15
sep
Seneste opdatering: 16/9-23 kl. 0317
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ny lov fra stalinisterne i Bruxelles

Af Lars Hedegaard

EU’s ”Digital Services Act” er gradvis ved at blive indført og vil være fuldt implementeret pr. 1. januar 2024. Herefter kan ingen undslippe en lov, der er taget lige ud af Orwells ”Nittenfireogfirs”.

Kort fortalt går loven ud på at pålægge digitale platforme astronomiske bøder, hvis de formidler noget, som EU’s censorer anser for misinformation eller disinformation. Det han f.eks. være ”forkerte” påstande i forbindelse med en valgkamp. Som chefen for Irlands ”Election Commission”, Art O’Leary, forklarede til en journalist, var han blevet gjort opmærksom på ”mange, mange eksempler på vælger-misinformation og -disinformation … omfanget af denne udfordring er enorm”, sagde han. O’Leary kunne dog ikke komme på et eneste konkret eksempel.

I EU’s nye lov finder man Sektion 91: I krisetider kan der blive behov for visse specifikke tiltag, som meget store digitale platforme skyndsomt må implementere. Og videre:

”… En krise kan anses for at være indtrådt, når ekstraordinære omstændigheder forekommer, som kan føre til en alvorlig trussel mod den offentlige sikkerhed eller den offentlige sundhed i Unionen eller betydelige dele af den. Sådanne kriser kunne udspringe af væbnede konflikter eller aktiv terrorisme, herunder begyndende konflikter eller aktiv terrorisme, naturkatastrofer så som jordskælv og orkaner, så vel som pandemier og andre alvorlige grænseoverskridende trusler med den offentlige sundhed.” (Min oversættelse fra engelsk, LH)

Lovens Sektion 3, Artikel 22 omtaler begrebet ”trusted flaggers”, der vel nærmest kan oversættes som ”betroede angivere”, hvis opgave åbenbart er at gøre opmærksom på ytringer, der må vække mishag blandt EU’s magthavere. Embedet som ”betroet angiver” får man efter ansøgning og indstilling fra hver medlemsstats ”Digital Services Coordinator” – altså EU’s lokale censurchef.

De kunne tilmed gå hen og stemme forkert ved valgene

Lad os gætte på, at den danske ”koordinator” (hvis hun ikke allerede er udpeget) bliver en kvinde på 29, der har gjort sig bemærket i klimakampen, og som skriver regelmæssigt i Politiken.

Loven pålægger alle de store internetplatforme i Europa, så som Meta, Twitter (der nu hedder X) og Google at indsende regelmæssige rapporter om deres bestræbelser på at regulere meningstilkendegivelser og vil, hvis de ikke opfylder EU’s krav, blive pålagt så gigantiske bøder, at de bliver tvunget til at lukke.

Hvis denne lov havde været i kraft for tre år siden, ville vi aldrig have hørt, at covid-vaccinen ikke beskytter mod at blive syg eller smitte andre. Vi ville heller ikke have hørt, at vaccinen ikke er en vaccine i traditionel forstand, eller at covid blev kunstigt udviklet i et amerikansk-finansieret laboratorium i Kina.

Men nu bliver vi snart forskånet for utilbørlige meninger – f.eks. om klimasvindelen, og hvad der sker i Ukraine. I EU er det nemlig en uskik, hvis borgerne ikke tror på myndighedernes fortællinger. De kunne tilmed gå hen og stemme forkert ved valgene.

Noget tyder på, at de amerikanske sundhedsmyndigheder er på jagt efter en ny pandemi og allerede så småt er begyndt at agitere for et nyt skud covid-”vaccine” samt mundbind. Det ville komme stalinisterne i Bruxelles svært tilpas.

Regulation (EU) 2022/2065 of the European Parliament and of the Council of 19 October 2022 on a Single Market For Digital Services and amending Directive 2000/31/EC (Digital Services Act) (Text with EEA relevance)

Længe leve Koranen … eller noget

Jeg kan se, at der er stor tilslutning til min ide om at rejse et monument med navnene på de folketingsmedlemmer, der stemmer for koranloven. Det gode ved forslaget er, at både de stolte folketingsmedlemmer og Koran-tilhængerne vil kunne glæde sig. Jeg er uheldigvis pensionist, men findes der ikke en driftig kvinde/mand, der kan iværksætte en indsamling og finde en passende placering for dette nationale mindesmærke? Det kan vel ikke koste alverden.

4.8 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Limewood
Limewood
11 days ago

Trusted Flaggers??

Det lyder som noget STASI kunne have fundet på. Eller noget fra Det National Socialistiske Tyskland, hvor hver boligblok havde sin regeringsansatte informant eller stikker med direkte kontakt til GESTAPO. Ordningen er også populær i Cuba.

Dengang da "danske" negre hed John og Jens
Dengang da "danske" negre hed John og Jens
12 days ago

Ja det er naturligvis nogle år siden at Hitler og de andre fik hjernevasket tyskerne, men som min saglig fader altid sagde: tyskerne kan gøre det igen, det ligger i dem.

Og der havde han ret:

https://www.dr.dk/nyheder/seneste/demonstranter-i-berlin-raser-over-russisk-operasangers-optraeden-som-lady-macbeth

Nielsen
Nielsen
12 days ago

For os er tyskere og englændere smme fedt. De ha altid været vores fjender. Og det holder de nok ikke op med, selv om Rothchild dukken har skiftet navn fra Elizabeth til Charles. Eller fra Otto Bismarck til Ursula Lügener .. -shuldigung Leyen.

Viktor Børge
Viktor Børge
11 days ago
Reply to  Nielsen

For os er tyskere og englændere samme fedt.”
Ikke for mig. Jeg synes at sammenligne nazier og det engelske kongehus, måske lige er at stramme den.
I min selvforståelse er jeg langt tættere på Englænderne bla. når det gælder humor – noget Tyskerne overhovedet ikke ved, hvad er.
Desuden er vi aldrig blevet befriet af Tyskerne – tvært imod.

Nielsen
Nielsen
11 days ago
Reply to  Viktor Børge

nEUropa er den inkarnerede Satan, som våger over såvel de nordiske nationer, som over nationernes regeringer. -De regeringer, som nEUropa har stækket, så selv befolkningerne skammer sig.

Nielsen
Nielsen
11 days ago
Reply to  Viktor Børge

Godt så hvorfor ikke stramme den? Jeg kn bare ikke lide nogen af dem. Undtagen de tyskere og englændere, som jg har personligt kendtskab til. At påstå at tyskere mangler humor, er nok lige i overkanten.

Cat Girl
Cat Girl
12 days ago

Det er hjemmelavede “nyheder”, 100% propaganda uden anden betydning end den du tillægger det. Aktivisterne er jo “journalisternes” venner og familie, hvis ikke dem selv

Last edited 12 days ago by Cat Girl
jhs
jhs
11 days ago

Det ville batte noget mere med indkøb af guillotiner!

Limewood
Limewood
11 days ago

 ”Digital Services Act” Den, der forsætligt fremsætter eller udbreder en udtalelse af faktuel karakter, som er usand eller groft overdrevet, eller som alvorligt kan skade rigets eller en stats velfærd eller den nationale regerings eller en statsregerings omdømme eller partier eller organisationer, der støtter disse regeringer, skal straffes, forudsat at der ikke er fastsat strengere straf i andre forordninger, med fængsel i op til to år og, hvis han fremsætter eller spreder erklæringen offentligt, med fængsel i mindst tre måneder. Hvis der er sket alvorlig skade på riget eller en stat som følge af denne gerning, kan der pålægges straffetjeneste.… Read more »

Morningstar
Morningstar
12 days ago

Jag har ingen kanal på YouTube. Är varken intresserad eller har kunskap om att göra videos. Har mitt konto för att kunna följa andra kanaler och kommentera. Ska bli intressant att se ifall mina kommentarer blir flaggade i början av nästa år och kontot blir avstängt efter det. Hoppas alternativ som Gab, Minds, Odysee, Rumble m.fl. inte kommer drabbas. Glöm att väcka upp upp normies och sheeple. Lämna dem åt sitt öde. De får skylla sig själva och är ändå inte intresserade av att lyssna på “våldsbejakande Högerextremister” som oss.

Dan Christensen
Dan Christensen
10 days ago

“…ide om at rejse et monument med navnene på de folketingsmedlemmer, der stemmer for koranloven.”

Her er et konstruktivt forslag. Lav en forstørret kopi af Corfitz Ulfeldts skamstøtte i Nationalmuseets gård, med teksten: “Forræderne: [Lex Paludans støtter] – Til Ævig Spott: Skam og Skiendsel:”

Den ny skamstøtte skal stå på Gråbrødretorv i København.

Manden som de søgte at fortie
Manden som de søgte at fortie
9 days ago

Den øverste autoritet indenfor klima er Greta Thunberg og indenfor sygdomsbekæmpelse er det (Dr.) Bill Gates.

Skulle nogen have indvendinger imod dette er det utilbørligt.

Det er der vi er venner.

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x