3
sep
Seneste opdatering: 5/9-23 kl. 0744
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Svenskerne har fundet sig i at blive udskiftet pĂ„ nogle fĂ„ Ă„rtier, de har givet op”

Af Hans Rustad

I lysningen sÞndag morgen hÞrtes en kraftig eksplosion i en af opgangene til en boligblok i Norrköping. Kort efter slog flammerne op gennem taget. 150 beboere fik besked pÄ at  komme seg ud i en fart, i det de stod og gik i. De mÄ finde sig et andet sted at bo.

Flere av dem blev interviwet i SR lunchekot. -Hvor skal du sove i nat? Ingen anelse, lĂžd svaret fra flere. Det var meget tidligt og flere blev midlertidig indkvarteret i en kirke i nĂŠrheden.

Svenskerne er verdens mest underdanige folk. De har fundet sig i at blive udskiftet pÄ nogle fÄ Ärtier. Nu falder taget ned i hovedet pÄ dem, bogstavelig talt. En mand og en kvinde i tyverne blev pÄgrebet, anset som mistÊnkte.

11 skadade och 150 evakuerade efter sprÀngattentat i Norrköping

Med det tempo Þdeleggelserne sker i Sverige bliver befolkningen passiv og slÞv. Den har givet op. Tallene for en uge er hvad andre lande registrerer pÄ over et Är:

Se 2023 kan bli rekordĂ„r för sprĂ€ngningar – kriminologen: ”BĂ€ttre Ă€n att man dödar”

og «Det gamle Sverige eksisterer ikke lenger, og jeg kan ikke leve i det nye»

4.2 5 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
10 months ago

https://nyheder.tv2.dk/udland/2023-09-04-biler-stukket-i-brand-i-malmoe-bydel-efter-koranafbraending

“OpptĂžyene skjer etter at en koran ble brent i RosengĂ„rd sĂžndag ettermiddag. Stemningen etter brenningen var amper, og det var flere hundre personer samlet i omrĂ„det. Det er forelĂžpig ikke bekreftet at opptĂžyene og koranbrenningen er relaterte hendelser.
– Det er nĂŠrliggende Ă„ tro at det er en kobling, men det er ikke noe vi kan slĂ„ fast enda, sier Evelina Olsson, pressetalsperson for politiet, til Aftonbladet.”

rosengaard.jpg
Bastardo
Bastardo
10 months ago
Reply to  steen

Hvad mon det koster at have sin bil forsikret, hvis man bor i RosengÄrden? Det mÄ da mindst koste det tidobbelte af normal takst, hvis der skal vÊre rimelighed i tingene.

Straf Mette Hitler
Straf Mette Hitler
10 months ago
Reply to  Bastardo

De fleste er slet ikke indregistreret sÄ der betales ikke forsikring. Svensk politi medvirker til opretholdelse af uro og uorden.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
10 months ago
Reply to  steen

Ja naboens bil de her brĂŠnder af, et lavt IQ, ligegyldigt hvilken bil der brĂŠnder, den brĂŠnder bare. GlĂŠder mig til om nogensinde igen svensk politi vĂŠlger at opretholde voldsmonopolet. Det svensk politi nu har gang i er opskriften pĂ„ at fremavle endnu mere islamisk vold og terror, anarki og kaos, istedet for med hĂ„rd hĂ„nd slĂ„ ned pĂ„ islam, rydde omrĂ„det Sverige helt og totalt for islamisk terror, kun at give ordren at rydde omrĂ„det, hvor vanskeligt kan det vĂŠre at give en sĂ„dan ordre: “rensa och sĂ€kra omrĂ„det Sverige helt och hĂ„llet” Det er slet ikke vanskeligt, svensk… Read more »

Last edited 10 months ago by Jan Ulrik Friis
Anders Bo
Anders Bo
10 months ago

RÄder Sverigstan over landgangsbÄde?

Hvis ja, kunne man jo forestille sig Svensson lĂžbende indfangede de vĂŠrste amokmuHhamedanere, og i nattens mulm og mĂžrke lande dem tilfĂŠldige steder pĂ„ Nordafrikas kyst…

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
10 months ago
Reply to  Anders Bo

HĂžrt!

SpÞrgsmÄl om Sverigstan rÄder over sÄ mange landgangsbÄde, Êrgerligt nok nu det svenske folk forsvinder og helt ud af historien, om ene og alene af den grund at der ikke var tilstrÊkkeligt med landgangsbÄde.

Ved eftertanke mon ikke Danmark ved Maersk ville stille containerskibe til rÄdighed, altsÄ om der kom en officiel henvendelse fra Sverigstan, nu er det let for mig at vÊre gammelklog, men en sÄdan henvendelse fra Sverigstan kom aldrig, og snart er det forbi.

Limewood
Limewood
10 months ago

Den danske regerings officielle talerĂžr – Danmarks Radio – havde denne artikel om de svenske tilstande. Under overskriften: “Sverige ramt af talrige eksplosioner – men mange svenskere har vĂŠnnet sig til det…” lykkes det regeringsmediet, at undgĂ„ at omtale den egentlige Ă„rsag til udviklingen i eller nĂŠrmere afviklingen af den svenske nation. Ikke mindst undgĂ„r artiklen at pege pĂ„ den svenske elites totale ansvarsforflygtigelse og magtmisbrug – for ikke at tale de svenske mediers rolle som villige ridefogeder mod kritikere af den svenske samfundsoplĂžsning og det medfĂžlgende kaos. Artiklen sammenligner udviklingen og peger pĂ„ lĂžsningen: “… hvor man i Danmark… Read more »

Bastardo
Bastardo
10 months ago
Reply to  Limewood

Det statsbetalte DR kan nu kun bekÊmpes pÄ én mÄde: Lad vÊre med at betale skat.
(Jeg hÄber ikke, at denne ytring rammes af landsforrÊderiparagrafferne).

Limewood
Limewood
10 months ago
Reply to  Bastardo

Bastardo: Hvordan forestiller du dig, at man vil kunne undgÄ at betale skat? Du kan ikke engang fÄ din lÞn udbetalt i en kuvert.

Dan Christensen
Dan Christensen
10 months ago

HerreGud – det var bare et par muslimske hobbyterrorister, der lige skulle afprĂžve deres fine nye bombebĂŠlte. Det ser ud som om, at bĂŠltet virkede, sĂ„ nu kan gutterne gĂ„ videre med deres jihadistiske Ăžvelser – hvis de altsĂ„ overlevede afprĂžvningen.

Mads kering
Mads kering
10 months ago

SĂ„h! De blev ikke indlogeret midlertidigt i den nĂŠrmeste moske ?

Hvorfor mon!

Anders Bo
Anders Bo
10 months ago
Reply to  Mads kering

Din skjélm! 😉

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x