27
sep
Seneste opdatering: 29/9-23 kl. 1727
31 kommentarer - Tryk for at kommentere!

De seneste tolv timer er tre blevet myrdet i Sverige. I Uppsala døde en 25 ĂĄrig indvandrerkvinde, da bander anbragte en bombe ved det forkerte hus. (Foto) Nu vil de hovedskyldige – Socialdemokraterne – indsætte hæren mod kriminelle indvandrere. Advokat siger: “Det bliver betydeligt værre for Sverige..-“

Dem med de fine eksamener og de rigtige meninger har stået bag den muslimske masseindvandring. Nu smutter de og overlader elendigheden til deres dårligere stillede landsmænd.

Af Lars Hedegaard

Det var til at forudse: Når kulturfremmede fra fjerne lande flytter ind i tidligere homogene europæiske områder, flytter de oprindelige indbyggere ud – dvs. dem, der har råd. De fattige må blive og affinde sig med, at deres tidligere så trygge samfund er blevet overtaget af uniformerede muslimer, moskeer og bander.

I USA har fænomenet i mange årtier været kendt som ”white flight”, men er forskel. Nogle amerikanske hvide vil ikke bo sammen med efterkommerne af de slaver, der med tvang blev fragtet over Atlanten. I Europa er det omvendt: Ingen har tvunget de mange millioner muslimer, der nu befolker de fleste europæiske lande, til at vandre ind.

De er her som følge af en mere eller mindre eksplicit aftale mellem Europas magthavere og de muslimske lande, der er glade for at komme af med deres befolkningsoverskud, og som med begærlighed griber chancen for at sætte skub på Europas islamisering.

Nu er white flight for alvor kommet til Sverige, meddeler dagbladet Dagens Industri, der tilmed fortæller, at højtuddannede svenskere ikke nøjes med at flygte fra de bandehærgede storbyer til mere idylliske lokationer, men helt ud af Sverige. En medvirkende årsag til udvandringen er landets høje skatter, der bl.a. nødvendiggøres af årtiers massive indvandring.

“Vi kan ikke”, skriver en kommentator i Dagens Industri, ”kombinere skyderierne og den anden elendighed med verdens højeste skatter på arbejdstagere. Så smutter de smarteste.”

Situationen rummer en bitter ironi: Ligesom i Danmark og adskillige andre vestlige lande er det de smarteste – dem med de fine eksamener, de rigtige meninger, den rigtige omgangskreds og de mange penge – der har stået bag den muslimske masseindvandring og har forfulgt enhver, der protesterede.

Nu, da de får chancen for at høste frugterne af deres humanistiske indsats, smutter de og overlader elendigheden til deres dårligere stillede landsmænd.

Heraf kan vi lære, at overklassens snak om den muhamedanske kulturberigelse og multikulturens glæder var fordummelseskampagner beregnet på at få de mindre smarte til at acceptere, at eliten overdrog fædrelandet til fremmede barbarer.

Högutbildade flyr Sverige: ”Skjutningar och världens högsta skatter”

4.6 10 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

31 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
7 months ago

SVT 1. fortalte igĂĄr at 5 “svenske” sidder udenfor pĂĄ en cafe i Tyrkiet, sĂĄ kommer der nogle muhamedanere forbi pĂĄ motorcykel, de ĂĄbner ild imod “svenskerne”, men “svenskerne” har ogsĂĄ medbragt automatvĂĄben sĂĄ de skyder igen. Ă…benbart helt normalt nĂĄr en svensk familie rejser pĂĄ charterferie at altid medbringe automatvĂĄben, det stiller SVT da heller ikke spørgsmĂĄlstegn ved, intet problem at disse “svenske” end ikke taler svensk i et efterfølgende interview men kun tyrkisk, ikke noget som SVT stiller spørgsmĂĄl ved, men fortsætter med at kalde dem “svenske”. I sĂĄ fald vil jeg nødigt møde en svensk! Problemet da… Read more »

Last edited 7 months ago by Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
7 months ago
Reply to  steen

Idag i Sverige en mand mĂĄ i retten anklaget for hetz imod folkegruppe, manden afbrænde en koran, islam er ingen folkegruppe, det forsøger anklageren at omgĂĄ ved mængden af alle de krænkelser som islam efter sigende skulle være blevet udsat for, bacon blev lagt ovenpĂĄ pĂĄ koranen, der blev spillet musik som ifølge islam kan føles krænkende, en langt række andre ting i forbindelse med koranbrændingen sĂĄsom at koranbrændingen ikke var lovligt anmeldt alt sĂĄdant krænker islam ifølge anklageren. AltsĂĄ ikke koranbrændingen i sig selv, men summen af anklager ifølge anklageren berettiger til hetz imod folkegruppe, det ændrer ikke pĂĄ… Read more »

Nielsen
Nielsen
7 months ago
Reply to  steen

Glem ikke denne pĂĄlakker https://www.bitchute.com/video/xWabTQjnzjrS/ som blev standset i opløbet af Søren Brostrøm, sundhedsministeriet som gerne fortæller os at vi skal leve efter deres fĂĄpuglede spisevaner MĂĄ de alle autoritets-dø i helvede og tilbage igen. NĂĄr de sĂĄ opstĂĄr som de djævle de er, vil det være let at skelne Jakob Ellemann Jensen fra Lars Løkke Rasmussen. De vil skelne sig ud fra satanisten Mette Frederiksen, som ikke nĂĄede at finde sig et passende mellemnavn, inden hun besteg magtens stiges trin underste trin. Bonderøvene og ignoranterne bliver ved med at stemme Venstrevedduhvorduhar og Socialistiskdemokratisme. Begge partier ved hvad demokratiet betyder… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
7 months ago

Vi skal være glade for, at kulturbekrigerne ‘kun’ bruger automatvĂĄben og ikke atomvĂĄben.
Husk ogsĂĄ at de ĂĄbenhjertede islammede dødbidende svenskere havde lovet en sikker vellykket integration og assimilation. De glemte bare at for muslimer kan integration og assimilering kun gĂĄ den ene vej – gæt selv hvilken. Folk der tilflytter fra dysfunktionelle lortelande, aner ikke en dyt om civiliserede landes indretning og virkemĂĄde.
Jeg vil tilrĂĄde de svenske politikere at fjerne alle lygtepæle og balkoner i Stockholms centrum. De kunne friste normale etniske svenskere over evne – i disse tider med total underkastelse under en kristenhadende hjernedød stenalderreligion.

Knud Madsen
Knud Madsen
7 months ago

Stakkels gammelsvenskere, som aldrig har stemt på sosserne eller andre hel- og halvkommunister. Vi kender et gammelt ægtepar, som bare må holde pinen, som sosserne har påtvunget dem, ud. Det er så jammerligt, men om få år har vi samme rædselstilstande.

Hans
Hans
7 months ago
Reply to  Knud Madsen

De har stemt på Centerpartiet eller Moderaterne, der af ønsket om ussel mammon har importeret rosset, i håb om at nogle få procent da måtte kunne bruges som løntrykkere

Felix Krull
Felix Krull
7 months ago

<i>Nogle amerikanske hvide vil ikke bo sammen med efterkommerne af de slaver, der med tvang blev fragtet over Atlanten.</i>

Svineheldige individer der fik en fribillet ud af barbariets vugge.

Som Muhammed Ali sagde, efter at han havde besøgt Zaire: “I’m damned happy grandpa got on that boat.”

Margrethe
Margrethe
7 months ago
Reply to  Felix Krull

Jeg mener Thomas Sowell på et tidspunkt var inde på, at de fleste sorte i USA i dag slet ikke er efterkommere af slaver, men er rejst til senere. Og så er det ældste fotografi af en slaveejer i USA en sort mand, der står og poserer med sin menneskelige ejendom. Han videreførte vel bare, hvad de var så vant til hjemmefra.

C. Harlie
C. Harlie
7 months ago
Reply to  Felix Krull

Enig, dem der kom over Atlanten bør være taknemmelige for, at de fik gode liv i USA dito deres efterkommere. SĂĄ vidt jeg ved, sĂĄ var det store kalifat som lĂĄ, hvor Saudiarabien ligger i dag, verdens største aftager af sorte slaver – men araberne kastrerede deres slaver, sĂĄ de satte aldrig noget afkom i verden. USA blev skabt af kristne europæiske pionere, med kristen arbejdsmoral og etik. Europæerne tog deres administrationskultur med, hvilket betyder at alt blev nedskrevet og dokumenteret. Nybyggernes journaler kan derfor være særdeles ubekvem læsning for krænkelsesprofitører og andre venstreorienterede typer. Dykker man f.eks. ned i… Read more »

H.P.
H.P.
7 months ago
Reply to  C. Harlie

Hvor er det godt at der er nogen (i dette tilfælde dig ) der sætter sig ind i tingene.

Finn A. Skov
Finn A. Skov
7 months ago
Reply to  C. Harlie

Der kan man se!
Historien gemmer pĂĄ mange ubekvemme sandheder, som aldrig kommer for dagens lys.
Interessant læsning, gerne mere af den slags!

jdm
jdm
7 months ago
Reply to  C. Harlie

^ Fuldkommen korrekt.

Dan Christensen
Dan Christensen
7 months ago
Reply to  Felix Krull

Hvis en muslim er svineheldig, skal han stenes eller opereres af en syrisk hjernekirurg godkendt og hidkaldt af Stine the Boss. Uha-ha.

Nielsen
Nielsen
7 months ago

Vi er ikke smarte. Vi er heldige. Og når vi kommer herud, opdager vi, at alle de kommune- og regerings tilsluttede importører af islam og muhammedanere bevæger sig frit rundt i områderne. De skulle have været indespærrede resten af deres sølle liv. De er direkte skyldige i mord og vold på flere danskere, end de kan tælle til.
læs: geoengineeringwatch org

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
7 months ago

Mina högborgerliga föräldrar tvingade oss barn att tycka synd om människor som bodde trångt i städer, OK med mig men vad blev resultatet? Har den obeväpnade invasions armen det lika eländigt?

Viktor Børge
Viktor Børge
7 months ago

Er der nogen, der har hørt den om de næstekærlige muhammeddaner?

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
7 months ago

Muhammeddaner næstekærlige, De om den hørt, har der nogen der er?

Nielsen
Nielsen
7 months ago

Er du daner? Tror du på muhammedanisme? Har du en næste? Er din nabo kærlig mod dig?
Jeg hørte om en afghaner, som ihjelstak en kvinde med en kniv. Hun var gravid.
Der gik lidt tid, ffør vi blev tilladt, at artsbestemme gerningsmanden.
Hørte du om hende, som sagde: “Det kunne lige sĂĄ godt have været en dansker”?
I Absurdistan er fremmede en berigelse, og en økonomisk gevinst ikke at forglemme.
Ja ja, tiden gĂĄr, og klokkenslĂĄr og slĂĄr, som Birthe Weiss synger i Hoveriskolesangbogen.

Viktor Børge
Viktor Børge
7 months ago

Der skulle have stĂĄet;
Er der nogen, der har hørt den om den næstekærlige muhammedaner?

Og svaret er selvfølgelig; Nej – næstekærlighed findes ikke i islam.

Nielsen
Nielsen
7 months ago

Hvis jeg var født i Arabien, havde jeg været den samme, som jeg er. Måske en smule mere tørstig. Men min empati ville vel ikke relatere til mit fødested.

Dan Christensen
Dan Christensen
7 months ago

De smarte svenskere forlader den synkende svenske skude, medens de dumme svenskere og alle rotterne forbliver ombord.

Manden, som skulle forties
Manden, som skulle forties
7 months ago

Ja det er en meget vanskelig situation Sverige er havnet i, selvforskyldt joh, og vi ender der ogsĂĄ blot senere. Landefaderen Tage Erlander var faktisk ikke vild med indvandring fra de varme lande, det kan man forvisse sig om ved at læse nogle af hans taler. Lærlingen Palme derimod var vild med især negere og ogsĂĄ beduiner og det var Palme, som satte gang i indvandringen. I dag er der utĂĄlelige tilstande overalt i landet, det er direkte farligt at færdes i selv de mellemstore byer. Talskvinderne fra politiet mener nok det skal gĂĄ, men jeg mener vi for længst… Read more »

Finn A. Skov
Finn A. Skov
7 months ago
Reply to  steen

Miraklerne døde sammen med Jesus, Steen.
Jeg vil vædde på at det svenske politi, dem uden hestehaler, kender hver eneste af slynglerne.
Der skal drakoniske midler i brug, men det kommer aldrig til at, for alle de politiske grædekoner ville blokere ethvert tiltag, der kunne løse problemerne.
Kineserne har løst problemet, og der lyder kun nogle spæde røster i protest, og de dør hurtigt ud.
Svenskerne har løsningen lige for snuden, og de svenske skove er store og dybe.

Anders Bo
Anders Bo
7 months ago
Reply to  steen

Svensken – Svensson – skal nu gøre med tyrken, som Dada Idi gjorde med inderen i 70èrne!

OleMikael
OleMikael
7 months ago

Palme fik jo heldigvis løn som forskyldt: landsforræderi skal straffes med døden!

Nielsen
Nielsen
7 months ago

O.T. -Det betyder ikke relateret til i posten omhandlende emne. Kopieret fra Uwes side balletmagnifique: Samfundstjeneste dag 33 (28092023). Der er næsten ingen luft i fordækket pĂĄ juniorcyklen. Heldigvis kan det pumpes, og dækket holder luften hele vejen til pladsen. Der er rundstykker og leverpostej. Det har der ikke været, siden praktikanten fra bistandssystemet havde første dag for efterhĂĄnden en del uger siden. Vi har ikke set ham siden. Nu er han her gudhjælpemig igen. Han ser lidt sølle ud. Men skindet bedrager. Han har tydeligvis næse for at møde ind, nĂĄr der er noget at hente. Jeg spiser to… Read more »

barfbag
barfbag
7 months ago

Disse landsforrædere er fortalere for såkaldt bæredygtighed/net zero (i virkeligheden=folkemord på alle mennesker). Køb bøger om technocracy skrevet af Patrick M. Wood: https://www.amazon.de/-/en/Mr-Patrick-M-Wood/dp/098637394X

Cat Girl
Cat Girl
7 months ago

SĂĄ sandt, sĂĄ sandt ..

OT – Establishment tager altid vare pĂĄ dig

GREG REESE REPORT – WHITE HOUSE KNEW COVID VACCINES WERE KILLING PEOPLE OVER TWO YEARS AGO

https://www.bitchute.com/video/8jzW74OQyhk2/

EXCELLENT 6-MINUTE SUMMARY OF AGENDA 21’S THREAT TO HUMANITY
https://www.bitchute.com/video/eCPQPWqmEOzP/

Last edited 7 months ago by Cat Girl
31
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x