25
sep
Seneste opdatering: 26/9-23 kl. 0523
36 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“400 journalister fik filmen tilsendt. Under 10 har svaret”

Det kan nu afsløres, at mere end 400 danske journalister, i de seneste uger, har modtaget personlige beskeder med info om dokumentaren. Dette i et naivt og spinkelt håb om, at de statsfinanserede/støttede medier, ville bringe dokumentaren i overensstemmelse med deres Public Service forpligtelse. Ud af de mange journalister som har modtaget henvendelse om De forbudte bivirkninger, har under 10 svaret tilbage, og ingen har ville bringe/gå videre med dokumentaren. Vacccinationsforum kommer derfor med en STOR bøn om, at DU vil hjælpe til med at få spredt dokumentaren ud til befolkningen. Vaccinationsforum Facebook.

Blandt mange andre medvirker Max Schmeling, Statistiker / Økonom, Cand.merc., der takket være danske medier og såkaldte ‘journalister,’ er meget mere kendt i udlandet end i Danmark for studiet Batch-dependent safety of the BNT162b2 mRNA COVID-19 vaccine

Studiet viser, at 4.2 % af batches er ekstremt fulde af farlige bivirkninger, mens halvdelen af resten har få bivirkninger og den sidste halvdel ingen overhovedet. Der er altså tre versioner af samme vaccine, og det er det, Michael Yeadon, eks. Pfizer har kaldt “et forsøg i forsøget,” for kan man give ‘informeret samtykke’ til et eksperiment, man ikke har fået at vide, er et eksperiment?

Hvordan fordelingen er i de nyeste sprøjter, ved vi intet om. Der er ikke foretaget forsøg med dem, heller ikke hvad angår sikkerhed og effektivitet. Nogle vil tilsyneladende gerne lægge krop til at finde ud af det, og de kan her se, at der ikke kommer nogen og samler dem op bagefter. Moder stat er løbet sin vej, og man ved ikke, hvor hun har gemt sig. Ofrene for dette medicinske forsøg er aldeles overladt til sig selv, og det er det, denne dokumentar i høj grad viser. Mennesker dør og skades i hundredetusindvis, men de skyldige i det nøler. Det har de gjort så skandaløst længe, at de åbenbart tænker, de lige så godt kan blive ved. Se mere på Vaccinationsforum og Den Fri Presse- Telegram.

Overdødelighed 2023

Dr. Campbell: “Dette er ikke Covid-døde”

Som politikere og medier vil påstå, hvis de altså ville tale om det. Det vil de dog ikke, før de bliver tvunget, og ingen tvinger dem. Det var det, man tidligere havde en presse til. Tallene gælder de første 30 uger af 2023. Overdødeligheden er lav i de fleste lande, men den burde slet ikke være der efter en periode, hvor der ikke har været ‘vaccineret.’

I USA er overdødeligheden på 147.828 mennesker på det cirka halve år, godt 4000 om ugen. I Sverige er dødeligheden under forventet, men i Danmark er den 1.895 på mennesker. Omkring 100 mennesker om ugen i gennemsnit. OECD Stat, deaths by week.

Peter Halligan har på sin Substack en kommentar til dr. Campbell’s tal, og jeg kan ikke lige på stående fod opklare, hvordan han kommer frem til  værre tal fra de samme kilder. “10.000 om ugen.” Er der en regnenørd tilstede?
The greatest story NEVER told – millions have died over the almost three years of injecting experimental C19 mRNA and viral vector gene modifications – 10,000 a week in the US alone.

4.5 8 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

36 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Svend Giønge
Svend Giønge
9 months ago

Tak for at bringe dokumentaren. Den går lige i Sjælen. Det bliver mere og mere klart at osse her er der tale om en forbrydelse. Derfor er det yderst vigtigt at være saglig og korrekt. Det er simpelthen for alvorligt til mudder kastning eller nedgørelse. Det er tid at stå sammen og stå fast. Det er afsløringernes tid nu og vi bliver flere dag for dag der ser igennem Kejserens falske tøj. Tænk på alle dem der holder hånden over hinanden vel vidende at de forbryder sig overfor deres medmennesker, det er godt nok en tragisk skæbne.

Nielsen
Nielsen
9 months ago

God film af vaccinationsforum. Den skulle røvhullerne i (u)sundhedsstyrelsen se.

Poul
Poul
9 months ago

Er det mon muligt at få offentliggjort navnene på de 400 journalister? Eller bare navnet på det medie de arbejder for?

Det syntes jeg da at de har fortjent.

Anders Bo
Anders Bo
9 months ago
Reply to  steen

Ved du hvordan de 400 journalister fik det tilsendt?

Med mindre der er fremsendt til den samlede redaktion med – synligt! – Cc til samtlige journalister i mediet, kan de enklete journalister næppe gøres ansvarlige!

Så er det jo MAKVÆRK…

Viktor Børge
Viktor Børge
9 months ago
Reply to  Anders Bo

Det er hver enkel journalists opgave at være nysgerrig og opsøgende – man løber mod en ildebrand ikke væk fra den. Der har været rigeligt med støj på vaccine-linjen til at hver enkelt journalist har fået indikationer på, at der måske er noget at komme efter. Der findes ikke den journalist i Danmark, der ikke har hørt om “antivaxere” og deres vilde konspirations-teorier – bare det burde undre og animere. Eller om den formastelige læge Stig Eckert, der vågede at snakke om ivermectin: https://www.dr.dk/nyheder/indland/dansk-laege-irettesat-efter-paastand-om-kur-mod-corona-helt-uacceptabelt At bare ikke en har grebet knoglen og spurgt undrende, fortæller mig at alle 400`s navne… Read more »

Last edited 9 months ago by Viktor Børge
Margrethe
Margrethe
9 months ago
Reply to  Viktor Børge

Enhver normalt fungerende journalist ville opsnappe, selv en henkastet bemærkning ved et middagsselskab, og få akut hjertebanken ved tanken om at have fået århundredets historie forærende. Vedkommende ville tørre sig om munden med servietten, og finde en undskyldning for at forlade selskabet og så ellers fare hjem og bruge hele natten på at grave i sagen. Nu står hele holdet med armen vejret og klapper hælene sammen til “Heil Mein Führer”. Hvad der nu foregår på indersiden af kraniet på alle dem, hvis selvbillede gik på at være den lille mands indignerede vagthund mod magten, ja det var godt at… Read more »

Viktor Børge
Viktor Børge
9 months ago
Reply to  Margrethe

Fra “den lille mands indignerede vagthund mod magten” til;
Magtens skødehund

Dragen
Dragen
9 months ago

Det er en god dokumentar vaccineforum har lavet . Gad vist om den bliver oversat til engelsk?. Det kunne være med til at brede kendskabet til Max Scmellings undersøgelser ud til en størrer kreds af mennesker på en lettilgængelig måde. Jeg kan ikke lade være , at tænke på hvor mange der er involveret i, at holde mørket tæt – og undgå lys og indsigt for almenheden/offentligheden. Mennesker som vi er flest ?. Hvornår bliver det utåleligt/ u-udholdeligt at blive ved at holde tæt , benægte og fornægte ? Der må være flere på lavt nivaeu , der efterhånden har… Read more »

Dragen
Dragen
9 months ago
Reply to  steen

Du imponerer mig. (Igen).

Margrethe
Margrethe
9 months ago

Jeg har været tilhører til et par online foredrag om vacciner, som Vaccinationsforum stod for, for to år siden. Man kunne bagefter, online stille spørgsmål. På det tidspunkt var jeg frustreret over, at de, i min optik, var alt for neutrale og “saglige” i forhold til den voksende problemstilling ved de injektioner. Men da jeg på det tidspunkt ikke var klædt ordentlig på til at stille de rigtige spørgsmål, var jeg ikke i stand til at byde ordentlig ind med konkret kritik af deres vinkel på sagen. Jeg måtte antage at de vidste, hvad de talte om. Men så kom… Read more »

Margrethe
Margrethe
9 months ago
Reply to  steen

Med det jeg har set af dokumentaren er den glimrende. Ikke overdramatiseret som amerikanerne vil gøre det. De berørte personer taler for sig selv.

Da jeg fulgte vaccinationsforums kurser, tror jeg ikke, de var i nærheden af at tænke i at lave en kritisk dokumentar om emnet. På det tidspunkt sad de fleste vist, mentalt, med åben mund og polypper og skulle overbevise sig selv om, hvor vidt vi nu også så rigtigt med det, der foregik.

Margrethe
Margrethe
9 months ago
Reply to  steen

Så sent som i dag, fortalte en veninde mig, at hun havde talt med en af mine mandlige venner, der havde beklaget sig over, jeg var “blevet så sær”. Fjern i blikket, og som om jeg ikke rigtig var til stede, når vi talte sammen. Han har sandsynligvis ret. Konsekvensen af de seneste tre år har blandt andet været, at jeg ikke kan bruge mental energi på dem, der stadig sidder fast i de gamle forestillinger. Hvis man på nuværende tidspunkt tror på, det var godt vi kom ud af den pandemi, så nu er alt godt, huspriserne stiger, det… Read more »

Margrethe
Margrethe
9 months ago
Reply to  steen

Jeg er af den opfattelse, at det er præcis de samme kræfter, der driver klapjagt på os med islamiseringen, klimafascismen og den medicinske fascisme. Her dominerer desværre to fraktioner, som begge er blinde på det ene øje: Den ene fraktion, ser tydeligt den medicinske fascisme, men benægter hårdnakket at islamiseringen er et problem og en eskalerende katastrofe. I virkeligheden ønsker muslimerne at leve i fred sammen med os. Oven over det hele skinner solen jo, og menneskeheden er ét – en halvreligiøs forestilling, i min optik. Det er bare de onde magthavere, der skaber kunstige skel mellem muslimerne og os,… Read more »

Dragen
Dragen
9 months ago
Reply to  steen

“. …ingen i folketinget har følt sig kaldet ..” Det er meget uro-vækkende . Er de alle i seng med WEF? , eller er de selv blevet snydt , og jabb’ed og magter ikke at erkende det ? . Det er underligt , at ikke en gå ud .

E. Frederiksen
E. Frederiksen
9 months ago
Reply to  steen

Du har så inderlig ret, og ufatteligt at for få vil se det i øjnene, de
fortrænger en evt. tvivl.

Dragen
Dragen
9 months ago
Reply to  Margrethe

Jeg er helt enig . Det er god og præcis oversigts-analyse du har lavet .

Dragen
Dragen
9 months ago
Reply to  Margrethe

Jeg ved dårligt , hvad jeg skal stille op i samtaler jeg har i hverdagen . Der er en virkelighedsforståelse vi ikke længere deler . Det er på en gang u-mærkeligt og meget subtilt. Og samtidigt mastodontisk og ikke til at pverse eller komme udenom . Vores basale realitets opfattelse og forståelse er også helt forskellig når de informatipns-kilder vi følger ikke er de samme. Det der står i MSM , de statsbetalte medier i Danmark , er simpelthen noget andet end det der står i medier jeg selv følger. Det er ikke den samme verden vi rigtigt bebor ,-… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
9 months ago
Reply to  Dragen

Du vælger selv dine kampe, så undgå disse “hverdagssamtaler”!

Det er jo stort set som teenagere, der ikke kender forskellen mellem vil/ville og gider/gad… Spild af tid.

Cat Girl
Cat Girl
9 months ago
Reply to  Anders Bo

Det er det der er galt, at vi undgår alt for mange samtaler. Hvis folk herunder journalister, læger, sygeplejersker og politikere (øvrige offentlig ansatte?) nu var oprigtig interesserede i at vide, forstå og føle for virkeligheden, så gik det nok noget nemmere med at synliggøre problemerne nok til, at de blev løst

Margrethe
Margrethe
9 months ago
Reply to  Dragen

Og så suger denne skizofrene levemåde store mængder energi ud af hovedet på en. Det er som at befinde sig på hver side af en glasplade at være i selskab med dem, der intet har fattet. Man iagttager dem, som aber i Zoo.

Dragen
Dragen
9 months ago
Reply to  Margrethe

Ja , det er rigtigt . En så splittet og glas agtig tilværelse dræner . Det “tavsner

Anders Bo
Anders Bo
9 months ago
Reply to  Margrethe

Glem ham!

Hvis han er vaxxet, er han alligevel snart “ude af omløb”.

Limewood
Limewood
9 months ago

Hvis 400 journalister har modtaget personlige beskeder med info om dokumentaren og kun måske 10 har svaret – betyder det at èn journalist ud af fyrre har svaret på henvendelsen. Dette er måske ikke så underligt, da den samlede journaliststand stort set var det segment, der viderebragte de oplysninger og den propaganda, som lægemiddel/sundhedsstyrelsen og regeringen mente skulle tilflyde danske befolkning. Altså er denne gruppe journalister medvidende og medansvarlige, og har derfor ikke nogen interesse i at inkriminere sig selv. Og det på trods af at vaccinerne ikke var testet ordentligt og var eksperimentelle – og blev haste-godkendt på et… Read more »

Jonas Åberg
Jonas Åberg
9 months ago

Till det som behöver förklaras är den ”svenska anomalin”. Om det stämmer att det finns kvalitatitiva skillnader mellan olika leveranser av vaccinet och att en mindre del av dem har betydligt fler skadliga bieffekter än de övriga skulle den svenska anomalin helt enkelt kunna förklaras med att Sverige har fått färre eller inga av de farligare leveranserna. Detta kan i så fall vara en ren slump (är det statistiskt troligt?), men det kan också ha med den andra svenska anomalin att göra, d.v.s. med det annorlunda (och medicinskt bättre, eller mindre dåligt, motiverade) hanterandet av virusutbrottet. Vaccinets leverantörer kan nämligen… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
9 months ago

17 mio døde

PURE BS: “OCT 4TH, 5G ZOMBIE APOCALYPSE
https://www.bitchute.com/video/O2ZtgwLoPQC8/

The David Knight Show
RoundTableReport
32491 subscribers

HANG ON TIGHT TO WHAT’S REAL – AMAZING POLLY
https://www.bitchute.com/video/lNz55we8IQ8q/

Last edited 9 months ago by Cat Girl
36
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x