sprĂžjterne – et biovĂ„ben som flere og flere kalder dem – har det helt bevidste formĂ„l at nedbringe verdens befolkning. Kort sagt: Statssanktioneret massemord. Adskillige fagfolk jeg har opbygget tillid til, som Michael Yeadon, er ikke i tvivl. Kan det virkelig passe, er det ikke for langt ude? Jeg kommer stadig i tvivl, men Yeadon er ikke. “There is an Ultimate Goal To Kill a Large Number of People”.

Men lĂŠgger man alle effekterne af sprĂžjterne sammen, sĂ„ ser man, at det sagtens kan passe, for det er den samlede effekt af ‘vaccineringen.’ Masser er dĂžde. FĂždselstallet er raslet ned i den industrialiserede verden med 10-15 procent.

OverdĂždeligheden er konstant, den har i Danmark fluktueret mellem over 20 procent til nu 5.2 procent. (Excess mortality by month, Eurostat). NĂ„r den nĂŠste booster snart udkommer, skyder den i vejret Ăžjeblikkeligt igen.

Hvis der ikke var noget ‘fishy’ ved den, ville alle tale om den, men det er et bevis pĂ„ at der er noget galt, at ingen gĂžr. Vi lever i en klaustrofobisk samfundslĂžgn, der har sĂŠnket en uvirkelighed over det hele – fordi der foregĂ„r sĂ„ vanvittige, dramatiske ting, vi ikke tillader os at demaskere med ord og sandhed. Og som medierne – det naturlige sted – forhindrer os i at bringe ud i lyset.

I videoen ovenfor hĂžrer man nogle af de mennesker, der ivrigt mener, at der er for mange mennesker pĂ„ jorden. Man kan spĂžrge sig selv, ud fra hvilken betragtning, og navnlig om, hvordan de helt uden nogen demokratisk kontrol skal have indflydelse pĂ„, hvem der lever og hvem der dĂžr. Bill Gates har ingen formel uddannelse pĂ„ vaccineomrĂ„det, sĂ„ “Why is this software guy ordering us around? What the dickens does he know about this field?” spĂžrger Michael Yeadon.

Med hvilken ret ĂŠndrer ikke-valgte globalister som Klaus Schwab og Black Rocks Larry Fink – som danske politikere fraterniserer med – hele vores livsform fra hvad vi spiser til hvordan vi transporterer os og hvad vi sprĂžjtes med i vores kroppe?  Hvorfor tillader  politikerne det? Hvorfor forsvarer de ikke vores livsform mod dette angreb pĂ„ alt i vores liv, ogsĂ„ vores styreform? Neil Oliver stiller det samme spĂžrgsmĂ„l:

ØdelÊggelsen af vores livsform

“De skal kun have succes en gang, vi der forsvarer den, skal have succes hver gang”

2030 UnMasked

Jeg benyttede forleden lejligheden til at gense denne et Ă„r gamle dokumentar, der meget glimrende sĂŠtter alle disse ting i forbindelse med hinanden pĂ„ en let forstĂ„elig mĂ„de. Den bringer orden i kaos, og den egner sig godt til alle de mange – de fleste,  formentlig, der ikke kan se sammenhĂŠngen mellem vacciner, digital valuta, vaccinepas, afskaffelse af privatbilisme og kĂždspisning med mere. Hvis TV viste den, ville der gĂ„ en prĂ„s op for en forvirret, forvildet og terroriseret befolkning. SĂ„ er man klĂŠdt pĂ„ til den tilstundende “pandemi.”

4.3 6 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Svend GiĂžnge.
Svend GiĂžnge.
10 months ago

Velskrevet. Det er belĂžnnende og oplysende at fĂžlge din udvikling. Der er klare indikationer
pÄ at den herskende Troldom (fortryllelse) er oldgammel. Det gode er at koret der rÄber at Kejseren er splitternÞgen time for time vokser mod den kritiske masse (nogle siger ca.6-7 %) sÄ kan det ikke holdes tilbage lÊngere og Troldommen brydes af Sandheden.
Her er et meget informationsmĂŠttet stykke oplysning om verdens historie bag kulisserne.
Fra 4.14.40 til 5.16.40. https://grandtheftworld.com/2023/07/24/grand-theft-world-podcast-142-cancer-culture/ Det har at gĂžre med rĂždderne til den systematiske undertrykkelse der finder sted i vores nutid.

Last edited 10 months ago by Svend GiĂžnge.
Bishop Reuss
Bishop Reuss
10 months ago

A lot of the serious unbiased scientists, doctors and researchers are meeting in Copenhagen for the Facts Matter Conference. These are people who have stood up for the truth, real science, and the right to speak their mind regardless of what ‘the system’ says and what ‘the system’ thinks they should think! Hope that some of the media outlets that advocate for free speech and scientific integrity will cover this conference. #Copenhagen #FactsMatter March 2020 was the beginning of the biggest changes that our society, and thus us as humans, have ever faced. Changes which from one day to the next… Read more »

img (11).jpg
Dan Christensen
Dan Christensen
10 months ago

En rapport fra Breitbart fotĂŠller om en amerikansk forskningsenhed (var det CIS?), der havde regnet sig frem til, at hver gang “mĂŠngden af migranter” til USA steg med 1 procent, faldt gennemsnitslĂžnnen for ufaglĂŠrt arbejdskraft med ca. 0,5 procent.
Her kunne grunden findes til kapitalisternes evige rĂ„ben om, at “der er katastrofal mangel pĂ„ arbejdskraft”. Den eksisterende nationale ‘gamle’ arbejdskraft bliver dermed en social byrde, som ikke fuldt kan lĂŠsses over pĂ„ plebejernes indkrĂŠvede skatter.
For kapitalisternes profitmaksimering er det logisk bedst at ‘udfase=eliminere’ den gamle nationale arbejdskraft, samtidig med importen af lĂžnreducerende nye lĂžnslaver.

Danskerne, uoplyste lemminger pÄsat lammehale
Danskerne, uoplyste lemminger pÄsat lammehale
10 months ago

NĂ„r WHOs digitale vaccinepas kommer skal vi alle scanne det ved indgangen til butikker, restauranter, offentlig transport mv. Er man ikke vaccineret og opdateret med boostere nĂŠgtes adgang. Det bliver QR baseret og gĂŠlder i alle medlemsstater. QR koden indeholder udover vaccinestatus ogsĂ„ alle persondata, alder, kĂžn, fingeraftryk, helbredsoplysninger osv. og senere bygger man yderligere funktioner pĂ„ det vĂŠre sig kvoter for fĂždevarekĂžb, transport osv. Koden bekrĂŠftes med dit fingeraftryk eller Ăžjenscanning. Det blir nemt, bekvemt og sikkert og der bliver tilknyttet digital betaling da kontanterne udfases. Danskerne jubler for det er bare sĂ„ nemt og kan bruges overalt. Held… Read more »

Danskerne, uoplyste lemminger pÄsat lammehale
Danskerne, uoplyste lemminger pÄsat lammehale
10 months ago
Nielsen
Nielsen
10 months ago
Reply to  steen

Sandedsstyrelsen tÊnker kun pÄ hvordan den kn gÞre os afhÊngige af medicin, som den sÊlger gennem apoteker = systembolag.

Jari Norvanto
Jari Norvanto
10 months ago

Ja, det vore bĂ€ttre med fĂ€rre mĂ€nniskor pĂ„ Jorden. PĂ„ vilket sĂ€tt vore det sĂ€mre? Inget som jag kan se iallafall. Men hur ska det ske? Genom den malthusiska cykeln? Eller en sĂ„ att sĂ€ga hjĂ€lpande hand av en sjĂ€lvutnĂ€mnd elit och en köpt politikerklass? Om Gates, Harari och andra mĂ€nniskoföraktande mĂ€nniskor önskar livet av stora delar av mĂ€nskligheten, och Vaxxen framhĂ„lls som rĂ€ddningen tillbaka till ‘normalcy’, hur gĂ„r det ihop? Antingen Ă€r Vaxxen dödliga, eller Ă„tminstone en kassako, medan andra metoder för att avdöda mĂ€nniskor utvecklas. Omdaningen av jordbruket och uppköpet av Ă„kermark ser ut som möjliga delar i… Read more »

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x