24
sep
Seneste opdatering: 25/9-23 kl. 1928
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“for at min familie og mine venner kan være sikre” (Madeleine Cusack 1995-2023)

Nu er hun død 27 år gammel. Der er ingen grund til at fremhæve hende blandt hundredetusinder andre unge døde, hvis ikke hun havde indspillet denne video, og hvis ikke samtlige løgnemedier skrev, at “dødsårsagen er ukendt.” Her er frit valg mellem tusindvis af medskyldige løgnemedier. BTSE & HØR og Daily Mail. Pick and choose. Hvor længe skal det fortsætte?

Det kan vi godt give et bud på, nu vi kan være stensikre på, at ingen af de ansvarlige for det, vil stoppe det: Det vil fortsætte til et flertal af mennesker, er trætte af at dø og se andre dø. Det skal være mere attraktivt at protestere end at dø, og det er det helt åbenlyst ikke endnu. (For nogle dage siden, kunne man høre Florida’s surgeon general omtale ‘vaccinen’ i meget skarpere vendinger, end sidste gang. Måske det trods alt går langsomt mod enden for denne groteske forbrydelse.)

Sverige går ind i abekastningens tid

“Problemer erkendes først, når de ikke mere kan løses” (Niccolò Machiavelli 1469 – 1527)

Er det moderne, selvglad ‘informationssamfund’ overhovedet rationelt? De første kritikere af indvandringen i Sverige dukkede op i 90’erne. De var ikke uvidende og provinsielle, det var højt uddannede mennesker, der kendte den kultur, der væltede ind i Sverige, og de advarede med alle de bedste argumeter, de havde.  Jeg sluttede mig til dem i 2001, da jeg begyndte at skrive offentligt om, hvad der skete i Sverige, fordi jeg så det fra første parket.

I dag – i 2023 – skriver Mikael Jalving i Jyllands Posten: Nu kan selv de intellektuelle se det: Sådan blev Sverige klanernes land.

I dag kan enhver se, at ødelæggelsen af Sverige er så dybtgående, at den aldrig kan repareres. Hvordan er det muligt, at de skal gå 30 år, inden det selvindlysende trænger igennem og bliver almindeligt anerkendt? Er det ‘moderne informationssamfund’ overhovedet rationelt? Ved vi overhovedet, hvad vi foretager os?

Denne periode i svensk vil blive stående og studeret for altid. Historikerne vil skrive tykke værker for at forstå, hvordan 8-9 mio mennesker  kollektivt kunne samles om at ødelægge deres samfund. Selvom der er mange plausible forklaringer – og jeg kender dem alle –  er det dybest set gådefuldt.

Aron Flam indleder den næste periode, abekastningens tid. Stridens, kampens og konfliktens tid, og den holder formentlig aldrig op.

Det var ‘de forkerte, der fik ret,’ både i Sverige og Danmark. Sådan nogle som undertegnede, Jalving, Karen Jespersen. Der var ikke mange flere, heller ikke i Sverige. Derfor må de ikke få ret, men det er jo svært at skjule. Den tragiske komedie, der opføres i Sverige nu, viser magten fra dens ynkeligste side. Snart kan den via digital camouflage (censur), skjule, hvor ynkelig den er, for selvopfattelsen er, at den skal være fejlfri. Så store ulykker som denne, skal i al fald ikke forekomme.

 

4.7 12 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Manden, som skulle forties
Manden, som skulle forties
8 months ago

Richard Schuh blev dømt til døden i 1948 for mord. Dommen blev fuldbyrdet den 18. februar 1949. Det var den sidste civile henrettelse i Vesttyskland.

Når det her scam går op for folk så bliver guillotinerne støvet af og skærpet.

Så til jer politikere og embedsmænd og andre håndlangere, I har noget at glæde jer til.

Anders Bo
Anders Bo
8 months ago

Lokket i døden af BoJo!

Er der mere at sige?

Margrethe
Margrethe
8 months ago

Jeg kan i øvrigt varmt anbefale at følgde denne gode kanal med en etno-hvid vinkel om al det lort, vi står i. “Redice.tv”:

https://rumble.com/v34h8jv-the-new-normal-repatriation-remigration-mass-deportation.html

Nielsen
Nielsen
8 months ago

Jeg har sagt det før, og gentager gerne. ALLE vacciner er giftig3. http://www.learntherisk.org

Anders Bo
Anders Bo
8 months ago
Reply to  Nielsen

Der er vel – stadig! – nogen ordenlige vacciner, der generelt er bedre end alternativet

Lennie
Lennie
8 months ago
Reply to  Anders Bo

Sandsynligvis ikke. Regn også med, at influenza vaccinen er mrna vaccine.

Manden, som skulle forties
Manden, som skulle forties
8 months ago

Hun taler hurtigt, som om hun reciterer et mantra. Det kender vi også fra klimakirken.

H.P.
H.P.
8 months ago

Det er kendetegnende for alle dem der er blevet hjernevasket. Så er det uanset om der er tale om “flygtninge, mangfoldighed, klima, corona eller ukraine. De taler helt mekanisk, det er tydeligt at det er en automat reaktion, der er ingen selvstændig tænkning eller meningsdannelse bag. Hvis man prøver sagligt og roligt at komme med modargumenter er der enten helt lukket som om deres hørelse bliver deaktiveret eller også bliver de aggressive

Ron
Ron
8 months ago

She is safe now.
Resist. And never forget.

Cat Girl
Cat Girl
8 months ago

Lyder som om det er alt hun har lært at sige, og det var svært at gennemføre for hende

Nielsen
Nielsen
8 months ago
Reply to  Cat Girl

Det finder vi nok aldrig ud af, med mindre vi kommer i snak med nogen af hendes nærmeste veninder og venner. Og det er chncen nok ikke så stor for, at vi gør. Men vi kender nok alle nogen, eller har hørt om nogen , som er død i kølvandet på Søren Brostrøms killing spree.

Anders Bo
Anders Bo
8 months ago
Reply to  Cat Girl

Dén havde du IKKE brhøvet, Cat Gurli(g)! (hvorfor du modtag en nedgradering)
Ung, dum & naiv var hun måske, men hun blev lokket af BoJo, og betalte med det dyrebareste hun havde…

Cat Girl
Cat Girl
8 months ago
Reply to  Anders Bo

Jeg talte udelukkende om de sætninger hun sagde, havde ikke engang læst at hun var død, da jeg skrev det

Anders Bo
Anders Bo
8 months ago
Reply to  Cat Girl

Alt forladt.

Margrethe
Margrethe
8 months ago

Med hensyn til den destruktive klankultur, kommer jeg i tanke om, at min bedstefar og bedstemor også var et fætter-kusine ægteskab. Egentlig mærkeligt, når jeg tænker på, hvor berejst min bedstefar var, hvor han blandt andet havde gjort karriere som hestetæmmer i Argentina. Alligevel røg han lige tilbage i det gamle system, der nok havde overlevet længere på den jyske hede end i den mere udviklede del af Danmark. Det var ikke unormalt og handlede vist om at sikre, gårdene forblev i familien.

trackback

[…] “Jeg skal ha’ min vaccine….. […]

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x