25
sep
Seneste opdatering: 26/9-23 kl. 0523
36 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“400 journalister fik filmen tilsendt. Under 10 har svaret”

Det kan nu afslÞres, at mere end 400 danske journalister, i de seneste uger, har modtaget personlige beskeder med info om dokumentaren. Dette i et naivt og spinkelt hÄb om, at de statsfinanserede/stÞttede medier, ville bringe dokumentaren i overensstemmelse med deres Public Service forpligtelse. Ud af de mange journalister som har modtaget henvendelse om De forbudte bivirkninger, har under 10 svaret tilbage, og ingen har ville bringe/gÄ videre med dokumentaren. Vacccinationsforum kommer derfor med en STOR bÞn om, at DU vil hjÊlpe til med at fÄ spredt dokumentaren ud til befolkningen. Vaccinationsforum Facebook.

Blandt mange andre medvirker Max Schmeling, Statistiker / Økonom, Cand.merc., der takket vĂŠre danske medier og sĂ„kaldte ‘journalister,’ er meget mere kendt i udlandet end i Danmark for studiet Batch-dependent safety of the BNT162b2 mRNA COVID-19 vaccine. 

Studiet viser, at 4.2 % af batches er ekstremt fulde af farlige bivirkninger, mens halvdelen af resten har fĂ„ bivirkninger og den sidste halvdel ingen overhovedet. Der er altsĂ„ tre versioner af samme vaccine, og det er det, Michael Yeadon, eks. Pfizer har kaldt “et forsĂžg i forsĂžget,” for kan man give ‘informeret samtykke’ til et eksperiment, man ikke har fĂ„et at vide, er et eksperiment?

Hvordan fordelingen er i de nyeste sprÞjter, ved vi intet om. Der er ikke foretaget forsÞg med dem, heller ikke hvad angÄr sikkerhed og effektivitet. Nogle vil tilsyneladende gerne lÊgge krop til at finde ud af det, og de kan her se, at der ikke kommer nogen og samler dem op bagefter. Moder stat er lÞbet sin vej, og man ved ikke, hvor hun har gemt sig. Ofrene for dette medicinske forsÞg er aldeles overladt til sig selv, og det er det, denne dokumentar i hÞj grad viser. Mennesker dÞr og skades i hundredetusindvis, men de skyldige i det nÞler. Det har de gjort sÄ skandalÞst lÊnge, at de Äbenbart tÊnker, de lige sÄ godt kan blive ved. Se mere pÄ Vaccinationsforum og Den Fri Presse- Telegram.

OverdĂždelighed 2023

Dr. Campbell: “Dette er ikke Covid-dĂžde”

Som politikere og medier vil pĂ„stĂ„, hvis de altsĂ„ ville tale om det. Det vil de dog ikke, fĂžr de bliver tvunget, og ingen tvinger dem. Det var det, man tidligere havde en presse til. Tallene gĂŠlder de fĂžrste 30 uger af 2023. OverdĂždeligheden er lav i de fleste lande, men den burde slet ikke vĂŠre der efter en periode, hvor der ikke har vĂŠret ‘vaccineret.’

I USA er overdÞdeligheden pÄ 147.828 mennesker pÄ det cirka halve Är, godt 4000 om ugen. I Sverige er dÞdeligheden under forventet, men i Danmark er den 1.895 pÄ mennesker. Omkring 100 mennesker om ugen i gennemsnit. OECD Stat, deaths by week.

Peter Halligan har pĂ„ sin Substack en kommentar til dr. Campbell’s tal, og jeg kan ikke lige pĂ„ stĂ„ende fod opklare, hvordan han kommer frem til  vĂŠrre tal fra de samme kilder. “10.000 om ugen.” Er der en regnenĂžrd tilstede?
The greatest story NEVER told – millions have died over the almost three years of injecting experimental C19 mRNA and viral vector gene modifications – 10,000 a week in the US alone.

4.5 8 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

36 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Svend GiĂžnge
Svend GiĂžnge
1 year ago

Tak for at bringe dokumentaren. Den gÄr lige i SjÊlen. Det bliver mere og mere klart at osse her er der tale om en forbrydelse. Derfor er det yderst vigtigt at vÊre saglig og korrekt. Det er simpelthen for alvorligt til mudder kastning eller nedgÞrelse. Det er tid at stÄ sammen og stÄ fast. Det er afslÞringernes tid nu og vi bliver flere dag for dag der ser igennem Kejserens falske tÞj. TÊnk pÄ alle dem der holder hÄnden over hinanden vel vidende at de forbryder sig overfor deres medmennesker, det er godt nok en tragisk skÊbne.

Nielsen
Nielsen
1 year ago

God film af vaccinationsforum. Den skulle rĂžvhullerne i (u)sundhedsstyrelsen se.

Poul
Poul
1 year ago

Er det mon muligt at fÄ offentliggjort navnene pÄ de 400 journalister? Eller bare navnet pÄ det medie de arbejder for?

Det syntes jeg da at de har fortjent.

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  steen

Ved du hvordan de 400 journalister fik det tilsendt?

Med mindre der er fremsendt til den samlede redaktion med – synligt! – Cc til samtlige journalister i mediet, kan de enklete journalister nĂŠppe gĂžres ansvarlige!

SĂ„ er det jo MAKVÆRK…

Viktor BĂžrge
Viktor BĂžrge
1 year ago
Reply to  Anders Bo

Det er hver enkel journalists opgave at vĂŠre nysgerrig og opsĂžgende – man lĂžber mod en ildebrand ikke vĂŠk fra den. Der har vĂŠret rigeligt med stĂžj pĂ„ vaccine-linjen til at hver enkelt journalist har fĂ„et indikationer pĂ„, at der mĂ„ske er noget at komme efter. Der findes ikke den journalist i Danmark, der ikke har hĂžrt om “antivaxere” og deres vilde konspirations-teorier – bare det burde undre og animere. Eller om den formastelige lĂŠge Stig Eckert, der vĂ„gede at snakke om ivermectin: https://www.dr.dk/nyheder/indland/dansk-laege-irettesat-efter-paastand-om-kur-mod-corona-helt-uacceptabelt At bare ikke en har grebet knoglen og spurgt undrende, fortĂŠller mig at alle 400`s navne… Read more »

Last edited 1 year ago by Viktor BĂžrge
Margrethe
Margrethe
1 year ago

Enhver normalt fungerende journalist ville opsnappe, selv en henkastet bemĂŠrkning ved et middagsselskab, og fĂ„ akut hjertebanken ved tanken om at have fĂ„et Ă„rhundredets historie forĂŠrende. Vedkommende ville tĂžrre sig om munden med servietten, og finde en undskyldning for at forlade selskabet og sĂ„ ellers fare hjem og bruge hele natten pĂ„ at grave i sagen. Nu stĂ„r hele holdet med armen vejret og klapper hĂŠlene sammen til “Heil Mein FĂŒhrer”. Hvad der nu foregĂ„r pĂ„ indersiden af kraniet pĂ„ alle dem, hvis selvbillede gik pĂ„ at vĂŠre den lille mands indignerede vagthund mod magten, ja det var godt at… Read more »

Viktor BĂžrge
Viktor BĂžrge
1 year ago
Reply to  Margrethe

Fra “den lille mands indignerede vagthund mod magten” til;
Magtens skĂždehund

Dragen
Dragen
1 year ago

Det er en god dokumentar vaccineforum har lavet . Gad vist om den bliver oversat til engelsk?. Det kunne vĂŠre med til at brede kendskabet til Max Scmellings undersĂžgelser ud til en stĂžrrer kreds af mennesker pĂ„ en lettilgĂŠngelig mĂ„de. Jeg kan ikke lade vĂŠre , at tĂŠnke pĂ„ hvor mange der er involveret i, at holde mĂžrket tĂŠt – og undgĂ„ lys og indsigt for almenheden/offentligheden. Mennesker som vi er flest ?. HvornĂ„r bliver det utĂ„leligt/ u-udholdeligt at blive ved at holde tĂŠt , benĂŠgte og fornĂŠgte ? Der mĂ„ vĂŠre flere pĂ„ lavt nivaeu , der efterhĂ„nden har… Read more »

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  steen

Du imponerer mig. (Igen).

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Jeg har vĂŠret tilhĂžrer til et par online foredrag om vacciner, som Vaccinationsforum stod for, for to Ă„r siden. Man kunne bagefter, online stille spĂžrgsmĂ„l. PĂ„ det tidspunkt var jeg frustreret over, at de, i min optik, var alt for neutrale og “saglige” i forhold til den voksende problemstilling ved de injektioner. Men da jeg pĂ„ det tidspunkt ikke var klĂŠdt ordentlig pĂ„ til at stille de rigtige spĂžrgsmĂ„l, var jeg ikke i stand til at byde ordentlig ind med konkret kritik af deres vinkel pĂ„ sagen. Jeg mĂ„tte antage at de vidste, hvad de talte om. Men sĂ„ kom… Read more »

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  steen

Med det jeg har set af dokumentaren er den glimrende. Ikke overdramatiseret som amerikanerne vil gĂžre det. De berĂžrte personer taler for sig selv.

Da jeg fulgte vaccinationsforums kurser, tror jeg ikke, de var i nÊrheden af at tÊnke i at lave en kritisk dokumentar om emnet. PÄ det tidspunkt sad de fleste vist, mentalt, med Äben mund og polypper og skulle overbevise sig selv om, hvor vidt vi nu ogsÄ sÄ rigtigt med det, der foregik.

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  steen

SĂ„ sent som i dag, fortalte en veninde mig, at hun havde talt med en af mine mandlige venner, der havde beklaget sig over, jeg var “blevet sĂ„ sĂŠr”. Fjern i blikket, og som om jeg ikke rigtig var til stede, nĂ„r vi talte sammen. Han har sandsynligvis ret. Konsekvensen af de seneste tre Ă„r har blandt andet vĂŠret, at jeg ikke kan bruge mental energi pĂ„ dem, der stadig sidder fast i de gamle forestillinger. Hvis man pĂ„ nuvĂŠrende tidspunkt tror pĂ„, det var godt vi kom ud af den pandemi, sĂ„ nu er alt godt, huspriserne stiger, det… Read more »

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  steen

Jeg er af den opfattelse, at det er prĂŠcis de samme krĂŠfter, der driver klapjagt pĂ„ os med islamiseringen, klimafascismen og den medicinske fascisme. Her dominerer desvĂŠrre to fraktioner, som begge er blinde pĂ„ det ene Ăžje: Den ene fraktion, ser tydeligt den medicinske fascisme, men benĂŠgter hĂ„rdnakket at islamiseringen er et problem og en eskalerende katastrofe. I virkeligheden Ăžnsker muslimerne at leve i fred sammen med os. Oven over det hele skinner solen jo, og menneskeheden er Ă©t – en halvreligiĂžs forestilling, i min optik. Det er bare de onde magthavere, der skaber kunstige skel mellem muslimerne og os,… Read more »

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  steen

“. …ingen i folketinget har fĂžlt sig kaldet ..” Det er meget uro-vĂŠkkende . Er de alle i seng med WEF? , eller er de selv blevet snydt , og jabb’ed og magter ikke at erkende det ? . Det er underligt , at ikke en gĂ„ ud .

E. Frederiksen
E. Frederiksen
1 year ago
Reply to  steen

Du har sÄ inderlig ret, og ufatteligt at for fÄ vil se det i Þjnene, de
fortrĂŠnger en evt. tvivl.

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Margrethe

Jeg er helt enig . Det er god og prĂŠcis oversigts-analyse du har lavet .

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Margrethe

Jeg ved dĂ„rligt , hvad jeg skal stille op i samtaler jeg har i hverdagen . Der er en virkelighedsforstĂ„else vi ikke lĂŠngere deler . Det er pĂ„ en gang u-mĂŠrkeligt og meget subtilt. Og samtidigt mastodontisk og ikke til at pverse eller komme udenom . Vores basale realitets opfattelse og forstĂ„else er ogsĂ„ helt forskellig nĂ„r de informatipns-kilder vi fĂžlger ikke er de samme. Det der stĂ„r i MSM , de statsbetalte medier i Danmark , er simpelthen noget andet end det der stĂ„r i medier jeg selv fĂžlger. Det er ikke den samme verden vi rigtigt bebor ,-… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  Dragen

Du vĂŠlger selv dine kampe, sĂ„ undgĂ„ disse “hverdagssamtaler”!

Det er jo stort set som teenagere, der ikke kender forskellen mellem vil/ville og gider/gad… Spild af tid.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  Anders Bo

Det er det der er galt, at vi undgÄr alt for mange samtaler. Hvis folk herunder journalister, lÊger, sygeplejersker og politikere (Þvrige offentlig ansatte?) nu var oprigtig interesserede i at vide, forstÄ og fÞle for virkeligheden, sÄ gik det nok noget nemmere med at synliggÞre problemerne nok til, at de blev lÞst

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Dragen

Og sÄ suger denne skizofrene levemÄde store mÊngder energi ud af hovedet pÄ en. Det er som at befinde sig pÄ hver side af en glasplade at vÊre i selskab med dem, der intet har fattet. Man iagttager dem, som aber i Zoo.

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Margrethe

Ja , det er rigtigt . En sĂ„ splittet og glas agtig tilvĂŠrelse drĂŠner . Det “tavsner

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  Margrethe

Glem ham!

Hvis han er vaxxet, er han alligevel snart “ude af omlĂžb”.

Limewood
Limewood
1 year ago

Hvis 400 journalister har modtaget personlige beskeder med info om dokumentaren og kun mĂ„ske 10 har svaret – betyder det at Ăšn journalist ud af fyrre har svaret pĂ„ henvendelsen. Dette er mĂ„ske ikke sĂ„ underligt, da den samlede journaliststand stort set var det segment, der viderebragte de oplysninger og den propaganda, som lĂŠgemiddel/sundhedsstyrelsen og regeringen mente skulle tilflyde danske befolkning. AltsĂ„ er denne gruppe journalister medvidende og medansvarlige, og har derfor ikke nogen interesse i at inkriminere sig selv. Og det pĂ„ trods af at vaccinerne ikke var testet ordentligt og var eksperimentelle – og blev haste-godkendt pĂ„ et… Read more »

Jonas Åberg
Jonas Åberg
1 year ago

Till det som behöver förklaras Ă€r den ”svenska anomalin”. Om det stĂ€mmer att det finns kvalitatitiva skillnader mellan olika leveranser av vaccinet och att en mindre del av dem har betydligt fler skadliga bieffekter Ă€n de övriga skulle den svenska anomalin helt enkelt kunna förklaras med att Sverige har fĂ„tt fĂ€rre eller inga av de farligare leveranserna. Detta kan i sĂ„ fall vara en ren slump (Ă€r det statistiskt troligt?), men det kan ocksĂ„ ha med den andra svenska anomalin att göra, d.v.s. med det annorlunda (och medicinskt bĂ€ttre, eller mindre dĂ„ligt, motiverade) hanterandet av virusutbrottet. Vaccinets leverantörer kan nĂ€mligen… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

17 mio dĂžde

PURE BS: “OCT 4TH, 5G ZOMBIE APOCALYPSE
https://www.bitchute.com/video/O2ZtgwLoPQC8/

The David Knight Show
RoundTableReport
32491 subscribers

HANG ON TIGHT TO WHAT’S REAL – AMAZING POLLY
https://www.bitchute.com/video/lNz55we8IQ8q/

Last edited 1 year ago by Cat Girl
36
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x