18
sep
Seneste opdatering: 20/9-23 kl. 2342
27 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Indvandringen vil fĂžre til borgerkrig fĂžr eller senere”

I et stort interview i Voice of Europe udvikler lederen af det belgiske Vlaams Belang sine tanker. Han mener, at Europa bevĂŠger sig imod borgerkrig, men at det stadig er muligt at undgĂ„. Vi ser dog ingen vilje i EU til det: Von der Leyen vil Ăžge overvĂ„gningen af Middelhavet og sende migrantene ud i Europa..EU vil fortsĂŠtte indtaget fra Afrika, og der er ingen af de store, gamle partier i Danmark – eller Europa – der vil stoppe dem. De bĂŠrer pĂ„ en tung skyld, som de nĂŠste generationer vil pĂ„fĂžre dem – hvorfor vi mĂ„ hĂ„be, de bliver meget gamle.

Han er derfor yderst bekymret. Bruxelles er tabt til islam. Det er i dag 35 % muslimsk, og i skolerne 65 %. Blodsudgydelse vil derfor ikke kunne undgĂ„s, “ja, den er her allerede,” som han siger. Interviewet i Voice of Europe kan ogsĂ„ lĂŠses: If we are unable to stop mass immigration it will be the end of European civilization — Exclusive Interview with Belgian MP Filip Dewinter.

I Danmark er vi nogle, der kender Dewinther takket vÊre Lars Hedegaard og Trykkefrihedsselskabet. Her er han pÄ Vartov i 2009: fotos © Snaphanen.dk

Philip De Winther i Trykkefrihedsselskabet, Vartov 2009.

Philip DeWinther ved konference i Vlaam Belangs hovedkvarter i Bruxelles i 2007. Til hĂžjre for ham er det forfatteren Bat Ye Or, (i dag 90 Ă„r gammel), hendes mand David Littman og afdĂžde professor Hans Jansen der i 2008 rĂ„dgav Geert Wilders angĂ„ende hans film Fitna, og i 2014 blev valgt til Europa Parlamentet for Wilders’ parti.

4.2 5 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

27 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Chrborgs politik er katastrofal og dĂždbringende
Chrborgs politik er katastrofal og dĂždbringende
8 months ago

PS: Det kan godt virke som om danskerne er bevidstlĂžse. Men helt dumme er vĂŠlgerne trods alt ikke. Hvis ikke de var blevet snydt og forrĂ„dt af DF-Tullesen og Pia K, havde DF sikkert vĂŠret det stĂžrste parti i dag, og landets situation kunne have vĂŠret en helt anden. DF fik chancen, med deres 37 mandater 2015-2019 kunne de have gjort en masse godt for danskerne, men i stedet for lĂ„ de som kĂŠlne hundehvalpe ved Lars Quislings fĂždder, for det vigtigste for de to var at blive “stuerene”. De svigtede deres vĂŠlgere nĂŠsten 100%, sĂ„ de fik ikke de… Read more »

Manden som de sĂžgte at fortie
Manden som de sĂžgte at fortie
8 months ago

Meget prĂŠcis analyse. Mange tak for den.

Oslo/Norge
Oslo/Norge
8 months ago

«Indvandringen vil fÞre til borgerkrig fÞr eller senere»

Dette er bare tull og en eventuell borgerkrig er jo heller ikke det store problemet, det store problemet er at fremmede tar over vÄre land
med eller uten krig.

Jeg fÄr ikke sett videoen fÞr i kveld sÄ nÄ forholder jeg meg til teksten over, men jeg gÄr ut fra at han ikke sikter til en borgerkrig mellom sunni og shia om 50 Är?

Chrborgs politik er katastrofal og dĂždbringende
Chrborgs politik er katastrofal og dĂždbringende
8 months ago
Reply to  Oslo/Norge

Det mest sandsynlige er nok at der ikke bliver nogen borgerkrig. Se pĂ„ danskerne og svenskerne, deres lande er under besĂŠttelse, gaderne, skolerne og butikkerne vrimler med indvandrere, men den typiske borger er blind, dum, slĂžv og tankelĂžs. Derfor ingen modstand og ingen protester. Slutresultatet bliver tilstande som i Sverige og Nordkorea. Masser af islamisme, masser af kriminalitet, masser af fascisme, statsterror, fattigdom og jernhĂ„rd undertrykkelse. Det glimrende forslag om at dele lĂžbesedler ud, fĂ„r vist ingen opbakning? PĂ„visningen af at Pfizer og Moderna “vaccinerne” er livsfarlige, beviserne for klima-svindel, advarslerne mod WEF og WHO…. reaktionen pĂ„ det hele har… Read more »

Realisten
Realisten
8 months ago

Jeg tror nÊppe der bliver en borgerkrig. Jeg tror det er mere realistisk at der blot bliver en lind udskiftning af danskere over de nÊste 40-50 Är, og at dette gÞr at vi bliver en minoritet i vores eget land.. Med tiden mÄske en meget lille minoritet.

Anders Bo
Anders Bo
8 months ago
Reply to  Realisten

Tror du alle er wienerbrÞdsdanskere, der lÊgger sig pÄ ryggen med den fede hvide bug blottet.

Hvis dette sker/er rigtigt, har danerne jo selv sĂžgt stillingen, som de 2. rangsmennesker – aber & grise – de i fĂžlge koranen er!

Realisten
Realisten
8 months ago
Reply to  Anders Bo

Hvad prĂŠcis tror/mener du at danskerne skal/kan gĂžre? – Der er ikke det store de/vi kan gĂžre..

Manden som de sĂžgte at fortie
Manden som de sĂžgte at fortie
8 months ago

Det er derfor, det er meget vigtigt for USA/EU/NATO, at pĂ„fĂžre Rusland sĂ„ stort tab og sĂ„ mange problemer som muligt. Rusland har ikke de problemer vi har i vesten og fremstĂ„r allerede nu som et samfund, som er mere sikkert og meget bedre at vĂŠre borger i end EU og USA. FĂžrhen kunne vil altid sige, russerne har ikke demokrati og ytringsfrihed, men nu har vi overhalet dem inden(neden)om. Vi har ikke demokrati i vesten og ytingsfriheden er gĂ„et flĂžjten. Samtidig bliver de vestlige samfund langt farligere at leve i end Rusland og det forhenvĂŠrende Soviet. Se pĂ„ Sverige… Read more »

Last edited 8 months ago by Manden som de sĂžgte at fortie
Anders Bo
Anders Bo
8 months ago

Under halvdelen af europÊiske stater er fÞderationsregioner, og af disse har dem i central- & Østeuropa en fornuftig tilgang til muhamedanere.

Stop Den Store Muhamedanske Folkevandringstsunami.

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
8 months ago

Hvis Rusland fÄr problemer er vi i Europa for lÊngst afgÄet med DØDEN!
Sorry.
Vi er ikke overlevere!

Anders Bo
Anders Bo
8 months ago

Hvis Danmark fastholder det fĂžderations-vĂŠrk, vi er medlem af, samt den traktatmĂŠssige definition af begrebet “flygtning”, er der intet legalt eller moralsk galt, i at Danmark lukker grĂŠnserne for uinviterede overskudsindivider fra MENAP og andre eksotiske steder.

Men helt umenneskelig og empatisk er jeg dog ikke. SĂ„ jeg kan accepterer Danmark asylbehandler dem der krydser grĂŠnsen fra Canada.

Men derudover =>

Stop Den Muhamedanske Folkevandringstsunami!

Nielsen
Nielsen
8 months ago

Tager man teksten alene i denne post for pĂ„lydende, mĂ„ man sige at hun lever op til hendes Ăžgenavn: Ursula von der LĂŒgener

Anders Bo
Anders Bo
8 months ago
Reply to  steen

Overdrivelse fremmer forstÄelsen. Der bliver ikke over 2 Mia afrikanere fÞr efter 2050.
Men dette er jo ogsÄ ganske imponerende, ud fra de i 1950 kun var 200 mill.

Hans
Hans
8 months ago
Reply to  Anders Bo

Deres virilitet og ligegladhed med deres afkom, Vestens fremskridt indenfor medicin og landbrug

Anders Bo
Anders Bo
8 months ago
Reply to  Hans

Husker du Biafra-hjĂŠlpen fra slut-60ÂŽerne?
Det er bla bĂžrne- og oldebĂžrn fra de bĂžrn Vesten reddede den gang, der nu truer os nu.

Nielsen
Nielsen
8 months ago
Reply to  Anders Bo

Vi truer os selv, ved at lade hvem som helst komme over vores grĂŠnser.

Dragen
Dragen
8 months ago
Reply to  Nielsen

Vi truer os selv, gennem at vĂŠlge og genvĂŠlge et hvilker som helst umodent pigebarn til landets tungeste poster.

Cat Girl
Cat Girl
8 months ago

OT
CELEBRITIES ARE ALL DEVIL WORSHIPERS, THEY ALWAYS BRING YOU INTO THE DARKNESS
https://www.bitchute.com/video/3yiVERmWOGDN/

Gunnar Nu er det nok
Gunnar Nu er det nok
8 months ago

Det undrer mig, at der ikke rundt om i Europa gribes til Voltaires Écrasez l’infame. Et skilt pĂ„ en tilspidset pĂŠl hamret i jorden strategiske steder. I visse sammenhĂŠnge kunne det ĂŠndres til Écrasez la femme. – NB! med tilfĂžjelsen: Ikke opfordring til vold mod person, men kamp mod magten, hun reprĂŠsenterer. Alt sammen sĂ„re demokratisk som AfD i Tyskland. – Ja, man mĂ„ sno sig, sĂ„ man ikke ryger i fĂŠngsel. Hvert frit ord bliver vejet af Vogternes RĂ„d. Vi lever i farlige tider.

Last edited 8 months ago by Gunnar Nu er det nok
Dan Christensen
Dan Christensen
8 months ago

EU gangsterne har tabt sutten her under folkevandringen: Situationen med den muslimske folkevandring afviger fra andre historiske folkevandringer. EU’s magthavere mĂ„ vĂŠre i skjult alliance med invasionsstyrkerne. Med humanisme som skalkeskjul, har magthaverne taget en skĂŠbnesvanger hemmelig beslutning om at udskifte de frie europĂŠere med lavintelligente lydige slaver. De fatsvage EU politikere vil ikke forstĂ„ situationens alvor. De europĂŠiske befolkninger bliver som hesten, der tvinges hen til vandingstruget. Magthaverne kan bare ikke tvinge hesten til at drikke af truget – hesten kan se og lugte giften i vandet. Heste kan erstattes med ĂŠsler og muldyr i sĂ„ stort et antal,… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
8 months ago

De inkompetente europĂŠiske ‘fĂžrertyper’, Fjoltz, von der LĂžgner , Bundmakronen kryber nu sammen dybt nede i EU’s fĂžrerbunker, rystende af angst. Ligesom Adolf i sin fĂžrerbunker krĂžb sammen af skrĂŠk, da de sovjetiske styrker omringede fĂžrerbunkeren i Berlin i 1945.
Medens Adolf var bange for russerne, er EU fÞrerne mest bange for europÊernes reaktion pÄ det islamiske erobringstogt. EU fÞrerne har allerede overgivet sig til islam og afrikanske migranter. De er bange for, at almindelige europÊeres passivitet skal eksplodere i revolutioner og borgerkrig. EuropÊerne kunne mÄske finde pÄ at klynge deres politiske undertrykkere op i lygtepÊlene i desperation?

Anders Bo
Anders Bo
8 months ago

Har du kigget pĂ„ “Sulforaphane”, Steen? Der er en del bĂ„de gode og op-/belysende klip pĂ„ YouTube.

Som opfĂžlgning pĂ„ min tidligere BASHING af Sygdomsstyrelsen er her et lille klip – knap 5 minutter – der belyser, at idioti parret med lĂŠgelige “autoriteter”, bestemt ikke udelukkende er et dansk fĂŠnomen.

Den danske lĂŠgestanden slĂ„r Ă„rligt 5.000 danskere ihjel – Det er ca 15 danskere dagligt.
Disse 15 danskere slĂ„r ikke sig selv ihjel, sĂ„ nogen skal jo have hĂŠnderne op af lommen og “lave noget”!

God fornĂžjelse =>

https://rumble.com/v3hiwb6-if-you-have-sepsis-but-your-physician-doesnt-follow-the-flccc-protocol-what.html

Anders Bo
Anders Bo
8 months ago
Reply to  steen

Jeg tror de er billigere hos PipingRock?
De har ogsÄ bÄde fyrrenÄle- og mÊskebÞtteolie, hvis du kender nogen med mRNA-forgiftning, der kunne trÊnge.

Jeg prĂžver 1/2 med 2 kapslerne dagligt, og ser hvad der sker.

I lĂžbet af ugen finder jeg lidt lĂŠsning til dig.

Jeg har – et par steder – lĂŠst at Sulforaphane ogsĂ„ drĂŠber krĂŠftSTAMcellerne, hvilket INTET af deres kemiske kemoterapi kan.

Du kunne ogsĂ„ spire en spiseske broccolifrĂž dagligt – 4 i alt – sĂ„ har du 1 dl dejlig fiber hver dag

Vender tilbage
AB

Manden som de sĂžgte at fortie
Manden som de sĂžgte at fortie
8 months ago

Danskerne er ikke til borgerkrig. De fleste kryber langs gulvbrÊdderne og sÄ er det ellers hjem til mor. Hvad der sker i andre vestlige lande er svÊrt at sige, USA, som ogsÄ er ramt af masseindvandring, har potentialet, mÄske ogsÄ Frankrig. Danskerne er et fredselskende folk = kujoner.

27
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x