22
sep
Seneste opdatering: 22/9-23 kl. 1754
30 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Masseindvandringen sker ikke på trods af magthavernes ønsker, men på grund af dem

Af Lars Hedegaard

Har nogen tænkt over, hvordan det kan gå til, at masseindvandringen bare fortsætter, uanset hvordan man stemmer til valgene? Ja, i Ungarn lader det til, at vælgerne formår at sætte sig igennem, men bortset fra det ser det sort ud.

Politikerne larmer op om alt det, de vil gøre for at beskytte landet mod at blive overrendt af fremmede, som ikke har noget til overs for os, vores demokrati eller levevis. Og når de har sat sig i stolen, sker der absolut intet.

Det er på tide at fremsætte en konspirationsteori: Masseindvandringen sker ikke på trods af magthavernes ønsker, men på grund af dem. Magthaverne skal i denne forbindelse forstås som de virkelige magthavere og ikke de badutspringere, der fylder aviserne og fjernsynet.

Landenes skæbne bestemmes ikke (længere) af tilfældige regeringer eller parlamentsflertal. De er aktører i et skuespil, der skal udbrede illusionen om demokrati og folkestyre. De sande magthavere sidder i kæmpebygninger i New York, London, Hong Kong, Shanghai og Frankfurt, hvorfra de jonglerer med så mange penge, at vi aldrig før har hørt om dem.

Gennem deres agenturer i EU, World Economic Forum og FN sætter de grænserne for, hvad politikerne har lov til at gøre. Folk som Lars Løkke, Mette Frederiksen og Peter Hummelgaard er blot ynkelige optrædende, der svulmer med muskler, som de ikke har.

Herskeklassens interesse i at underminere nationerne gennem masseindvandring burde være indlysende for enhver, der ikke har mistet forstanden.

4.4 7 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

30 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Henrik Wegmann
Henrik Wegmann
2 months ago

Tja, når noget kontroversielt fortsætter trods alle indvendinger over en periode på over 40 år, så er det selvfølgelig fordi, at nogle med stor magt ønsker det sådan. At disse magtfulde personer ikke befinder sig på Christiansborg, synes selvindlysende. Kig rigtig godt på, og lyt til, de 15-20 folketingspolitikere, som I måske genkender på navn eller ansigt, og så spørg Jer selv: Er disse fjolser virkelig mennesker med indsigt, magt og integritet, som fortjener deres løn og vores respekt? Eller er de bare nogle sølle skvat, som tilfældighedens vinde har blæst ind på Christiansborg, hvor de agerer lakajer for mænd… Read more »

Preben Møller Jacobsen
Preben Møller Jacobsen
2 months ago
Reply to  Henrik Wegmann

Bravo Henrik – den selvindlysende virkelighed kort fortalt, men befolkningen lever og ånder desværre lysår bort fra fakta. Også her – mange står sågar allerede i kø til Corona-injektion dvs. frivilligt opsøger permanent helbreds-selvødelægge.

E. Frederiksen
E. Frederiksen
2 months ago

De er vanvittige, har de slet ikke sat sig ind i disse alvorlige roblemer?
Uhyggeligt, og politikerne lader det ske.

Dragen
Dragen
2 months ago
Reply to  steen

…” de er på arbejde uden at have noget rigtigt at lave.” ….. præcis . De er der ikke for noget . De har ikke viljen til magt og ansvar . Det er den personlige interresse for priviligier , penge , status mm – og den beskyttelse det yder , der driver “værket” . Og derfor , er de så meget desto lettere for udefrakommende magter , at bruge til de formål – de udefrakommende magter måtte have . De nationale parlamenter i vest-europa , er blevet farlige for den alm. befolkning. Det er en slags vane-forbrydere .

Jan
Jan
2 months ago

Et godt eksempel er Italiens PM Giorgia Meloni. Hun holdt mange flotte taler, men nu når hun sider i stolen sker der intet. Italien er bliver oversvømmet af migranter.

Dan Christensen
Dan Christensen
2 months ago
Reply to  Jan

Damen har vistnok bedt EU om, at indsætte flådestyrker i Middelhavet for at gelejde eventuelle grænsekrænkere tilbage til Libyen og Tunis, hvor deres naturlige habitat findes.

Ricardt Riis
Ricardt Riis
2 months ago

Det er faktisk meget værre end du her skildrer det, Lars Hedegaard. Jeg har brugt ordet “samaritanitis” om den fejlopfattelse, der har grebet store dele af den europæiske befolkning. Man mener – og det er altså en meget stor del af europæerne, ikke blot nogle få superrige pengemænd – at vi som gode europæere har pligt til at hjælpe, ligesom samaritaneren hjalp den overfaldne. At det passer ad H. til i forhold til Jesu lignelse, det ser man stort på. Men fordi politikerne véd, at folk i stor stil tænker sådan, tør de ikke sætte hårdt imod hårdt for at… Read more »

DavidK
DavidK
2 months ago
Reply to  steen

Det er kynisk taktik, akkurat som Lars Løkkes “straksopbremsning”. Moderaternes kampagnefolk har blot vurderet, at Bosses chancer for at blive valgt øges, hvis hun tager afstand til masseindvandringen og EU’s “immigrationspolitik”.

Bosse har ikke gradvist ændret sindelag på f.eks X / twitter; “skiftet” skete i bedste spindoktor-stil præcis dagen efter (10-11 timer) annonceringen af hendes kandidatur. 01.09.2023 omtrent kl 08 om morgenen, i form af et (betalt?) Ritzau-telegram der ikke handlede om andet end hendes kovending og “naive tankegang”. Vælgerbedrag 101.

Jeg tror hende ikke over en dørtærskel.

Cat Girl
Cat Girl
2 months ago
Reply to  DavidK

Se man bliver klogere af at være observant

Dragen
Dragen
2 months ago
Reply to  DavidK

“Jeg tror hende ikke over en dørtærskel.”…..Nej , – men hvem gør det ? Hendes naboere ?. Hvem stemmer på hende?.

Dan Christensen
Dan Christensen
2 months ago
Reply to  DavidK

Var Lars Løkkes “straksopbremsning” ikke kun noget, der foregik i hans underbukser?

Dan Christensen
Dan Christensen
2 months ago
Reply to  steen

En tilkaldt syrisk hjernekirurg har måske udført en nødvendig Lobotomi på Stine the Boss? Deraf hendes skiftende holdninger. Hun havde selv tilkaldt ham!

Dragen
Dragen
2 months ago
Reply to  Ricardt Riis

Et opgør med det du kalder “samaritanitis” – i befolkningen , er et must. Folk er som hypnotiserede . For de unges vedkommende , fordi de er så indoktrinerede.

H.P.
H.P.
2 months ago
Reply to  Ricardt Riis

Det hedder farisærisme. Jesus kaldte farisæerne kalkede grave, udadtil søde og fine indeni fulde af råddenskab, et andet sted øgleunger der ikke ville undslippe Guds vrede. De blev så rasende på Jesus fordi han udstillede deres ondskab og hykleri at de slog ham ihjel. Nogle af definitionerne på en farisæer er : De binder tunge byrder sammen og lægger på andres skuldre, selv vil de ikke bære dem, eller : De ynder at stå på torvene og bede højt for at andre skal lægge mærke til deres godhed. Hvis man fokuserer på medierne, ngo erne, politikerne og kultur”personlighederne” så er… Read more »

Last edited 2 months ago by H.P.
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 months ago
Reply to  H.P.

Von der Leyen lægger ikke skjul på at hun rent faktisk ser store fordele ved de immigranter der ankommer over middelhavet eller på tværs af EU-lande, så alle lande i EU kan nyde godt af denne multikulturalisme, som i virkeligheden er en renlivet vold og terror. Von der Leyen beder europæiske lande om at acceptere de migranter der ankommer over middelhavet, den største del af menneskesmuglerne er Von der Leyen’s egen hær af ngo’er som er finansieret af skatteydernes penge. Von der Leyen mener at bedste løsning på illegal migration: at åbne Europa for mere lovlig migration, hun vil sende… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
2 months ago

Og jeg som troede, at maddiker først kommer ind i kroppen efter dødens indtræden. Vil det sige, at vi europæere nu er alle døde eller døende?

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 months ago

Ja, med undtagelse de af os der endnu ikke er døde eller døende.

Dan Christensen
Dan Christensen
2 months ago

Maddiker trives vistnok fint i zombier. Betyder det at EU nu er blevet en zombie union.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 months ago

Det du henviser til, er sikkert den profeti som ifølge Zakarias 14:12 er nært forestående: ” Deres kød vil rådne mens de endnu står på deres fødder, øjnene vil rådne i øjenhulerne, tungen vil rådne i munden på dem. Den dag vil Herren ramme dem med stor forvirring. De vil gribe fat i hinanden, og den enes hånd vil være løftet mod den andens.” Profetien er meget nært forestående, men endnu ikke sat i kraft, skriftlærde strides endnu om det er bogstaveligt eller billedligt det skal forstås, eller begge dele, så zombier der en dag dukker op og slår løs… Read more »

Last edited 2 months ago by Jan Ulrik Friis
Dan Christensen
Dan Christensen
2 months ago

Hvis du vil se zombier, så taget vue over EU-parlamentet. Det er her, at Hollywood henter de mest naturtro statister til Hollywoods zombie-film.

Nielsen
Nielsen
2 months ago

Hende her siger på svensk, hvad jeg mange år har ment på dansk. Jeg deler hendes utilfredshed og vrede. https://swebbtv.se/w/um9C9LDzWBSNN8PrB4cLCZ

Dragen
Dragen
2 months ago
Reply to  Nielsen

Og hun er go’ . ( man sig fryder og glæder).

Cat Girl
Cat Girl
2 months ago

Jeg vil rent logisk mene at have observeret af de såkaldte valghandlinger, at de er svindel og at vi intet ved om hvad befolkningen mener, men at dømme efter Glistrups folketingsperiode, så er utilfredsheden med staten, indvandringen etc nok ikke under 30-40% af befolkningen og massivt højere blandt danskere som ikke er indvandret efter 1965 eller efterkommer af

Intet bedre sted at studere folkestyre end i repræsentanternes hus, som har haft folkestyre siden de opfandt det i 1775 eller hvornår det nu var

MATT GAETZ: PROGRESS ‘IS HAPPENING IN SPITE OF KEVIN MCCARTHY’
https://www.bitchute.com/video/tiAcHuAhOto4/

Last edited 2 months ago by Cat Girl
Dan Christensen
Dan Christensen
2 months ago

Hvad Lars Hedegaard her beskriver, ligger tæt op ad hvad Krl Mrx, efter 30 års forskning fandt ud af. Kommunismen er opretholderen baseret på altruisme. Kapitalismen er iværksætteren baseret på egoismen. De fleste samfund er en blanding af begge -ismer.
Problemet er at udfinde den optimale blanding af de to, når nu al samfundsudvikling foregår i spring og alle skal stilles tilfredse. Der burde forskes mere i samfundets økonomiske udvikling; men det er måske omsonst, henset til magthavernes psykiske utilregnelighed i almindelighed og åndelige inkontinens i særdeleshed.

Cat Girl
Cat Girl
2 months ago

Kommunisme er baseret på tvang. Kapitalisme er baseret på at der er frihed i form af fri konkurrence uden karteldannelser, monopoler og oligarker, hvilket som regel sker automatisk, hvis ikke den (kommunistiske (statens natur er kommunistisk)) stat bruger sin magt på at hjælpe til at fastholde, udbygge og udvikle monopoler

Dan Christensen
Dan Christensen
2 months ago
Reply to  Cat Girl

Den basis i frihed for monopoler, karteller og oligarker kan du godt glemme alt om. Det er en utopi – Microsoft har i praksis verdensmonopol på IT, eksempelvis.

Cat Girl
Cat Girl
2 months ago

Som den har fået forærende af IBM, som alle ved, men ved de også at Gates-familien har sine privilegier fra staten? (Planned parenthood) Hvorfor skulle jeg glemme frihed, som er årsagen til at vi har en stat set fra borgernes side. Staten skal ikke agere kommunistisk kræftsvulst, den skal beskytte den frie konkurrence, sikre et stabil arbejdsmarked og bekæmpe inflation og sikre at alle har muligheder for fri udfoldelse ved at sikre deres frihedsrettigheder, ikke sikre at monopoler kan kapitalisere på den menneskelige tilværelse Du lyder som om du er overbevist marxist. Det har de fleste vist indset er selve… Read more »

Last edited 2 months ago by Cat Girl
Dan Christensen
Dan Christensen
2 months ago
Reply to  Cat Girl

Du tager fejl. De skarpeste æggehoveder indenfor økonomi-sociologi, samfundsvidenskab og beslægtede emner burde sætte sig sammen og finde en optimal blanding af kapitalismens anarki og kommunismens ensretning, som de fleste kan leve med og som virker.
Har disse æggehoveder ikke salt til et æg, kunne de blive rige ved at opfinde den optimale samfundsstruktur.

30
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x