31
aug
Seneste opdatering: 31/8-23 kl. 2357
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Screenshot 2023-08-30 11.38.36.png

Hvis sandheden om dette bryder igennem – og det kan ske afhængigt af, hvad der sker i USA

Tallene fra VAERS er yderst konservative, de er måske helt ned under 10 procent af virkeligheden, men lad os sige, de passer. Hvor mange er da vaccinedræbt i Europa (EU), der har over 100 mio. flere indbyggere, til en vis del er knapt så vaccineret som USA, og hvis batches er lige så dødelige? Og i Danmark? Invaliditetstallet er det 3-4 dobbelte. Overdødeligheden i Europa var i halvandet år 691.497.

Jeg lagde den i kommentarerne i går, og fik et indblik i, hvad der foregår ude i landet. Hvis også de er sande, er den hovedansvarlige Mette Frederiksen heldig, hvis hun kun blev dømt for at have slået 17 mio mink ihjel. Hvis Danmark igen skulle blive en retsstat, og hun kom for en domstol, så ville hun være en af Danmarkshistoriens største forbrydere til alle tider. Hvis ikke den største. Så meget kan man uden i øjeblikket at have de konkrete død- og invaliditetsstal slå fast hinsides tvivl.

Hvis sandheden om dette bryder igennem – og det kan ske afhængigt af, hvad der sker i USA, som vi ikke er herrer over – så tror jeg selv ikke mediestanden forestiller sig det had, de vil blive udsat for, og jeg vil ikke engang bryde mig om at beskrive det. Sygdommene og dødstallene de nærmeste år, kan også eksplodere så voldsomt, at forbrydelsen ikke længere lader sig skjule af en nok så lydig presse.

Men man må også forberede sig på, at denne forbrydelse er så monumental, at den vil blive benægtet ind i det sidste og aldrig officielt indrømmet. Derfor vil dens ofre fortsat blive svigtet af sundhedssystemet, som de hidtil er blevet: For at beskytte de skyldige politikere, myndigheder, læger og journalister.

Mediernes medlemmer lever imidlertid livet risikabelt, og de fleste skænker det formentlig ikke en tanke, man hvad – det har deres ofre også gjort. Det ville kun være retfærdigt, hvis de blev mindet om, hvad de medvirker til.

De og myndighederne vil derfor bekæmpe folk som undertegnede med alle midler, og indtil videre rækker fortielse, men jeg får at mærke, når det ikke længere gør. Jeg har prøvet det før.  Hvis jeg er alene og sover den meget tidlige morgen, ødelægger politiet bare hoveddøren. Dette er nu Danmark, når du ytrer dig til fordel for sandheden mod den politiske magt på emner, der er vitale for den. (Jeg opfordrer andre til at fortælle deres historier, anonymt selvfølgelig. Fortsæt i kommentarerne.)

Jeg tror, at tallet er mange gange højere. Nu bor jeg i en lillebitte by på under 4.000 indbyggere, og en ansat i kirken fortalte, at da vedkommende begyndte i arbejde i efteråret sidste år, var der de første to uger 7 begravelser!

En nabo er død, fik 3 ‘vaxxes’, en anden nabo fik sat benet af efter nr 2, et yngre familiemedlem kom med ambulance på hospitalet efter første – og eneste vaxx – en onkel fik voldsomt hævet hånd efter nr 2 og måtte opereres to gange, og en tante fik Bells Palsy. Jeg kender såååå mange grimme historier.

En præst kom – vel måske ved en fejl – til at fortælle mig skriftligt, at han godt ved, at Dommedag er nær, “for jeg er nu hver uge ude for at tale m døende unge”! Dette var efter blot 2 eller 3 vaxx!!! Og jeg bor, som sagt, i en lille by i et dejligt landområde, som er fuldtt af rødmossede landmandsknøse.

Sørgeligt, at TV fik en sådan magt over mennesker. . .
Heldigvis har jeg ikke TV, og jeg savner det ikke EET sekund! Syge og onde film, og depraverede og formørkede sjovnalister og politikere. . Løgn og propaganda.

Det er faktisk endnu værre, end jeg fortæller i ovenstående kommentar. En gammel dame i byen med en større omgangskreds fortalte mig i efteråret 2021, at hun nu havde 16 (eller var det 26?) nære bekendte og familiemedlemmer, der var døde indenfor en kort periode. Hun ville absolut ikke godtage, at det havde noget med vaccinerne at gøre og så nærmest irriteret ud, da jeg sagde det.
Rustvognen holdt meget ofte foran plejehjemmet i perioderne efter især 2 vaxx, men det er nok næsten umuligt at opdrive de egentlige tal, for dem skjuler myndighederne. ‘Ældrebyrden’ er ihvertfald blevet nedjusteret via skattebetalt masseudryddelse, og det er svineri!

Godt det samme! Jeg vil prøve at få nogle oplysninger her i denne egn. Een af præsterne kender jeg bedre end de øvrige i sognet, og han er helt på ‘vores hold’ i dette.
Der kommer nok ingen konflikt. Som en helt tredje præst skrev til mig: “dette med vaxxen er satanisk. “

Se også: Multiple Family Members or Couples Suffering COVID-19 Vaccine Injuries or Sudden Deaths.

Dr. Vernon Coleman: De ti største og værste løgne siden 2020

 

4.2 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Dragen
Dragen
8 months ago

Det er den konkret virkelighed der gør det største indtryk. Jeg møder også flere “cancer-out-of-nowhere”. Helt unge mennesker som super-hurtigt gennemgår omfattende kirurgi, der for altid efterlader dem lemlæstede. Tumelumske og overhalet af livsomstændigheder/ ødelagt helbred jeg ikke aner hvordan de skal komme over . (Hvorlænge de så – iøvrigt har igen ,- alligevel ). Psykoser ,- er så vidt jeg kan skønne ikke så omtalt . Men igen , – for en dels vedkommende “out of the blue”. Mennesker der indtil nu , ikke har vist tegn på mental-illness , overhovedet . Men de der allerede var mærket af… Read more »

H.P.
H.P.
8 months ago

Jeg arbejder faktisk som graver. I de sidste mange år har der været 10-14 begravelser/bisættelser pr år. Indtil nu har vi haft 13. Der er 4 mdr. tilbage af året.

Danskerne, uoplyste lemminger påsat lammehale
Danskerne, uoplyste lemminger påsat lammehale
8 months ago
Reply to  H.P.

Se det her er “boots on the ground” bogstaveligt talt. Det er præcis sådanne oplysninger, som er interessante. Mange tak for at du deler dine oplysninger med os.

Cat Girl
Cat Girl
8 months ago
Reply to  H.P.

Altså I kirkearbejdere, sidder med direkte adgang til al dødsstatistik. Kunne I ikke slå de fucking oplysninger op og kanalisere dem herind for hele landet??????????????????????????????????? ER der overhovedet et eneste rationelt menneske tilbage i denne sindssyge verden?

I er alle mere eller mindre sindssyge, det fandt jeg sgu ud af da jeres fjollede 101% korrupte samfund erklærede mig sindssyg, glad for at jeg ikke arbejder sammen med jer idioter

https://maloneinstitute.org/s/WEF-GLT-and-YGL-list-5APR2023-by-country-3.xlsx

Cat Girl
Cat Girl
8 months ago
Reply to  Cat Girl

https://www.bitchute.com/video/27J5FkWjrBm9/

Hør, hvad Josh siger 14:25

H.P.
H.P.
8 months ago
Reply to  Cat Girl

Rolig nu. Det er ikke sådan lige at få oplyst antal begravelser/bisættelser fra andre kirkegårde. Jeg prøver i det daglige at spørge også bedemænd om de feks. har haft mange dødsfald af corona.Det er et ømtåleligt emne da de fleste er bange for konsekvenserne af at tale om det. Jeg har et par gange prøvet sådan lidt henkastet at omtale det for min chef men det er tydeligt at det skal der ikke snakkes om. Jeg var i forbindelse med en præst som klart gav udtryk for at der er noget rav ruskende galt men vedkommende klappede efterfølgende i som… Read more »

H.P.
H.P.
8 months ago
Reply to  steen

Jeg tror at det er fordi langt de fleste har taget disse sprøjter , de begynder nu i større eller mindre grad at forstå at de er blevet narret til at tage et potentielt meget farligt stof. Det må være svært at håndtere. Hvad skal man sige i sådan en situation ? Der er 2 personer som jeg næsten dagligt er i kontakt med på mit arbejde , de har begge taget sprøjterne og jeg har lige siden dette vanvid startede været meget ligefrem overfor dem. Den ene kalder nu i en tvetydig tone sprøjterne for dødssprøjterne !! Vedkommendes ægtefælle… Read more »

Last edited 8 months ago by H.P.
Lennie
Lennie
8 months ago
Reply to  steen

😂 😂 Godt sagt! Jeg er selv i halvtredserne og kommer, som sagt, i kirken her i landsbyen, og der kommer mest gamle folk – dem, som er tilbage. Men de har i alle år været kirkegængere her i samfundet, men holddafast, hvor de dog taler om sygdom! Jeg er ved at få pip af det! Jeg havde selv cancer for en del år siden og ville ønske, at jeg havde vidst det om kemo, som jeg ved idag, for så ville jeg aldrig have taget det. Rigshospitalet sagde, at kemo mod brystkræft indeholder sennepsgas!! No kidding. Man bliver nok… Read more »

Lennie
Lennie
8 months ago
Reply to  H.P.

Forestil jer, at totalitarismen pludseligt slår fuldstændigt igennem, sådan som vi så det i Australien og Canada, hvor politiet bankede selv mindreårige for ikke at gå m maske!?
Når danskerne er så bange og medløberagtige allerede nu, så bliver det jo værre næste gang. Det er mig komplet uforståeligt, at folk elsker den usle Mammon (den månedlige løn) og deres halvfede og fordummende liv så meget, at de tror, det fortsætter, når bare de holder mund? Det er som de tre aber: ikke se, ikke høre, ikke tale. Kort sagt: forrædere. . .

DynamiteViking
DynamiteViking
8 months ago

Vernon Coleman opsummerer på forbilledlig vis i denne video de 10 største løgne/svindelnumre, som den herskende klasse i disse år forsøger sig med i deres forsøg på at skabe the New World Order / the Great Reset. Det er 19 minutters præcis gennemgang og slutter med et godt råd: ‘Distrust the government, avoid mass media and avoid the lies’.

Han henviser i øvrigt til en fin video på Bitchute: THE SEQUEL TO THE FALL OF THE CABAL – PART 28 – ENG. En god opsummering af klimavrøvlet – herunder løgnen om, at CO2 er farlig og skaber global opvarmning.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
8 months ago

Mon nogensinde det går op for danskerne hvad der er ved at ske, om en måneds tid fjerner regeringen danskernes ytringsfriheden i et knæfald for islam, der indføres igen covid-restriktioner, denne gang udviklet en covidvaccine langt mere dødeligt langt mere effektiv til at hurtigst muligt dræbe flest muligt, nødvendigvis ved tvang. Selv Sverige gyser ude at pege fingre ad Danmark som en paria en Slyngelstat, et skræmmeeksempel hvordan det kan gå når noget går sådant rigtigt galt. Sverige erklærer at de ALDRIG nogensinde vil ende ligesom Danmark, ALDRIG nogensinde ifølge regeringens Ebba Busch, at Sverige ALDRIG nogensinde vil opgive sin… Read more »

Nielsen
Nielsen
8 months ago

Hvis vi ser det fra Gates’, Faucis, Rockefellers, Clintons, og Schwabs perspektiv. Er et mål på en af en ud af tusind lagt i graven, med kun en dosis gift på størrelse med et fingerbøl, vel et godt udkomme. At de gerne ser os dø. Også gerne i krige og “natur”brande er klart for de fleste på nuværende tidspunkt.

Nielsen
Nielsen
8 months ago

Jeg kan kun sige, at Anthony Fauci og Peter Qvortrup Geisling har flere end et liv på samvittigheden. TV2 har nok et andet eksemplar end Qvortrup på bedding. Men som vi ved fra Elleman Jensen og lignende typer,så er journaliter og politikere ét og samme fedt.

Lennie
Lennie
8 months ago

Det er mine kommentarer ovenfor, og nej, der er ikke pyntet på de ting.
Jeg vil forsøge at få tallet fra plejehjemmet, og jeg har nogle kontakter, som arbejder der. Vil også forsøge at spørge kirken her.

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x