24
sep
Seneste opdatering: 24/9-23 kl. 0102
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Alt hvad vi hører om Ukraine-krigen, er løgn. Krigen er forbi, og Rusland har vundet

Af Lars Hedegaard

Når den amerikanske veteran-journalist og Pullizer Prize-vinder, Seymour Hersh, siger noget, er der grund til at spidse ører. Ikke fordi han nødvendigvis har ret hver gang, men fordi han altid tager fat i emner, som ikke når frem til de officielle medier.

Nu påstår han, at alt, hvad vi hører om Ukraine-krigen, er løgn, at krigen er forbi, og at Rusland har vundet. (Refereret af weborganet Gateweay Pundit, 22.9.)

Ifølge Hersh har CIA og det britiske MI-6 haft gang i en ”hemmelig disinformations-operation” beregnet på at vildlede offentligheden om krigens katastrofale udvikling.

Han refererer en ledende amerikansk efterretningskilde for den konstatering, at ”Krigen er forbi. Rusland har vundet. Der er ikke længere nogen ukrainsk offensiv, men Det Hvide Hus og de amerikanske medier fortsætter med at lyve. Sandheden er, at hvis den ukrainske hær får ordre til at fortsætte offensiven, ville hæren begå mytteri. Soldaterne er ikke længere villige til at dø.”

Hersh’s anonyme kilde siger også, at krigen fortsætter, fordi Zelenskij insisterer på det. Hverken Zelenskij eller Det Hvide Hus er interesseret i en våbenstilstand eller forhandlinger, der kunne gøre en ende på myrderierne. Stadig ifølge efterretningskilden har den seneste, mislykkede ukrainske offensiv kostet ca. 75.000 ukrainske døde eller sårede.

Det er lykkedes at erobre et par småbyer, men russerne har blot trukket sig tilbage og ladet ukrainerne komme, hvorefter ”de alle blev slået ihjel”.

Biden-regimets fjendtlighed mod Rusland har, siger Hersh, medført en betydelig splittelse mellem forskellige amerikanske efterretningstjenester, idet CIA stiller sig skeptisk til andre tjenesters optimistiske prognoser om krigens gang.

Hersh er tidligere blevet bebrejdet, at han bruger anonyme kilder. Men han er gennem årtier kommet med så mange afsløringer, at man ikke bare kan afvise ham.

Og under en krig skal man ikke forvente at høre sandheden fra åbne kilder.

Seymour Hersh: “It’s All Lies. The War is Over. Russia has Won.”

5 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

22 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Limewood
Limewood
9 months ago

Lad os nu ikke glemme, at krigens første offer er sandheden.

Nielsen
Nielsen
9 months ago

Så kommer der nok en ny katastrofe, som vi skal støtte til dens endelige.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
9 months ago

Ikke bare “Rusland der har vundet”, men USA og NATO der har tabt. Ikke bare tabt ligesom da USA fornyeligt trak sig ud af Afghanistan at det var så det, nej dennegang har USA tabt sådan på rigtigt: GAME OVER på rigtigt: FINITO!!! Derfor at fredsaftalen trækkes ud i det uendelige, vi venter alle på en fredsaftale, men hverken Zelenskij eller Det Hvide Hus er interesseret i en våbenstilstand eller fredsforhandlinger der kunne gøre ende på dette blodbad. USA & NATO forsøger i sin sidste desperation at købe sig tid ved at sende flere penge og våben til Ukraine, for… Read more »

Little-Big-Horn-Custer -USA & NATO.jpg
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
9 months ago
Reply to  steen

Fair at give Hedegaard & Seymour Hersh lidt mere tid, til efter fredsaftalen er i hus i Ukraine, for USA & NATO skal uden tvivl ud i ren overlevelse, men helt enig vidunderligt om også EU forsvandt. Om Rusland “vinder”, men en sejr som Rusland end ikke har bedt om, som Rusland ikke kan bruge til noget udover at selv bestemme sin egen skæbne, det burde Rusland vide bedre om nogen, et eneste forkert træk så er det også slut for Ruslands del, Ruslands eget valg, ville ønske at Rusland aldrig tog det træk. For USA & NATO er skæbnen… Read more »

Last edited 9 months ago by Jan Ulrik Friis
jdm
jdm
9 months ago

Putin har ingen interesse i en fredsaftale som ikke er en ren kapitulation. Vesten, USA især, har ingen troværdighed til forhandle en sådan en. Putin ved at alt andet en overgivelsen vil føre til en genoprustning i Ukraine, NATO, og USA sammen med de sædvanlige provokationer som udgør “color revolutions”, ligesom den Maiden Revolutionen i 2014, men næste gang i selve Rusland.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
9 months ago
Reply to  jdm

Biden gå næppe til valg nu i 2024 uden at først leverer et positivt resultat i Ukraine, USA & NATO kan ikke længere vinde krigen, men endnu nå at vinde freden. Krigen i Ukraine ligesom med alt andet Kamala og Biden har gang i, alt deres virksomhed er gennemkorrumperet, klogt om Putin ikke tror et eneste ord de siger, for ikke et eneste ord er sandt. Helt enig at nej Putin har ingen interesse i en fredsaftale som ikke er en ren kapitulation, alt andet end den totale overgivelse vil føre til massiv genoprustning og varig ufred langs grænsen til… Read more »

Nielsen
Nielsen
9 months ago

“Hæren begå mytteri” Tanken er lysegrøn. Men vi der skulle begå mytteri, er os skattebetalere. Det er beskatningerne, som holder krigsmaskineriets hjul i gang. Desuden er 16. Amendment ikke noget der findes belæg for i The Constitution. Alle mennesker bør sætte skatteopkræverne stolen for døren. Frivillighed og fri handel bør gældei alle livets forhold.

Jones
Jones
9 months ago
Reply to  Nielsen

Det gør det så meget lettere for mussierne!

Preben Møller Jacobsen
Preben Møller Jacobsen
9 months ago

Naturligvis vinder Rusland denne politiske krig om ikke allerede sket, så meget snart. Den ukraineske diktator har med seneste “offensiv” ofret 75.000 ukraineske soldater hertil ukendt antal civile borgere, i alt >600.000 ukrainere og den danske krigsliderlige statsminister og løgner Mette Fup støttet Ukraine formentlig >100 mia. kroner våben og kontanter. Men nu viser tegn på uro blandt soldater og civile nægter at støtte krigen, som vestlige lande og den ukrainske diktator tvinger til at fortsætte.

jdm
jdm
9 months ago

Ikke for at erstatte tråden med en ny (threadjack), men det er mig en gåde at med alle den ballade i Danmark om hvordan man skal financiere det danske velfærdssystem nu og i fremtiden, at ingen siger noget overhovedet om de > 100 mia. kroner – for ikke at nævne de lokale muslimske immigranter.

jdm
jdm
9 months ago
Reply to  steen

Tak for det!

Manden, som skulle forties
Manden, som skulle forties
9 months ago
Reply to  jdm

Ja det har undret mig meget længe. Og vi kan jo tilføje: indkøb af “vacciner”, nedlukning, værnemidler osv. Er det ikke ‘pudsigt” at der’ var der ingen smalle steder?

Mit gæt: Diktat fra EU, WEF, WHO med løfte om gode fremtidige ansættelser for de “ledere” som øjeblikkeligt rettede ind. Joh, Mette Hitler ser ind i en lys fremtid for sig selv.

Manden, som skulle forties
Manden, som skulle forties
9 months ago

Så sandt som det er sagt.

Manden, som skulle forties
Manden, som skulle forties
9 months ago

Nato er ikke en forsvarsalliance men derimod en terrororganisation og angrebsalliance.

Prøv at læse lidt om “Stay Behind”netværket, forløberen til Nato og den aktivistiske, hemmelige og ekstremt voldelige del af denne mafiaorganisation.

Denne Natonfraktion, helt uden demokratisk kontrol, findes stadig og er og har været ekstremt aktiv i Ukraine hvortil der i øvrigt også er historiske forbindelser.

Når man sætter sig bare lidt ind i det her emne så spekulerer man ikke længere så meget over hvem, der sprængte Nordstream.

Forbindelsen til mordet på Olof Palme er også interessant, afslutningen af Merkel mv.

Manden, som skulle forties
Manden, som skulle forties
9 months ago

Enten får Rusland opfyldt alle sine krav eller også ophører Ukraine med at eksisterer. Det er de to muligheder der er.

Det der med en våbenhvile hvor der så kan forhandles hopper Rusland ikke længere på, dertil har USA løjet for mange gange.

Der kan forhandles, men krigen fortsætter under forhandlingerne.

Dan Christensen
Dan Christensen
9 months ago

Frankrig forærede de danske Skånelande til Sverige, ikke mindre end 3 gange, uden at spørge nogen – i 1660, 1679 og 1720. England forærede det danske Norge kvit og frit til Sverige, uden at spørge nogen – i 1815. Tyskland forærede Slesvig ved groft overfald til sig selv, uden at spørge nogen – i 1864. USA forærede hele det nordlige Mexico til sig selv, uden at spørge nogen – i 1836. Hvorfor har disse imperier, Frankrig, England, Tyskland og USA så fantastisk ondt bagi: ved at Rusland annekterer områder i det tidligere russiske Ukraine med meget stor russisk befolkning? Hykler-imperierne… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
9 months ago

Et sandsynligt scenario: Krigen vil ikke være totalt slut, men på “standby” – ligesom i Korea. Ukraine vil ophøre med kamphandlinger, uden at erklære noget derom. Rusland vil så også stoppe sin aktive fase. Derpå vil Ukraine med Vestens forsyninger opruste som vanvittige og uddanne specialister med Nato’s hjælp. Efter et par års forberedende øvelser vil Ukraine, bevæbnet til tænderne og under NATO’s hemmelige kontrol, forsøge sig med et afgørende stormangreb. Rusland vil samtidigt følge med og opruste tilsvarende. Hvis det Natostyrede Ukrainske militær ikke vinder umiddelbart i stormangrebet, vil krigen umærkeligt gå over i tredie Verdenskrig, fordi ingen mere… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
9 months ago

Biden bliver nødt til at anvende ressourcerne til lokal amerikansk borgerkrig i stedet for en håbløs proxykrig mod Rusland. Alt dette kan ende i borgerkrigslignende tilstande i USA, hvor Syden vil løsrive sig fra unionen. Opmærksomheden i USA vil mere og mere rettes mod invasionen af illegale migranter far grænsen til Mexico. USA’s sydgrænse har gennem det seneste år modtaget mere en 2 millioner illegale migranter. For at standse dette, satte texanerne et pigtrådshegn op strategiske steder. Bidens bureaukrater klippede store huller i hegnet og tusindvis migranter strømmede igennem på kort tid. Migranterne får langt mere i kontanthjælp end amerikanske… Read more »

jdm
jdm
9 months ago

Det bliver ikke Syden der løsriver sig men alle de “røde” amter rundt omkring de “blå” storbyer.

Cat Girl
Cat Girl
9 months ago

Tror også mest på, at vi intet ved om, hvad der sker af krigshandlinger, antal døde osv og i det hele taget at alt sker i vores øverste ledelses fulde forståelse på begge sider af krigen, men jeg ved det jo ikke

Last edited 9 months ago by Cat Girl
22
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x