8
sep
Seneste opdatering: 9/9-23 kl. 1015
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Start en varm krig med Rusland næste år”

Putin startede en begrænset militæraktion ind i Ukraine, for at lægge vægt bag, at han ikke ville have Nato helt op til Ruslands grænse. Det hjalp ikke, Vesten kom ikke til forhandlingsbordet. Derfra udvidede krigen sig med et langt større antale russiske soldater, og lige siden har den været fuldstændig tabt for Ukraine, der er nu reduceret til en kirkegård. (Undtagen i vestlige medier, indenfor The Beltway i Washington og tilsyneladende i det danske Folketing, men tror de selv på, at “Ukraine kan vinde krigen?” Det håber jeg virkelig ikke. Så er der grund til at bekymre sig over Folketingets dømmekraft. )

Om ikke ret længe mangler Ukraine både unge soldater og ammunition til deres kanoner. Så stopper krigen automatisk, hvis ikke det uberegnelige styre i Washington, der er kuppet af globalister som George Soros, Klaus Schwab og Larry Fink sætter amerikanske ‘boots on the ground,’ en historisk farlig ulykke for verden. Der er allerede amerikanske soldater i Ukraine, som ikke burde være der, og de bliver  også dræbt.

“Make peace, you fools” er to ting. Det er en artikel d.1/8  i The American Conservative af oberst Douglas McGregor af samme navn, der opfordrer til fredsforhandlinger inden denne vanvittige, irrationelle krig for alvor kommer ud af kontrol, og det er en ordveksling der udspillede sig mellem generalerne Wilhelm Keitel og Gerd von Rundstedt den 1 juli 1944 kort efter D-dag.

July 1, 1944: A counterattack by the German II SS Panzer Corps failed to dislodge the British Second Army around Caen. When Gerd von Rundstedt phoned Berlin to report the failure, Chief of Staff Wilhelm Keitel purportedly asked, “What shall we do?”, to which von Rundstedt replied, “Make peace, you fools!

“Frieden schließen, ihr Narren! Was denn sonst?” sagde von Rundstedt jo i virkeligheden.

Ingen er så bekymrede, som de burde være

Danske politikere og medier foregiver at tro, at Ukraine ‘kan vinde krigen.’ Bortset fra, at den er eksistentiel for Rusland, og denne ‘sejr’ ville udløse en atomkrig og slutningen for homo sapiens liv på denne planet, giver det anledning til at betragte danske medier med dyb bekymring. Der er ikke for alvor nogen pålidelig journalistik om Ukraine i dem, så hvem er det egentlig, der redigerer dem? Deres rapportering er ren propaganda og ønsketænkning, og desuden skjuler de effektivt den fare for atomkrig, vi allesammen svæver i. Ingen i denne tid, er så bekymrede over risikoen, som de burde være, og stadig flere kritikere kalder den the Post-Truth Period.

Redigerer den amerikanske ambassade vores nyhedsmedier? Gør globalisterne i Washington, hvis økonomiske interesser i forvejen er USA’s motiv for at vedligeholde denne krig, og som ejer de store medier, danske journalister copy-paster daglig? Hvem er det, der dirigerer rundt med danske politikere, så ikke én udtaler kritik af en krig, der er så farlig for verden og skader Europa så meget, at flere lande nu er i ressecion?

“Lt. Col. Tony Shaffer: Der er 80 % risiko for, at USA udløser en atomkrig mod Rusland”

Ruslands præsident Putin har sat sine mest avancerede atomvåben i det højest mulige alarmberedskab for første gang nogensinde. Tucker Carlson siger, “NATO vil starte en warm krig med Rusland næste år. Det hele er en del af en plan.” Det skal siges, at en anden god, militær kilde til Ukraine, Scott Ritter, afviser Tuckers spådom.

Oberst Tony Shaffer er dog enig med Tucker, han har færdedes tæt på Donald Trump og mange andre af spillerne i Det Hvide Hus, og han siger i et interview, at han betragter risikoen for det som 80 procent.

“Putin bluffer ikke, og England og USA lytter ikke. Vores lederskab er inkompetent. Atomkrig kan også udløses ved en fejltagelse. Joe Biden er en ‘manchurian candidate,’ han aner ikke, hvad der foregår, men hvis han skal vinde 2024 valget, vil han starte en varm krig.”

“Men Rusland råder over et missil, Satan II, der kan nå alle mål på jorden, ikke kan skydes ned og kan udslette et land på størrelse med Frankrig eller England – med ét missil. Det er vanvid, at prikke til bjørnen.” Alligevel er det det eneste, vi i Vesten hører fra medierne. EU og Nato skal helt op til Ruslands grænse.

Basiskuren mod politisk hjernevask

I Danmark behandles en af de mest vidende om Rusland, Marie Krarup, som en paria. Alle er hjernevaskede af den nye tids propagandamedier. Befolkningen er lige så ilde stedt, som det er tilfældet med de livsfarlige Covid-sprøjter.

Den holdes hen i uvidenhed om virkeligheden, og det eneste ‘positive’ ved situationen er, at det er nu, alle har en chance for at lære den enkle lektie, at medierne er ren løgn, og de er vores fjender ved at gøre os til ofre i dette klima af illusioner og politisk propaganda.

Når man har forstået det, kan man så begynde at begribe, hvad der foregår i denne grimme tid: Drop MSM, drop globalistpolitiserende Google og brug andre søgemaskiner som Duck duck Go eller en af de 21 andre, man kan bruge. Brug alternative videosites som Rumble og Bit Chute i stedet for censurerende You Tube. Det er basiskuren mod politisk hjernevask, for som Michael Yeadon siger: “Selv vidende, intelligente mennesker bliver påvirket af mediernes hjernevask. TV er værst. Drop dem””

Herfra kan en mere virkelighedsnær forståelse af samtiden begynde.

Redacted: Putin har lige forandret alt, og NATO ved det.

EU ønsker ingen kritik af krigen

“Simply by opposing the U.S. war in Ukraine, or questioning the false claims of the United States and its media about the war, you will be counted as a pro-Russian propagandist who should be censored from the Internet under EU law because you have quote, ‘ideological alignment with the Russian state.’”

5 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nielsen
Nielsen
10 months ago
Dan Christensen
Dan Christensen
10 months ago

Som man kan læse adskillige kommentatorer i specielt Breitbart bloggen, er USA’s endemål at svække Rusland så meget, at Rusland langsomt vil gå i opløsning. Derefter er et russisk atomangreb mindre sandsynligt, især hvis Nato’s belejringsstyrker omkring Rusland på det optimale tidspunkt hurtigt rykker ind og smadrer Kreml uden atomvåben. USA vil ikke totalt afbrænde Rusland atomart, fordi USA og Vesten vil have fingrene i de russiske råstoffer og det kræver et nogenlunde sammenhængende taberland. Muligvis må USA og Nato ofre Vesteuropa for at beholde rovet for sig selv. Lad bare Berlin, London og Paris blive futtet af atomart. Så… Read more »

Verden regeres pt. af åndsformørkede nihilister
Verden regeres pt. af åndsformørkede nihilister
10 months ago

Er mere sandsynlig forklaring på hvad der foregår, er vel at nogle forrykte og vanvittige politikere og magtmennesker, pga. intriger og uheldige omstændigheder har opnået embeder som de slet ikke er kvalificerede til at bestride. DC’s tekst er fantasifuld og måske rigtig, for vi lever i en skør verden, men det er nok realistisk at betragte den med at gøre danske farvande radioaktive som løssluppen fantasi. Og de rige i USA er vel så rige, at de ikke har brug for at presse Rusland så hårdt, at der opstår en endnu større risiko for atomkrig end den som i forvejen… Read more »

Verden regeres pt. af åndsformørkede nihilister
Verden regeres pt. af åndsformørkede nihilister
10 months ago

Videoen om den muslimske borgmester i London
kan ikke kommenteres direkte, så det gøres her.
Meget tyder på at udlændinge er ved at overtage
England. Borgmesteren og premierministeren er
ikke hvad man normalt forstår ved englændere.
Begge er fra lande med en helt anden kultur, og
om de har et engelsk sindelag og sympati for
England, er nok temmelig tvivlsomt. Englænderne
har tilsyneladende misten magten over deres
eget land, og det er forspillet til undergang.

Dan Christensen
Dan Christensen
10 months ago

Når der opstår store skovbrande, laver man ‘modbrande’ passende strategiske steder, for at afskære ildens fremmarch. Der hvor modbrande antændes, ofrer man dele af skoven, for at indhegne den store brand.
“Sund & bælt” er yderst velegnet som brandbælte under USA’s tænkt planlagte verdensbrand med Nato som flammekaster. Det blev næsten aktuelt under den kolde krig, efter hvad englænderne røbede senere.

Dragen
Dragen
10 months ago

Tak for info.

Dan Christensen
Dan Christensen
10 months ago
Reply to  Dragen

Historien gentager sig, hvis man ikke husker den: Under den kolde krig, var det nuværende ØstTyskland, et af Sovjet fra Hitler befriet område, indrettet som en kommunistisk stat med sovjetiske styrker i landet. Hele Nato blokken var meget bange for en sovjetisk invasion af Danmark med DDR tropper. Nato mente, at der fandtes sovjetiske invasionsplaner med Sjælland som mål. Natos modtræk var en afværgeplan. Heri indgik, at Nato som yderste modtræk skulle blokere invasionen ved at smide atomvåben; jeg ved ikke præcist hvor, men gætter på SydSjælland, i Øresund etc.. Alle disse snedige planer var naturligvis hemmelige – men nogle… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
10 months ago
Reply to  steen

Virkelig mange forventede efter Sovjetunionens afvikling, at Nato så også ville afvikle. Nato’s eksistensberettigelse forsvandt så at sige samtidigt.
Nato fortsatte eksistens er imidlertid bureaukratiets triumf over demokratiet – fordi det militær-industrielle kompleks og ikke mindst Wall-Street behøver en undskyldning for fortsat at forgylde de hellige urørlige investorer.

Felix Krull
Felix Krull
10 months ago
Reply to  steen

En anden tolkning kunne være at ingen vestlige ledere ønsker eller tror på atomkrig, men at atomkrig er en god måde at skræmme stemmeproletariatet til at slutte op om regimet, nu hvor Covid er blevet en varm kartoffel, folk blevet trætte af klimakatastrofer og hårdnakket nægter at tro på ufoer. Når eliten i Washington vurderer at der ikke kan vrides flere penge ud af Ukraine-affæren, sprænger de bare Frihedsgudinden i luften, erklærer Global Krig Mod Terror, Del II, og invaderer Syrien. Tyve minutter efter har TV-seeren glemt alt om Ukraine og atomkrig, ligesom han for længst har glemt ydmygelsen i… Read more »

Nielsen
Nielsen
10 months ago
Reply to  Felix Krull

Det er som du skriver. Vi skal holdes under et tæppe af frygt. Så længe vi er bange, des bedre kan vi kontrolleres. Vi skal bare fortælles den oftest gentagne løgn: Vi kan skaffe dig det du mangler. Du skal bare gøre som vi siger. Vi, værende Satanerne i fjolsetinget, den værste samling af lidet vidende stupide mennesker som kan findes i Danmark.
https://jonesplantationfilm.com/

Jette
Jette
10 months ago

Der er noget, jeg ikke forstår. I den danke Grundlov står der, at censur ingensinde kan indføres igen. Nuvel. Så har vi haft al den ballade med censur på de sociale medier. Her dækker politikerne sig bag, at det er bestemmelser indført af de private virksomheder, som ejer de sociale medier – og altså ikke regeringen. Og derfor er det alligevel ikke censur i den forstand som Grundloven taler om (selv om… det er det selvfølgelig) for det er ikke staten, der undertrykker ytringsfriheden, blot nogle virksomhedsejere, der selv vil bestemme hvad der skal ligge på deres hylder. Men nu… Read more »

Limewood
Limewood
10 months ago

“Russia is a part of European culture, and I do not consider my own country in isolation from Europe and from . . . what we often talk about as the civilized world,” Putin said. “Therefore, it is with difficulty that I imagine NATO as an enemy.” Washington Post, 6. marts 2000. Det Democratiske Parti er ifølge den forhenværende democrat “…a cabal of elitist war mongers”. Og man kan naturligvis spørge sig selv om hvor stor en succes alle disse krige har haft? I Iraq-krigen…krigen i Syrien….krigen i Afghanistan….kan vel næppe siges at have været udprægede sejre – med mindre… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
10 months ago
Reply to  Limewood

Ukraine er en sproglig kulturel bikube – hvis Bi-den vil summe med, vil han blive mødt af arrige dræberbier nordfra. Det demografiske mønster i Ukraine er uendelig komplekst. De fleste ukrainere taler og bruger russisk dagligt. Zelensky selv kunne ikke ukrainsk, da han startede sin karriere. Russisk kultur udspringer fra Kiev. Ukraine har været en integreret del af Rusland i 300 år og var før den tid et demografisk kludetæppe under nominel kontrol af den polske konge. Der findes på nettet kort over udbredelsen af russisk og ukrainsk sprog. Mod vest er ukrainsk dominerende og jo længere mod øst desto… Read more »

trackback

[…] at begynde med være et lille notabene til Steen Raaschou, som i en artikel på snaphanen.dk, se her, prøver at udvide sin “pengeteori” også til Ukraine-krigen. Der står stærke […]

trackback

[…] Innlegget er hentet fra det danske nettstedet Snaphanen […]

trackback

[…] “Make peace, you fools!” […]

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x