17
sep
Seneste opdatering: 17/9-23 kl. 1431
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“I may have pissed off worse people than you have”

En lang, interessant og livlig samtale mellem to islamkritikere, der både er forskellige og har en hel del til fælles. “Maybe I have pissed off worse people than you have,” siger Paludan dog, og de har han nok på det seneste. Det foregår på et hemmeligt sted i Danmark, hvor Paludan opholder sig på grund af trusselsniveauet mod ham. Her er stimulerende underholdning og hjernegymnastik til det meste af søndagen.Paludan fra hemmeligt sted: Jeg har været forvist fra mit hjem i syv måneder.

Trykkefrihedsselskabet lavede et interview med Tommy Robinson, da han for nylig var i Danmark. På Facebook kaldes han blandt andet “Den unævnelige” eller “Robby Tommyson”, fordi en af deres temmelig uvidende danske medarbejdere for nogle år siden sammenlignede ham med en serbisk krigsforbryder efter at han havde været i DR Deadline og taget fusen på intervieweren ved at optage ham med sin mobiltelefon.

After premiering his documentary ‘SIL£NC£D’ on April 1st, Sappho Award winner 2019 Tommy Robinson returned to Denmark to participate in another meeting in Copenhagen and dropped by to give this follow-up interview to The Free Press Society.

4 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nielsen
Nielsen
8 months ago

Ja dér er forskellen på journalister til at tage og føle på. Tommy og Rasmus (Jeg ved at Rasmus ikke formelt set er journalist, men han har dog haft et fint samarbejde med Nordens Grænse) Hvad Tommy og Rasmus bringer til læsning, er noget langt andet end Ulla Terkelsen og Mette Fug gørl. Eller forskllen på førstnævnte og Kretz og Nauntofte. Det er nærmest at sammenligne Whitney Webb med heldigvis afdøde Uffe E Jensen; jo den slags mennesker ved du hvor du har. Nu kan man sidde og bande sig dødtørstig over de lede løgnhalse, som overbefolker TV, Radio og… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
8 months ago

Dem ser jeg frem til i eftermiddag/aften.

Var det Martin Crashniggar Robby optog?
Hvis ja, hvordan var det lige dén foregik?

Anders
Anders
8 months ago
Reply to  Anders Bo

Jeg mener at det var Steen Nørskov som Tommy optog.

https://www.youtube.com/watch?v=xx7vq75vDwk

Anders Bo
Anders Bo
8 months ago
Reply to  Anders

Tak for klippet.
Steen Nørskov er jo fuldt på lavde med Frank Esmann, Anja Bo, Kurt Strand & konsorter.

Dragen
Dragen
8 months ago

Med så meget pakket info , som det vi ser på Snaphanen idag . Solid, spændende og kompetent.Så må der være “gennembrud” på vej . 2024 må blive et meget transformerende år.

Piotr
Piotr
8 months ago
Reply to  Dragen

JA-tak til et gennembrud til Snaphanen&SR. Der er behov for langt flere af disse frie medier, og ikke mindst at mange flere borgere læser dem. MEN! vent nu bare til DSA, EUs nye DigatalServiceAct, træder fuldstændigt i kraft så vil blogge som denne, Snaphanen, Hodja, Aamund, DKA, 24nyt, Dokument og mange flere blive truet til at lukke, som vi så det med UriasPosten. EU er allerede igen med at lukke X. De overstatslige globale institutioner, ført an af EU, vil ikke tillade at nogen fortæller sandheden om hvad de går og finder på. Sandheden er først et problem når den… Read more »

Dragen
Dragen
8 months ago
Reply to  Piotr

Jeg tænker ikke på medierne – alternative eller ej . Og heller ikke på Snaphanen. Jeg tænker på udviklingen,- i det hele taget . Vores samfund som sådan . Vi har længe været i en slags “tummeltarisk Stilstand”. Hvor ballonen bare pustes mere og mere op . Og STIL-stand råder . Kaotisk kaos hvor der intet sker . Ingen stopper op . Siger fra . Connecter dots mm. Al info – solid , ægte og godt – er jo tilstede. Man kunne finde støtte i et andet narrativ . Samle og connecte dot’sene anderledes . 2024 tror jeg bliver transformativ… Read more »

Dragen
Dragen
8 months ago

Det er opmundtrende at gense Tommy. Jeg håber han klarer skærene . Hans nye podcast “silienced” er en rigtigt god ide , og jeg ser meget frem til at høre/ se hans interview med særligt Hedegaard. De er begge på hver deres måder , levende legender omkring den samme sag , hver deres generation . Men også begge arresteret og fængslet mens de “går frit omkring” , af den sag der har kostet deres personlige frihed. I forsvaret for alle vi andres personlige frihed mistede de deres . Den sande helt er altid den tragiske helt . Det koster.

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x