11
okt
Seneste opdatering: 11/10-23 kl. 1405
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Vi har mistet frygten for krigen”

Hørte jeg oberst Douglas McGregor sige forleden.* “Nu breder den sig over verden.” Sverige troede, at ondskab og krig hørte fortiden og et lavere civillisationstrin til, derfor har de pĂĄført sig selv uløslige problemer og eksistentielle risici. Denne generation europæere er ikke længere gamle nok til at huske anden verdenskrig. Derfor ser vi den ikke forebygge og deeskalere Ukraine-krigen.

Vi holder hele tiden krigen ved lige på et niveau, hvor vi risikerer at miste kontrollen med den. Vi der oplevede  Cuba-krisen behøver blot at sammenligne stemningen dengang med den totalt ubekymrede i dag. »Vær Pjat – og du skal se, alle Vanskeligheder forsvinder! Livet bliver fornøjeligt, oprømt, muntert, let, kort: Det er en herlig Verden at leve i – ved at være Pjat.« siger Søren Kierkegaard.

Det er tidsĂĄnden, og han siger om vores undergang: “Saaledes tænker jeg, at Verden vil gaa til Grunde under almindelig Jubel af vittige Hoveder, der tro, at det er en Vits.” SĂĄdan fester vi pĂĄ kanten af Ragnarok i 2023, sĂĄdan flirter vi med det store, kollektive selvmord. Mere hedonisme, hold en fest til. Æd og drik pĂĄ en Michelin-restaurant, de rød-grønne virkelighedssky er blevet madanmeldere. Ingen kan hænges op pĂĄ Foie Gras og Cailles en Sarcophage. “Vær nu ikke sĂĄ bekymret.”

Hvad er grunden til alle USA’s krige? Hvorfor blev JFK og Gaddafi myrdet? De mere fiffige har forlængst set igennem den officielle propaganda om, hvad der er grunden til Biden-regimets krig mod Rusland via Ukraine. Her er noget at tænke over ogsĂĄ selvom man ikke er ekspert i den højere finansverden. Foreløbig har en halv mio unge ukrainske mænd mĂĄttet lade livet for denne rĂĄ kynisme, som danske politikere bevidtløst støtter uden nogen egen vilje. Danske politikere er marionetter i en lydstat, de spiller magtfulde, men de er afmægtige overfor de kræfter, der virkelig styrer verden. –  Man kan ogsĂĄ supplere dokumentaren ved at læse artiklen om den: All Wars Are Bankers’ Wars: How private bankers have imposed their system of slavery on the world.

Douglas Macgregor The Revenge – No Mercy*

3.7 3 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anders
Anders
6 months ago

Danmarks politikere har meget travlt med promovere krig. De kan slet ikke fĂĄ nok.
Ingen af dem fatter situationens alvor. Men de vil være iblandt de første til at stikke af, når fjenden banker på døren. Tvivl ikke på det.
Og politikerne stiller sig også uforstående overfor, at den islamiske bærme stjæler blomsterne foran den israelske ambassade. Jamen, sikken en overraskelse da.
Lad os få nogle flere islamister til Danmark, så Mette Hitler kan redde velfærden.

Jakob
Jakob
6 months ago

Hej med jer! Der er masser af kloge mennesker gennem tiden der har gennemskuet banksterne. Artiklen mangler nogle sjove fact omkring FED i1913. Det blev stemt igennem med stemmerne 3-2 da resten af kongressen var taget pĂĄ juleferie og de mest markante modstandere druknede pĂĄ Titanic. W. Wilson sagde pĂĄ sit dødsleje at hans største fejl som præsident var at afgive magten til banksterne. Det er FED og kun FED der skaber inflationen og stjæler alle dine penge via deres mange tentakler. Jeg kan ikke huske mine økonomiprofessorer fortælle mig om FED’s private ejere i økonomihistorie og hvad deres politik… Read more »

Viktor Børge
Viktor Børge
6 months ago
Reply to  Jakob

Hej Jakob – tak for et godt indlæg.
For mit vedkommende er du mere end velkommen til at deltage i debatterne herinde – vi er lidt for fĂĄ, der skærer klinger.
Ang. videoen er den lidt for jødevendt efter min mening, men meget spændende og informativ. Feks er jeg blevet bevidst om det fluorid de putter i drikkevandet, som ødelægger vores børns IQ.https://www.information.dk/debat/2020/12/tilladte-maengde-fluorid-drikkevandet-goer-dummere-hver-generation

I min verden er det oligarkiet der styrer vesten, som er problemet og det er rigtigt, at mange af dem er jøder.

Last edited 6 months ago by Viktor Børge
Viktor Børge
Viktor Børge
6 months ago

Nu har jeg fĂĄet kæmpet mig igennem din video og jeg mĂĄ ærligt sige, den var spændende indtil dit orakel benægter jødeudrydelserne – her stopper jeg, sĂĄ er det ikke sĂĄ spændende længere!

Nielsen
Nielsen
6 months ago

All Wars are Bankers Wars. Det er nemlig sĂĄ rigtigt, som ogsĂĄ blev sagt indtil flere gange til Rally Against the War Machine i Washington DC pĂĄ Crapitol Hill.

Last edited 6 months ago by Nielsen
Cat Girl
Cat Girl
6 months ago

Alt sammen velkendt materiale for (med et CIA-udtryk skabt for at dække over deres mord pĂĄ JFK) konspirationsteoretikere som har skabt den alternative/folkelige presse G Edward Griffin’s bog: The Creature from Jekyll Island populariserede denne viden og blev taget op af f.eks. Alex Jones igen og igen gennem vores ĂĄrhundrede Wikipedia Griffin presented his views on the U.S. money system and opposition to the Federal Reserve system in his 1993 movie and 1994 book, The Creature from Jekyll Island.[5][a] In it, he presents his argument that the central banking system of the United States constitutes a banking cartel and an instrument of war and totalitarianism.[9][11] The book was a business-topic… Read more »

hans andersen
hans andersen
6 months ago

Pengeudlånere har altid haft kolossal magt, for ca. 2000 år siden tvang pengeudlånere en romersk guvernør til at aflive en for ham uskyldig mand.

Dan Christensen
Dan Christensen
6 months ago

Billedet er mere komplekst end som sĂĄ. Banker er ejet af bankaktionærer. Nogle af bankaktionærerne er pensionskasser, som administrerer lønmodtagernes tvungne mĂĄnedlige indskud. Samtidig er magten over lønslavernes fattige skillinger ført over til politikerne revir. Teoretisk set er lønslaverne derfor via deres valgte politikere medskyldige i banksvinenes svinestreger – hvilket man fra pengedrengenes side noksom skal gøre opmærksom pĂĄ, pĂĄ given foranledning.

Cat Girl
Cat Girl
6 months ago

Politikerne er tydeligvis ejet af kapitalen. Det kan der vist ikke herske tvivl om

Man skal kigge på byggeobligationerne for at forstå de særlige omstændigheder omkring den danske velfærdsmodel, men overordnet set er den danske nationalbank en del af det centralbanksystem som styres fra USA, af Keynes fupteorier, af EU og Dollaren, men alt det ved du vel

Last edited 6 months ago by Cat Girl
10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x