16
sep
Seneste opdatering: 16/9-23 kl. 2344
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“WHO skal ikke stækkes, det skal opløses”

Et brag af en tale fra en konference i EU Parlamentet i forgårs. (Der kommer flere i næste post.) flere David Martin er gået i offensiv mod de hovedskyldige, konkrete personer bag massemordet på især vestlige befolkninger. Han har taget handskerne af, og gjort det, enhver borger burde gøre. Gå i offensiven mod kriminelle, der vil dræbe dem. Det vil muligvis komme, når omfanget af forbrydelsen går op for et flertal, men det er hårdt, at så mange skal dø og invalideres inden.

På grund af statistikfusk, ved vi ikke hvor mange der indtil nu er døde. Det forsigtige skøn er 700.000 i USA og noget mere i EU, en lille million. Jeg så dog i dag disse tal: Experts estimate over 20 million are already Dead due to COVID-19 vaccination & over 2 billion are Severely Injured. Hvis dette er i nærheden af sandheden, skal de skyldige trækkes til truget af befolkningerne, før enkelte vil indrømme skyld, for mere alvorlig kan  en forbrydelse ikke blive.

Nederst her sammenfatter Lars Bern David Martin og hele vaccineforbrydelsen. “Vaccinen er et biologisk våben, det har været under forberedelse siden 60’erne. Der findes en skjult dagsorden, og den er formentlig at mindske verdens befolkning. Hele sundhedsvæsnet, alle myndigheder og medier har bedraget os.”

Pfizer bør erstatte de skadede økonomisk

På de første 25 minutter får Lars Bern sagt, hvad enhver nybegynder behøver at vide, og Bern er en mand, man kan stole på. (Det er hans fortjeneste, jeg ikke lod mig vaccinere, da han i begyndelsen sagde: “Vent, vent nu lige os se, hvad dette er.”)

Alle de der er i fornægtelse, eller blot er holdt i uvidenhed af medierne, behøver ikke høre andet om sprøjterne og det politiske bag dem, for at være opdateret. Man kan nok lige leve uden at vide, at Pfizers chef, Albert Bourla, har 200 mio dollars i årsløn – plus bonus, som han også fortæller. Men som hjertelægen dr. Aseem Malhotra siger, Pfizer burde erstatte de skadede økonomisk. De har aldrig tjent så store summer som nu, men deres rigdom er skabt oven på ufattelige tragedier for mange mennesker.

Bedemand John O’Looney: “De gør hvad de kan, for at slå jer ihjel”

Sygeplejerske: “Når befolkningen indser, hvad vi har gjort mod dem, stener de os ihjel.” – Den interneringslejr bedemanden omtaler, er HMP Five Wells, der åbnede i 2020. Den blev bygget på kun 45 uger.

Lars Bern i kort sammenfatning fra starten af video, 25 minutter

4.4 7 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nielsen
Nielsen
10 months ago

Destroy the WHO. Den er jeg med på, fordi WHO aldrig har gjort noget godt. Men det kan udvides til destroy government, da den begår kriminellehandlinger.
Det er ikke kun ve hå o, som er forbryderisk, det er vores regering også, hver evig eneste gang, den vedtager en lov, som er grundlovsstridig. Højesteretsdommere ligger og sover, og gider ikke gennemlæse lovforslagsteksterne, og bestemme sig. Derfor har vi nu en lovjungle, som ikke bare er et redskab for tyranniet (fjolsetinget), men en metode til at føre os bag lyset, så vi ikke længere ved, hvad er ret og uret.

Chrborgs politik er katastrofal og dødbringende
Chrborgs politik er katastrofal og dødbringende
10 months ago
Reply to  Nielsen

Hvem er David Martin? Har aldrig før hørt om ham.
Han taler et nemt forståeligt engelsk, og hans tale
er begavet og oplysende, men kan vi ikke få en
nærmere præsentation af ham? Hvor holdt han talen
og hvor mange vil den nå ud til? Han vil det rigtige,
lyder det til, men når talen kun ud til en lille kreds?

Chrborgs politik er katastrofal og dødbringende
Chrborgs politik er katastrofal og dødbringende
10 months ago
Reply to  steen

Tak for oplysningen, men da der er mange advarsler
mod links, har jeg et princip om at undgå links. Men
da du har set den, kan du måske sige hvilken regering?
At de begge (David Martin og McCullough) holder tale
i EU parlamentet, er interessant, og man kan da håbe
at det sætter noget i gang.

Johannes Guldager
Johannes Guldager
10 months ago

Søg på navnet på rumble. Han har lavet en masse videoer om plandemien. I øvrigt var han på Facts Matter konferencen på Nørrebro 2. Sep. i år. Fantastisk viden den mand har!

Dengang da "danske" negere hed John og Jens
Dengang da "danske" negere hed John og Jens
10 months ago

Befolkningen indser det aldrig, det er der problemet ligger. Det er kun os, som nægter at modtage dødssprøjten og forsat nægter det, som ved hvad der sker. Opgøret skal komme fra os, men vi er i mindretal og skal både slås mod det industrielle kompleks, korrupte, krimelle politikere og en stor del af befolkningen, som anser os for narhatte og konspiratoriske.

Cat Girl
Cat Girl
10 months ago

Disse mennesker virker ikke til at være mennesker. Det er sandt at danskerne er zombier, men lockdowns og vaccinationskampagner/track and trace var på et helt andet niveau i de fleste vestlige lande end i Danmark og derfor kan vi ikke rigtig regne med at danskerne er det samme sted som mange andre, men nyhedsstrømmen fra hele verden siver jo også mod Danmark, eller rettere en stor mængde danskere har bemærket den civile/alternative presse som har formet sig i de seneste år og presser zombierne dagligt, eller burde gøre det
REPTILIANS

https://www.bitchute.com/video/fkdKo3hvTHLL/

OFFICIAL NARRATIVE DEMOLISHED – DAVID ICKE DOT-CONNECTOR VIDEOCAST
https://www.bitchute.com/video/lHiTdimLjxkV/

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
10 months ago

At forestille sig en splatterfilm, en B-film, i åbningscenen hvor den lille pige kommer ind i køkkenet smurt ind i blod og med en stor slagterkniv, med et sygt smil fortæller hun kom til at slå alle dyrene ihjel. Det at redde liv var aldrig på regeringens dagsorden, tværtimod massemord langt mere lukrativt, helt i tråd med WHO, New World Order og Mette Frederiksens helt egen agenda, alle alarmklokker burde ringe allerede dengang Mette slog dyrene ihjel, sidenhen har Mette ikke været til at at stoppe. Rygtet siger alligevel at det aldrig bliver Mette, men Ursula Von der Leyen der… Read more »

Dengang da "danske" negere hed John og Jens
Dengang da "danske" negere hed John og Jens
10 months ago
Anders Bo
Anders Bo
10 months ago

“Spændende & Interessant” om politikerne til den tid forstår, hvorfor befolkningen “går efter dem”, hvis de forsøger at skærme den selvudnævnte elite for befolkningens raseri?

Dan Christensen
Dan Christensen
10 months ago

Citat: “Der findes en skjult dagsorden, og den er formentlig at mindske verdens befolkning.”

Øjensynligt har massemorderne udtrykkeligt undtaget muslimer fra formindskelsen. Måske regner de med, at muslimerne udrydder sig selv med bombebælter og genetisk masseselvmord i form af fætter-kusine ægteskaber. Almindelig Islamisk dysfunktionalitet hjælper også godt til med selvformindskelse; sammen med Charles Darwin.

Hans
Hans
10 months ago

Først de besværlige, hvide, der udgør en trussel mod magthaverne.
De andre klarer de med bio-våben, der kun virker på ikke-hvide, men først når de har nedbragt antallet af os.

Johannes Guldager
Johannes Guldager
10 months ago

Dr. David Martin, thank you for all your work for the truth!

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x