5
okt
Seneste opdatering: 5/10-23 kl. 1407
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af Lars Hedegaard

Så kender vi Tyskland igen. Ligesom de nazistiske brunskjorter i 1930’erne terroriserede jøder og demokratisksindede, kan landet nu bryste sig af Antifa, de såkaldte ”antifascister”, der optræder som de globalistiske magthaveres tæskehold og jævnligt overfalder og intimiderer tilhængere af det indvandringskritiske parti, Alternative für Deutschland (AfD).

Det seneste offer for den venstrefascistiske terror er AfD’s leder, Tino Chrupalla, som i går blev kørt på hospitalet i den sydtyske by, Ingolstadt, efter at være blevet angrebet af Antifa-folk. Ifølge de foreløbige oplysninger er han blevet stukket med en gift-kanyle. En kanyle blev fundet på gerningsstedet.

Den seneste melding fra AfD går ud på, at Chrupallas tilstand er alvorligere end først antaget. Ifølge Forbundsdagsmedlem for AfD, Petr Bystron, er formanden uden for bevidsthed. Chrupallas medformand, Alice Weidel, har i flere dage været under jorden efter mordtrusler.

En af AfD’s kandidater, Andreas Jurca, blev i august overfaldet i Augsburg, og forbundsdagsmedlem og AfD’s viceordfører i Forbundsdagen, Beatrix vom Storch, er blevet overhældt med afføring.

Alternative für Deutschland står i øjeblikket til 23 pct. af stemmerne på nationalt plan og er dermed Tysklands mest populære parti, og den 3. oktober var der i Berlin en kæmpedemonstration til støtte for AfD. Magthaverne har derfor optrappet deres angreb på AfD, og myndighederne lader forstå, at de overvejer at forbyde det.

Også Tysklands private sektor deltager i angrebene på AfD. Postbank, som er en afdeling af Deutsche Bank, har slettet Chrupallas konto med den begrundelse, at han er AfD-medlem.

Samtidig hjælper forbundsregeringen med at fremme masseindvandringen til Europa. En radiostation i Genua meddeler, at der i øjeblikket er otte tyske NGO-skibe i Middelhavet, som er beskæftiget med at opsamle migranter og fragte dem til Italien. Disse NGO’er får økonomisk støtte fra den tyske regering.

Forbundsdagsmedlem Petr Bystron AfD taler på Mosbjerg Folkefest 2018

Chrupalla laut AfD in intensivmedizinischer Überwachung

4.3 6 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Manden, som nægtede at tie
Manden, som nægtede at tie
4 months ago

Venstrefløjen har en lang tradition for at være ekstrem voldelig, Bader-Meinhof trives i bedste velgående dog under andre navne. Mange lokalformænd for AFD nægtes i øvrigt konsekvent beskyttelse, det må de selv betale, men det er ofte ikke muligt. Det hele støttes af Ampel regeringen. Uhyggeligt.

Manden, som nægtede at tie
Manden, som nægtede at tie
4 months ago
Reply to  steen

Præcis. Det er i øvrigt ikke den eneste AFD-mand, som er blevet overfaldet de sidste par år. Læg mærke til at tysk MSM ofte skriver “formentligt politisk motiveret overfald” osv. Havde det været en af de røde så havde der lydt er ramaskrig.

Helt ekstreme tider vi lever i, hjernevask, censur og indoktrinering som under nazisterne.

Cat Girl
Cat Girl
4 months ago

Venstrefløjen har en lang (siden Marx blev betalt af Engels) tradition for at være proxies for USAs storfinans

Bastardo
Bastardo
4 months ago

Dette får du ikke noget at vide om i statsfinancierede MSM.

Cat Girl
Cat Girl
4 months ago

Det har åbenbart undgået en del personers bevidsthed at Tykland blev erobret i 1945. Det såkaldte Tyskland som eksisterer i dag er den 51. stat i USA. Alt hvad der er sket vedrørende dannelsen af EU og EUs underlige politikker (udover hvem kunne tænke sig en EU stat, hvis man egentlig er national?) kan kun forstås, hvis man ser at Tyskland, som det eksisterer i dag, er en marionet for USA. Alle øvrige EU lande er også helt infiltrerede og spørgsmålet er om der findes nogen form for suverænitet for nationerne i EU. Alle valgprognoser og valgresultater kan ikke tages… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
4 months ago

Deutschland über alles und unter Allah.

Som Woody Allen engang sagde i en af sine film: “I just can’t listen to any more Wagner, you know…I’m starting to get the urge to conquer Poland.”

Tyskland blev dannet, da Teutonerne og Cimbrerne vandrede forbi sydpå fra Thy og Himmerland på vej til at erobre Rom i jernalderen; de langsomst opfattende Teutoner blev efterladt mellem Elben og Donau, hvor de slog sig ned og oprettede Teutonerland, som senere blev til Deutschland.

Manden, som nægtede at tie
Manden, som nægtede at tie
4 months ago

Ja historien fornægter sig ikke.

Felix Krull
Felix Krull
4 months ago

Og hvor fatsvage de er, afspejles i at Tyskland i dag er et taberland uden nævneværdig industri, mens Spanien, Frankrig, Italien og Nordafrika, hvor de nordiske folkevandringer nåede deres videste udstrækning, er industrielle og videnskabelige supermagter.

Dan Christensen
Dan Christensen
4 months ago

Tyskland er smukkest på (lang) afstand.
De siger, at tyskerne avler for få børn i Tyskland til at bemande de tyske pølsefabrikker. Tyskerne elsker også prøjsisk strækmarch, gerne med skrårem, en spade over skulderen og sære trækninger i højre arm. Det er da klart at børnetallet falder; for hvordan boller man og går prøjsisk strækmarch samtidigt ? AfD vil bare gerne have, at tyskerne gør én ting ad gangen – keine Kaffee und Bollen, während Eisbein mit Sauerkraut essen wollen.

Cat Girl
Cat Girl
4 months ago

Hvorfor dør USAs allierede?

“WE’RE HEADING FOR A TOTAL COLLAPSE!!” [2023-10-04] – RICHARD WERNER & NEIL MCCOY-WARD (VIDEO)
https://www.bitchute.com/video/I8DLfym5hHXd/

Nielsen
Nielsen
4 months ago
Reply to  Cat Girl

Fordi vi valgte de forkerte, at støtte os til. Sji Sjin Pin eller Putin, havde nok p.t. været strategisk. Men for at komme i himlen, sku’ vi have gjort venskab med Heinz Kissinger.
Det der kaldes demokrati, er blot et ord for flertalsdiktatur: Afsværg dig din mening eller dø

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x