17
sep
Seneste opdatering: 17/9-23 kl. 1431
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“I may have pissed off worse people than you have”

En lang, interessant og livlig samtale mellem to islamkritikere, der bĂĄde er forskellige og har en hel del til fælles. “Maybe I have pissed off worse people than you have,” siger Paludan dog, og de har han nok pĂĄ det seneste. Det foregĂĄr pĂĄ et hemmeligt sted i Danmark, hvor Paludan opholder sig pĂĄ grund af trusselsniveauet mod ham. Her er stimulerende underholdning og hjernegymnastik til det meste af søndagen.Paludan fra hemmeligt sted: Jeg har været forvist fra mit hjem i syv mĂĄneder.

Trykkefrihedsselskabet lavede et interview med Tommy Robinson, da han for nylig var i Danmark. PĂĄ Facebook kaldes han blandt andet “Den unævnelige” eller “Robby Tommyson”, fordi en af deres temmelig uvidende danske medarbejdere for nogle ĂĄr siden sammenlignede ham med en serbisk krigsforbryder efter at han havde været i DR Deadline og taget fusen pĂĄ intervieweren ved at optage ham med sin mobiltelefon.

After premiering his documentary ‘SILÂŁNCÂŁD’ on April 1st, Sappho Award winner 2019 Tommy Robinson returned to Denmark to participate in another meeting in Copenhagen and dropped by to give this follow-up interview to The Free Press Society.

4 4 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nielsen
Nielsen
10 months ago

Ja dĂ©r er forskellen pĂĄ journalister til at tage og føle pĂĄ. Tommy og Rasmus (Jeg ved at Rasmus ikke formelt set er journalist, men han har dog haft et fint samarbejde med Nordens Grænse) Hvad Tommy og Rasmus bringer til læsning, er noget langt andet end Ulla Terkelsen og Mette Fug gørl. Eller forskllen pĂĄ førstnævnte og Kretz og Nauntofte. Det er nærmest at sammenligne Whitney Webb med heldigvis afdøde Uffe E Jensen; jo den slags mennesker ved du hvor du har. Nu kan man sidde og bande sig dødtørstig over de lede løgnhalse, som overbefolker TV, Radio og… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
10 months ago

Dem ser jeg frem til i eftermiddag/aften.

Var det Martin Crashniggar Robby optog?
Hvis ja, hvordan var det lige dén foregik?

Anders
Anders
10 months ago
Reply to  Anders Bo

Jeg mener at det var Steen Nørskov som Tommy optog.

https://www.youtube.com/watch?v=xx7vq75vDwk

Anders Bo
Anders Bo
10 months ago
Reply to  Anders

Tak for klippet.
Steen Nørskov er jo fuldt på lavde med Frank Esmann, Anja Bo, Kurt Strand & konsorter.

Dragen
Dragen
10 months ago

Med sĂĄ meget pakket info , som det vi ser pĂĄ Snaphanen idag . Solid, spændende og kompetent.SĂĄ mĂĄ der være “gennembrud” pĂĄ vej . 2024 mĂĄ blive et meget transformerende ĂĄr.

Piotr
Piotr
10 months ago
Reply to  Dragen

JA-tak til et gennembrud til Snaphanen&SR. Der er behov for langt flere af disse frie medier, og ikke mindst at mange flere borgere læser dem. MEN! vent nu bare til DSA, EUs nye DigatalServiceAct, træder fuldstændigt i kraft sĂĄ vil blogge som denne, Snaphanen, Hodja, Aamund, DKA, 24nyt, Dokument og mange flere blive truet til at lukke, som vi sĂĄ det med UriasPosten. EU er allerede igen med at lukke X. De overstatslige globale institutioner, ført an af EU, vil ikke tillade at nogen fortæller sandheden om hvad de gĂĄr og finder pĂĄ. Sandheden er først et problem nĂĄr den… Read more »

Dragen
Dragen
10 months ago
Reply to  Piotr

Jeg tænker ikke pĂĄ medierne – alternative eller ej . Og heller ikke pĂĄ Snaphanen. Jeg tænker pĂĄ udviklingen,- i det hele taget . Vores samfund som sĂĄdan . Vi har længe været i en slags “tummeltarisk Stilstand”. Hvor ballonen bare pustes mere og mere op . Og STIL-stand rĂĄder . Kaotisk kaos hvor der intet sker . Ingen stopper op . Siger fra . Connecter dots mm. Al info – solid , ægte og godt – er jo tilstede. Man kunne finde støtte i et andet narrativ . Samle og connecte dot’sene anderledes . 2024 tror jeg bliver transformativ… Read more »

Dragen
Dragen
10 months ago

Det er opmundtrende at gense Tommy. Jeg hĂĄber han klarer skærene . Hans nye podcast “silienced” er en rigtigt god ide , og jeg ser meget frem til at høre/ se hans interview med særligt Hedegaard. De er begge pĂĄ hver deres mĂĄder , levende legender omkring den samme sag , hver deres generation . Men ogsĂĄ begge arresteret og fængslet mens de “gĂĄr frit omkring” , af den sag der har kostet deres personlige frihed. I forsvaret for alle vi andres personlige frihed mistede de deres . Den sande helt er altid den tragiske helt . Det koster.

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x