3
okt
Seneste opdatering: 3/10-23 kl. 1707
30 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Medierne i de såkaldte demokratier er korrumperet af den globalistiske mafia”

Lars Hedegaard og Hans Rustad skriver nedenfor om alle de ens medier, der nu propaganderer politisk mere end nogensinde før. De har ændret sig voldsomt de senere år, hvad de fleste erfarne mediebrugere ikke har kunnet undgå at bemærke. På væsentlige emner er de blevet fuldstændigt ubrugelige, men mange opfatter det desværre ikke, de tror i ramme alvor på, hvad de skriver om Trump, klima, Ukraine og Covid-vacciner. Vejrudsigten og tipsresultaterne er mere pålidelige.

Lars Bern sammenfatter på bare 13 minutter, hvad der er galt med dem og hvorfor. Man skal være glad, hvis man er lige så skarpt anayserende, når man bliver 80 år. En bebrejdede mig forleden, at jeg kaldte medierne korrupte, men ordbogen skriver om det ord, at det dækkes af “bestikkelig,” og det er dem der betaler gildet, der har bestukket dem. Det er lige, hvad jeg mener.

Har vi et demokrati, når ordet og meningsdannelsen ikke længere er fri? Lars Bern mener det ikke. Jeg har kaldt det “teaterdemokratiet” i mange år. Lars Bern nævner også Tucker, der lige er kommet med et nyt interview, der på sin vis også handler om Vestens vej ind i postdemokratiet:

Tucker ep. 27 – med Victor Davis Hanson: Vi er midt i en revolution

Ep. 27 Donald Trump appeared in court today, but it wasn’t a legal proceeding. It was a grotesque parody of the system our ancestors created. Victor Davis Hanson explains.

Fra Twitter hvis You Tube skulle slette denne.

5 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

30 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
DavidK
DavidK
9 months ago

Nej, vejrudsigten er heller ikke pålidelig …Der er også langt færre medier, kvaliteten er styrtdykket,- priserne derimod steget hundreder af procent, alt er bag betalingsmur. I et mikroskopisk medielandskab som det danske, koster det 20-25.000 pa. at holde sig velorienteret. Det har aldrig været dyrere, og medierne har aldrig fået mere i støtte. Dårlig journalistik koster også mange penge. Man kan være heldig at det lokale bibliotek endnu ikke er sparet væk, og at det stadig yder andre services end at fikse MitId og coronapas. TV-Avisen er blevet en slags hybrid mellem en udvidet OBS og en orwellsk Sandhedstime. Man… Read more »

Vicktor Børge
Vicktor Børge
9 months ago
Reply to  DavidK

jeg kan kun istemme alle dine pointer. Især dine p1 observationer: “Efter at have hørt P1 i døgndrift i +35 år er det i dag nærmest umuligt. Man holder max 5 min” Jeg har i årevis kun haft bilradioen indstillet til P1. men nu kan jeg bare ikke holde det ud længere, så nu hører jeg bare musik. Mit sidste program på P1 var om Macron og ganske rigtigt som du siger en journalist, der interviewer en anden. Jeg tænkte, at måske ville der komme en form for kritik i kraft af, at han ikke er så populær i befolkningen,… Read more »

DavidK
DavidK
9 months ago
Reply to  Vicktor Børge

Husker godt begejstringen for Macron: Samme udgave som i Politiken, hvor ham Bjørn Bredahl i sin tid forklarede, at nu kunne man nærmest afskaffe demokratiet og den femte republik. Helt seriøst, de var oppe på de nagler. Og så går det som det er gået så mange gange før: Man tog fejl, drømmene brast og det hele viste sig at være eet stort luftkastel. Og så vender man skytset imod dem, der har været mere realistiske fra dag 1. Denne journalist var vel ikke tilfældigvis Stephanie Zurück’? Husk hvordan hun og alle andre sværmede om Macron, da han var på… Read more »

Vicktor Børge
Vicktor Børge
9 months ago
Reply to  DavidK

Touche – det var Stephanie Zurück med i et tåkrummende interview.

Manden, som de forsøgte at tie ihjel
Manden, som de forsøgte at tie ihjel
9 months ago
Reply to  Vicktor Børge

Sjovt du skriver det, helt fra da jeg begyndte på universitetet i 1990 hørte jeg nærmest altid P1 når jeg var ude at køre. Det kapitel sluttede jeg for en ca. 15 år siden da det er komplet ulideligt at høre på. For sjov skyld åbner jeg engang imellem for kanalen, bare 2-3 minutter for så at slukke igen pga. kvalme. Jeg har heller ikke noget TV længere, dvs. det hænger der smukt på væggen med sine 65 tommer, men jeg bruger det sjældent da jeg ikke har hverken antenne eller Yousee-abonnement eller det der streaming. Det hænger der mest… Read more »

Last edited 9 months ago by Manden, som de forsøgte at tie ihjel
DavidK
DavidK
9 months ago
Reply to  steen

sflix.co

jeg tror windows-brugere kan vente liidt af en virus—-infektion

Vicktor Børge
Vicktor Børge
9 months ago

Forleden prøvede jeg igen håbefuldt at tænde for P1 – det ku jo være!
Men Akk, jeg tændte for radioen og det første jeg hørte var “ud af skabet”.
jeg slukkede panisk og øjeblikkeligt. Efter 10 minutters stilhed i bilen tændte jeg håbefuldt igen og vupti; “ud af skabet” lød det igen.
Så nu står den på hjernedødt popmusik i radioen, men hellere det end selvhad og koranlov-hvidvask.
P1 er blevet uudholdelig – det kan ikke høres længere

Manden, som nægtede at tie
Manden, som nægtede at tie
9 months ago
Reply to  Vicktor Børge

Ja den der med lige at vente 5-10 minutter og så prøve igen kender jeg godt. Kommer man ind helt i begyndelsen af et nyt indslag så kan man godt hænge på et minut eller to. Men så sker det drejningen, vinklingen, det er her man I panik skifter til en hjernedød lokalradio eller, hvad normalt er klogest, slukker helt og nyder udsigten i stilhed.

Skjoldungen
Skjoldungen
9 months ago
Reply to  steen

TV-Avisen er blot en damebrevkasse, hvorfor den da også kaldes TV-A(mmestuen). Ikke en udsendelse uden et pigebarn som det rigtigt, rigtigt synd for. Snøft, snøft…

DavidK
DavidK
9 months ago
Reply to  steen

Netop. De “ligegyldige ting” hører hjemme i OBS, men det bliver i stedet lange opdragende historier forklædt som nyhedsjournalistik. Den dag for nylig i juli måned, da Frankrigs byer stod i brand, der handlede de første 7 minutter (!!!) i 18.30-udgaven om, at “vi” var for dårlige til at genbruge vores tøj, og derfor skulle der afgifter på modebranchen (“mener EU” og “eksperter”). Jeg kender præcis den med at tro, at jeg ved en fejl er kommet til at slå over på P3. Det er pudsigt, men lige netop medier og politikere er undtaget almindelige regler om varedeklaration og korrekt… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
9 months ago
Reply to  DavidK

TV-avisen har nok ikke til hensigt at være ‘folkeopdragende’. Den slags bider ikke på danskerne.
Det er snarere TV-korrespondenterne, som er eksamineret og godkendt i rettroenhed overfor det amerikanske oligarki og Nato, der ejer Danmark med hud og hår. De skal mestendels kun bekræfte deres underdanige loyalitet på skærmen.
Mange får opkastningsfornemmelser, når et Kretz-familiemedlem toner frem på skærmen og enten slikker en løgnagtig senil fuppræsident bagi – eller forbander den tidligere superpræsident med sjofle beskyldninger om alt mellem himmel og jord.

Søren Ferling
Søren Ferling
9 months ago
Reply to  DavidK

Jeg er også P1-lytter siden den gang det hed P2 og P3 ikke var der endnu og er enig i din beskrivelse.Jeg lytter så stadig en del og synes det giver gode indblik i psykologien på den front – og det synes jeg er interessant.

Dan Christensen
Dan Christensen
9 months ago

Man siger, at prostitution er kvindens ældste erhverv (forstået som kvinders salg af egen krop til mænd).
I dag er prostitution både mænds og kvinders vigtigste erhverv i medieverdenen (forstået som personers salg af egen integritet til medier).
Løgn sælges meget billigt til offentligheden i medieverdenen; nærmest som elastik i metermål og hoppebolde af beton – betalerens mening gælder altid!

Poul
Poul
9 months ago

Nu ved jeg ikke hvem der kritiserede dig for at kalde medierne korrupte, men vedkommende burde tænke over dette eksempel som endda er helt renset for politik: Da hugo helmig, søn til thomas helmig, døde, var medierne fuldstændigt tavse om det i et par uger. Rasmus paludan’s medie “frihedens stemme” skrev derimod om det kort tid efter det skete, og undrede sig over tavsheden i resten af medierne, da hugo helmig trods alt var en temmelig stor stjerne blandt ungdommen på det tidspunkt. Resultatet blev at danskerne (som så ofte før) blev rasende på budbringeren, og beskyldte ham for at… Read more »

Margrethe
Margrethe
9 months ago

Så faldt de videnskabeligt funderede Nobelpriser også til korruptionen, og vil aldrig genvinde deres integritet igen. Sakset fra Twitter:

Nobelpriser til mrna injektioners opfindelse.JPG
Søren Ferling
Søren Ferling
9 months ago
Reply to  Margrethe

Og det er et par år siden at redaktørerne af steder som Science og Nature begyndte at skrive woke erklæringer og indførte regler om at artikler, der kan ses som krænkende for visse grupper ikke kan optages.

Idéernes kilder og veje kan være svare at udgrunde, men jeg synes noget tyder på at der er noget om det, når WEF siger: We own the science.

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
9 months ago

Beklagar, har lyssnat till den märkliga socialist propagandan nyhetsredaktion på DR P 2 dvs ”musikradion” på DR öser ut över befolkningen. Den kommer att ödelägga den danska befolkningen fullständig i synnerhet när arbetsbefriade parasiter inte en släpar sig till knappen för att stänga av dravlet. Riktiga Danmark behåller jag i mitt hjärta och ämnar inte öppna det för invasiva landsfördärvare.

Nielsen
Nielsen
9 months ago

O.T. Samfundstjeneste dag 34 (03102023). Det står ned i stænger. Det øger ikke lysten til at komme ud på cyklen. Så jeg sidder og venter på, at det stilner bare en anelse af. Der bliver en lille pause i bygerne. Jeg får luft i fordækket og kommer afsted. Der er ikke vejr til at arbejde ude, så formanden sætter mig i gang med at tørmoppe indenfor. Han monterer en slags filt på en svaber og rækker den til mig. Den er ret effektiv og suger nærmest støv og sand til sig. Jeg har stor erfaring i at bruge en svaber.… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
9 months ago
Reply to  Nielsen

Den som har forfattet ovenstående tekst burde henvende sig til Gyldendal. Det ligner Max Andersens prosa.

DavidK
DavidK
9 months ago
Old Fellow
Old Fellow
9 months ago

Kære Steen Hvor skal jeg starte, og hvor skal jeg begynde? I 2020 fortalte Tucker Carlson sine seere, at Trump havde vundet valget, selvom han vidste, det var løgn. Det har adskillige af hans eks-kolleger bevidnet. Så hvem er det, der er “løgner-presse”? Jeg ved ikke, hvad du mener som de russiske medier, men da Putin jo nærmest har status af afgud for dig, så går jeg ud fra, du mener, den er fri som fuglen. Det er den ikke. Du taler Borgen midt imod. Det har du lov til. Du falder ikke ned fra 6. sal eller får obskure… Read more »

Anders
Anders
9 months ago
Reply to  Old Fellow

Ingen tvivl om at du pisser i modvind på Snaphanen.
Men hver sin smag.

Dan Christensen
Dan Christensen
9 months ago
Reply to  Old Fellow

Letfattelig anvisning på den optimale debatform: Ærede hr. Old Fellow. Det forekommer mig, at du har misforstået meningen med blogs. Meningen skal ikke primært være at deltagerne får ret. Meningen må være at argumentere for sine synspunkter ved logiske udsagn og henvisninger til almindeligt anerkendte fakta. Naturligvis ryger der en finke af panden og ukvemsord ud mellem sidebenene, men den sande ‘bloggerfan’ må og skal forsøge at finde de vigtige ‘reelle’ udsagn og påstande – og derefter tage stilling til hvorledes et passende logisk svar kan gives. Det er kontraproduktivt at lægge hovedvægten i diskursen på de følelsesmæssige reaktioner og… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
9 months ago
Reply to  Old Fellow

Odd Fellow

Old Fellow
Old Fellow
9 months ago
Reply to  steen

Hej Steen. Ang. den såkaldte valgsvindel: Det amerikanske præsidentvalg afholdes som 51 separate afstemninger om at finde 538 valgmænd til valgmandskollegiet. Det er en proces så decentral, at der skal en virkelig omfattende konspiration til for at fremkalde et bestemt resultat. Derfor har jeg heller aldrig troet på, at russerne stjal valget fra Hillary Clinton i 2016. Desuden er der meget der tyder på, at Trump forsøgte (gentager: forsøgte!!) at stjæl valget fra Biden. Jeg linker her til en telefonsamtale, Trump fører med staten Georgias indenrigsminister (og øverste valgansvarlige) Brad Raffensperger: I den fremgår det klart, at Trump forsøger at… Read more »

Hans
Hans
9 months ago
Reply to  Old Fellow

Der har vi jo Notarius Umulius, med 95% kritik og 5% alibi for overhovedet at skrive her. “jeg kunne bedre lide dig, da du ikke havde opdaget hvad USA laver afslyngelstreger”

30
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x