8
sep
Seneste opdatering: 9/9-23 kl. 1015
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Start en varm krig med Rusland n√¶ste √•r”

Putin startede en begr√¶nset milit√¶raktion ind i Ukraine, for at l√¶gge v√¶gt bag, at han ikke ville have Nato helt op til Ruslands gr√¶nse. Det hjalp ikke, Vesten kom ikke til forhandlingsbordet. Derfra udvidede krigen sig med et langt st√łrre antale russiske soldater, og lige siden har den v√¶ret fuldst√¶ndig tabt for Ukraine, der er nu reduceret til en kirkeg√•rd. (Undtagen i vestlige medier, indenfor The Beltway i Washington og tilsyneladende i det danske Folketing, men tror de selv p√•, at “Ukraine kan vinde krigen?” Det h√•ber jeg virkelig ikke. S√• er der grund til at bekymre sig over Folketingets d√łmmekraft. )

Om ikke ret l√¶nge mangler Ukraine b√•de unge soldater og ammunition til deres kanoner. S√• stopper krigen automatisk, hvis ikke det uberegnelige styre i Washington, der er kuppet af globalister som George Soros, Klaus Schwab og Larry Fink s√¶tter amerikanske ‘boots on the ground,’ en historisk farlig ulykke for verden. Der er allerede amerikanske soldater i Ukraine, som ikke burde v√¶re der, og de bliver¬† ogs√• dr√¶bt.

“Make peace, you fools” er to ting. Det er en artikel d.1/8¬† i The American Conservative af oberst Douglas McGregor af samme navn, der opfordrer til fredsforhandlinger inden denne vanvittige, irrationelle krig for alvor kommer ud af kontrol, og det er en ordveksling der udspillede sig mellem generalerne Wilhelm Keitel og Gerd von Rundstedt den 1 juli 1944 kort efter D-dag.

July 1, 1944: A counterattack by the German II SS Panzer Corps failed to dislodge the British Second Army around Caen. When Gerd von Rundstedt phoned Berlin to report the failure, Chief of Staff Wilhelm Keitel purportedly asked, “What shall we do?”, to which von Rundstedt replied, “Make peace, you fools!

“Frieden schlie√üen, ihr Narren! Was denn sonst?” sagde von Rundstedt jo i virkeligheden.

Ingen er så bekymrede, som de burde være

Danske politikere og medier foregiver at tro, at Ukraine ‘kan vinde krigen.’ Bortset fra, at den er eksistentiel for Rusland, og denne ‘sejr’ ville udl√łse en atomkrig og slutningen for homo sapiens liv p√• denne planet, giver det anledning til at betragte danske medier med dyb bekymring. Der er ikke for alvor nogen p√•lidelig journalistik om Ukraine i dem, s√• hvem er det egentlig, der redigerer dem? Deres rapportering er ren propaganda og √łnsket√¶nkning, og desuden skjuler de effektivt den fare for atomkrig, vi allesammen sv√¶ver i. Ingen i denne tid, er s√• bekymrede over risikoen, som de burde v√¶re, og stadig flere kritikere kalder den the Post-Truth Period.

Redigerer den amerikanske ambassade vores nyhedsmedier? G√łr globalisterne i Washington, hvis √łkonomiske interesser i forvejen er USA’s motiv for at vedligeholde denne krig, og som ejer de store medier, danske journalister copy-paster daglig? Hvem er det, der dirigerer rundt med danske politikere, s√• ikke √©n udtaler kritik af en krig, der er s√• farlig for verden og skader Europa s√• meget, at flere lande nu er i ressecion?

“Lt. Col. Tony Shaffer: Der er 80 % risiko for, at USA udl√łser en atomkrig mod Rusland”

Ruslands pr√¶sident Putin har sat sine mest avancerede atomv√•ben i det h√łjest mulige alarmberedskab for f√łrste gang nogensinde. Tucker Carlson siger, “NATO vil starte en warm krig med Rusland n√¶ste √•r. Det hele er en del af en plan.” Det skal siges, at en anden god, milit√¶r kilde til Ukraine, Scott Ritter, afviser Tuckers sp√•dom.

Oberst Tony Shaffer er dog enig med Tucker, han har færdedes tæt på Donald Trump og mange andre af spillerne i Det Hvide Hus, og han siger i et interview, at han betragter risikoen for det som 80 procent.

“Putin bluffer ikke, og England og USA lytter ikke. Vores lederskab er inkompetent. Atomkrig kan ogs√• udl√łses ved en fejltagelse. Joe Biden er en ‘manchurian candidate,’ han aner ikke, hvad der foreg√•r, men hvis han skal vinde 2024 valget, vil han starte en varm krig.”

“Men Rusland r√•der over et missil, Satan II, der kan n√• alle m√•l p√• jorden, ikke kan skydes ned og kan udslette et land p√• st√łrrelse med Frankrig eller England – med √©t missil. Det er vanvid, at prikke til bj√łrnen.” Alligevel er det det eneste, vi i Vesten h√łrer fra medierne. EU og Nato skal helt op til Ruslands gr√¶nse.

Basiskuren mod politisk hjernevask

I Danmark behandles en af de mest vidende om Rusland, Marie Krarup, som en paria. Alle er hjernevaskede af den nye tids propagandamedier. Befolkningen er lige s√• ilde stedt, som det er tilf√¶ldet med de livsfarlige Covid-spr√łjter.

Den holdes hen i uvidenhed om virkeligheden, og det eneste ‘positive’ ved situationen er, at det er nu, alle har en chance for at l√¶re den enkle lektie, at medierne er ren l√łgn, og de er vores fjender ved at g√łre os til ofre i dette klima af illusioner og politisk propaganda.

N√•r man har forst√•et det, kan man s√• begynde at begribe, hvad der foreg√•r i denne grimme tid: Drop MSM, drop globalistpolitiserende Google og brug andre s√łgemaskiner som Duck duck Go eller en af de 21 andre, man kan bruge. Brug alternative videosites som Rumble og Bit Chute i stedet for censurerende You Tube. Det er basiskuren mod politisk hjernevask, for som Michael Yeadon siger: “Selv vidende, intelligente mennesker bliver p√•virket af mediernes hjernevask. TV er v√¶rst. Drop dem””

Herfra kan en mere virkelighedsnær forståelse af samtiden begynde.

Redacted: Putin har lige forandret alt, og NATO ved det.

EU √łnsker ingen kritik af krigen

‚ÄúSimply by opposing the U.S. war in Ukraine, or questioning the false claims of the United States and its media about the war, you will be counted as a pro-Russian propagandist who should be censored from the Internet under EU law because you have quote, ‚Äėideological alignment with the Russian state.‚Äô‚ÄĚ

5 3 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nielsen
Nielsen
9 months ago
Dan Christensen
Dan Christensen
9 months ago

Som man kan l√¶se adskillige kommentatorer i specielt Breitbart bloggen, er USA’s endem√•l at sv√¶kke Rusland s√• meget, at Rusland langsomt vil g√• i opl√łsning. Derefter er et russisk atomangreb mindre sandsynligt, is√¶r hvis Nato’s belejringsstyrker omkring Rusland p√• det optimale tidspunkt hurtigt rykker ind og smadrer Kreml uden atomv√•ben. USA vil ikke totalt afbr√¶nde Rusland atomart, fordi USA og Vesten vil have fingrene i de russiske r√•stoffer og det kr√¶ver et nogenlunde sammenh√¶ngende taberland. Muligvis m√• USA og Nato ofre Vesteuropa for at beholde rovet for sig selv. Lad bare Berlin, London og Paris blive futtet af atomart. S√•… Read more »

Verden regeres pt. af √•ndsform√łrkede nihilister
Verden regeres pt. af √•ndsform√łrkede nihilister
9 months ago

Er mere sandsynlig forklaring p√• hvad der foreg√•r, er vel at nogle forrykte og vanvittige politikere og magtmennesker, pga. intriger og uheldige omst√¶ndigheder har opn√•et embeder som de slet ikke er kvalificerede til at bestride. DC’s tekst er fantasifuld og m√•ske rigtig, for vi lever i en sk√łr verden, men det er nok realistisk at betragte den med at g√łre danske farvande radioaktive som l√łssluppen fantasi. Og de rige i USA er vel s√• rige, at de ikke har brug for at presse Rusland s√• h√•rdt, at der opst√•r en endnu st√łrre risiko for atomkrig end den som i forvejen… Read more »

Verden regeres pt. af √•ndsform√łrkede nihilister
Verden regeres pt. af √•ndsform√łrkede nihilister
9 months ago

Videoen om den muslimske borgmester i London
kan ikke kommenteres direkte, s√• det g√łres her.
Meget tyder på at udlændinge er ved at overtage
England. Borgmesteren og premierministeren er
ikke hvad man normalt forstår ved englændere.
Begge er fra lande med en helt anden kultur, og
om de har et engelsk sindelag og sympati for
England, er nok temmelig tvivlsomt. Englænderne
har tilsyneladende misten magten over deres
eget land, og det er forspillet til undergang.

Dan Christensen
Dan Christensen
9 months ago

N√•r der opst√•r store skovbrande, laver man ‘modbrande’ passende strategiske steder, for at afsk√¶re ildens fremmarch. Der hvor modbrande ant√¶ndes, ofrer man dele af skoven, for at indhegne den store brand.
“Sund & b√¶lt” er yderst velegnet som brandb√¶lte under USA’s t√¶nkt planlagte verdensbrand med Nato som flammekaster. Det blev n√¶sten aktuelt under den kolde krig, efter hvad engl√¶nderne r√łbede senere.

Dragen
Dragen
9 months ago

Tak for info.

Dan Christensen
Dan Christensen
9 months ago
Reply to  Dragen

Historien gentager sig, hvis man ikke husker den: Under den kolde krig, var det nuv√¶rende √ėstTyskland, et af Sovjet fra Hitler befriet omr√•de, indrettet som en kommunistisk stat med sovjetiske styrker i landet. Hele Nato blokken var meget bange for en sovjetisk invasion af Danmark med DDR tropper. Nato mente, at der fandtes sovjetiske invasionsplaner med Sj√¶lland som m√•l. Natos modtr√¶k var en afv√¶rgeplan. Heri indgik, at Nato som yderste modtr√¶k skulle blokere invasionen ved at smide atomv√•ben; jeg ved ikke pr√¶cist hvor, men g√¶tter p√• SydSj√¶lland, i √ėresund etc.. Alle disse snedige planer var naturligvis hemmelige – men nogle… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
9 months ago
Reply to  steen

Virkelig mange forventede efter Sovjetunionens afvikling, at Nato s√• ogs√• ville afvikle. Nato’s eksistensberettigelse forsvandt s√• at sige samtidigt.
Nato fortsatte eksistens er imidlertid bureaukratiets triumf over demokratiet – fordi det milit√¶r-industrielle kompleks og ikke mindst Wall-Street beh√łver en undskyldning for fortsat at forgylde de hellige ur√łrlige investorer.

Felix Krull
Felix Krull
9 months ago
Reply to  steen

En anden tolkning kunne v√¶re at ingen vestlige ledere √łnsker eller tror p√• atomkrig, men at atomkrig er en god m√•de at skr√¶mme stemmeproletariatet til at slutte op om regimet, nu hvor Covid er blevet en varm kartoffel, folk blevet tr√¶tte af klimakatastrofer og h√•rdnakket n√¶gter at tro p√• ufoer. N√•r eliten i Washington vurderer at der ikke kan vrides flere penge ud af Ukraine-aff√¶ren, spr√¶nger de bare Frihedsgudinden i luften, erkl√¶rer Global Krig Mod Terror, Del II, og invaderer Syrien. Tyve minutter efter har TV-seeren glemt alt om Ukraine og atomkrig, ligesom han for l√¶ngst har glemt ydmygelsen i… Read more »

Nielsen
Nielsen
9 months ago
Reply to  Felix Krull

Det er som du skriver. Vi skal holdes under et t√¶ppe af frygt. S√• l√¶nge vi er bange, des bedre kan vi kontrolleres. Vi skal bare fort√¶lles den oftest gentagne l√łgn: Vi kan skaffe dig det du mangler. Du skal bare g√łre som vi siger. Vi, v√¶rende Satanerne i fjolsetinget, den v√¶rste samling af lidet vidende stupide mennesker som kan findes i Danmark.
https://jonesplantationfilm.com/

Jette
Jette
9 months ago

Der er noget, jeg ikke forst√•r. I den danke Grundlov st√•r der, at censur ingensinde kan indf√łres igen. Nuvel. S√• har vi haft al den ballade med censur p√• de sociale medier. Her d√¶kker politikerne sig bag, at det er bestemmelser indf√łrt af de private virksomheder, som ejer de sociale medier – og alts√• ikke regeringen. Og derfor er det alligevel ikke censur i den forstand som Grundloven taler om (selv om… det er det selvf√łlgelig) for det er ikke staten, der undertrykker ytringsfriheden, blot nogle virksomhedsejere, der selv vil bestemme hvad der skal ligge p√• deres hylder. Men nu… Read more »

Limewood
Limewood
9 months ago

“Russia is a part of European culture, and I do not consider my own country in isolation from Europe and from . . . what we often talk about as the civilized world,” Putin said. “Therefore, it is with difficulty that I imagine NATO as an enemy.” Washington Post, 6. marts 2000. Det Democratiske Parti er if√łlge den forhenv√¶rende democrat “…a cabal of elitist war mongers”. Og man kan naturligvis sp√łrge sig selv om hvor stor en succes alle disse krige har haft? I Iraq-krigen…krigen i Syrien….krigen i Afghanistan….kan vel n√¶ppe siges at have v√¶ret udpr√¶gede sejre – med mindre… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
9 months ago
Reply to  Limewood

Ukraine er en sproglig kulturel bikube – hvis Bi-den vil summe med, vil han blive m√łdt af arrige dr√¶berbier nordfra. Det demografiske m√łnster i Ukraine er uendelig komplekst. De fleste ukrainere taler og bruger russisk dagligt. Zelensky selv kunne ikke ukrainsk, da han startede sin karriere. Russisk kultur udspringer fra Kiev. Ukraine har v√¶ret en integreret del af Rusland i 300 √•r og var f√łr den tid et demografisk kludet√¶ppe under nominel kontrol af den polske konge. Der findes p√• nettet kort over udbredelsen af russisk og ukrainsk sprog. Mod vest er ukrainsk dominerende og jo l√¶ngere mod √łst desto… Read more »

trackback

[…] at begynde med v√¶re et lille notabene til Steen Raaschou, som i en artikel p√• snaphanen.dk, se her, pr√łver at udvide sin “pengeteori” ogs√• til Ukraine-krigen. Der st√•r st√¶rke […]

trackback

[…] Innlegget er hentet fra det danske nettstedet Snaphanen […]

trackback

[…] ‚ÄúMake peace, you fools!‚ÄĚ […]

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x