18
sep
Seneste opdatering: 20/9-23 kl. 2342
27 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Indvandringen vil føre til borgerkrig før eller senere”

I et stort interview i Voice of Europe udvikler lederen af det belgiske Vlaams Belang sine tanker. Han mener, at Europa bevæger sig imod borgerkrig, men at det stadig er muligt at undgå. Vi ser dog ingen vilje i EU til det: Von der Leyen vil øge overvågningen af Middelhavet og sende migrantene ud i Europa..EU vil fortsætte indtaget fra Afrika, og der er ingen af de store, gamle partier i Danmark – eller Europa – der vil stoppe dem. De bærer på en tung skyld, som de næste generationer vil påføre dem – hvorfor vi må håbe, de bliver meget gamle.

Han er derfor yderst bekymret. Bruxelles er tabt til islam. Det er i dag 35 % muslimsk, og i skolerne 65 %. Blodsudgydelse vil derfor ikke kunne undgås, “ja, den er her allerede,” som han siger. Interviewet i Voice of Europe kan også læses: If we are unable to stop mass immigration it will be the end of European civilization — Exclusive Interview with Belgian MP Filip Dewinter.

I Danmark er vi nogle, der kender Dewinther takket være Lars Hedegaard og Trykkefrihedsselskabet. Her er han på Vartov i 2009: fotos © Snaphanen.dk

Philip De Winther i Trykkefrihedsselskabet, Vartov 2009.

Philip DeWinther ved konference i Vlaam Belangs hovedkvarter i Bruxelles i 2007. Til højre for ham er det forfatteren Bat Ye Or, (i dag 90 år gammel), hendes mand David Littman og afdøde professor Hans Jansen der i 2008 rådgav Geert Wilders angående hans film Fitna, og i 2014 blev valgt til Europa Parlamentet for Wilders’ parti.

4.2 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

27 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Chrborgs politik er katastrofal og dødbringende
Chrborgs politik er katastrofal og dødbringende
10 months ago

PS: Det kan godt virke som om danskerne er bevidstløse. Men helt dumme er vælgerne trods alt ikke. Hvis ikke de var blevet snydt og forrådt af DF-Tullesen og Pia K, havde DF sikkert været det største parti i dag, og landets situation kunne have været en helt anden. DF fik chancen, med deres 37 mandater 2015-2019 kunne de have gjort en masse godt for danskerne, men i stedet for lå de som kælne hundehvalpe ved Lars Quislings fødder, for det vigtigste for de to var at blive “stuerene”. De svigtede deres vælgere næsten 100%, så de fik ikke de… Read more »

Manden som de søgte at fortie
Manden som de søgte at fortie
10 months ago

Meget præcis analyse. Mange tak for den.

Oslo/Norge
Oslo/Norge
10 months ago

«Indvandringen vil føre til borgerkrig før eller senere»

Dette er bare tull og en eventuell borgerkrig er jo heller ikke det store problemet, det store problemet er at fremmede tar over våre land…med eller uten krig.

Jeg får ikke sett videoen før i kveld så nå forholder jeg meg til teksten over, men jeg går ut fra at han ikke sikter til en borgerkrig mellom sunni og shia om 50 år?

Chrborgs politik er katastrofal og dødbringende
Chrborgs politik er katastrofal og dødbringende
10 months ago
Reply to  Oslo/Norge

Det mest sandsynlige er nok at der ikke bliver nogen borgerkrig. Se på danskerne og svenskerne, deres lande er under besættelse, gaderne, skolerne og butikkerne vrimler med indvandrere, men den typiske borger er blind, dum, sløv og tankeløs. Derfor ingen modstand og ingen protester. Slutresultatet bliver tilstande som i Sverige og Nordkorea. Masser af islamisme, masser af kriminalitet, masser af fascisme, statsterror, fattigdom og jernhård undertrykkelse. Det glimrende forslag om at dele løbesedler ud, får vist ingen opbakning? Påvisningen af at Pfizer og Moderna “vaccinerne” er livsfarlige, beviserne for klima-svindel, advarslerne mod WEF og WHO…. reaktionen på det hele har… Read more »

Realisten
Realisten
10 months ago

Jeg tror næppe der bliver en borgerkrig. Jeg tror det er mere realistisk at der blot bliver en lind udskiftning af danskere over de næste 40-50 år, og at dette gør at vi bliver en minoritet i vores eget land.. Med tiden måske en meget lille minoritet.

Anders Bo
Anders Bo
10 months ago
Reply to  Realisten

Tror du alle er wienerbrødsdanskere, der lægger sig på ryggen med den fede hvide bug blottet.

Hvis dette sker/er rigtigt, har danerne jo selv søgt stillingen, som de 2. rangsmennesker – aber & grise – de i følge koranen er!

Realisten
Realisten
10 months ago
Reply to  Anders Bo

Hvad præcis tror/mener du at danskerne skal/kan gøre? – Der er ikke det store de/vi kan gøre..

Manden som de søgte at fortie
Manden som de søgte at fortie
10 months ago

Det er derfor, det er meget vigtigt for USA/EU/NATO, at påføre Rusland så stort tab og så mange problemer som muligt. Rusland har ikke de problemer vi har i vesten og fremstår allerede nu som et samfund, som er mere sikkert og meget bedre at være borger i end EU og USA. Førhen kunne vil altid sige, russerne har ikke demokrati og ytringsfrihed, men nu har vi overhalet dem inden(neden)om. Vi har ikke demokrati i vesten og ytingsfriheden er gået fløjten. Samtidig bliver de vestlige samfund langt farligere at leve i end Rusland og det forhenværende Soviet. Se på Sverige… Read more »

Last edited 10 months ago by Manden som de søgte at fortie
Anders Bo
Anders Bo
10 months ago

Under halvdelen af europæiske stater er føderationsregioner, og af disse har dem i central- & Østeuropa en fornuftig tilgang til muhamedanere.

Stop Den Store Muhamedanske Folkevandringstsunami.

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
10 months ago

Hvis Rusland får problemer er vi i Europa for længst afgået med DØDEN!
Sorry.
Vi er ikke overlevere!

Anders Bo
Anders Bo
10 months ago

Hvis Danmark fastholder det føderations-værk, vi er medlem af, samt den traktatmæssige definition af begrebet “flygtning”, er der intet legalt eller moralsk galt, i at Danmark lukker grænserne for uinviterede overskudsindivider fra MENAP og andre eksotiske steder.

Men helt umenneskelig og empatisk er jeg dog ikke. Så jeg kan accepterer Danmark asylbehandler dem der krydser grænsen fra Canada.

Men derudover =>

Stop Den Muhamedanske Folkevandringstsunami!

Nielsen
Nielsen
10 months ago

Tager man teksten alene i denne post for pålydende, må man sige at hun lever op til hendes øgenavn: Ursula von der Lügener

Anders Bo
Anders Bo
10 months ago
Reply to  steen

Overdrivelse fremmer forståelsen. Der bliver ikke over 2 Mia afrikanere før efter 2050.
Men dette er jo også ganske imponerende, ud fra de i 1950 kun var 200 mill.

Hans
Hans
10 months ago
Reply to  Anders Bo

Deres virilitet og ligegladhed med deres afkom, Vestens fremskridt indenfor medicin og landbrug

Anders Bo
Anders Bo
10 months ago
Reply to  Hans

Husker du Biafra-hjælpen fra slut-60´erne?
Det er bla børne- og oldebørn fra de børn Vesten reddede den gang, der nu truer os nu.

Nielsen
Nielsen
10 months ago
Reply to  Anders Bo

Vi truer os selv, ved at lade hvem som helst komme over vores grænser.

Dragen
Dragen
10 months ago
Reply to  Nielsen

Vi truer os selv, gennem at vælge og genvælge et hvilker som helst umodent pigebarn til landets tungeste poster.

Cat Girl
Cat Girl
10 months ago

OT
CELEBRITIES ARE ALL DEVIL WORSHIPERS, THEY ALWAYS BRING YOU INTO THE DARKNESS
https://www.bitchute.com/video/3yiVERmWOGDN/

Gunnar Nu er det nok
Gunnar Nu er det nok
10 months ago

Det undrer mig, at der ikke rundt om i Europa gribes til Voltaires Écrasez l’infame. Et skilt på en tilspidset pæl hamret i jorden strategiske steder. I visse sammenhænge kunne det ændres til Écrasez la femme. – NB! med tilføjelsen: Ikke opfordring til vold mod person, men kamp mod magten, hun repræsenterer. Alt sammen såre demokratisk som AfD i Tyskland. – Ja, man må sno sig, så man ikke ryger i fængsel. Hvert frit ord bliver vejet af Vogternes Råd. Vi lever i farlige tider.

Last edited 10 months ago by Gunnar Nu er det nok
Dan Christensen
Dan Christensen
10 months ago

EU gangsterne har tabt sutten her under folkevandringen: Situationen med den muslimske folkevandring afviger fra andre historiske folkevandringer. EU’s magthavere må være i skjult alliance med invasionsstyrkerne. Med humanisme som skalkeskjul, har magthaverne taget en skæbnesvanger hemmelig beslutning om at udskifte de frie europæere med lavintelligente lydige slaver. De fatsvage EU politikere vil ikke forstå situationens alvor. De europæiske befolkninger bliver som hesten, der tvinges hen til vandingstruget. Magthaverne kan bare ikke tvinge hesten til at drikke af truget – hesten kan se og lugte giften i vandet. Heste kan erstattes med æsler og muldyr i så stort et antal,… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
10 months ago

De inkompetente europæiske ‘førertyper’, Fjoltz, von der Løgner , Bundmakronen kryber nu sammen dybt nede i EU’s førerbunker, rystende af angst. Ligesom Adolf i sin førerbunker krøb sammen af skræk, da de sovjetiske styrker omringede førerbunkeren i Berlin i 1945.
Medens Adolf var bange for russerne, er EU førerne mest bange for europæernes reaktion på det islamiske erobringstogt. EU førerne har allerede overgivet sig til islam og afrikanske migranter. De er bange for, at almindelige europæeres passivitet skal eksplodere i revolutioner og borgerkrig. Europæerne kunne måske finde på at klynge deres politiske undertrykkere op i lygtepælene i desperation?

Anders Bo
Anders Bo
10 months ago

Har du kigget på “Sulforaphane”, Steen? Der er en del både gode og op-/belysende klip på YouTube.

Som opfølgning på min tidligere BASHING af Sygdomsstyrelsen er her et lille klip – knap 5 minutter – der belyser, at idioti parret med lægelige “autoriteter”, bestemt ikke udelukkende er et dansk fænomen.

Den danske lægestanden slår årligt 5.000 danskere ihjel – Det er ca 15 danskere dagligt.
Disse 15 danskere slår ikke sig selv ihjel, så nogen skal jo have hænderne op af lommen og “lave noget”!

God fornøjelse =>

https://rumble.com/v3hiwb6-if-you-have-sepsis-but-your-physician-doesnt-follow-the-flccc-protocol-what.html

Anders Bo
Anders Bo
10 months ago
Reply to  steen

Jeg tror de er billigere hos PipingRock?
De har også både fyrrenåle- og mæskebøtteolie, hvis du kender nogen med mRNA-forgiftning, der kunne trænge.

Jeg prøver 1/2 med 2 kapslerne dagligt, og ser hvad der sker.

I løbet af ugen finder jeg lidt læsning til dig.

Jeg har – et par steder – læst at Sulforaphane også dræber kræftSTAMcellerne, hvilket INTET af deres kemiske kemoterapi kan.

Du kunne også spire en spiseske broccolifrø dagligt – 4 i alt – så har du 1 dl dejlig fiber hver dag

Vender tilbage
AB

Manden som de søgte at fortie
Manden som de søgte at fortie
10 months ago

Danskerne er ikke til borgerkrig. De fleste kryber langs gulvbrædderne og så er det ellers hjem til mor. Hvad der sker i andre vestlige lande er svært at sige, USA, som også er ramt af masseindvandring, har potentialet, måske også Frankrig. Danskerne er et fredselskende folk = kujoner.

27
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x