21
sep
Seneste opdatering: 21/9-23 kl. 2339
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Der har vi vores ‘demokrati og ytringsfrihed’

Twitterne Glenn Greenwald og Viva Frei dokumenterer, at den engelske regering har skrevet til adskillige fra Big Tech – Tik Tok, Rumble, You Tube – og antydet, at de seneste beskyldninger mod Russel Brand, som han har nægtet, som der ikke er rejst anklager over, og som der slet ikke findes dom for – bør medføre, at “han skal miste sine indtægter.”

Sproget er så lumpent, at man kan drage flere forskellige slutninger af det. Der er ingen tvivl om, at det på højeste sted allerede er besluttet, at Brand skal igennem en “Tommy Robinson,” dvs. han skal gøres usynlig og irrelevant. Dette efter, at han fra at have været en almindelig, venstreorienteret komiker, de senere år har leveret en politisk vaccinekritik, der nu når millioner af mennesker.

Der har vi vores demokrati og ytringsfrihed: Når du bliver for stor, og har synspunkter der er i modstrid mod din regerings, bliver du “lukket ned,” som det nu hedder med en anglicisme. “Shut down” er betegnende nok et udtryk, der kommer fra den amerikanske fængselsverdenen. – Hvis du ikke kender sagen, så er den kort her: Russel Brand var overmoden til slagtbænken.

Russell Brand forklarer i seneste tweet

Han når dog ikke at få historien ovenfor med

3.7 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
10 months ago

Idag ved en fejltagelse kom jeg til at kikke på WELT en tysk MSM tv-kanal, til min kæmpestore overraskelse dukker en talskvinde for AfD op, AfD har ellers aldrig adgang til MSM, noget tyder på en stor angst at nu er situationens alvor gået op for det tyske folk der untergang, talskvinden fra AfD ønsker en 100% vending i forbindelse med islamisk immigration (hvad 100% i denne sammenhæng betyder er uklart, Annalena Baerbock ønsker en 180 grader vending men det giver overhovedet ingen mening, ligesom alt det andet hun fortæller) talskvinden fra AfD fortæller at Danmark er det helt store… Read more »

Last edited 10 months ago by Jan Ulrik Friis
Cat Girl
Cat Girl
10 months ago

AfD er da sammen med Paludan og få andre undtagelser eneste lyspunkt. 180 grader betyder vel at gå tilbage til starten, altså sende invasionen hjem igen

Last edited 10 months ago by Cat Girl
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
10 months ago
Reply to  Cat Girl

Ja en 180 grader vending den helt rigtige løsning for Tysklands vedkommende at sende alle muhamedanere retur. Rigtigt nok er AfD et lyspunkt, derfor også synd for Tyskland for det tyske folk for AfD, om de vælger at følge Mette & Lars Løkke ned i afgrunden. Uden tvivl at Tysklands situation nu mere end desperat, det så jeg idag på WELT, endda så desperat at de inviterer AfD indenfor i studiet, det var da også alletiders at lytte til, selv om AfD et sted henviser til Danmark som et godt eksempel, men desværre ingen redning i at følge Danmark, allerede… Read more »

Last edited 10 months ago by Jan Ulrik Friis
Cat Girl
Cat Girl
10 months ago

Helt enig

Cat Girl
Cat Girl
10 months ago

OTTHE FOLLIES OF PETER MCCULLOUGH (DR. SAM BAILEY)
https://www.bitchute.com/video/r5YvPQ2TQAAD/

Anders Bo
Anders Bo
10 months ago
Reply to  Cat Girl

Tak for link. Du må gerne en anden gang give links direkte til mig, hvis de er lige så nye, og lige så relevante. 😀

Kan du og/eller Steen her være mig behjælpelig, med om S1 og S2 er hhv det naturlige og mRNA-protein?

https://www.bitchute.com/video/OKMirkgPqNmB/

Cat Girl
Cat Girl
10 months ago
Reply to  Anders Bo

Direkte, hvor? Tak ilm .. 🙂

Anders Bo
Anders Bo
10 months ago
Reply to  Cat Girl

Under en kommentar fra mig.

Brugte du 4 minutter på mit link, og kan du finde hoved og hale i S1 og S2?

Cat Girl
Cat Girl
10 months ago
Reply to  Anders Bo

Jeg anser Trump/Alex Jones og lægerne omkring dem for uvederhæftige minimum nyttige idioter for fjenden som er CIA Elon Musk, Mark Zuckerberg, Bill Gates, Rothschilds, Rockefeller et al

Last edited 10 months ago by Cat Girl
Cat Girl
Cat Girl
10 months ago
Reply to  Anders Bo

DR. TOM COWAN : A RESPONSE TO PETER MCCULLOUGH (ON THE FOLLIES)
https://www.bitchute.com/video/rFTh3eUSy1Mf/

Ham der gerne vil standse ulykken
Ham der gerne vil standse ulykken
10 months ago

Som jeg skrev til samme artikel inde på hodjasblog: Russell brand er på ingen måde en Tommy robinson. Folk blev sat i 30 dages fakebook karantæne for blot at skrive “Tommy robinson” uagtet om det var var positivt eller negativt, for han skulle ties ihjel. Russell brand bliver talt om i alle msm, samt div SoMe og det tillader de ikke med de folk de virkeligt frygter. Negativ omtale i store mængder bruges dog ofte ifm den kontrollerede opposition, for at få denne til at fremstå som en modstander af eliten. At lade folk blive ignoreret og glemt, samt forsvinde… Read more »

Ham der gerne vil standse ulykken
Ham der gerne vil standse ulykken
10 months ago
Reply to  steen

Hvis han fik denne ville ingen “normale mennesker” vide hvem russell var.
Modsat er mange blevet eksponeret for ham for første gang pga denne “manøvre”.

Tommy R blev lukket ned før han blev for “kendt”, fordi han, modsat russell, faktisk er en trussel for dem.

Cat Girl
Cat Girl
10 months ago
Manden som de søgte at fortie
Manden som de søgte at fortie
10 months ago

Det er meget normalt i dag.

Cat Girl
Cat Girl
10 months ago

Hvis Donald Trump og Tucker Carlson skal regnes for opposition et par år efter at de var ikke, så skal Brand vel også

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x