23
sep
Seneste opdatering: 24/9-23 kl. 0007
30 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I Can Solve the Covid Vaccine Debate in One Week with This One Simple Question

I forgĂĄrs skrev Ekstra Bladet, at “der var fuldt booket pĂĄ vaccinationsstederne,” de skrev endda “endelig et tidspunkt, hvor vi elsker antiwaxerne, for lige nu er der mange, der ikke kan komme til.” Det er ikke det man hører fra udlandet, og slet ikke for det ellers vaccinationsglade USA. (Hver voksen har igennem sit liv fĂĄet 72 vacciner, nĂĄr de tælles op til sidst.)

Kan man stole pĂĄ Ekstra Bladet? Jeg gør ikke. Ikke over en dørtærskel. Det ville da være noget nyt med dette emne. Region Syddanmark trompeterer ud: “Stor interesse for at blive vaccineret.” Lad os nu lige se, nĂĄr vi skal tælle succes’en op, om ikke der bliver nogle doser til overs, vi skal forære afrikanerne, der hidtil har haft helt minimale dødstal.

Den konservative TV mand Wayne Root skriver en original artikel om lysten til at blive vaccineret i denne omgang i USA. “Alle kender eller har hørt om nogen, der er kommet til skade eller er pludseligt død.”:

Does the media ever wonder why so few Americans want the new Covid booster shot? Or why so few Americans wanted the last booster shot? I know why.

It’s because almost everyone (who isn’t blind, deaf or really dumb) knows someone who got the Covid jab and died soon thereafter. There’s even a name for it. Look for it in the headlines. All over America people are “dying suddenly.” And almost everyone knows someone who got the Covid jab…had no health problems in their life…but now after the vaccine, they’re very sick…

They’ve had a heart attack…or stroke…or blood clots…or sudden fast-moving Stage 4 cancer…or a terrible outbreak of shingles (ask Democrat US Senator Diane Feinstein about that)…or neurological diseases like Parkinson’s Disease (ask Democrat US Congresswoman Jennifer Wexman about that). Out of the blue. But always after being vaccinated.

The media won’t tell you. They’re bribed. They’re bought off

I’ve watched and studied this story closely from day one. I believe we are at a stage where society will have serious trouble functioning soon. There won’t be enough cops…or fireman…or paramedics…or nurses…or doctors…or pilots…or military…or prison guards…or employees of any kind…for society to function properly.

If you pay attention, the die-off we experienced after the Covid jab was introduced, is now accelerating at breakneck speed. The media won’t tell you. They’re bribed. They’re bought off. They’re in the bag. They took the money from Big Pharma to stay silent. They were bribed by our own government to stay quiet. They’ve been ordered by the FBI to change the news feed.

Se det hele: WAYNE ROOT: This is “SCIENCE.” I Can Solve the Covid Vaccine Debate in One Week with This One Simple Question.

4.2 6 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

30 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Cat Girl
Cat Girl
2 months ago

(crickets)

THE SYSTEM IS FRAUDULENT, CORRUPT AND BROKEN – RICHARD VOBES
https://www.bitchute.com/video/N29XUPXepofM/

Last edited 2 months ago by Cat Girl
DavidK
DavidK
2 months ago

Tænkte præcis det samme, for det er nogle mærkeligt “halve” historier. Intetsteds kan man fĂĄ oplyst, hvor mange “bookings” disse “vaccinationssteder” (som det ĂĄbenbart hedder) egentlig har projekteret med. Det er ikke uvæsentligt om man havde regnet med et rykind pĂĄ 10, 25 eller 250.000. MĂĄske har regionerne over en bred kam estimeret forkert og for lavt? Det virker underligt – lugter nærmest af skandale – der er jo vacciner nok pĂĄ lager (millioner af dem), og de skal ikke genopfinde hele processen forfra, som derudover blot er samlebĂĄndsarbejde (det kræver vitterlig ikke noget dyrt, besværligt setup at massevaccinere). Det… Read more »

Dragen
Dragen
2 months ago
Reply to  DavidK

Det hĂĄber jeg du har ret i . Hvis folk løber til for , at genoptage sprøjteriet med de experimentelle injektioner og det fortsatte medicinske forsøg – er det næsten ikke til at bære .

DavidK
DavidK
2 months ago

Om ikke andet blev Cat Girl disintegreret

Cat Girl
Cat Girl
2 months ago

Jeg kan løse folks forstĂĄelsesproblemer, hvis jeg kan fĂĄ svar pĂĄ følgende spørgsmĂĄl: I senvinteren/forĂĄret 2020, hvor en kinøjser faldt om pĂĄ gaden i Wuhan, og de straks forklarede at der var en ny “virus” til stede kaldet svndel-19, som de nu gik i gang med at producere en test for. Hvordan fandt de denne virus’ genetiske sekvens?

Last edited 2 months ago by Cat Girl
Cat Girl
Cat Girl
2 months ago
Reply to  Cat Girl

Tænk jer nu godt om, mens I falder om benene på hinanden for at oplyse min dumme hjerne om hvad spørgsmålet spørger om

DavidK
DavidK
2 months ago
Reply to  Cat Girl

Det er standard genomsekventiering. Prop et sample ind i en maskine, og efter max et par dage har du et svar der kan mappes op imod vældige databaser. Intet trylleri der. I Danmark træner studerende ved at gĂĄ ud og hente en flaske vand i en sø, sekventiere hvad der nu er at sekventiere, og pĂĄ den mĂĄde kan de se hvilke dyrearter søen gemmer. Man gør det rutinemæssigt i Danmark, hvis man er i tvivl om hvilken stamme en svært ramt patients influenza hidrører. Det er vist sĂĄdan man hvert ĂĄr “gætter” hvilken stamme der vil være fremherskende i… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
2 months ago
Reply to  DavidK

Hvor kom prøverne fra?

SĂĄ vidt jeg har forstĂĄet er covid-19 ikke influenza

https://oeps.wv.gov/flu/Pages/flu_A_variants.aspx

,,.” A novel influenza A virus is one that has caused human infection, but is different from current seasonal human influenza

DavidK
DavidK
2 months ago
Reply to  Cat Girl

Prøverne kom fra de smittede. Jo, COVID-19 er fuldkommen normal influenza. Du kan endda google hele genomet og alle varianter. Normalt har man computerprogrammer til at afgøre hurtigt, om det er den ene eller den anden virus. Jeg har selv lavet sådan et system, det er muligvis i brug den dag i dag, på Skejby. Sådan et system der kan gå ind og se en foreløbig vurdering af en sekventiering. Så jeg ved faktisk en lille smule om det.

Cat Girl
Cat Girl
2 months ago
Reply to  DavidK

Jeg kan godt høre du ved noget om det, og jeg kender godt Google (som er et propagandaværktøj for staten, skabt under organisationen CIA, men hvordan vælger man de smittede nĂĄr man ikke har genomet? Man vælger genomet, kan jeg allerede afsløre og man kan vælge et hvilket som helst, da man jo nu skal til at afgøre om det er dette genom, som har forĂĄrsaget sygdommen. Ved at vise at raske mennesker pĂĄført det sĂĄkaldte “virusmateriale”, som man ikke kan producere i en retssag ogsĂĄ straks fĂĄr sygdommen ved denne testning. Kan du linke mig en sĂĄdan test?

DavidK
DavidK
2 months ago
Reply to  Cat Girl

Du er uden for pædagogisk rækkevidde.

Cat Girl
Cat Girl
2 months ago
Reply to  DavidK

Det er ikke et argument for noget. Vi er jo endda enige. Du gætter et genom, det er jo ikke at vide at det er sygdomsfremkaldende overhovedet. Virologien postulerer en masse den intet ved noget om, men som den gætter på er rigtigt. Det er ikke videnskab, bare bs og spild af tid

Last edited 2 months ago by Cat Girl
Cat Girl
Cat Girl
2 months ago
Reply to  DavidK

DR STEFAN LANKA’S LATEST CONTROL EXPERIMENTS ON THE CYTOPATHIC EFFECT REFUTE VIRUSES
https://www.bitchute.com/video/cRT95DpkQece/

Cat Girl
Cat Girl
2 months ago
Reply to  DavidK

Nåh ja, du kaldte det at gætte, men det er jo det samme som det jeg kalder at vælge

DavidK
DavidK
2 months ago
Reply to  Cat Girl

Nej. Det er bestemt ikke at “vælge”. De findes disse databaser, jeg har selv siddet med dem. De er ret store, et genom kan være pĂĄ flere gigabytes, men vi taler om nogle af de allersimpleste organismer overhovedet, vira. Man gætter ikke, det var sĂĄ et forkert ordvalg. NĂĄr man udrĂĄber en ny “variant” skyldes det ikke suspekt alarmisme, men fordi man kan se at nu er den sĂĄ forskellig fra en tidligere grundform, og ændret sig pĂĄ nogle bestemte markører, sĂĄ man ved at den f.eks vil smitte pĂĄ en anden mĂĄde, eller give et værre sygdomsforløb. Det sker… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
2 months ago
Reply to  DavidK

DR. MARK BAILEY AND DR. ANDREW KAUFMAN – THE END OF GERM THEORY – GEMMA O’DOHERTY
https://www.bitchute.com/video/xvGHDzFLYgUM/

Cat Girl
Cat Girl
2 months ago
Reply to  DavidK

Du skriver: Jeg har ikke haft corona, tror jeg. Al sygdom er karakteriseret ved sine symptomer – alt andet er pseudo-videnskab

Et patogen har ikke en flygtig struktur, nu bliver det en statistisk funktion af ting man først må teste sig til for at bekræfte at de er virkelige og ikke bare postulater

Cat Girl
Cat Girl
2 months ago
Reply to  DavidK

NĂĄr jeg læser dette abstrakt, sĂĄ fĂĄr jeg et høne og æg problem Abstract Novel coronavirus (SARS-CoV-2) is found to cause a large outbreak started from Wuhan since December 2019 in China and SARS-CoV-2 infections have been reported with epidemiological linkage to China in 25 countries until now. We isolated SARS-CoV-2 from the oropharyngeal sample obtained from the patient with the first laboratory-confirmed SARS-CoV-2 infection in Korea. Cytopathic effects of SARS-CoV-2 in the Vero cell cultures were confluent 3 days after the first blind passage of the sample. Coronavirus was confirmed with spherical particle having a fringe reminiscent of crown… Read more »

Last edited 2 months ago by Cat Girl
DavidK
DavidK
2 months ago
Reply to  Cat Girl

Fordi man allerede har den! Uden at vide det, er et forsigtigt gæt, at man har mĂĄske allerede 500.000 varianter af SARS sekventieret, sĂĄ det er ingen sag at finde ud af, at dette er en variant af netop SARS, som stĂĄr for “Severe Acute Respiratory Syndrome” og pĂĄhæfter “COronaVirus Disease”, som egentlig blot er en undervariant af SARS, og viola, du har SARS-COVID-19. Du mĂĄ virkelig tro pĂĄ mig, nĂĄr jeg pĂĄstĂĄr, at det er helt ukontroversielt og noget som studerende kan finde ud af. At nogle ikke kan levere prøver til en retssag virker til at være en… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
2 months ago
Reply to  DavidK

Jeg har lidt travlt, men jeg er glad for vores samtale og jeg vil vende tilbage til dit indlæg når jeg har tid

THE EVIDENCE OF FRAUDULENT SCIENCE WE GAVE TO IRISH APPEAL COURT WHICH THEY IGNORED
https://www.bitchute.com/video/3v6n1z9KozHt/

Cat Girl
Cat Girl
2 months ago
Reply to  DavidK

For lige at stille helt skarpt. Så vidt jeg forstår så er der 100.000 vis af forskellige proteinkæder, DNA og RNA stykker etc etc som er den suppe vi kalder exosomer, hvorfra vi påstår at hitte de såkaldte vira, men for at vi skal vide at der er en pandemi, så skal vi have prøver fra et stor del af populationen for at vide hvilke der er i omløb hele tiden, da de postuleres at mutere til noget andet konstant, så hvordan vælger vi den første prøve, hvis vi ikke ved hvad vi leder efter?

DavidK
DavidK
2 months ago
Reply to  Cat Girl

Det er noget helt andet. Vi ved at WHO ændrede definitionen af pandemi under forløbet, sĂĄ det er elastik. Og ikke enig, for at der skal være en epidemi, eller pandemi, sĂĄ skal folk først og fremmest være syge. Med “din” (og snart WHO’s) version, sĂĄ kan der være pandemi konstant, for der er altid – som i ALTID – mange slags snask der florerer pĂĄ lokalt og pĂĄ verdensplan. Hvis du tester toiletterne / kloakkerne vil der være pandemi 100% af tiden. Man kan sige, ifølge den tankegang, at vi befinder os i en uendelig pandemitilstand, og sĂĄ skal… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
2 months ago
Reply to  DavidK

NON-EXISTENCE OF “VIRUSES” ON ALEX JONES!
https://www.bitchute.com/video/8wvPWCmCaOTP/

Cat Girl
Cat Girl
2 months ago
Reply to  DavidK

David, det du ikke forstĂĄr er at hele beviskæden, ligesom i psykiatri, ikke eksisterer. Det er altsammen vanetænkning, autoritetstro, manglende dybere forstĂĄelse – blot statistiske postulater og kun postulater uden evidens. Du er nødt til at starte med Koch’s postulater, ikke sandt?

Last edited 2 months ago by Cat Girl
DavidK
DavidK
2 months ago
Reply to  steen

xo

Last edited 2 months ago by DavidK
Cat Girl
Cat Girl
2 months ago
Reply to  steen

Det hele bliver lettere at forstå, hvis man forholder sig til at det hele er fiktion. De tal er intet værd af hundredevis af grunde

Jones
Jones
2 months ago
Reply to  steen

Ja, men det virker som om at Davidk har lidt indblik. Prøver vel bare at forklare der er en højere agenda. Kun politik 🤑

30
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x