19
sep
Seneste opdatering: 19/9-23 kl. 1035
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Volden er ikke længere mulig at ignorere

Af Hans Rustad 

Sverige er fanget i en spiral af vold, og det er ingen klar grænse mellem kriminalitet og andre typer vold. Volden reflekterer islams væsen: Der er ingen skillevæg mellem tro og politik, mellem likvideringer og æresvold.

Den kurdiske ræv sidder i Tyrkiet, hvor han har købt sig statsborgerskab. Han kan følgelig ikke udleveres. Han nyder godt af fordelene ved at bo i et islamistisk land. Erdogans politi får en hemmelig svensk politirapport om organiseret kriminalitet i Sverige og forgreningene til Tyrkiet. Den lækkes umiddelbart til Rawa Majid, alias «den kurdiske ræv».

Akkurat som med bådmigrantene tænker Erdogan hvordan han skal besejre og indtage Europa. Den store muslimske diaspora er et mægtigt våben, og Erdogan har ikke skrupler med en kriminalitet som rammer vantro.

Denne tankegang har sekulære socialdemokrater i Vest-Europa vanskeligt ved at forstå, til trods for at de har haft tredive års læretid. I socialdemokraternes hoveder er konflikten islam/demokrati en gordisk knude de ikke klarer at hugge over.

Imens bliver volden mere og mere rĂĄ. Nu gĂĄr man efter familien til den, man vil ramme. SĂĄledes blev der forrige weekend skudt mod en lejlighed hvor man troede Rawa Majids 60 ĂĄr gamle svigermor opholdt sig.

Torsdagen inden blev moderen til et medlem af Majids netværk dræbt, også hun var 60 år.

Så er voldsspiralen gået endnu nogle trin ned i ned i graderne. Hvad forhindrer de bandekriminelle i at skyde børn? Fra at have været tilfældige ofre er de nu mål og må gå i dækning pga. en slægtning.

Hvor langt ud strækker hævnen sig? De er overladt til at gætte.

Det er klart at en sådan vold er hinsides almindeligt politiarbejde. Den må løftes op på et politisk niveau, og der sidder politikere som ikke en gang tør tænke tanken.

Hvis politikerne har sat sig selv i en situation hvor de er skak mat, vil det mest nærliggende være at fortrænge virkeligheden.

Bandevolden er et stadigt tema i Sveriges Radio. Søndag aften var det Anders Lindberg fra Aftonbladet som præsterede at sige at man måtte lægge politikken om og satse på sociale tiltag. Alle elever måtte bli set! Det Kristersson hidtil havde præsteret, var «hundefløjte-politik» som appellerede til højreekstreme.

Dog-whistle-politics er et udtryk fra USA, og liberale har brugt det om Trump og Maga. Men nu er det i færd med at slå tilbage: Biden appellerer til en base på venstrefløjen som ikke er fremmed for at bruge vold mod modstanderne. Han importerer desuden illegale som begår forbrydelser i flæng. En person tilknyttet IS har stået for grænsetrafikken mod Mexico.

På svensk kaldes det en «återvändsgränd»: Strømmen går i ring, og den som havner i den, kommer ikke ud af den. Svensk politik er et sådant lukket kredsløb, og medierne sørger for at disiplinere alle som forsøger at bryde ud.

Det er det samme som at binde rorpinden fast til en kurs som passagererne må se betyder undergang. Hvor længe klarer de at ignorere det som sker? I Sverige er det ikke længere muligt, men man vælger sig forskellige strategier for overlevelse.

Dem på det nederste dæk har ikke den mulighed.

(PĂĄ dansk: Snaphanen.)

Magnus Stenlund om bandemordene

5 3 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nielsen
Nielsen
8 months ago

Billedet kunne godt forestille en mindre virksomhed, som ikke har betalt tilstrækkelig jizzya til herrefolket. Lars Bern er ganske fornuftig at lytte til i Omvärldsanalys 48

Dan Christensen
Dan Christensen
8 months ago

Lettere indføring i betydningen af vigtige politiske begreber:
Det kan være en fordel for svenske politikere, hvis de lærer for dem helt nye og spændende ord, “konsekvensanalyse” og “ansvarlighed”.
“Konsekvensanalyse” er nĂĄr man efter fattig evne forsøger at forestille sig de grusomt landsskadelige virkninger, som politiske afgørelser kan fremkalde.
“Ansvarlighed” er nĂĄr man pĂĄtager sig skyld og ansvar, hvis man kører sit land i sænk – og ikke pĂĄ bedste islamske vis skubber lortet over pĂĄ alle andre.
Svenske politikere burde nægtes politisk asyl i Danmark, når de snart kommer væltende.

Nielsen
Nielsen
8 months ago

Vi kan vel hjælpe Roger Richthoff ?

Dan Christensen
Dan Christensen
8 months ago
Reply to  Nielsen

roger

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
8 months ago

Kun et spørgsmĂĄl om tid inden svenske kvinder kommer at piskes offentligt pĂĄ torvet. Kvinder som flest i Sverige blevet en selvfølgelig del af “godhedsindustrien” arbejder effektivt pĂĄ sĂĄ hurtigt som muligt for enhver pris at ødelægge sig selv sit eget land sine egne børns fremtid, at forvandle Sverige i undergang – vold – anarki – kaos, i renlivet djævelskab, i et ondt menneskefjendsk omrĂĄde et Gehenna. PĂĄ trods svenske kvinders fremtid er fortid, kvinder vil blive piskes offentligt pĂĄ torvet om de viser deres ansigt, ikke gør præcist hvad islam befaler dem at gøre, om de bliver hjemme istedet… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
8 months ago

Glem ej, at svenske ‘batikhexe’ nyder at rejse pĂĄ strandferie i vestAfrika for at lade sig bedække af afrikanske tobenede hingste – for gode ord og gode penge forstĂĄs – selv om benyttelse af (mandlige) prostituerede er forbudt i den helligtfromme humanistiske stormagt Sverige. Det land skulle være forblevet i Kalmar-unionen under en dansk konge.

Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
8 months ago

Sverige behöver göra en mängd ĂĄtgärder. Men det är s k vänsterliberaler (läs vänsterextremister) som är det stora problemet. Dessa är i regel försörjda med skattemedel via akademiska tjänster, försörjningsstöd, illegala pengar etc. Trots att de borde veta vid detta laget, sĂĄ inbillar de sig att om de stöttar kommunistisk revolution utförd tillsammans med Islam, att islam inte skall göra som i Iran, d v s sĂĄ snart Islam kontrollerar armĂ©, polis etc, sĂĄ avrättas hela ledarskiktet inom kommunismen. Det är inte SD-typen av svenskar som riskerar avrättningar, utan kommunisterna och där ingĂĄr ledande Sossar. Deportering är en mindre verkningsfull… Read more »

Hans
Hans
8 months ago
Reply to  steen

Mangler der ikke en faktor ti eller hundrede i antallet ovenfor?

Anders Bo
Anders Bo
8 months ago
Reply to  steen

Der ligger et ordentligt vred om Sulforaphane omkring denne =>

https://odysee.com/@adrianr:8/broccoli-sprouts-benefits-sulforaphane:a

God fornøjelse

Cat Girl
Cat Girl
8 months ago

Tak for artikel. Volden handler on Hijra, det ved alle som har sat sig ind i Islam. Venstrefløjen er allieret med Islam, globalt

OT -For dem som interesserer sig for svindel-19
A REAL VIRUS OR A COMPUTER MODEL? | DR. ANDREW KAUFMAN ON THE DAVID KNIGHT SHOW
https://www.bitchute.com/video/qz3toMZ7Jl7o/

Down memory lane, til for 3 ĂĄr siden:

2020_10_09 – BOMBSHELL_EVIDENCE_THAT_COVID_RNA_BASE_PAIRS_ARE_IDENTICAL_TO
https://www.bitchute.com/video/NuPfDlsdXoTs/

Dragen
Dragen
8 months ago

Det politikernes “ring-dans” , tror jeg ikke helt jeg forstĂĄr. UD af politik kan de vel sagtens komme ? . De er jo ikke til glæde for andre end sig selv og de andre politiker-kollegaer . Hvilket parti de sĂĄ end er fra, er vel i en daglig dag ligegyldigt , – idag . SĂĄlænge alle trækker pĂĄ samme hammel INDENFOR politiker-klanen? Men UD af politik er vel muligt . Jeg forstĂĄr faktisk ikke hvorfor , de der bliver – bliver. Det mĂĄ være utroligt rædselsfuldt et liv . De slĂĄs jo for intet . SĂĄ hvorfor bliver de i… Read more »

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x