30
aug
Seneste opdatering: 30/8-23 kl. 1051
46 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Tucker Carlsson interviewer Viktor Orbán i Budapest.

Vestens propangadamedier fortæller os, at vi skal afsky Trump, Putin og Orban. Hvad har de tre da til fælles, der gør dem så forhadte? De er nationale i modsætning til mediernes ejere og arbejdsgivere, der er internationalister og globalister. Trump og Orban er endda demokrater, også i modsætning til globalisterne. Derfor ser danske medier ud som de gør. Vi der  argumenterer for nationalstaterne og demokratiernes beståen, ser derfor også Orban som Europas bedste og mest legitime statsleder. Zerohedge skriver: “A Very Dangerous Moment” – Hungary’s Orbán Warns Tucker “A 3rd World War Is Knocking On The Door”

Mette Frederiksens værste skræk

Af Lars Hedegaard

I en tid, da alle medier mener det samme, bør man lytte til mennesker med andre meninger og andre perspektiver. Et af dem er den ungarske premierminister Victor Orban, som netop er blevet interviewet af Tucker Carlson.

Som ungarer og tidligere frihedskæmper mod sovjetstyret ved han nok mere om Rusland end folk, der sidder på den anden side af Atlanten og åbent erklærer, at deres mål er at påtvinge Rusland et andet regime. Det kommer ikke til at ske, siger han.

Ifølge Orban er der den afgørende forskel på Vesten og Rusland, at vi prioriterer friheden, mens russerne først og fremmest er optaget af at holde sammen på det udstrakte rige. Så må friheden komme i anden eller tredje række.

Hvad Ukraine-krigen angår, anser han det for umuligt for vestmagterne at tvinge Rusland i knæ. Han sætter derfor sin lid til Donald Trump, som han håber vender tilbage som amerikansk præsident, og som han tror vil kunne sikre freden.

Orban understreger, at Ungarn er en stolt, fædrelandskærlig og kristen nation med en tusindårig historie bag sig. I modsætning til de fleste vestlige lande holder Ungarn fast i traditionelle værdier som patriotisme, familien og Gud – hvilket har skabt raseri i vestlige lande, der har opgivet dem.

De vestlige regeringer kalder sig liberale, men betydningen af dette begreb har ifølge Orban ændret sig. Engang betød liberal at være frihedstilhænger. I dag betyder det at være modstander af friheden.

Det fremgår ikke, om Orban tænker på den danske regering, der nu vil slå en streg over flere hundrede års frihedskamp for at tækkes de mest reaktionære kræfter, verden han kendt.

Vestens støtte til Ukraine smuldrer

Af Lars Hedegaard

Enhver antydning af, at det måske ikke går så godt med Ukraine-krigen, at regeringen i Kyiv ikke er ved at vinde, og at globalister i de vestlige hovedstæder hælder penge og våben i konflikten til ringe nytte, bliver mødt med rasende protester og beskyldninger for at gå Vladimir Putins ærinde. Men det vil måske ændre sig. Nu skriver den tidligere italienske premierminister, Giuseppe Conti, på facebook, at Vestens strategi i Ukraine er slået fejl. Resultatet er blevet et ”nederlag for alle”.

Her, halvandet år efter Putins invasion, er det på tide at lave en ”ærlig analyse” i stedet for den ”øredøvende krigspropaganda”, der strømmer fra europæiske og amerikanske ledere, skriver Conti, som peger på, at Ruslands forventede militære nederlag er udeblevet. Det er heller ikke lykkedes USA og EU at få den russiske økonomi til at bryde sammen.

Conti udtrykker stærk kritik af EU, som har udvist manglende lederskab og i stedet har optrådt underdanigt overfor USA.

Han mener heller ikke, at Rusland har meget at glæde sig over. I stedet for den forventede hurtige sejr over det meget mindre Ukraine må Putin nu ser sig indblandet i en konflikt, som i alle henseender har været bekostelig. Han står tilmed anklaget for at have begået forbrydelser mod menneskeheden.

Ifølge den tidligere premierminister har krigen indtil nu kostet 500.000 ukrainske og russiske døde, mens seks millioner ukrainere er flygtet ud af landet.

I modsætning til Conti har den siddende italienske premierminister, Giorgia Meloni, valgt at optræde som høg på linje med lederne i Berlin, Bruxelles og Paris.

Ifølge eksperter citeret i den tyske avis, Die Welt, er Ukraine nødt til at mobilisere tre millioner soldater for at kunne besejre Rusland, hvilket ikke er nemt på baggrund af en beregning fra FN, der viser, at Ukraines indbyggertal er faldet fra 48,2 millioner i 2001 til i dag 29 millioner.

De udeblevne ukrainske sejre truer med at få den tidligere vestlige enighed om støtten til Kyiv til at krakelere. Den tidligere CIA-agent, Larry Johnson, skriver i ugebladet, The Week (27. august), at han har bidt mærke i en række kritiske artikler i amerikanske mainstream-medier, der tegner et dystert billede af krigens gang. Når den slags historier finder vej til medierne, er det efter hans erfaring udtryk for, at der er kommet sprækker i den tidligere enighed om Washingtons ubetingede støtte til Kyiv.

Washingtons støtte til Ukraine er, skriver han, ved at smuldre, selvom regeringen officielt hævder, at den ukrainske sejr er lige om hjørnet. CIA og de amerikanske efterretningstjenester er tydeligvis kommet til en anden konklusion.

4.1 9 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

46 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anders
Anders
3 months ago

For enhver der kan tænke, har Ukraines nederlag stået klart i over 1 år.
Men herhjemme hykler politikerne videre og ser frem til nye kriser, som skal styre det danske folk videre, i slaveriets og uvidenhedens bånd.

H.P.
H.P.
3 months ago
Reply to  steen

Undertegnede sagde kort efter at russerne indledte deres specielle militære operation, i et selskab af personer som alle var faldet for krigspornoen i medierne, at selvfølgelig ville russerne vinde, de øvrige deltagere (undtagen min kone som er en klog pige) vendte sig alle imod mig og var dybt forargede. En af deltagerne så forarget på mig og spurgte : hvordan kan du støtte Putin, han er jo ikke demokrat.. Det er den gennemsnitlige hjernevaskede danskers mentale tilstand. At ikke en eneste af den vestlige verdens ledere er demokratisk sindede er slet ikke gået op for dem. Og når Conti mener… Read more »

Lennie
Lennie
3 months ago
Reply to  steen

Enig! Godt skrevet, Steen! Da jeg advarede familie m fl om vaccinerne, blev jeg kaldt skør og konspirationsteoretiker, men min familie – hvoraf fire ikke tog vaccinen (heldigvis gav min skræmme kampagne lidt pote, og jeg forhindrede også, at en god veninde og hendes søn tog den) – er på Ukraines side og bliver nu fordømmende, når jeg begrunder, hvorfor Putin gik ind; fx fordi der blev opstillet militæranlæg langs grænsen til Ukraine, civile blev bombet, masseskudt eller torteret til døde i Donbas regionen siden 2014, etc. Desuden anfører jeg, at Ukraine har en særdeles grum historie m massedrab på… Read more »

Dragen
Dragen
3 months ago
Reply to  steen

.”..infantilt ..” , det er et velvalgt ord . Det er et godt ord . Det har været meget betegnende for hele tilgangen til Ukraine og Rusland . Netop helt igennem infantilt . Ingen seriøse og realistiske og virkelighed-snære overvejelser eller drøftelser. Ingen afvejelser eller langsigtede view. Kun helte og skurke. De gode og de onde .

Knud Madsen
Knud Madsen
3 months ago
Reply to  Anders

Gennem historien er der ikke mange, der har haft held med at sparke til russiske bjørn.

DavidK
DavidK
3 months ago
Reply to  Anders

Det er nok en korrekt analyse, som det ser ud pt. Må erkende, at min umiddelbare reaktion der 24.02.22 var, at det var begyndelsen på enden for Putin. Jeg havde aldrig troet Rusland ville angribe, og så det som en stor taktisk fejl. Men jeg havde så heller ikke forudset, at “Vesten” ville banke for tusindvis af mia. kr ind i krigen, frem for at arbejde for fred eller våbenhvile. Suk, hvor naiv kan man være? Det har i virkeligheden styrket Putin, han vil overleve den her krise; for frem for at tage konsekvensen af en dristig beslutning, og afsætte… Read more »

Dragen
Dragen
3 months ago

Er en del af problemets/problemernes opståen – ikke også , vores politikeres generelle inkompetance ? . De har mere ud af , at får drama og krise til – i en uendelig strøm , at afløse hinanden ?. På den måde sejler ledelsen af landet fortsat , men det tætte parløb med medierne , underholdningsindustrien og karriere-egoismen fodres og næres uden at kunne stoppes. Man stilles med allerstørste sikkerhed aldrig til ansvar – for noget .

Svend Giønge.
Svend Giønge.
3 months ago
Reply to  Dragen

Det er gamle bagvedliggende matricer.

Screenshot 2023-08-30 at 08-05-42 The Brotherhood of Death.png
Nielsen
Nielsen
3 months ago
Reply to  Svend Giønge.

Var det ikke Cream, som lavede LP en Disraeli Gears? Det tror jeg nok det var.

Svend Giønge.
Svend Giønge.
3 months ago
Reply to  Nielsen

Tak for oplysningen. Jo ganske rigtigt. Her står hvordan de kom frem til Titlen på albumet.
https://en.wikipedia.org/wiki/Disraeli_Gears

Det er faktisk et virkeligt smukt band, sublimt samspil og flere afgrundsdybe tekster.

Svend Giønge.
Svend Giønge.
3 months ago
Reply to  steen

Tak Skæbne hvor får jeg udvidet min bevisthed i dag. Jamen det er jo en Åbenbaring, efter 30 sekunder forstod jeg hvad du mener og blev samtidig følelsesmæssig bevæget.Den Ånd du skriver om BroderSøsterskab, Folkelighed og Fællesskab som mange bekendte sig til dengang (og før) men som blev undertrykt af bl.a hårde stoffer i rå mængder, den Ånd om end undertrykt lever endnu og noget spiere i den dybe, rene, uberørte, frugtbare kulturelle undergrund. Jeg kan se det ! Hil alle Snaphaner ! Forøvrigt var Cream vist et af de første designer bands, de fandt ikke sammen, de blev sat… Read more »

Svend Giønge.
Svend Giønge.
3 months ago
Reply to  Svend Giønge.

Forresten politikere og journalister har ikke adgang bag kulisserne. Det drejer sig om “need to know” og de “do not need to know”. Til gengæld styres de fra bag kulisserne. Hav det Optimistisk !

Dan Christensen
Dan Christensen
3 months ago

Bidens “As long as it takes” betyder 2 ting: Den første – at USA’s proxykrig mod Rusland i Ukraine skal fortsætte som afledningsmanøvre.
Den skal camouflere Bidens brølere som præsident og bane vej til en valgsejr i 2024 med “Sejren over Rusland” er lige om hjørnet.
Den anden – at Vestens investorer i våbenindustrien skal have en dollarindsprøjtning direkte ind på profitkontoen, betalt med tusinder af unge ukrainske mænds død i en ellers udsigtsløs krig.

Lennie
Lennie
3 months ago

Den er afledningsmanøvre som led i at indføre det ondeste og mest totalitære regime, denne verden har set. Igen: læs Daniels bog og Johannes Åbenbaring. Profetierne opfyldes i hast nu. Læs også Matthæus kap 24. Der er ikke eet menneske, der kan stoppe det, der kommer. Heller ikke Trump. Det kan jo hænde, at Obama kommer på scenen igen, hvem ved. .? Iaftes læste jeg Luthers opskrift på at be (En enkel måde at bede på), og jeg kom til at tænke på Abraham, der går i forbøn for Sodoma og Gomorrah, hvor det siges, at 500.000 mennesker boede. Skrigene… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
3 months ago
Reply to  Lennie

Mit ringe kendskab til Luther omfatter at han egentlig var fyrsternes mand. Han opfordrede vistnok de tyske fyrster til at slå bønderne ned som gale hunde, hvis de gjorde oprør mod deres af gud indsatte overordnede. Det bekræfter kun min fordom om, at religion kun er endnu et instrument i magthavernes hænder.
Kampen mellem katolikker og protestanter kostede mere end 30 millioner europæere livet under 30-årskrigen 1618-1648. Så kan man spørge om den kristne gud er katolik eller Lutheraner?

Lennie
Lennie
3 months ago

Dan, du kan jo ikke udtale dig om ting, du ikke ved noget om, vel? Du kan læse de tre første kapitler i Bibelen – det hedder 1 Mosebog – og så selv bruge tænkeren. . . Katolikker er ikke kristne. De tilbeder døde helgener, Jomfru Maria og paven, og paven er i realiteten en djævelens tjener! Se, hvad Luther også sagde. Du må se tingene i historiens sammenhæng. Luther levede på en tid, hvor pesten hærgede, og hvor tyrkerne truede med invasion, og der blev oprør pga hans Reformation og modstand mod pavedømmet. Det var Luther, der oversatte Bibelen… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
3 months ago
Reply to  Lennie

 Citat: “– og så selv bruge tænkeren. . .” Det er her kæden hopper af for fornuften. Religion er ikke logik baseret, men følelsesstyret på en sådan måde, at ‘tro’ altid tror sig mere reel end den reale verden = “besserwizzer princippet”. Religiøs tro virker ved at indordne den oplevede pragmatisk erfarede verden under en fantaseret figur med jobbetegnelsen ‘Gud’. Magthaverne har sandsynligvis den religion, som de mener gavner dem bedst, men ikke nødvendigvis er den de officielt tilhører. Af den grund er jeg ude og lader utroligt nok gerne enhver at blive salig i sin tro, så længe den… Read more »

Ole Larsen
Ole Larsen
3 months ago

Da Malaysia Airways Flight 17 blev skudt ned over Ukraine i 2014 skulle politikerne og deres organisationer EU og FN være vågnet op, og gået i gang med at løse konflikten. Men der var ingen der sagde eller gjorde noget før den russiske invasion. Og nu mener de at landegrænser kan der ikke rykkes på. Der er ellers mange der har afgivet land for fred. Også selv om det er nogle dumme svin der skulle have det afgivne land.

Dan Christensen
Dan Christensen
3 months ago
Reply to  Ole Larsen

SydSlesvig blev tvangsmæssigt afgivet til Preussens dumme svin Bismarck i 1864.

Skånelandende blev tvangsmæssigt overført fra Danmark til Sverige af Frankrigs dumme svin, kong Ludvig 14, ikke mindre end 3 gange; 1659 – 1679 – 1720. Dog på betingelse af at svenskekongen ikke rørte ved Skånelandendes danske love, kultur og sprog.

Ole Larsen
Ole Larsen
3 months ago

Finland måtte afstå Karelen og Petsamo til Stalin og Sovjetunionen. Det er også et typisk tilfælde. Finnerne havde ellers været fornuftige og ikke overskredet grænsen fra 1939 da Rusland blev invaderet i ’41. “Kolla holder” var et finsk slagord i Vinterkrigen, men nu ligger Kolla-åen i Rusland. Norge har afstået Herjedalen, Jämtland og Bohuslen til Sverige. Og man ville kunne nævne uhyre mange landafståelser hvis man kendte hele verdenshistorien.

Dan Christensen
Dan Christensen
3 months ago
Reply to  Ole Larsen

Langt tidligere afstod Finland sig selv til Sverige, for ‘frivilligt’ at blive kristnet af nabolandet ‘Svíþjóð’ med det moderne navn Sverige. Senere afstod Sverige landet Finland stykvis til den russiske zar efter at være blevet overbevist om idéens godhed med russiske militære argumenter. Svenskekongen Karl 12, ham med “i øjet på Karl den tolvte”, turnerede rundt i Rusland uden pas og visum, men måtte, efter dette blev opdaget i Poltava (i Ukraine), vende næsen mod nord. Ved den lejlighed afstod Ukraine sig selv til den russiske zar og forblev trofast i Rusland indtil det i nyere tid afstod sig selv… Read more »

Ole Larsen
Ole Larsen
3 months ago

Ja, Dan Christensen. Der var en gut i min klasse i skolen der hed Dan Christensen. Han havde fødselsdag 4. december. For sytten da. Man behøver ikke at få alting at vide. For at kunne forstå.

Nielsen
Nielsen
3 months ago

Det er muligt Viktor Orban har tillid til Donald Trump. Men jeg tror nu chancen er størst for en ende på USA’s perpetual war med Robert Kennedy ved rorpinden.

Danskerne, uoplyste lemminger påsat lammehale
Danskerne, uoplyste lemminger påsat lammehale
3 months ago

De kriminelle Democrats i Washington ønsker at holde krigen kørende indtil valget næste år, dette er ikke muligt medmindre Nato sender “boots on the ground” til Ukraine. Helst ikke amerikanske støvler, men europæiske, da der ikke må krummes et hår på en amerikaner her op til valget. Dette vil medfører, at en proxy 3. verdenskrig ændres til en egentlig 3. Verdenskrig. Alternativt vil demokraterne ophører med at sende hjælp og starte det store “blame game”. Ukrainerne var ikke dygtige nok osv. en farlig vej at gå henset til de 400.000 ukrainere, som har mistet livet. Ingen tvivl om, at de… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
3 months ago

Red Verden – træk tænderne ud på MSM monstret: Nøglen til udløsningen af ww3 hedder “det følelsesmæssige engagement”. Det politisk kontrollerede og ensrettede MSM kan når som helst opfinde og iværksætte falske situationer for at piske en krigsstemning op. Vi observerer alle, at sprøjterne og tv-kanalerne konstant øver sig i at opbygge russofobe stemninger; gerne med løgne og anden beskidt propaganda. Samtidigt publiceres tårevædede eventyr om de stakkels ukrainske civilister, ofre for de fæle russere. På et tidspunkt er MSM klar til et afsluttende massivt hysterisk angreb på Rusland, på niveau med Hitlers ubeherskede raserianfald mod Sovjet og England. Vi… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
3 months ago

Hvad skal/kan:

Methylene Blue
Fyrrenåleolie
Mælkebøtteolie
Grøn the

bruges til…

Hint: Covid-19 vs Vanvid-23 – same-same

Lennie
Lennie
3 months ago
Reply to  steen

Jeg tror, at tallet er mange gange højere. Nu bor jeg i en lillebitte by på under 4.000 indbyggere, og en ansat i kirken fortalte, at da vedkommende begyndte i arbejde i efteråret sidste år, var der de første to uger 7 begravelser! En nabo er død, fik 3 ‘vaxxes’, en anden nabo fik sat benet af efter nr 2, et yngre familiemedlem kom med ambulance på hospitalet efter første – og eneste vaxx – en onkel fik voldsomt hævet hånd efter nr 2 og måtte opereres to gange, og en tante fik Bells Palsy. Jeg kender såååå mange grimme… Read more »

Lennie
Lennie
3 months ago
Reply to  steen

Selv tak. Det er faktisk endnu værre, end jeg fortæller i ovenstående kommentar. En gammel dame i byen med en større omgangskreds fortalte mig i efteråret 2021, at hun nu havde 16 (eller var det 26?) nære bekendte og familiemedlemmer, der var døde indenfor en kort periode. Hun ville absolut ikke godtage, at det havde noget med vaccinerne at gøre og så nærmest irriteret ud, da jeg sagde det. Rustvognen holdt meget ofte foran plejehjemmet i perioderne efter især 2 vaxx, men det er nok næsten umuligt at opdrive de egentlige tal, for dem skjuler myndighederne. ‘Ældrebyrden’ er ihvertfald blevet… Read more »

Lennie
Lennie
3 months ago
Reply to  steen

Tiden bliver nu nok ikke så meget længere med denne jord 😃 Godt det samme! Jeg vil prøve at få nogle oplysninger her i denne egn. Een af præsterne kender jeg bedre end de øvrige i sognet, og han er helt på ‘vores hold’ i dette.
Der kommer nok ingen konflikt. Som en helt tredje præst skrev til mig: “dette med vaxxen er satanisk. “.

Anders Bo
Anders Bo
3 months ago
Reply to  steen

Har du gættet, hvad remedierne skal/kan bruges til?

Vil du hære mit kvalificerede gæt på, hvorfor Methylene Blue snart bliver forbudt…

Anders Bo
Anders Bo
3 months ago
Reply to  steen

Har du gættet, hvad remedierne skal/kan bruges til?
Vil du høre mit kvalificerede gæt på, hvorfor Methylene Blue snart bliver forbudt…

Anders Bo
Anders Bo
3 months ago
Reply to  steen

Har du gættet, hvad remedierne skal/kan bruges til?

Vil du høre mit kvalificerede gæt på, hvorfor Methylene Blue snart bliver forbudt…

Anders Bo
Anders Bo
3 months ago
Reply to  Lennie

Den gamle dame har nok været/er Angst & Bange, der hun selv har skuldertatoveringer med usynligt blæk?

Overdødeligheden er i øvrigt lige nu helt nede på omkring 6%. Men de er jo allerede begyndt, at tale om 3. booster – altså 5. stik. så deeet…

Har du gættet, hvad remedierne skal/kan bruges til?

Lennie
Lennie
3 months ago
Reply to  Anders Bo

Ja, Anders, det kan formentligt anvendes mod spikeproteiner og skader ved at omgås nyligt vaxxede? Ellers kan du jo tjekke zstacklife.com, som videreføres af afdøde Dr Zev Zelenkos familie. Det er også interessant, og jeg fik en veninde til at tage to af ingredienserne, han anbefaler, og det kurerede hendes streptokok infektion i halsen og sandsynligvis lungebetændelse, som hun har haft flere gange de forløbne 3 år.
I USA er der nu på flere colleges maske-påbud, og flere amerikanere har jo fået 6. booster, men det tales der ikke om i danske MSM.

Lennie
Lennie
3 months ago
Reply to  Anders Bo

Iøvrigt: mon det er M Fupsen, der læser med her og giver thumbs down??

Anders Bo
Anders Bo
3 months ago
Reply to  Lennie

Tror nu ikke dén kommer de fine steder…

Cat Girl
Cat Girl
3 months ago

But we have the British Richie Sunak and Sadiq Khan, they will help us all

DAPPER LAUGHS NAILING IT AS PER IN THE BEST POSSIBLE WAY
https://www.bitchute.com/video/nXWP3XW5WO6R/

46
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x