15
sep
Seneste opdatering: 15/9-23 kl. 1342
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Pengene er så store, at censuren er ekstrem”

Jeg har set, kommentatorer her har nævnt det, og jeg er stødt på den bivirkning. Det er også noget, man ser på videoer fra overvågningskameras, at personer ser sig forvildet omkring inden de segner døde om. Dr Makis begynder med mord/selvmordet den unge Mount Sinai cancerlæge Krystal Casetta begik på sig og sit barn i august. Medierne kaldte det en fødselspsykose. Han omtaler desuden selvmordene talrige, vaccinerede canadiske læger har begået. Flere og flere bivirkninger dukker op: – Minor surgeries turn deadly for the COVID-19 mRNA vaccinated – 16 tragic stories of sudden or unexpected deaths after minor surgeries – blood clots, cardiac arrests og Myeloma, Leukemia, and Other Cancers Linked to COVID: Study.

River of Freedom

Danske regimemedier syntes ikke, du skulle høre om New Zealændernes sprøjte-demonstrationer, ligesom de heller ikke mente, du havde godt af at høre om de canadiske trucker-demonstrationer.

Dette er desværre kun et 12 minutters uddrag af dokumentaren. Hvis nogen kan finde den hele, ville jeg være taknemmelig.

River of Freedom is a feature documentary about Convoy NZ and the Parliament Protest during February and March 2022. It tells the story of who the people were, why they were protesting, and what happened. Thank you to everyone who shared their stories with us. Ngā mihi nui. Noho ora mai Aotearoa New Zealand. Thank you to our team of independent filmmakers who volunteered their time. X Gaylene, Mark, Jared, Sonny, Ben P, Ben V, Jacqui, Heidi, Meagan, Dane, Jordan, Briar, John, Ryan, Chucky, Russ, Greg and all who have shared their footage and music with us.

McCullough: Tag ikke den nye ‘vaccine’

4 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Danmark, på vej i massegraven i topfart
Danmark, på vej i massegraven i topfart
8 months ago

Alle vestlige politikere er købt og betalt af industrien, WHO; FN, EU, WEF m.fl. hvorfor tror I de ikke siger noget som helst.

Regeringer og parlamenter i vesten er folkets fjende, ikke før der kommer en revolution sker der noget.

Anders Bo
Anders Bo
8 months ago

Jeg har en ide om, politiet hverken finder det Sjovt eller Morsomt, H V I S vrede borgere – med skadede familiemedlemmer* – bevidst “går efter” dem, fordi de er den selvbestaltede elites servile lakajer der agerer livvagter…
Dengang hvor politiet stod som garant for opretholdelse af Lov & Orden, hører jo sidste årtusinde til!

*selv har jeg hverken familie, venner og/eller bekendte “i klemme”, men jeg har købt popcorn! 😀

Dragen
Dragen
8 months ago

Det er påfaldende – hvordan det gælder over hele verden , at ingen politikere eller parlamentarikere indvilliger i , eller opsøger dialog og kommunikation med de der ikke lader sig vaccinere. Og heller de videns folk ,- medicinsk eller statistisk der fortæller en anden historie end den officielle. Hvad mere præcis – er de bange for?. Fænomenet gentages over hele kloden. Hele tiden .

Nielsen
Nielsen
8 months ago

Burzynski – The *cancer Cure Cover-up* (Documentary)
https://www.bitchute.com/video/xWabTQjnzjrS/

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x